View Full Version : Защо е сама?!
Здравейте =]
Аз съм момче на 18 години и за първи път съм обсебен до такава степен от момиче, че чак тръгнах и в форуми да пиша. :-o Тя е само на 15, но никак не изглежда на тия години и не мисли по начина по който повечето и наборета мислят. Страшно красива мацка със страшен стил и вкус! Много скромно момиче, което не се изявява с цигарата в уста или с шишето в ръката. Направи ми впечетление е, че има цели, амбициозна личност е! Умее да се весели и да разсмива хората около нея. Гледам, че тя е едно от най-хубавите момичета в училище, но това не я прави надувка като повечето. Напротив даже, много е земна!
Има си доста ухажори и доста я заглеждат, прави впечетление. Но от толкова много пичове около нея, тя си няма гадже! Как може момиче като нея да е само?! Повечето от приятелите ми и са предлагали, но тя винаги отказва! Това сякаш е прави още по-желана и искана. Защо бе момичета, някоя може ли да ми отговори?! Защо тази прелест иска да е сама?! Дори и аз, пича който може да има всяка една мацка го хвана бъзе,че този път може да му откажат! :shock:
не вярвам да иска да е сама чак толкова просто никой от тези които са и предлагали не я е впечатлил по някакъв начин
ghostwisper
02-02-2008, 06:11
а ти откъде си сигурен,че това красиво,земно и въобще уникално момиче не е с наклонности,различни от тези на останалите момичета? :wink: или пък просто търси момче,което не я иска за бройката и всички и се виждат еднакви.. ;-)
Е добре де от толкова много пичове един ли не можа да я впечетли?!
еми сигурно не 4е не могат просто са се отказвали лесно
Ти защо не опиташ?
Ако откаже и на мен? До сега не ми са отказвали, ще си разваля славата :D :oops: Точно пък на мен би ми отказала на инат, до колкото я познавам :x
и само заради славата си на сваляч не би се пробвал :lol: :lol:
Бре мама му деба :( Тя ще ме резне на инат, сигурен съм
ghostwisper
02-02-2008, 06:39
apfff..sryyy пич ама тя тъз слава няма да трай вечно..и кво по-малко мъж ли ще се чувстваш ако ти откаже..пък и не може да си сигурен,че ще те отреже ако не опиташ..
И според мен явно никой не я е впечатлил :-o Пробвай ти, но не се отказвай толкова лесно :)
Какво доживях, да тичам след някоя пикла :booooomb: А пък и плюс това някой хора тръгват еи така фън да им е само. Абе това девойче ми бърка в здравето много ми е интересно защо си няма пич. Какви и са чак толкова претенциите ?!
ghostwisper
02-02-2008, 06:49
е па никой не та кара да тичаш след нея :-x кат нещеш не са занимай ве...има лесно..мисля,че трябва някой да те свали малко на земята,че с туй самочувствие много нависоко летиш..преди малко звезди и сваляше..сега "пикла" я наричаш..ем на ходи си еби кучките дет не се дърпат.. :x :-x :-x :-x :x
Те не ми са интересни вече, искам нещо подобно като това 15 годишното :D
ghostwisper
02-02-2008, 06:58
еми ако всичко опира само да интереса..недей да нараняваш момичето само за да задоволиш физическата си потребност от нещо по-различно.. :?
Може да търси нещо повече от красива външност на едно момче.Пък и твоите приятели не са я познавали толкова добре, както и тя тях и може би не е искала да се забърква.Нямам представа....има различни хора.А и защо смяташ, че си няма приятел, естествено, ако не си говорил с нея?Може да има някой, който е извън училището.
sweatkiss
02-02-2008, 07:02
Ами явно никой от тези ,които са и предлагали не и е харесвал или има други наклонности.Ти се пробвай пък квот стане.......
Ако откаже и на мен? До сега не ми са отказвали, ще си разваля славата :D :oops: Точно пък на мен би ми отказала на инат, до колкото я познавам :x
xaxa tupanar si be.100% sum sig 4e ako moje tq da ti pro4ete mneniete kato otidesh i q zagovorish shte se napravi 4e nete e 4ula...
xaxa tupanar si be.100% sum sig 4e ako moje tq da ti pro4ete mneniete kato otidesh i q zagovorish shte se napravi 4e nete e 4ula...
И аз така си мисля.
И доколкото разбирам иска да я свали само заради бройката...
