View Full Version : Е това не го очаквах ! Плс дайте съвет
mechtaq_za_teb
01-31-2008, 08:38
Вчера пуснах една тема.Ето я и нея http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=154043
Ето ви продължението.Разбрах,че освен с мен ходи и с още някакво момиче.Не почувствах абсолютно нищо.Не ми стана и малко гадно...Не се разделих с него,защото реших да помисля малко какво ще правя.Дали да го зарежа или да му го върна тъпкано за всичките проляти сълзи по него!Знам,че едва ли е правилно,но той го заслужава! :-x Толкова ме е наранил,че нищо не ми остана към него...Давайте всякакви съвети!Какво бихте направили вие в тази ситуация ?
MiMcHeToOo
01-31-2008, 08:43
Зарязвай го и му кажи, че всичко се връща! Не се занимавай с отмъщения, глупаво е, то съдбата ще му го върне ;)
mechtaq_za_teb
01-31-2008, 08:46
Зарязвай го и му кажи, че всичко се връща! Не се занимавай с отмъщения, глупаво е, то съдбата ще му го върне ;)Знам и по принцип не съм такъв човек.Не си го връщам никога...но вече до такава степен се изтормозих с него,че ми писна!Как не го е срам!В крайна сметка за какво е всичко?За бройката ли?Глупаво е...и гадно не само за мен,а и за другото момиче.Просто се чудя как да подходя.
MiMcHeToOo
01-31-2008, 08:46
Зарязвай го и му кажи, че всичко се връща! Не се занимавай с отмъщения, глупаво е, то съдбата ще му го върне ;)Знам и по принцип не съм такъв човек.Не си го връщам никога...но вече до такава степен се изтормозих с него,че ми писна!Как не го е срам!В крайна сметка за какво е всичко?За бройката ли?Глупаво е...и гадно не само за мен,а и за другото момиче.Просто се чудя как да подходя.
Казах ти вече. Колкото и да си се изтормозила, не се поддавай, не връщай.. :-)
miloto_girl_4e
01-31-2008, 09:18
Не си заслужава да влагаш някакви чувства към този боклук :!: Просто го зарежи, няма нужда да му отмъщаваш, да го мразиш(да влагаш чувства, макар и отрицателни)и да му обръщаш внимание, докато мислиш как точно да му го върнеш.. ИГНОР и пълен напред :!:
led_i_ogyn
01-31-2008, 09:18
Зарязвай го бе...Стига леки работи - да си отмъщаваш и някакви такива.По-добре му бии шута!
mechtaq_za_teb
01-31-2008, 09:32
Добре,ясно че ще му бия шута.Да му го връщам...отказах се.И без това ще му се върне някой ден.Само дето съжалявам горкото момиче,което също лъже така нагло.Е такъв човек като него не заслужава нищо ! :-x
sasha_90
01-31-2008, 09:38
Зарежи го!Не си отмъщавай,съдбата си знае работата-тя ще свърши "черната" работа.
Зарежи го и изобщо да не ти пука!? FUCK HIM
Alabalaportokala
01-31-2008, 10:37
И какво като това му се върне някой ден? Нито ти ще разбереш кога ще е това нито ще ти стане по - добре. Не ги слушай тия. Отмъсти му и ще видиш че ще се почувстваш къде къде по - добре. :grin:
Няма нищо по сладко от отмъщението.
Зарязвай го не се занимавай с него не заслужава. Относно отмъщението недей да падаш на неговото ниво, както казаха по горе тя съдбата си знае работата. :)
Spider4eto
01-31-2008, 10:47
хах аз попринцип съм много отмъстителна. Не си представям да страдам заради някой а той да си живее живота :-x така че връщам всичко което някой ми направи. Не знам аз лично бих платила на 2 по мускулести момченца да го пребият. Е вярно неговата болка ще е физическа ам голяма работа нека 3 месеца се храни през сламка 8)
missss_kisss
01-31-2008, 10:53
Зарежи го.Кажи му какво чувстваш.И че някой ден ще му се варне всичко :) :)
Fallen`Angel
01-31-2008, 10:55
Като си толкова "безразлична" към него кво ти е напрайло впечатление това? Даже не си и го остайла веднага. Ако беше така, както казваш, че нямаш нищо към него и т.н. щеше да реагираш така, че когато ги разбра тея раути да си кажеш ' Ебати боклука съжалявам, че съм имала нещо общо с него" и повече да не го търсиш и да не се чудиш. Смешна си
CrazyWitch
01-31-2008, 11:00
По-добре се раздели мирно с него и толкова. Няма нужда да се тровиш зареди него. Не си заслужава.
