View Full Version : Как да бъда ослепителна?
Sladyranna
02-01-2008, 03:24
Утре трябва да съм най-красивата в даскалото плссссс помагайте! Най-важен ден ми е!!!
Дайте съвети как да си направа готину косата тя е малко по дълга от раменете помогнете ми да измисля някфа прическа хораа :grin:
snow__queen
02-01-2008, 05:09
Добро утро,ами да те попитам първо права ли ти е косата,чуплива ли е,каква е :) как ходиш облечена по-спортно,по-шик :-)
Аааа.....утре не е ли събота? Как така в даскало? И разясни малко: в какъв смисъл денят ти е "най-важен"? Нещо от сорта на нечий бал (от сорта - знам, че е много рано за баловете), рожден ден ли имаш или нещо друго. И как искаш да си облечена по-официално или по-спортно? Иначе за такава дължина коса....моята е малко по-къса и отвреме навреме си правя следната прическа: лягам вечер с влажна (току що измита и леко подсушена) коса, сплетена на 2 плитки. На следващата сутрин половин час преди да излезна си разплитам косата и си я правя с пяна, за да се задържи по-дълго къдрава. Но то си зависи и от косата - ако твоята е по-тежка няма да издържи много дълго. Затова дай някакво обяснения за нея (както казаха и по горе).
nikinkaa
02-01-2008, 08:28
Дай пик да те скиф ;) Ако е къдрава-изправи я,а ако е права я начупи с преса ;) Става яко ;)
Sladyranna
02-01-2008, 17:54
:) Косата ми е.... НИКАКВа :-o Ам айде да кажем, че наподобява сорта на права, защото всеки ден я печа с пресата... а иначе на даскало ходя..спортно, а й не трябва да съм елегатна просто малко различна от обикновенно и това дето казахте за съботата :oops: аз съм в USA и тук сега е петък :P
Снимки може да ми видите на импулсе : impulse bg / kriseto0
BeBoNcHeTo
02-02-2008, 19:56
Щом косата ти е права яя накадри ще изглежда добре :)
snow__queen
02-02-2008, 20:11
според мен ще е готино горната част на косата да си я направиш с фибичка назад,ама да е бухнала в смисъл топирана,за да е леко вдигната...и после хващаш половината коса и я връзваш на опашка (ако имаш от тези шнолите,които се щипват) и после останалата чат,взимаш едно малко ластиче,като тия за плитки и връзваш най-отдолу,абе трудно е да го обясня,нещо като снимката
http://s126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/?action=view¤t=egipetnet.jpg
08mdam__
02-02-2008, 21:23
snow___queen, хаха, теб те познавам :Р от танците при Раул Торрес :Р
splendour
02-02-2008, 21:44
abe vidqx ta v impulse dobre ti e kosata ama mn i e nastrani p1tq[predi i az go praex t1i i sq kriq snimkite 6tot mi sa stryvat yjasni ] ama ko ta kefi..... na st1palca li etaji li ko e 6e si spr poprincip :-) :P