По-добре не се занимавай с нея - по описанието,което даде за нея си мисля,че тя заслужава нещо повече от тебе! :wink:
bebeto0o
02-02-2008, 07:42
KaTO OTkAzVa Na VsEkI se PRaVI nA NeDoStUpNa. Ti SaM Go KaZA :P JenSkI trIkOvE bE 4oVeK :D
ioancheto
02-02-2008, 07:55
i az sam saglasna 4e tova sa jenski trikove...pak i za6to za tragva s nqkoe mom4e koeto i predloji kato sam sig 4e zaradi tova 4e e intr vs deto i predlagat sa kato tebe ... :? ama 6tom e tolkova harni4ka moje i sa6to taka da svali koito si poiska ..taka 4e ne se nadqvai mn ...kazvam ti go 6toto i az sam v takova polojenie :D xaxxa mn sam intr da znai6 :D
sic_fata_tulere
02-02-2008, 08:04
Отговорът е прост... Иска да е недостъпна и тя търси човека на живота си, а не иска да е с всеки срещнат, камоли с някой от училище... Познавам такива хора.Просто трябва да я очароваш по някакъв начин а ако искаш и мислиш винаги ще намериш начин да я впечатлиш без това да е свалка... :o
Parvoto koeto se pravi na nedostapna,koeto naistina q pravi po jelana...No taka kakto q opisva6 razbiram 4e 4aka svestno mom4e sas shoden harekter s koeto da si dopadnat,a ne takav kato tebe deto moje da ima vsqko momi4e kakto ti sam se opisa :)
Можеш да имаш всяка, пък не можеш да забиеш момиче по-малко от тебе с 3 години. Ти си батко за бога.
Използвай мозъка си. Малко креативност не е навредила никому.
Obsession
02-02-2008, 08:25
Защо да се "прави" на недостъпна? Може пък да си Е недостъпна за такива като тебе и компания... Ако е наистина такава, каквато я описваш изобщо не се учудвам, че никой не го е вързало, защото момичето си знае цената и знае какво заслужава!
love_enrique
02-02-2008, 08:33
Нищо чудно да те отреже като те гледам как говориш леко на комплексар мязаш с тоя твой велик имижд :razz: Може да и е писнало от такива...И все пак от опит глава не боли,най-много не дай си боже и на теб да ти откажат някой път :shock: :D
Я сложи една снимка да и видим красотата 8-)
Може би момичето смята че на 15 не е необходимо да се чука с всеки в даскало, въпреки че е супер красива ?
А в действителност w0sh е прав - Ти си 3 години по - голям и трябва да се държиш като такъв. Ако се държиш като 14-15 годишните тя такива около себе си има достатъчно ;)
slun4ice_90
02-02-2008, 08:51
:grin: Според мен тя иска да е сама,защото може би някое момче много я е наранило и аз правя така режа момчетата,просто може би й е кеф,че е много хубава зам ли?! :? Разпитай някой за нея или се опитай да я опознаеш,понякога зад една "красива опаковка",се крие "чупливо сърце",ако си ме разбрал.Успех! :)
prettyIdeath
02-02-2008, 10:12
И в крайна сметка искаш да я из*укаш или да ви е хубаво заедно.. Аз съвет няма да ти дам .. защото като ти чета простотиите разбирам що за стока си ! Може преди да е имала такъф като теб и за това сега да не иска ! :x
princesa_viki
02-02-2008, 12:11
не вярвам да иска да е сама чак толкова просто никой от тези които са и предлагали не я е впечатлил по някакъв начин
Съгласна съм :)
DaHuTyYyY
02-02-2008, 13:22
Момичето сигурно иска да е с момче, което не се интересува само от външния й вид. Може би иска някое чувствително и добро момче. А ти откъде си толкова сигурен, че си няма приятел?
sasha_90
02-02-2008, 14:48
Къде пише,че иска да е сама?Може би това е само маска.Вероятно търси нещо истинско,уникално,което не го е открила в ухажорите си.
ViLLa*07
02-02-2008, 16:55
ако си толкова голям сваля4 колкото се искарваш една 15 годишна едва ли ще ти се опъне ...
glezan4e
02-02-2008, 17:17
мн си скромен ( също като мен ) .. а по темата.. ами тя е мис недостъпна... знам я аз тази игра... отказва отказва докато не й писне и изведнъй решава, че ще ма гадйе и хоп.. първия предложил печели.... това е игра, която мн момичета играят... и аз съм го правила...забавно е :P а иначе почни да я забиваш, тфа онова, кафенца.... но няма да ти давам съвети, каза че си сваляч... оправяй се
lilit_666
02-02-2008, 17:33
Ми и аз съм доста харесвана, мисля, че притежавам до голяма степен качествата на мацето,което описваш, ама съм с високи стандарти и момчетата също като теб се притесняват,защото знаят, че ще им откажа.
