View Full Version : без секс
pepelq6kaaa
02-02-2008, 12:27
da vi pitam ako nqma sex vav vrazkata ko praite zarqzvate li
nedei zarqzva gadjeto be kfo kat neste praili sex ot 10 dena...
pepelq6kaaa
02-02-2008, 12:33
haaaaaaaa nesam kazala takova ne6to pak i toi vinagi e navit :D
haaaaaaaa nesam kazala takova ne6to pak i toi vinagi e navit :D
ami shto pitash dali zarqzvat :D
pepelq6kaaa
02-02-2008, 12:35
mi pitam si 6tot poznavam momi4eta koito ne davat sex i 4e 4udq ako na teb ne ti pusnat ko 6te naprai6
mi pitam si 6tot poznavam momi4eta koito ne davat sex i 4e 4udq ako na teb ne ti pusnat ko 6te naprai6
mi nqma da pravq nisho :)
Temite vi sa ot krakata za glavata.Sled 10 minuti razmisli i 15 miniuti obqsneniq bih mogla i da shvana za kakvo ide rech.Malko po-gramotno i poqsnitelno,ako moje.Vse pak chakate otgovori.
skatemore
02-02-2008, 13:03
на ръчна :razz:
Jamalska
02-02-2008, 13:12
Зависи колко държа на него...ама сиг бих зарязала ако не ми е мн ценен.
Не ти ли изтече "ЛИМИТА" на темите за днес.....Много станаха...... :o
BeBoNcHeTo
02-02-2008, 16:59
Рекордa mi без секс е 1 месец така че може и без зарязване
glezan4e
02-02-2008, 17:02
ами аз не зарязвам заради липсата на секс.... просто такава няма :oops: а и не мисля че това е причина да зарежеш някого... ако връзката е сексуална - да, ама иначе не :?
BaTe_Martoo
02-02-2008, 17:03
Ami az turpq dosta , no ako dosta vr mi se prai na pu*tka q prinujdavam i sled tva ako se re6i 4e nqa stane taka kusame
BeautifulWorld
02-02-2008, 17:44
Понеже съм момиче, едва ли има вариант някой дълго да ме държи без секс 8) И все пак, не бих зарязала само заради това - ще му дойде времето все някога, нямам бърза работа.
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-02-2008, 18:57
да :oops: :oops:
Aligator
02-03-2008, 12:45
Ами по принцип започвам да говоря с нея на такава тема. Ако има основателна причина да не иска ... нз може би ще я разбера и ще изчакам колкото е необходимо. Но иначе... ако просто не иска да го прави с мен... Ами да си намери някого с когото да иска
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-03-2008, 12:48
ще мастурбирам :-o
sykrovishteto
02-03-2008, 13:31
Не мисля,че бих зарязала заради това.В момента съм в такова положение,няма да правя секс в продължение на 4-5 месеца,въпреки че имам приятел.Просто той няма как да го прави в тоя париод,а аз прекалено много го обичам за да го оставя!Напротив,ще го подкрепям и ще чакам момента в който ще можем отново да се отдадем един на друг :)
krem4et0
02-03-2008, 13:34
Ако сега имам ново гадже и по някаква причина не правим секс доста време............бих се зачудила защо. но едва ли. сексът е подправка към връзката,а не е основният компонент.
utrevpetchasa
02-03-2008, 13:35
хХхХХХх ест че не но ако не доиде достатъчно скоро ДА :D
amatorium
02-13-2008, 13:19
До sega ne sum imal takava vruzka otkak ne sum devstven. Nqkak si ne moga da si predstavq da sme zaedno s neq i da nqma nikakva sexualna igra pomejdu ni. Prosto ne se sluchva... 8)
hooliganka89
02-13-2008, 13:37
До сега аз не съм зарязвала момче защото не ми е давало секс,поради простата причина,че не е имало такова момче...мъж ако не иска секс,значи е гей 8-) А мен са ме зарязвали поради липсата на секс,когато бях малка исках даджета само ей така,нормално :)
ne sum popadala na mom4e,koeto da ne e iskalo sex.No ako sexa ne vurvi ne bih mogla da izturpia...za men sexa e edno ot nai vajnite ne6ta v edna vruzka.
zvezdichka777
02-13-2008, 16:46
Ne
DevilWish
02-13-2008, 17:00
Еми аз няма да зарежа ,но ако момче на мен откаже то тогава си имаме проблем ;) :oops:
Иначе най-добрият ми приятел чака неговата вече 6 месеца и аз му казвам ,че ако с1м на него ще я зарежа . . . :shock: Знам ,че с1м момиче и не ми отива да говоря така ,но наистина с1м на това мнение . . . ;)
VilleBaby
02-13-2008, 17:06
ако сте на по 12 години ,разбира се че няма да има секс! а в противен случай , ако обичаш човека с когото си, и ако не си с него само заради външния му вид,естествено че няма да го зарежеш
iLoveMyWife
02-13-2008, 17:41
Ех... деца... вместо да стоите пред компютрите и да пишете глупости по форумите, излезте и поживейте малко.. тогава пак елате да правите подобни теми. Темата е написана от девствено момиче на 14 години, което се чуди дали ще бъде зарязано от приятеля си (на 15г. от горния клас), който й е казал да си помисли до сряда и да му каже: ще го правят или не :razz:
Според мен е тъпо да се зарязва.....то все едно само заради секс ще е дадена връзка..... :?
