Влез

View Full Version : Обичам, ноо... ми писна

tapak
02-01-2008, 07:03
Уфф, приятелката ми! Обичам я, но...
Абе първо бях един от най - добрите и приятели (а по мое мнение бях по - добър от момичето, което тя смяташе за такава). Имаше труден момент, моментна ситуация, в която аз рискувах живота си за нея, докато другото момиче просто избяга... Започна да споделя още по - лични неща за себе си с мен, което си е постижение, защото тя много рядко говори за личния си живот, започнахме училище (бяхме различни смени), започнахме да "ходим" с нея, опитвах се да съм перфектен, когато кажеше, че можем да излезем отлагах всякакви ангажименти, какво ли не правех, само за да съм с нея. Налагаше ни се да се разбираме кога ще излезем с 3-4 дена по - рано (бях без телефон и тя няма компютър, за това ни се налагаше да правим така)... И един ден оная овца (от по горе, след като лъжеше моето момиче, заебаваше я в трудни моменти, а те бяха много, когато поне аз бях до нея) един ден изцепила "Ми той те задушава... ела довечера с нас на дискотека.", а тя предната вечер в дискотеката беше оредила на сичките момичета с нея флирт с произволни момчета, та мойта въпросната вечер не беше отишла, ама на другия ден се скарахме, защото съм я бил задушавал, като всеки път след среща съм я питал кога ще се видим (просто нямаше друг начин да се видим). Оставих я тя да казва кога ще излезем, скоро след това си взех телефон, тя отиде на дискотека с въпросната компания, сигурен съм, че там се е натискала с някой (имаше смучки по вратът, които аз не съм оставил), но не съм правил въпрос, много я обичам и и го простих тихомълком, само веднъж го подметнах, и на нея и стана кофти... Всичко вървеше добре, и снощи и звъня (имам възможността да разговарям всеки ден с нея) и изведнъж чувам, "Пак ме задушаваш", ем писна ми пък, все аз се жертвам, все аз давам всичко от себе си, аз я слягам като приоритет над всичко останало, а за нея съм на 10 място поне, всеки път и помагам да разреши своите проблеми, наскоро, се опитах да поговоря с нея за един мой много голям проблем, докато започвах да говоря, и ... Тя ме прекъсна и започна пак да обръща внимание на своите си такива, а имах нужда да споделя с нея... Един важен за мене човек беше пред самоубийство, помогнах му, ама трябваше да закъснея за една среща с нея, иначе съм перфектен (това ми го каза момиче, което е обща приятелка и знае всичко за нашата връзка, и то не от мен), всички познати ме определят като изключително страстен, според хората съм сравнително красив, с изключително тяло...
А забравих да спомена за сексуалната част от връзката ни... Тя е девствена, и аз уважавам това и желание (да изчака до 16 си годишнина, която е след 2 месеца), но няма нищо против да я лижа примерно, защото това я съсипва от кеф... А за толкова пъти, толкова оргазми е получавала, и нито веднъж не се е сещала да ми върне жеста...
Еми писна ми само да давам, искам и малко да получа, мамка му...
Та вие какво бихте направили на мое място?
Между другото ето ви и другата ми тема (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=147548&highlight=)... Аз промених тази си лоша черта...
Забравих, да кажа, тя е един от малкото хора, с които не се чувствам самотен, а те са 3-ма, 4-ма...

Dobrodu6niq
02-01-2008, 07:18
Виж ти си много прав време е малко и ти да получиш нещо от нея,прав си.А относно разговора е трябвало,тя да те изслуша постъпила е много егоистично в случая.В днешно време много от жените и те незнаят какво искат,така че спокойно ще се осъзнае рано или късно.Но се опитай да не правиш чак толкова компромиси за нея,отстоявай мнението си по често.

Lost_Kiss
02-01-2008, 07:18
Мнееее.... Тя простото не те заслужава... Играе си с тебе по всякаквъ всевъзможни начини... Да ходи да се натиска с други момчета,... не те изслушва, камоли помага за даден проблем,... И за некфи дреболии да се влияе от "приятелките" си...