Това го правя освен заради високите критерии, и защото харесвам 1 др момче(което или се срамува, или харесва др, или е с др наклонности) и така де, пазя се за него.Не е мн добра стратегия, защото нз-май плаша момчетата,включително и него, но по-добра не мога да измисля-просто се държа с вс приятелски и така.
Та може и тя да си харесва някого и да чака точно него.
Та може това да си и ти-пробвай се, ама на саме. Ако е толкова свясно момиче, ще ти откаже внимателно.,без да нарани достойнството ти и ще се постарае да не се разчува.УСПЕХ
GreenFairy
02-02-2008, 17:34
Може пък просто да не е готова за връзка, а? Аз примерно съм почти на 16, но не ми се иска да се разкарвам с някой по разни кафенета или барове... Поне за сега. А може би си твърде сладникав, а тя харесва мъжествените... Де да знам, а може би и харесва да не се тормози с любовни проблеми... Моят съвет е да се откажеш, щом до сега не си успял след като си толкова велик сваляч.
m3ch3ncee
02-02-2008, 19:06
Chesno kazano,moje da q e strah :) Dokolkoto znam momicheta kato neq-imam predvit takiva zemni,skromni i ne-naduti iskat da imat vruzka s momche,koeto e kato tqh.Ne da e nqkakuv koito shte q polzva samo za edna nosht,a seriozen muj koito shte q uvajava i obicha istinski. :) Ako ti si takuv-opitai,ako ne si-pone se pomuchi da budesh.
TheNewReligion
02-02-2008, 20:46
Леле верно ли , ти пича дето може да има всяка мацка още не си яиз****?Леле, търчи и започвай ... много си тъп !Я остави момичето намира!Като ти не знаеш що е сама , аз ли да знам !Бас държа , че ти се смее зад гърба с основание!Ти мисли защо ... :D :D :D :D :D
Krem4eto
02-02-2008, 20:55
Здравейте =]
Аз съм момче на 18 години и за първи път съм обсебен до такава степен от момиче, че чак тръгнах и в форуми да пиша. :-o Тя е само на 15, но никак не изглежда на тия години и не мисли по начина по който повечето и наборета мислят. Страшно красива мацка със страшен стил и вкус! Много скромно момиче, което не се изявява с цигарата в уста или с шишето в ръката. Направи ми впечетление е, че има цели, амбициозна личност е! Умее да се весели и да разсмива хората около нея. Гледам, че тя е едно от най-хубавите момичета в училище, но това не я прави надувка като повечето. Напротив даже, много е земна!
Има си доста ухажори и доста я заглеждат, прави впечетление. Но от толкова много пичове около нея, тя си няма гадже! Как може момиче като нея да е само?! Повечето от приятелите ми и са предлагали, но тя винаги отказва! Това сякаш е прави още по-желана и искана. Защо бе момичета, някоя може ли да ми отговори?! Защо тази прелест иска да е сама?! Дори и аз, пича който може да има всяка една мацка го хвана бъзе,че този път може да му откажат! :shock:
Красивите момичета са сами , не че го искат , а така се стичат обстоятелствата!!!
Няма си гадже, знам от сигурен източник! 8) Добре де, много деца на нейната възраст искат да си имат батко това онова, да усетят тръпката на любовта, а тя не ще като я гледам! :-x Гледам се движи само в някакви компании с 20 годишни, не можеш да я видиш с някакъв на нейната възраст. :shock:Гледам аз, мацката само на флиртове се държи.Едно такова се усмихва, мазни се....ама държи дистанция бе :?Някакви газета я подкачат, то зарибявки яко стават и всички и зеят в устата на пиклето сладко :D Само като и видиш приятелите, не са някфи олигофрени идиоти/ки подбира си и приятелите, а кво ли остава за гаджетата :( Ох, това девойче мозака ми изпи вече! То е тяло, то е сексапилност, то си е самата прелест :shock: Пък и умно бре на всичкото отгоре :-x
Frozen_Flame
02-02-2008, 21:06
Знчи има едно нещо при момичетата което е доста странно поне според мен. Познавам доста момичета и повечето от тях казват че търсят перфектния и всички тези които го казват наистина си нямат приятел. Така че е напълно възможно да е такава ситуацията и в този случай. Струва ми се тъпо това щото перфектен до сега не се е родил, няма и тенденции да се роди...
