View Full Version : Правите ли секс, когато ви е дошло?
jujulinkaa
01-31-2008, 11:14
може и да има такава тема ама...правите ли секс когато ви е дошло и според вас гнусно ли е :oops: :D
JustaMan
01-31-2008, 11:25
Укроти го малко тоя. Не е гнусно, ама трябва да се въздържа... 1 седмица ще изтрае.
jujulinkaa
01-31-2008, 11:33
Укроти го малко тоя. Не е гнусно, ама трябва да се въздържа... 1 седмица ще изтрае.
хаха не бе просто питам любопитно ми е :) за мен е малко гнусно ! :D
единствения плюс е, че е по влажно....мен и без тфа ме боли доста и не мога да си представа как права секс точно тогава...
нз...а и ше изцапаш ;Д
sh3_1s_7h3_0n3
01-31-2008, 11:45
Правила съм последните 1-2дена преди да ми свърши. :) Ама тогава меракът си беше наистина голям... :oops:
Иначе се въздържам... :)
Котарана
01-31-2008, 12:18
Не, определено не правя секс, когато съм в цикъл. 7 дена се изтърпяват някак си , трудно, но..по добре от това всичко да стане в кръв...
Правила съм,но не ми харесва особено.И аз съм го правила последните дни,но ми е комфортно.
sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 12:28
miii ne mi haresva osobeno :?
замени входа по време на цикъл.. имаш още поне два други.. защо трябва точно там - когато портата е в ремонт :D
Insatiable
01-31-2008, 12:56
Не, изобщо не ми е до секс тогава... :)
partychild
01-31-2008, 12:58
Не :)
krem4et0
01-31-2008, 14:13
Не съм. въпреки, че адски много се възбуждам през този период, не ми се ще да изпоклпам всичко. А и това са само 4 дни при мен. за човек, който не прави секс по цяла седмица, дори не се усеща...
Rise_Against
01-31-2008, 14:19
стига бе хора! колкото и да ви се прави секс,не ви ли е дошло на ум че кръвта,която изтича е мръсна и тя носи вируси! най-мн да лепнете някоя друга болест на приятеля си... :booooomb:
mgxpower
01-31-2008, 17:43
Ако е в банята защо не какво ви бърка ?!
И не мисля ,че няколко дни са фатални
МмМ по това време на месеца предпочитам да се въздържа.Пък и той за 1 седмица няма да пририта.
princesa_viki
01-31-2008, 18:15
единствения плюс е, че е по влажно....мен и без тфа ме боли доста и не мога да си представа как права секс точно тогава...
нз...а и ше изцапаш ;Д
И мен ме боли ужасно много!И аз не мога да си представя какво ще е "изживяването" 8-) не бих опитала,поне за сега
v na4aloto kato hodeh s priatlq mi ne sme go pravili, no s vremeto probvahme! as sum tolkova razgonena togava :-D trudno tova da me spre! be6e hubavo, ne koi znae kolko po-razli4no. v banqta 4e lesno se 4isti. men mi haresva za6toto ako me boli po-ve4e korem bolkite mi po otminavat sled sexa!
Anna5339
01-31-2008, 20:49
да..правила съм :oops:
с тампон бях.Не потече една капка кръв
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
С тампон?! Извинявай,но до къде ти влезе. . .?!?! В сми,че тампонът заема доста място. . . .
А иначе не,благодаря. . . . Предпочитам само орален,защото се притеснявам да правя анален докато съм в цикъл. . . .
В сми. . .там долу се заключва за 3 дена ;)
Правила съм :)
То аз тогава съм особено разгонена, така 4е рядко изтрайвам.. Само дето много се цапа така, ама...
lithium4e
01-31-2008, 20:56
мне..бе не е си работа..не можеш да се отпуснеш..гадно е..
suunlight
01-31-2008, 20:58
Не .. не съм :)
но ако ми е пред/последен ден или .. бих .. и ако вече много ми се прави секс ..и не мога да издържа .. слагаш един презерватив и толкова .. предпазваш се и от болестите както каза някой
eXtRaoRdinaRy
01-31-2008, 21:00
1 път до сега.Не искам да повторим това изживяване. :grin:
princesa_viki
02-01-2008, 08:06
Аз знам,че когато си в цикъл няма вероятност (минимална)от забременяване,но пък за сметка на това,вероятността за заразяване с болести е много по-голямо.
стига бе хора! колкото и да ви се прави секс,не ви ли е дошло на ум че кръвта,която изтича е мръсна и тя носи вируси! най-мн да лепнете някоя друга болест на приятеля си... :booooomb:
Da pravila sym go pone 4-5 pyti.Vqrno,che ponqkoga sme se capali dosta,ama mal shans.Problema mi e,che togava tochno kato znam,che puteto e v remont,mega mnogo se razgonvam i toi ne spira da me pipa i drazni i ... :-) A otnosno bolestite,kakyv e problema,ako e s prezervativ ?!
krem4et0
02-01-2008, 09:17
И аз искам, защото не се търпи възбудата и напрежението. но просто условията не са подходящи. в 95% от случаите сме на леглото на техните и те си лягат веднага след като си отида. не става просто........
