Влез

View Full Version : Дали да отидем?

karamel4ef
02-01-2008, 16:32
еми значи с приятелят ми ходим от 6 месеца почти аз съм на 15 тои ена 17 и се обичаме страшно мн и решихме сега пролетната внция или лятната да отидем на хижа плевен но родитлите ми не ме пускат... но аз все пак ще кажа че сьм в една приятелка и ще отидем но ?са е знае ли някои колко струва на човек за една нощ там и има ли начин да обедя нашите да ме пуснат...мс предваритлно

Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
коалка

MiMcHeToOo
02-01-2008, 16:34
Първо на 15 си, не си толкова малка, мисля че можеш да вкараш нещата в ред.. Второто не разбирам как може да питаш за цени на хижи в раздел любов ама някъде струва около 100 лева според мене (най-малко). А да и трето, не че те обезкуражавам ама не мислиш ли, че малко бързаш? Лятото е далече един бог знае колко още неща ще ти се случат ;)

sLaDkA_GrEsHkA
02-01-2008, 16:37
da naistina burzash mnogo :shock:

chipi_kaoo
02-01-2008, 16:47
Бързаш. И ако вашите разберат / което е много вероятно / после не ми се мисли кви теми ще пуснеш, в раздел "у дома" :? не бързай толкова. Не си малка, но не си и голяма :oops:

sasha_90
02-01-2008, 17:14
Не си създавай такива проблеми,защото наистина ще е проблем когато вашите разберат,а те ще разберат.Истината винаги излиза наяве!Ако искате да се усамотите с гаджето не е нужно да ходите на хижа в друг град,че и да лъжеш вашите.Отидете на хотел.Все пак твоя работа.

xXxScreamxXx
02-01-2008, 17:15
tctcttc ... da we se1 moito dete da e na 15 i da iska da kr1stosva BG s nqk1v .. aide molq ti se .. kat 4e li 6te go pusna ............ 8)

WithLove
02-01-2008, 17:15
Бързаш. И ако вашите разберат / което е много вероятно / после не ми се мисли кви теми ще пуснеш, в раздел "у дома" :? не бързай толкова. Не си малка, но не си и голяма :oops:
Съгласна съм :)

KimBerLy1912
02-01-2008, 23:00
Хм...избързваш....В смисъл..не си малка...но не си и голяма...до лятото има много време..организирайте така нещата...че да излизате извън града с твоя когато и ваще ги няма...Аз миналото лято малко след завършването така направих-нашите отидоха на хижа у едни техни приятели...а аз се емнах на хижа с тайфата...и с моя : ))) Досега не са разбрали..обаче не ми се мисли кво ше стане ако разберат...пък и в крайна сметка моите родители са различни от твоите и не знам как биха реагирали...Принципно те съветвам да не ги лъжеш....кофти е а и наистина винаги е възможно да те хванат..За всяко нещо си има време...просто го приеми...знам че сега ти е времето да си живееш живота...ноо не смятам че тая работа с хижата е смъртно важна...има купища други начини...Помисли : ))

aciko
02-01-2008, 23:19
Ти да не мислиш,че вашите падат от космоса.
Много добре знаят,къде ще отидеш.
При добро желание могат да те пуснат,ама знаят,че идеш ли на вила с приятеля ти,си изгоряла!

ghostwisper
02-02-2008, 06:23
sry ама ти таз хижа за 1 нощ ли ще я наемеш?Пък и колко време мислиш да "оставаш в приятелката"?Щот аз като съм на гости на приятелка и отивам следобяда и се връщам на обяд в нас.Ако бях замислила нещо като твоето майка определено щеше да се осети и тогава лошо..не знам твойте родители са различни,но се пак замисли се!Пък и аз съм на 17 и не си мисля за хижи за да се осамотявам с приятеля си..ддз малка ми се виждаш :-o :(

JuS7^YourS
02-02-2008, 10:58
няма начин да ги убедиш да те пуснат, щом не са се съгласили от първия път просто нямаш шанс. Пък и малко са тези родители, които ще пуснат 15-годишната си дъщеря на хижа с гадже, колкото и да са разбрани по другите въпроси. Единственото, което ти остава, е да лъжеш, но после ако разберат....

BeBoNcHeTo
02-02-2008, 18:32
Ти да не мислиш,че вашите падат от космоса.
Много добре знаят,къде ще отидеш.
При добро желание могат да те пуснат,ама знаят,че идеш ли на вила с приятеля ти,си изгоряла!съгласна съм ии ваще са минали през същото така4е рано или късно ще разберат