Батко ви Васко реши утре да иде и да се запознае лично с убавицата :D Ае пожелайте ми успех!!! :grin:
MiMcHeToOo
02-02-2008, 23:13
Няма да ти пожелая никакъв успех, държиш се като простак.. Много жалко.. :?
Мимче защо така бе батков? 8-)
Aligator
02-03-2008, 00:01
ако е такава, каквато я описваш, не вярвам да тръгне с такъв като теб
ти си един средностатистически дришльо :D къде си тръгнал ...
Изчетох цялата тема ... ама ник'де не видях предположение като моето, което ще дам ...
Та въпросЪТ : Ами ако е ЛЕз ???? Сеш' ли се ... че нито ти, нито коЙто и да е неа шанс , ако тя е .. гей хахаха :>>>
Иначе по тфа коет я описваш ... моем да ти кажем, спри филмите с Джули и АЛба батко :> Нема такъв филм :> хаха !
Harum_Scarum
02-03-2008, 04:49
Ами може да е лесбиика :lol: :lol: :lol: :lol:
А стига бе! Как ще е лез?!?!?! :x То вярно, че днес ден на педалите, ама плс не намесвайте и нея :D
Vikitooo
02-03-2008, 06:58
Оф защо набеждавъте момичето, че е лесбиика само защото не е намерила в очите на приятели ти подходящият?
lilit_666
02-03-2008, 09:02
Ми успеха ще дойде ако не се държиш идиотски и и го кажеш на саме, за да може ако реши да те изреже да го направи без да ти накърни самочувствието.Поне така ще постъпи, ако е толкова умна и внимателна, колкото я описваш.
А, и щом ще се запознавате сега, изчакай малко преди да и предложиш, защото 10000% ще иска 1 да те опознае.Иначе си обречен.Това като бонус съветче :-o :)
MiMcHeToOo
02-03-2008, 09:16
Мимче защо така бе батков? 8-)
Е кво що, я се погледни 8-)
CrazyWitch
02-03-2008, 09:16
Еми просто не иска да си има приятел след като към никой не се е влюбила. Може би чака момчето което наистина, ще и хареса не само външно.
princesa_viki
02-03-2008, 10:08
Няма да ти пожелая никакъв успех, държиш се като простак.. Много жалко.. :?
напълно съгласна.то и аз да съм на нейно място,капка внимание нямаше да ти обърна. :?
angel4ee
02-03-2008, 12:30
тя наистина е много земна ..ще тръгне с някои само ако е убедена в чувствата си, не иска просто гадже ,а момче с което ще се чувства добре...(говоря от собствен опит..разбирам я )..опитай желая ти късмет :-)
skatemore
02-03-2008, 12:40
нямаш подход бе , и скрии малко тв самочувствие че се излагаш
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-03-2008, 12:42
може би си харесва някой .... но я е страх да му сподели ... но и отблъсква другите, за да не изневери на чувствата си :)
другия вариант е да е обратна или вие "пичовете" да не сте по вкуса й :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-03-2008, 12:46
виж тази тема, може да ти се стори полезно : ) (http://prize.zzl.org/vote.php?id=2888)
ей дебил спри се малко :o
NeLLy_BaBy
02-03-2008, 14:25
Не мисля че момичето иска да бъде само. Просто не срещнало момчето, което иска. А от това, което прочетох за нея, ако това е наистина така, то тя знае определено какво иска и какво да търси. Но това да не те плаши! Може би ти си момчето, което тя търси! :) Не се отказавай и пробвай-ако стане хубаво, ако не здраве и нататък! Успех :)
KimBerLy1912
02-03-2008, 14:34
Дори и аз, пича който може да има всяка една мацка го хвана бъзе,че този път може да му откажат!
Че си и скромен...?
Може би иска нещо повече от пича,който може да има всяка...ъ?