DiVa_SaMoDiVa
02-01-2008, 16:52
почти винаги...не е проблем,стига момчето да не го е гнус :-D мойто гадже не го и затова когато ни се прииска го правим :)
JuS7^YourS
02-01-2008, 18:27
не, 1 седмица не е толкова много време.
DevilWish
02-01-2008, 18:45
Ако ми е последният ден и след това няма да имаме възможност скоро за секс - да ,иначе не ;)
__K__I__K__I__T__A__
02-02-2008, 13:08
NE NE PRAVQ SEX KOGATO SYM NERAZPOLOJENA. NE MISLI6 LI 4E E DOSTA NE4ISTOPLYTNO ? 4-5 DENA NI6TO NQMA DA TI STANE AKO NE PRAVI6 SEX
DaHuTyYyY
02-02-2008, 13:44
Не е толкова гнусно колкото некомфортно. За това не съм правила и не искам .. и кръвта, която се отделя по време на цикъл е мръсна и според мен не е хубаво. Но всеки както си реши. Имам приятелки, които го правят докато са неразположени и казват, че е по-хубаво
BeBoNcHeTo
02-02-2008, 18:00
Не никога няма да направя такова нещо една седмица изтраива се
PoisoNGirL
02-02-2008, 22:28
Ne vijdam zashto ne?!Moje da sa si 6-7dni,no ako tochno togava ti se iska...A i ako znaesh kak moje i gram da ne se izcapate i dvamata.Puk ako ne shte se izkupete we.. razlikata e nuleva ako izkliuchim lekoto mazalo za momcheto kato svyrshi nqma takava gledkaa :razz: :-& ako moq ne go byrka znachi na men ne mi e problem(samo che posle mi se kara kato mu se smeq naglo :-D )
Made_of_Pain
02-02-2008, 22:44
Ба си, колко сте загорели.....
:?
вагинален - не ;]
а и не бих, колкото и да ми се иска !
SilverAngel
02-03-2008, 11:54
не правя. За мен е не чак до там гнусно колкото нехигиенично и някак си... няма да ми е особенно комфортно
Правила съм последните 1-2дена преди да ми свърши. :) Ама тогава меракът си беше наистина голям... :oops:
МИ кво лошо бе хора! то важното е да се кефят и двамата. Не мисля 4е е гнусно...не 4е сам гъ праила ама така мисля....
SweetBunny
02-03-2008, 19:35
дам, дам :razz:
jujulinkaa
02-04-2008, 14:50
NE NE PRAVQ SEX KOGATO SYM NERAZPOLOJENA. NE MISLI6 LI 4E E DOSTA NE4ISTOPLYTNO ? 4-5 DENA NI6TO NQMA DA TI STANE AKO NE PRAVI6 SEX
миии да мисля за мен е гнусно...и несам казала че го правя когато ми е дошло просто питам от любопитство деа...!!
Abe..super e ko tolkova... nikoi nqma da umre ot malko kryf :D
psychopath
02-04-2008, 20:02
Е какъв е проблема 8-)
Случвало ми се е но тва беше като вече ми свършваше и не течеше силно... Нямаше кръв по леглото :D Само че презерватива е задължителен за който иска да го прави :wink: Аз честно казано си предпочитам да изчакам 5-6 дни не съм толкоз загоряла че да не мога да издържа :-D
brutal_baby
02-07-2008, 15:29
Ми да , що пък не! :)
май-не е най подходящото време ама ако наистина се налага може да се преодолее квъвта. на мен ми се случи с една бивша приателка просто рядко се виждахме и беше такъв момент но явно беше към края и по нищо не си пролича е имаше малко кръв ама съвсем малко.
А и някъде бях чел че това не е никак полезно за жената.
не съм го правила досега въпреки,че по това време доста бързо се възбуждам и ми се иска естествено чудя се как се въздържам, може би защото не искам да цапам насам натам :D
hooliganka89
02-07-2008, 16:00
Не съм и не бих искала :)
mne est :) dori i da mu se iska na men shte mi e gadno ...
my_pulsar
02-07-2008, 18:31
Аз съм правила. Не ми се стори по-различно от обикновено. Стана понеже на др ден заминавах за 1 месец в чъжбина. Оправдателна причина бих казала, обаче бехме под душа, щото иначе майма му щеше да ни убие! 8)
Ами идеята никак не ми се струва приятна.Но ако той е чак толкова загорял и не може да чака,4-5 ден може и да му пусна,но първите 3 абсурд.
pepita87
02-12-2008, 18:53
Правила съм го...случва се почти всеки път,приятеля ми не издържа...ко да ги прайш...МЪЖЕ :smt102
никога! може би, защото досега не ми е идвало... :?