Щях да ти кажа да скъсаш с нея, но всъщност няма да го направиш, защото много я обичаш, а наистина трябва да се осъзнаеш и да си върнеш достойнството... Не трябва да оставяш да те тъпчат...

Дано съм ти помогнала...

alex4o
02-01-2008, 07:30
съгласна съм с Лост Кисс,не трябва да се оставяш да те тъпчат,просто и покажи,че и ти си имаш достойнство и неможеш да я търпиш вечно,нито нея,нито нейните глезотийки.. ако не те разбере просто намери щастието си другаде ;)

koalka
02-01-2008, 07:42
Добре бе, човек, не виждаш ли как се държи с теб?Това не те ли отблъсква поне малко?Да, егоистка е, определено, ама не ходи след нея тогава.Като се води по акъла на онази другата - това си е неин проблем.Аз съм сигурна, че ако я оставиш ще започне да тича след теб...

sherry
02-01-2008, 09:05
Проблемът не е в теб, а в нея. Сигурно е тъпо да ти казвам, че не бива да ходиш с нея, може би сам си го осъзнал.

Първо-тая ти е изневерила, а ти даже не си й казал нещо по въпроса! Тя си мисли, че всичко й е позволено, че може да ти се качи на главата, а ти все ще я търпиш. Много грешно си я научил, я й тегли една майна да й дойде акъла! Как може да ти изневерява, а после да ти бучи, че я задушаваш? Как може да се води по акъла на някакви повърностни прости момиченца и да ходи на дискотека с тях, уж да ти прави на пук. И друго. Изневярята и смучките са си нейн личен избор, приятелките й не са могли да я карат насила. Осъзнай, че тая връзка изобщо не е това, което трябва да бъде. Не може да даваш всичко от себе си, а тя да те тъпче! Зарежи я, защото не си струва и е много лош човек от това, което каза. И друго-явно е вглъбена в себе си и затова не я интересуваш ти, егоист е. Не може да й споделяш, а тя да сменя темата и пак да говори за себе си. Непоносимо е...Това не е връзка, а мъчение! Можеш да имаш много повече, любовта е някъде другаде и те чака, не си губи времето с тая смотла...

SeXy_DeSi
02-01-2008, 09:24
Ти си един прекрасен човек и не знам как приятелката ти не го вижда и оценява. Според мен тя е една лигла, която не знае какво иска. Но проблемът е в това, че ти я обичаш... Колкото и да ти е трудно я зарежи и тя сама ще тръгне по теб, бързо бързо ще се промени и ще осъзнае колко много е загубила...
Full respect!!! ;)

Mementomori
02-01-2008, 09:31
Това е много гадно отношение и държание въобще.Тя определено се отнася изключително неприемливо срямо теб,трябва да обсъдиш това с приятелката си,за да няма нещо неразяснено и недоизказано,сподели за това,че не искаш да я задушаваш или нещо такова,колко я обичаш,но просто не може тя да се подиграва с теб и всички жестове на обич,които правиш за нея.Поговорете и се разберете,ако не се получи диалог и няма промяна в държанието,наистина раздялата е единственият ултиматум(за съжаление).Успех!

miloto_girl_4e
02-01-2008, 09:37
Мацката явно вижда колко си влюбен в нея и се възползва максимално от това ... да, егоистка е от всякъде :!: А и наистина много грозна е била постъпката, когато ти си и разказвал за проблем, който те вълнува и терзае, а тя не те е изслушала и пак е почнала да говори за себе, искала е да бъде за n-ти път център на внимание... Влюбен или не, трябва да гледаш себе си, зарежи я, тя ще те оцени, но сигурно вече ще е късно..