K'vo da ti kaja!!!Neznam???Az sam edno momi4e na 23g,koeto sa6to e sami4ko-to4no kakto tvoita geroinq.E-ne moga da kaja 4e sam nekoya manekenka,ma 4estno da ti kaja ne sam nekoya groznica.Imam yxajori okolo sebe si.Ma 4estno da si priznaya sam dosta kaprizna i pretenciozna i direktna i mislq,4e tova pla6i mom4etata okolo men.Ne tarpq da me komandvat,ponqkoga daje az samata ne se tarpq s moya kapriz-4ystvam 4e tova mi vredi.Opitvam se da se promenq,no stigam do izvodite,4e ne tarpq ne6to koeto me drazni i ne osaznavam ponqkoga 4e triabva da pravia kompromisi i sas samata sebe si.Pogovorkata 4e valka kozinata si meni,no nrava si ne e mnogo varna.S DVE DYMI SAM MALKO PO OSOBENA po xarakter,ponqkoga sam i dosta gordeliva i ne prava ot gordost parvata kra4ka kam lubovta-NIKOGA.
No vleze li mi nqkoi pod kojata stavam dobri4ka,makar 4e sam malko osoben xarakter.Spe4eli li nqkoi sarceto mi davam mnogo ot sebe si.
OT obojatelite mi xaresvam samo 2-3,no ot inat sam se zarekla 4e nqma az parva da predpriema stapka kam nqkoi ot tqx,a pak i te yavno sa me poopoznali i sa6to si trayat.
Znam,4e ne pe4elq ni6to s tova ma i az samata nz 6to go prava...
Moje bi za6toto sam stradala mnogo ot nespodelena, sa6to i ot spodelena lubov i za tova taka pravq.A stra6no mnogo sam mnitelna i revniva.Padne li mi nqkoi v o4ite otrqzvam go na sekyndata i spiram vsqkakvi kontakti,trydno pro6tavam.
E i az samata ne razbiram ponqkoga povedenieto si...
TAKAVA SAM SI NE MOGA DA SE PROMENQ...
Imala sam kratkotraini vrazki i samo 1 po seriozna,koyato zavar6i s mnogo gaden krai.
E dosta se poopisax,kakto iska6 taka me vazpriemai...i dano ti pomognax da si obqsni6 za6to ponqkoga momi4etata sa sami.
coolkiss
02-04-2008, 11:49
Хех... верно си самата скромност!
Ми пробвай се - малко удари по самочувствието ще ти подействат отрезвяващо и (об)ле(к)чително...
BlueFace
02-04-2008, 12:36
Маняк приземи се.Ако не е някоя ку*ва никога няма да се хване с някой като тебе.....Подкрепям вси4ки които не ти пожелаха успех :smt023
sapphirr
02-04-2008, 13:25
при4ината не е в нея,а в тия около нея.при мен е едно към едно.сега излизам с 4овек,който е най-добрия ми приятел,първия мъж,който не гледа на мен като сексуален обект (или накратко - пар4е месо).говориме си за вси4ко,мога да му се опла4а ,да му се похваля,както и той на мен.за какво ми е гадже-да ми съдира нервите като последния,който не можах пове4е от 1 месеца да изтърпя?предпо4итам свободата и спокойствието,на който и без друго рядко мога да се заслаждавам-те са ми по-ценни.
гарантирам ти,4е това е при4ината!
sapphirr
02-04-2008, 13:37
Дори и аз, пича който може да има всяка една мацка го хвана бъзе,че този път може да му откажат!
Че си и скромен...?
Може би иска нещо повече от пича,който може да има всяка...ъ?
хахаха абе батков кой те излъга,4е ти ве4но ше си пи4а дет няма да го режат или 4е то4но такъв като тебе и трябва.
щом е умна нали се сешташ,4е покрай си4ките зарибявки и лигавщини това моми4е е в състояние да прецени акъл4ето на си4ките мухи около нея,вклю4ително и твойто.така 4е вместо да се надуваш пред нея като бик пред размножителен период,си седни на гъза и помисли как да спе4елиш това моми4е и да и докажаш,4е ти трябва всяка,а само тя!
:shock: :shock: вИЕ КАКЪВ ЛИ НЕ МЕ ИЗКАРАХТЕ?! :shock: Дришьо , простак, несериозен, курварин :shock: Все пак благодаря много за съветите, много сте "добрички" :D И аз си отговорих на някои въпроси след като изчетох мненията Ви. Срам съчетан с претенции и гордост пък на всичкото отгоре и красота водят до това, да си сам. Аз не знам за вас , но аз мразя самотата. Смисъл да няма мацка до мен :? Незнам това момиче с какво мислене е, но сигурно не е намерила подходящият. Това значи , че търси нещо сериозно и истинско , а аз много не си падам по това :?