mechtaq_za_teb
01-31-2008, 11:02
Като си толкова "безразлична" към него кво ти е напрайло впечатление това? Даже не си и го остайла веднага. Ако беше така, както казваш, че нямаш нищо към него и т.н. щеше да реагираш така, че когато ги разбра тея раути да си кажеш ' Ебати боклука съжалявам, че съм имала нещо общо с него" и повече да не го търсиш и да не се чудиш. Смешна сиНе съм казвала,че съм безразлична!Казах,че когато разбрах за другото момиче,не ми стана дори гадно...и това е защото хиляди пъти ме е наранявал и един вид вече съм свикнала!Егати!Защо трябва да ме нападаш така?!Смешна съм била?И кое ми е смешното?
sandre7o
01-31-2008, 11:11
виж мила :( аз съм почти в същото положение :( и знам че е мн гадно (само че ние не ходехме официално) тааа не мога да те посъветвам кой знае какво ако го обичкаш (харесваш) говори с него и се изяснете за да няма излъгани отново нооо ако не ти е на сърце го остави :( не му позволявай да се "подиграва" с теб
xXxScreamxXx
01-31-2008, 13:45
ZAEBI G0 TVA MOM4E
Fallen`Angel
01-31-2008, 14:07
Като си толкова "безразлична" към него кво ти е напрайло впечатление това? Даже не си и го остайла веднага. Ако беше така, както казваш, че нямаш нищо към него и т.н. щеше да реагираш така, че когато ги разбра тея раути да си кажеш ' Ебати боклука съжалявам, че съм имала нещо общо с него" и повече да не го търсиш и да не се чудиш. Смешна сиНе съм казвала,че съм безразлична!Казах,че когато разбрах за другото момиче,не ми стана дори гадно...и това е защото хиляди пъти ме е наранявал и един вид вече съм свикнала!Егати!Защо трябва да ме нападаш така?!Смешна съм била?И кое ми е смешното?
Извинявай, просто когато го писах бях ядосан и по остро ги казах нещата. Остави го и не се занимавай повече с него, само си тровиш живота.
Късмет и от мен Само че....сигурна ли си че ще го направиш?? Защото имам една френдка и тя така прави компромиси ,знае,че той я лъже и тва: "Ще го зарежа" го слушам откакто ходеха има-няма 2-3 месеца... А сега уж напраиха около година и половина и през тва време той я заряза 1-2 пъти а тя вместо да го зареже си го прибираше пак всеки път funfunfun Така че...успех и да знаеш,не допускай грешката и! Не е щастлива изобщо! Confused
Тва е което ти писах в предната тема....Плс прочети го пак :wink:
Още повече мисля че ситуациите в които сте попаднали са сходни... :)
1.Ти НЯМА да му отмъстиш по никакън начин като останеш с него!!!! :smt018
2.Не си го оставила просто защото не ти стиска(дори да не си го признаваш е така) и за съжаление ще продължаваш да бъдеш лъгана и да си играят с теб :(
3.И ако все пак наистина си мислиш,че можеш да му отмъстиш,как мислиш ще стане тва??? Той човека добре се е подсигурил с резерви и няма да му пука особено...Отмъщението ти ще си останат темите по форумите как ще го зарежеш и как ще му отмъстиш :-|
Harum_Scarum
01-31-2008, 16:07
МИ да ти кажа имаше едно лаино което постапи така с мени.Теглих му маините и го забравих не си заслужаваше да се занимавам....
Lost_Kiss
01-31-2008, 16:56
Добре,ясно че ще му бия шута.Да му го връщам...отказах се.И без това ще му се върне някой ден.Само дето съжалявам горкото момиче,което също лъже така нагло.Е такъв човек като него не заслужава нищо ! :-x
Както казаха всички-Зарежи го... но отиди и кажи на момичето как стоят нещата щото ние момичетата трябва ся подкрепяме ;) 8-) 8-)
monkata93
02-01-2008, 18:21
Отмъщение!!! 8) И аз имах почти сащия проблем...той беше и с още няква ама аз не го зарязах щото беше тварде"известен" и всички ми завиждаха и той ме заряза след 2 седмици (май щото не съм искала да прая секс със него) ама мисля че му отмъстих трагнах със негов фр после той искаше пак да трагваме ама аз му отказах :) :-P
monkata93
02-01-2008, 18:22
зарежи го :) той после ще се осазнае кво губи :-P :-P
Shtastl1va
02-01-2008, 19:15
Аз ако бях в тая ситуация бих говорила с другото момиче и с нея да обсъдим как точно да го накажем :oops:
mechtaq_za_teb
02-02-2008, 04:49
Благодаря за всички съвети. :)
Е всичко между нас приключи,въпреки че той твърдеше,че нямало друго момиче.Все едно ми е.Преди го обичах страшно много,но явно тези чувства са охладнели прекалено много и сега се губи смисъла.Очаквах да ми е гадно след раздялата ни,но да си призная,не ми пука за него.
Зарежи го! Дори не заслужава да се занимаваш вече с него.Тъпак.. не му отмъщавай.. не си "цапай" ръцете.
Мила да ти кажа чесно трябва да очакваш всичко! разреви се пред него та да видим :razz: ама като казах разреви се прасни се от рев пред него :-x ще те лаже той :?