padnal_angel
02-13-2008, 18:42
da vi pitam ako nqma sex vav vrazkata ko praite zarqzvate li
ne e zaduljitelno ednoto niama obshto s drugoto (v smi lipsvata na seks da e povod 4ak puk za razdiala) ama ako govorime za 2-3 meseca ve4e nai-malkoto problema triabva da se obsudi
Не мисля че бих зарязала приятеля ми ако не ми пусне :-D Ама тва едва ли ще стане..... Дори и за известно време да е далеч от мен и да не правим секс -ще издържа,няма да го зарязвам или да търся друг :D
Ice_Queen_
02-13-2008, 19:04
Абе хора ,секса не е движеща сила..айде стига..Важен е ,но ..вие само с ***** ли си мислите..
korabokroshenec
02-13-2008, 19:05
e mn qsno da nqma da q 4akam 2 meseca :D
prettyIdeath
02-13-2008, 19:22
Ами не бих зарязала приятела си заради липса на секс.... защото такава мисля че никога няма да има :-D
Вечно е разгонен... :razz:
sweer_sisi
02-13-2008, 19:41
Според мен е тъпо да се зарязва.... :o
Хммм ако няма секс :-o еми ще направя всичко възможно да има :) но...нали винаги има решение 8) като не ти дават вземай си от другаде, няма ко да се зарязва :-o
П.С. Това за мене не е решение :-o все ше успея да я убедя :grin: 8) :grin:
Rise_Against
02-14-2008, 17:44
ем с приятеля ми правим много рядко секс,наистина мн рядко. но не се разделяме! даже неска ми говори за някъв брак :D ако се обичате,секса няма да е водещо нещо :)
ем с приятеля ми правим много рядко секс,наистина мн рядко. но не се разделяме! даже неска ми говори за някъв брак :D ако се обичате,секса няма да е водещо нещо :)Мда така е,права си,не е водещо :) Но...ако не е тайна,колко рядко го правите,защото преди време имаше там една тема колко често правите секс и май повечето бяха писали нещо като почти всеки ден.... :D Та просто ми е интересно какъв период би определила като "наистина много рядко" :wink:
love_girls
02-15-2008, 05:48
Първата ми по-сериозна връзка , а и първия секс получих чак на 3-ия месец - реално обаче нещатата станаха както трябва чак на 6 месец.
Но това беше в началото. Честно казано не се виждам с момиче което не прави секс. Сигурно бих я изчакал няколко седмици.
Но пък като се замисля има едно момиче което е девствено, което искам да си го прикоткам за гадже, в този случай няма да я зарязвам поради липса на секс, просто ще си го правя през това време с някоя друга /даже си има коя да ми пуска всеки път когато се видиме/.
Пък като почнем да го правим само с нея ще си го правя. Така че не бих зарязал гаджето заради липса на секс ;)
:grin: aaaa 6te pribegnem do uslugite na hotela do vku6ti ...
love_girls
02-15-2008, 05:53
:grin: aaaa 6te pribegnem do uslugite na hotela do vku6ti ...
Пари за секс давал ли си?
до сега несъм имал сериозна приятелка с която да несъм имал пълноценна връзка включваща и секс
zavisi, ako sex-a vuv vruzkata ne e zapo4nal moga da iz4akam, no ako sme po4nali da go pravim i tq da mi otkaje :smt068
la4ezara
02-15-2008, 11:53
Еми аз няма да зарежа ,но ако момче на мен откаже то тогава си имаме проблем ;) :oops:
Иначе най-добрият ми приятел чака неговата вече 6 месеца и аз му казвам ,че ако с1м на него ще я зарежа . . . :shock: Знам ,че с1м момиче и не ми отива да говоря така ,но наистина с1м на това мнение . . . ;)
Жалка си... :-o :?
zavisi, ako sex-a vuv vruzkata ne e zapo4nal moga da iz4akam, no ako sme po4nali da go pravim i tq da mi otkaje :smt068И какво,ако нещо не и е до секс и ти откаже? Кфо? Ще я зарежеш за това ли?! :?
случвало ми се е но тва не беше основната причина а просто и то натежа
e tva pa da zareje6 nqkogo 6ot ne pravite sex e nai tupata postupka :?
marina star
02-21-2008, 03:49
karam go na ra4en rejim ili po-podloto-izneverqvam
A_Loving_Girl
02-21-2008, 05:46
Като си го обичам ще търпя и няма да го зарежа,но за момчетата те не късат ..просто си развяват х*я ...наляво-надясно,така мисля защото предния ми приятел така правеше(кат разбрах малка му се стори Варна :evil: )
Котарана
02-21-2008, 09:29
Еми зависи от ситуацията, но все пак каква ще е тая връзка без секс ? Сексът е необходимост, не мога да се лиша от него :D И все пак ако не иска да правим секс ще го изнасиля :-D