А пък иии разбрах от една нейна фр, че тя си харесвала някой друг, но май чуствата са несподелени от страна на пича...Некви ей такива.
sapphirr
02-05-2008, 08:42
е зна4и тоя път без рози и карамфили за вси4ки,само утешителни бонбони за вси4ки :D .сори пи4...а и нали можеш всяка да имаш,тогава кво си се лепнал на тая.. :-o
BlueFace
02-05-2008, 10:45
Аз си мисля 4е ти иска6 да я свали6 просто за6тото никои до ся не го е правил.Ако наистина успее6 (опази боже) не ви давам и 2 месеца.....
hooliganka89
02-05-2008, 10:55
Mисля,че ти и момичето сте от голямото добро утро.Ти се мисли6 за Казанова,а тя може да се мисли за спя6тата красавица.И в дне6но време вие двамата играете една градска легенда.Най-якото момиче в града трябва да буде с най-якото момче от града...Да ви имам и самочуствието.И да ти кажа изглежда ти различна малко по-умна от другите,но ако се хванете заедно 6те почне6 да мисли6 по друг начин,та нали си пич няква друга 6е ти стане интересна.
Las Vegas, Baby!
02-05-2008, 20:00
Откога това че едно 15-годишно момиченце си няма гадже е толкова невероятен факт и обект на таква дълга дискусия??? Явно не съм в час нещо.
BlueFace
02-05-2008, 20:07
От както един сваля4 осъзна 4е на планетата няма само курви и прости 6матки.... :)
prettyIdeath
02-06-2008, 03:03
Мене най-много ме е яд че той просто иска да си задоволи егото ... че е бил с "недостежимата"...
BlueMushroom
02-06-2008, 08:33
Мойто мом4е не си намерил мястото просто кадето да се правиш на интересен...
про4ети си коментарите отново и ще разбереш защо няма да ти обърне внимание...
моми4ето явно иска нещо истинско и някои щом ти не можеш да и го дадеш си out of the game :P
Alabala16
02-06-2008, 17:17
Tova koeto pro4etoh.....vse edno e pisano za men..
Znaesh li kakvo?
Mislq che ti si momche,koeto vijda drebnite neshta i koeto durji na tqh..
Ako govorish s tova momiche i budesh iskren kum neq...i sam sigorna
che tq shte te izlusha....!
Naistina si sladur,i sam sigorna che mojesh da imash vsqka..
no povqrvai mi
malko sa sladurite kato teb i da iskat neshto s dobro surce...
V dneshno vreme vsichko vodi do sex....i v dneshno vreme
krasivite momicheta sa kurvi...
navlqzat li vuv vuzrasta stanat li na 13.....
Az sam na 16,nito puk sam nai golqmata krasavica...imam si priqtel
ve4e edna godina i az vinagi sam otkazvala
i produljavam da otkazvam na nai golemite sladuri i pi4ove
...zashtoto prosto znam, che iskat samo sexa,a az ne sam momiche koeto iska samo tova!..
i Mislq 4e trqbva da pokajesh na tova momiche,4e ne iskash i ti samo tova....kaji i vsichko tova koeto napisa v saita......i ako naistina go napravish shte se radvam da 4uq kakvo e stanalo:) ...
moje da pishesh na email : mel.cocaina@mail.bg
Kusmet:)
Какво доживях, да тичам след някоя пикла :booooomb:
Само това изказване много говори що за човек си - до ся я хвалеше и изведнъж - оп - пикла =D> ако е наистина толкова свястна, нищо чудно да те отреже :?
Иначе според мен се страхува от обвързване или по-точно от това да бъде наранена :::
KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-06-2008, 18:03
Знаеш ли, няма смисъл да пробваш каквото и да било, защото момиче като нея ( каквато я описваш) не би обърнало внимание на момче като теб. От мненията ти разбирам, че по акъл си си малък пикльо, който не заслужава повече от наивните патици, които се въдят доста напоследък. Тя търси истинските и стойностни неща в живота, не еднодневни ( едноседмични и все такива кратки) зарибявки и когато покрай нея ги няма тези неща, нормално е, да иска да е сама !!!!
PorcelainDoll
02-06-2008, 18:10
Mojebi tarsi ne6to specialno v nqkoi,no o6te ne go e namerila i ne iska da se obvarzva ili se pritesnqva ot ne6to nz,no ako sabere6 smelost i q popita6,moje i da ti otgovori iskreno.Kasmet :)
Ти защо не опиташ?
да идеята не е лоша :)
Ти защо не опиташ?
Да идеята не е лоша ! :)