View Full Version : Чувствате ли се сами понякога?
Sunny_stz
02-03-2008, 18:07
Чувствате ли се сами понякога?Че само вие си знаете какво ви е,даже и понякога и вие да не се разбирате?Временно ли е това чувство или постоянно?
т.7
krem4et0
Предполагам,че е временно,докато не си намериш някой.Когато знаеш,че някой те обича,едвали ще се чувстваш пак сама.
Според мен всеки човек има такива моменти и те са неизбежни .Понякога се проявяват по-често след загубата на някой или на нещо..зависи от много неща.При мен моментите на самота станаха повече ,когато ме остави приятеля ми и със месеци дори и сега немога да се пребпря със самотата ,колкото и да ми се иска.. :(
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-03-2008, 18:18
всеки де се чувствам сам ... излъган... и прецакан ... за сега е постоянно ... и ще свърши защото знам какво да направя :) само да свърши 2-рия срок и изнчезвам от Зандана ... в който се намирам
Дам, доста често се чувствам така... :(
HAGVXSXVH
02-03-2008, 18:22
Еми случва се ама минава :)
otvreme na vreme ama e za kratko
nicolepcd
02-03-2008, 18:37
Ми доооста често се чувствам самичка, но няма начин... Просто като се скарам с някой скъп за мен човек, и като се замисля... Ми става много мъчно, че няма човек, който да ме разбере :( Но какво да се прави... някой ден всичко лошо ще отмине :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-03-2008, 18:39
Ми доооста често се чувствам самичка, но няма начин... Просто като се скарам с някой скъп за мен човек, и като се замисля... Ми става много мъчно, че няма човек, който да ме разбере :( Но какво да се прави... някой ден всичко лошо ще отмине :)
пубери сме :D и те така :) депресия до немай къде :-D
Whitesnake - Here I Go Again 87
постоянно и вече съм свикнал никой да не ме разбира :(
the_uNf0rgIv3n
02-03-2008, 18:51
Предполагам,че е временно,докато не си намериш някой.Когато знаеш,че някой те обича,едвали ще се чувстваш пак сама. Това не винаги е предпоставка. Поне при мен. Предполагам и при доста други хора.
За авторката - когато се почувстваш така, просто говори с някого. Излизай с някого и така. Избягвай възможни причини, които ти причиняват това ужасно чувство. Не слушай тъжни песни.
nicolepcd
02-03-2008, 19:01
пубери сме :D и те така :) депресия до немай къде :-D
Whitesnake - Here I Go Again 87
Е, да... но въпреки всичко пак ми е гадно :( До депресия няма да се стига каквото ще да става, защото от това по-тъпо нещо няма за мене 8)
MiMcHeToOo
02-03-2008, 19:04
постоянно и вече съм свикнал никой да не ме разбира :(
+1, бати депресарите сме!
bebeto0o
02-03-2008, 19:15
Предполагам,че е временно,докато не си намериш някой.Когато знаеш,че някой те обича,едвали ще се чувстваш пак сама.
KimBerLy1912
02-03-2008, 19:17
Ми мисля си че на всеки се случва да се почувства сам и изоставен....Не знам при кой за колко време е...аз имам чувството че за мен е перманентно : ) Или просто съм си меланхолична...не знам...вече не правя разлика : ))
Вие сте ебати депресираните тиинейджъри
Внимавай Имаме заплаха със Санкции(с главна буква)
Сега ще се правя на човек, на когото му пука.
АХ милата тя не се притеснявай. Всеки влак си има пътници. Все някой ще те хареса и тебе.
Поне би трябвало. Не възлагай андежди.
Внимавай Имаме заплаха със Санкции(с главна буква)
Сега ще се правя на човек, на когото му пука.
АХ милата тя не се притеснявай. Всеки влак си има пътници. Все някой ще те хареса и тебе.
Поне би трябвало. Не възлагай андежди.
