PDA

View Full Version : Хелп....проблеми с него =]

d0mat4et0
01-31-2008, 15:58
Хора моля ви помагайте....Ходя от скоро с едно мом4е , което 2 месеца ме преследваше и ми пишеше колко е влюбен в мен и т.н. и сега пак същото , но явно защото аз съм по-притеснителна и той се стеснява :shock: :shock: Не знам какво да направя....Той постоянно е с приятелите си и не можем да останем на саме...И аз ходя доста с моите фрс обаче за него ги разкарвам веднага и така...Явно мисли , че не съм готова или не знам...Просто не знам какво да му кажа....Писна ми всеки ден да се прибирам със скапано настроение от това , че той просто не иска да покаже чувствата си , а чака аз да съм първа.....Просто ми писна :-# :-# :smt017 :smt077

n0r4eto
01-31-2008, 16:00
Ами отиди някой път при него кажи му : " Айде да излезем някъде." И като излезете двамата му кажи какво мислиш и изпитваш.

Atika
01-31-2008, 16:01
Ами ако искаш тази връзка да просъществува какво ти пречи ти да си първа ??
Има и нещо друго.. когато известно време силно си искал нещо и най накрая го получаваш то вече не ти е толкова интересно ...

Harum_Scarum
01-31-2008, 16:04
И аз така си мислех "момчето трябва да е 1-во",но това беше причината да скасам с последният ми фр ама да ти кажа ако те ебе за вразката няма нищо лошо в това да си 1-ва :) .Успех маце!!! :-)

stoilov
01-31-2008, 16:04
А толкова ли е трудно,да му кажеш че искаш да излезете само 2та..и нищо нети пречи ти да го кажеш парва както прочетох по нагоре.. ;) аре успех

d0mat4et0
01-31-2008, 16:10
Уговорихме се да се видим утре или в Събота и да отидем на кино , но просто се чувствам малко кофти като се забавлява с приятелите си и в същото време да ми пише как не издържа без мен и му е кофти като не съм с него.... :o

GameFace
01-31-2008, 16:13
Нагъни го пред приятелите му! Целувки, галене, прегръдки...

sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 16:20

cvetito0o0o0
01-31-2008, 16:48
Малко е гадно и може обстоятелствата да се стекат по 2 начина:
Или да го скараш с приятелите му (защото го "злепоставяш")
Или да разбере , че и ти имаш нужда си с него
:wink: ако и това не подейства..ЗАРЕЖИ ГО !!! Явно не те заслужава ! :neutral:

IrReplacaBle
01-31-2008, 16:55
Нагъни го пред приятелите му! Целувки, галене, прегръдки...дам и аз съм съгласна с това ;) Или си поговорете за това само двамата :)

Lost_Kiss
01-31-2008, 17:01
Има момчета, които просто ги е срам и това е ... Неможеш да изкараш думите от устата му... И аз имах връзка където спрямо всичко трябваше да праввя първата крачка... и всъщност добре се получи 8-) Така че действаи... :) :)

Успехчета ;) 8)

d0mat4et0
01-31-2008, 17:03
Няма да го скарам с приятелите му , защото ги познавам всичките и са големи пичове , но ми е малко неловко всеки път аз да ходя при него и при приятелчетата му....Днес мина по коридора просто ей така като ме вид с моите приятелки....Сигурно и него това го притеснява....Но защо веднъж той не дойде при нас :? Почвам да му се чудя на това момче..... :o

GameFace
01-31-2008, 17:11
Малко е гадно и може обстоятелствата да се стекат по 2 начина:
Или да го скараш с приятелите му (защото го "злепоставяш")
Или да разбере , че и ти имаш нужда си с него
:wink: ако и това не подейства..ЗАРЕЖИ ГО !!! Явно не те заслужава ! :neutral:

За злепоставяне не може да става и дума, защото те имат връзка! Това е все едно да те е срам да кажеш на майка си "Обичам те" пред приятелите ти. Ако компанията е съставена от предимно нормални хора няма никакъв проблем.:)

cvetito0o0o0
01-31-2008, 17:19
О,Моля ти се :? достатъчно пъти съм го виждала пък и щом той не я взема като е с приятелите си значи малко или много се притеснява от нея :)
=> СРАМ ГО Е . ЗАРЕЖИ ГО :D

sic_fata_tulere
01-31-2008, 17:21
Намери си някой който ти обръща повече вниемание от колкото на приятелите си така ще разбереш, че те обича !!! :grin: :D :booooomb:

cvetito0o0o0
01-31-2008, 17:22
Няма да го скарам с приятелите му , защото ги познавам всичките и са големи пичове , но ми е малко неловко всеки път аз да ходя при него и при приятелчетата му....Днес мина по коридора просто ей така като ме вид с моите приятелки....Сигурно и него това го притеснява....Но защо веднъж той не дойде при нас :? Почвам да му се чудя на това момче..... :o
Отиди при него , погледни го в очите и го попитай с нормален тон (без излишни емоции)- " Държиш ли на мен ?"ако отговора е ДА го попитай защо го е срам да покаже , че е с теб пред света :) Успех !