WithLove
02-01-2008, 09:39
Явно не се интересува особено много от теб.Или е с теб само эаради шпаклите 8-) ,или эащото винаги и помагаш.Проста така и е иэгодно.С теб е эа лимна иэгода и нищо повече.Определено се държи кофти!И какво ще рече ,че я эадушаваш ,бе :shock: Това,че и се обаждаш и искаш да се чувате,трябва да я раэдва,а не да мисли,че я эадушаваш :? Ебати работата.От поведението и личи,че не държи на теб.Поговори с нея по тоэи въпрос сериоэно и ако не получиш адекватен отговор или промяна в отношението,просто се раделете,колкото и да ти е трудно [-o<

flowerlina
02-01-2008, 09:53
Ти си един прекрасен човек и не знам как приятелката ти не го вижда и оценява. Според мен тя е една лигла, която не знае какво иска. Но проблемът е в това, че ти я обичаш... Колкото и да ти е трудно я зарежи и тя сама ще тръгне по теб, бързо бързо ще се промени и ще осъзнае колко много е загубила...
Full respect!!! ;)

MiMcHeToOo
02-01-2008, 10:09
Не и тичай толкова по гъза, сериозно!

4ujdata_
02-01-2008, 11:04
ne i se vrazvai tolkova mn ..kaji i kfo misli6 i ako ne se opravi pone malko q zaebi

evelinka1122
02-01-2008, 18:22
Мнееее.... Тя простото не те заслужава... Играе си с тебе по всякаквъ всевъзможни начини... Да ходи да се натиска с други момчета,... не те изслушва, камоли помага за даден проблем,... И за некфи дреболии да се влияе от "приятелките" си...

Щях да ти кажа да скъсаш с нея, но всъщност няма да го направиш, защото много я обичаш, а наистина трябва да се осъзнаеш и да си върнеш достойнството... Не трябва да оставяш да те тъпчат...

Дано съм ти помогнала... Напълно съм съгласна!

ZaI4I
02-01-2008, 19:03
и аз съм била като нея...
не се натъжавай....но...
просто си и омръзнал.
Когато и говориш за любовта си и и я показваш,тя се дразни...
Съветвам те да се стегнеш и да я оставиш тя да те гони,не ти...
Дръж се по-студено към нея.Дай и да разбере,че може да те загуби...ние тогава осъзнаваме какво сме имали...
Ако нищо не стане...значи е решила вече...раздяла

+1

tapak
02-01-2008, 19:04
не се натъжавай....но...
просто си и омръзнал.
Дръж се по-студено към нея.Дай и да разбере,че може да те загуби...ние тогава осъзнаваме какво сме имали...
А не се ли почувства неудобно, не ти ли беше гузно, че лъжеш човек който те обича (защото това е точно залъгване), че благодарение на безотговорността си докарваш психически проблеми (малко или много) на човек, който не заслужава такова отношение (четох ти темите...). И като цяло, защо първо не се замислиш, дали си готова за връзка, дали още не си дете в това отношение, пък след това започвай връзки.
Не те съдя, просто ми е любопитно...

alex4o
02-01-2008, 19:49
не се натъжавай....но...
просто си и омръзнал.
А не се ли почувства неудобно, не ти ли беше гузно, че лъжеш човек който те обича (защото това е точно залъгване), че благодарение на безотговорността си докарваш психически проблеми (малко или много) на човек, който не заслужава такова отношение (четох ти темите...). И като цяло, защо първо не се замислиш, дали си готова за връзка, дали още не си дете в това отношение, пък след това започвай връзки.
Не те съда, просто ми е любопитно...

ммм...и на мен ми е много любопитно... :-o

m0nkataa
02-01-2008, 21:04
Мм...ако наистина я обичаш толкова много, което май е така...и държиш на нея, опитай се да поговорите за тези неща! Ние (аз и моя приятел) винаги си говорим за такива неща, това са си доста лични неща и мисля, че ако не ги решите вие двамата няма кой друг да ви помогне. Евентуално след като пробваш пак да поговориш с нея и тогава пак ако се опъне...казваш й "Мойто момиче, аз бях до тука!" и тфа е.. :? Много е кофти, но наистина не заслужаваш някой да си играе така с чувствата ти, все пак и ти имаш душа, сърце, чувства и т.н.
Айде и успех! Горе главата, не е единствената! :)

tapak
02-01-2008, 21:34
Всъщност доста бързо ме оцени, след като усети, че мога да съм студен с нея, когато няма друго рамо за опора, само се надявам да го е осмислила това, да не е само временно, докато съм единствения който я подкрепя...
Да знаете, животът е гаден, ама няма как...