Имаме эаплаха да,ама поне не сме депресирани
Права си, мамка му :Р
Аз винаги мога да си напрвя нова регистрация. Но те не могат да си земат ново самосъзнание.
Права си, мамка му :Р
Аз винаги мога да си напрвя нова регистрация. Но те не могат да си земат ново самосъзнание.
Именно
А и сега не могат да ни обвинят,че не говорим по темата :D
Много малку хора могат да ме разберат по некой път, даже и аз не моа си се разберем, такаче - ДА :)
Victorya
02-04-2008, 03:38
И аз обикновено съм така.Ама...какво да се прави.Абе всеки си има своите моменти,но те затова са моменти-защото минават :)
П.П.:Vraca City!
MoOnLiGhT_ShAdOw
02-04-2008, 04:41
Хора, научете се, че има разлика между "сам" и "самотен"! :smt012
Да, сама се чувствам често, защото когато съм вкъщи, вечно съм си в стаята, брат ми го няма, а нашите не ме притесняват. Самотна съм всеки път, когато искам да съм с даден човек, а в същото време няма как...
Ето един пример: точно 1-2 дена преди да тръгна на 10-дневен лагер, с момчето, което от 4 месеца харесвах, бяхме започнали да излизаме и нещата бяха станали много бързо между нас. Когато тръгнах на този лагер на море, бях заобиколена постоянно от поне трима-четерима човека. Да, не бях сама дори за момент, но бях толкова самотна, колкото може да си представи човек.
Хмм.. много рядко,винаги има на кой да споделя и знам,че ще бъда разбрана :wink:
utrevpetchasa
02-04-2008, 08:33
няма нищо постоянно в тоя живот , :) а то това да испадаш в депресии , е важното е как ще си когато ги преодолеж и и по какъв начин ... винаги от всяка ситуация може да излеш с бодър и ведър поглед стига да има кой да застане до теб да те подкрепи
:?
4увствала съм се така, но беше отдавна. Тогава бях гаден 4овек и не се доверявах на никого. И действително си оставах сама и неразбрана.. Кофти пубертет съм карала :-D
Сега.. ами не бих казала. Сега има пред кого да си излея душата и съм попаднала на то4ни хора, които ме разбират. В пове4ето слу4аи де..
Много рядко се чувствам самотна, ама много рядко...
Не знам на какво се дължи този факт - може би, че имам човек, който много обичам до себе си или просто от факта, че съм усмихнат и жезнерадостен човек по принцип.
Определено ме е страх от самотата и не искам да съм самотна.Чувството е гадно.
BlueFace
02-04-2008, 10:54
Доста 4есто се 4увствам така... Просто имам нужда от някой 4овек който да е до мен с които да мога да си об6тувам и да оби4ам.. :)
evelinka1122
02-04-2008, 11:17
Свикнала съм да съм сама, не се оплаквам. Много момчета се интересуват от мен, но никой още не ми е привлякъл вниманието. Връзката между мен и моите фр-ки е мн силна , еее вече без тях не мога! :-D Като ги гледам колко проблеми имат с техните гаджета... чак не ми са занимава... Страх ме е от нова връзка, не искам да бъда пак наранена... по-добре сама отколкото страдаща! Това е :)
sapphirr
02-04-2008, 13:17
перманентно е!
Dale Tremont
02-04-2008, 14:02
не 8-)
sh3_1s_7h3_0n3
02-04-2008, 15:08
Временно е.
При мен настъпва, когато някой ме нарани или просто ми е дошло месечното неразположение. :)
dIdiTy_bE
02-04-2008, 15:41
Най-често когато съм ядосана на някого и остана сама примерно вечерта и започна да си мисля...тогава се чувствам най-самотна,докато не дойде новия ден :) Но определено изпадам в депресии от време на време
Sunny_stz
02-04-2008, 16:59
Поне би трябвало. Не възлагай андежди.[/b]
Тва за кого е?
