PDA

View Full Version : когато и на двамата им е за пръв път

M!mZzZ
02-01-2008, 06:18
сигурна съм,че повечето от вас за 1 път са го правили с някой,който не е девствен..и искам да попитам другите,в обратния вариант не е ли малко неловко,защото и двамата не знаете какво правите всъщност..разкажете ако е имало някоя неловка ситуация или нищо подобно :)

kPuCkA
02-01-2008, 07:30
Хах....точно в този момент неловки ситуации колкото искаш.Колкото и да си чел и разпитвал за секса на практика си е съвсем различно.Идва един момент в който "Ъъ аз ли ще съм отгоре или ти?" Да,звучи смешно,но с времето задобряваш (:

BrokenHeart
02-01-2008, 13:23
така е...на мен когато ми беше първия път..на гаджето ми също му беше...Ноо нямаше гафове като се замисля...Всичко мина добре..и хубавото е,че никога няма да се забравим :-D

machine_shot
02-01-2008, 13:26
Абе първия път е голяма веселба :) Имаше един момент дето седиш и се чудиш ИИи ся ко ша прайм :D Смях , забава , наслада , от сичко по малко :)

amatorium
02-01-2008, 13:44
Nai-dobre udarete po dve chashki. Taka nelovkite situacii namalqvat, no puk trqbva da imate povidsheno vnimanie. Nai-dobre purvite nqkolko puti go udarete na oralna i se galete i se opoznaite edin drug i sviknete s intimnostta. Taka shte si spestite dosta muki 8-)

krem4et0
02-01-2008, 14:25
Определено беше забавно, но пък аз си останах доволна, че ме обладава чисто и непорочно момче. неловко беше, но поне се бяхме събличали 1 пред друг няколко пъти преди това, а и имаше ужасно дълга любовна игра!