View Full Version : живота няма смисъл без ... него ;(
sandre7o
01-31-2008, 11:07
хеййй мн ми е гадно :( момчето което харесвам тръгна с едно момиче (а тя ми се пишеше за приятелка и на всичкото отгоре ме караше да тръгна с него) а сега те ходят "тайно" тя си има приятел (сериозен) и се разнообразява с "моето" момче таааа въпросът ми е какво да правя тя е с него иии нейния приятел и аз сме прецакани :( разбирам ние не ходехме с него ама имаше игра :cry: амиии нейния приятел той страда много :( плссс помогнете ми харесвам го много ии мислех че и тои има такива чувства към мен ... :( ужасно е защото той не разбира че тя търси само разнообразие :( искам гоо !! :( плсс помогнете ми да си го върна по някакъв начин :cry: :cry: :cry: 8-[
jujulinkaa
01-31-2008, 11:18
и ти и гаджето на твоята приятелка сте за бои щом не са с вас значи не изпитват нищо към вас или пък просто "твоето" момче само се размотава с приятелката ти...а ти казвала ли си на въпросното момче че тя не е с него защото го обича ?
sandre7o
01-31-2008, 11:24
амии :( всъщност не :cry: аз разбрах вчера и оттогава ми е гадно супер гадно даже :( защото той ме лъже :( снощи си писахме в скайп иии той ми каза че си ме иска ала бала ... а аз знам :( видях ги :cry: простоо нз какво да правя :( те са ходили преди време може би преди около 2-3 години иии може това вчера да е било просто приятелско излизане (така се опита да ме успокои др приятелка) обаче на мен ми казаха че не им е първото излизат си от известно време :cry: :cry: :cry:
sasha_90
01-31-2008, 11:29
Да,наистина постъпват страшно гадно.А твоята "приятелка" е...и аз не знам как да я определя.Хем си има сериозен приятел,хем ходи с този,които харесваш.
jujulinkaa
01-31-2008, 11:34
поне вече знаеш че тая не ти е истинска приятелка..малко гадно го разбра ама поне го разбра ...
sandre7o
01-31-2008, 11:36
ммм мисля че сте прави :( :cry: ужасно е когато имаш доверие на някой а той ... те пре*бе :(
Alabalaportokala
01-31-2008, 11:49
Хахахахах. Да обощим сега.
Приятелката ти (Х) ходи с някой, но изневерява с момчето което ти харесваш(Y). Гаджето на X не знае за това. От друга страна страна Y който ходи тайно с Х и не знае че тя си има гадже иска да и изневери с тебе.
Това ми заприличва на комедийния сериал "Всички обичат Реймънд" :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-). Конспирацияяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяя :razz:
CrazyWitch
01-31-2008, 12:18
Да бе, да.. :grin:
sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 12:42
ммм мисля че сте прави :( :cry: ужасно е когато имаш доверие на някой а той ... те пре*бе :(
znam kakvo e (hug)
GameFace
01-31-2008, 12:49
Мисля, че дойде моментът от твоето развитие да изпробваш физическата си сила. ;) Разговорите с приятелката ти и приятеля ти ще бъдат изпълнени с лъжи и няма да има никакъв ефект от тях. :)
evelinka1122
01-31-2008, 12:57
Kofti polojenie... zna4i tvoqta "priqtelka" i mom4eto koeto haresva6 sa xodili predi godini.... samo da ti kaja 4e SARATA LUBOV R1JDA NE HVA6TA!!! Ne iskam da te nat1javam no neka govorim realno... nali ?!?!Moeto mnenie e da pita6 mom4eta da izbira! Kakvi sa tiq glyposti ... izliza s neq a ve4erta v skype ta zaribqva.... ne staa tka :!: :? pi6i kakvo e stanalo :)
Insatiable
01-31-2008, 13:26
И това било смисълът на живота ти? Я не се излагай :) Гледай си кефа и хич да не ти пука :smt001
xXxScreamxXx
01-31-2008, 13:32
tctctc naroda e lud ako samo za tva misli6666 4e se jivee ...... awe neam dymi
sandre7o
01-31-2008, 15:03
мерси на всички за мненията и съветчетата :) по-късно ще чатим с него :) иии ще пипа какво е станало :( надявам се да е в моя полза :P амааа мисля че няма да стане така както го искам :? :(
Mementomori
02-01-2008, 09:22
Замисли се съвсем сериозно доколко искаш да си с това момче,при положение,че той е предпочел да бъде с твоята псевдоприятелка.Дори и да тръгнете,те пак могат да се съберат уж "тайно".Има нещо гнило в цялата тази заплетена история.Няма смисъл да се унижаваш и да се бориш за него или да го преследваш,по-добре се абстрахирай от цялата история!
MiMcHeToOo
02-01-2008, 10:19
О не, не.. Отдръпни се.. Просто не се занимавай с тях ..