Gothique♫
02-04-2008, 18:39
Всеки в различни моменти се чуства самотен,аз се чуствам самотна и да съм между 45 човека но не го показвам просто си е като закон понякога,на мен доста често ми се случва напоследък ма ще ми мине идва пролет цветята цъфтят,тревата става зелена :D
EvilBrunette
02-04-2008, 18:58
Ми мисля си че на всеки се случва да се почувства сам и изоставен....Не знам при кой за колко време е...аз имам чувството че за мен е перманентно : ) Или просто съм си меланхолична...не знам...вече не правя разлика : ))
+1
slun4ice_90
02-05-2008, 07:36
постоянно и вече съм свикнал никой да не ме разбира :(И аз съм така,нито родителите ми ме разбират,нито "приятелите",които мислих,че имам.. :-x :?
Sunny_stz
02-05-2008, 11:59
постоянно и вече съм свикнал никой да не ме разбира :(И аз съм така,нито родителите ми ме разбират,нито "приятелите",които мислих,че имам.. :-x :?
Хей слънчице с музика ли се занимаваш?
hooliganka89
02-05-2008, 12:09
И аз съм с чуствала сама,и се депресирах за това и наистина си мисли,че само аз си знам какво ми е всъщонст.Но после почнах да се радвам,че съм сама.Не е задължително да си с гадже,може и без гадже да си живееш живота :-)
Дам, доста често се чувствам така... :(
TheNewReligion
02-05-2008, 17:28
Ахам
TheNewReligion
02-05-2008, 17:29
Ахам
kukla_bes_sarce
02-05-2008, 17:39
Аз в последно време постоянно се чувствам самотна...товаа е просто защото със всеки изминал ден се изумявам..колко може да наранява уй прекрасното чувство любов..прекрасно ама ако е споделена... :( :(
Напоследък доста често се чувставам така, може би щото пак съм сама на Св.Валентин. :(
GameFace
02-05-2008, 18:21
Чувствам се сам от доста време насам..... Но си мечтая за момента, в който това ще се промени.
Според мен всеки се чувства самотен понякога -някои повече други по-малко, но това няма нищо общо с това дали родителите ти те разбират, дали имаш гадже или много истински приятели и дали си на 10, 15, 35 или 70.
UnToUcHeD
02-06-2008, 08:33
ами да ти кажа не понякога ами от три месеца вече съм така просто никой не ме разбира толкова ми е трудно да говоря че не знам чуствам се се едно съм само аз на тая планета хорото са психясали направо или на мене ми хлопа дъската или света върви по погрешка ... :x
Да, мн често даже, но се стремя да не го показвам.Просто зависи от средта.В даскало се чувствам додта самотна.
‡-КукЛъТЪъ-‡
02-06-2008, 14:26
еми да от време на време нормално според мене :-o
dam...i to mnogo 4esto za sujelenie..imam 4uvstovoto 4e sum nevidima i 4e sveta se vyrti okolo men..mnogo e gadno use6taneto i e dosta tepresira6to...no minava :)
zvezdichka777
02-06-2008, 17:16
Da,naposleduk osobeno dosta 4esto mi se slu4va ... vremenno e 4uvstvoto i e napulno normalno .. mislq 4e na vseki se e slu4valo :-D
_KeLlY_ClaRkSoN_
02-06-2008, 18:22
Много често все си помислям че никой не ме обича и така става почвам да плача и .......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
FunnYboY
02-07-2008, 07:55
Лелей, много хора сме бе... :)
Да, случва ми се. Не често, но естествено че този момент го има при всеки. При мен това е най-често след раздяла, или неуспешен "опит" :D
Как отбягвам този момент ли? - слушам музика. Винаги ми оправя настроението.... 8) 8) 8)
е да...случва ми се и то доста често, само дето бързо отминава и пак съм на 6 :grin: