View Full Version : Падате ли си по...?
basketbolist4e
02-03-2008, 20:30
iskam da popitam momi4etata dali si padat po basketbolisti ??
i ako e taka zashto ??
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
ооо да... :shock: много са сладки високи и мускулести....аз имам един познат баскетболист лел като го видя ми омекват колената....като спорт не ме кефи ама самите спортисти стават :oops:
sh3_1s_7h3_0n3
02-03-2008, 20:33
Aз си падам по мъже... въобще не ме интересува баскетболисти ли са, футболисти ли са, тамагочовци ли са, к'ви са. :) Има много други качества според които ми допадат повече или по-малко. :)
partychild
02-03-2008, 20:33
мн тъп въпрос :lol: :lol: :lol: :lol:
partychild
02-03-2008, 20:34
Aз си падам по мъже... въобще не ме интересува баскетболисти ли са, футболисти ли са, тамагочовци ли са, к'ви са. :) Има много други качества според които ми допадат повече или по-малко. :) Напълно съгласна :)
momchence_89
02-03-2008, 20:35
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
basketbolist4e
02-03-2008, 20:36
zashto vaprosa da e tap :o
partychild
02-03-2008, 20:39
защото неможеш да определиш някой човек като е баслкетболист за супер як.. а като е футболистче начи е някъф мърьо :? всеки си има характер и.... това не определя нищо за него
уф пропуснах да спомена че говоря само за външемн вид...ако нема акЪл в главата не ми трябва... :oops:
partychild
02-03-2008, 20:42
уф пропуснах да спомена че говоря само за външемн вид...ако нема акЪл в главата не ми трябва... :oops: :lol: ето това имах предвит :P
marmalad4e
02-03-2008, 20:52
ами моя приятел е баскетболист :D така 4е казвам дааааа харесват ми :grin:
много е висок-над 2м и е страхотно защото самата аз съм доста висока за моми4е(някъде към 176-177см) :oops: и тялото му е перфектно за мен
така 4е за външен вид да много ми харесват :) и като виждам колко моми4ета го заглеждат смятам 4е баскетболистите са доста харесвани:)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
utrevpetchasa
02-04-2008, 06:30
Aз си падам по мъже... въобще не ме интересува баскетболисти ли са, футболисти ли са, тамагочовци ли са, к'ви са. :) Има много други качества според които ми допадат повече или по-малко. :) Напълно съгласна :)
Ме ту
Предпочитам волейболисти :-D
Какво значение има дали е баскетболист или не, ако го харесвам това няма да е от значение :)
DevilWish
02-04-2008, 08:19
Mnogo typo mislene.Не мога да отговоря с да или не за всичките баскетболисти ;) Може един пък да ми хареса ,защото е хубав и е мой тип ,а не ,че е баскетболист . . . за мен е все тая какъв ще е .Просто трябва на мен да ми допадне ;)
FENKATAA
02-04-2008, 08:43
ами по принцип не ме интересува дали е баскетболист или футболист или шахматист или какъвто и да било ... но ако трябва да бъда чесна винаги съм харесвала футболисти имам някакво привличане към тях :grin: все на такива налитам :)
NeLLy_BaBy
02-04-2008, 12:05
Не бих казала че можем да определим качествата на един човек по това дали е баскетболист или не. Той може добре да изглежда физически, но да няма и грам мозък. Разбира се има и умни момчета.
Но като цяло не можеш да определиш характеристиката на един човек според този критерий. Обикновено момичетата, които казват, че харесват баскетболисти, го правят единствено поради физическите качества на момчето без да гледат другото като начин на държание и т.н. Просто тези момичета са повърхностни.
psychopath
02-04-2008, 12:19
Зле си...
нямаш грам самочувствие 8-)
Horata ne trqbva da se razdelqt po takyv nachin!!!
Spored men nikoi basketbolist ne moje da opredeli cqlata gildiq kato krasivi,grozni,muskulesti,typi i t.n.Glupavo e!
glezan4e
02-04-2008, 13:13
ами аз главно с такива ходя ( ауе въобще със спортисти ) ... защото съм доста висока... иначе баскетбола в никакъв случай не ми е от критерийте
Пф не, изобщо не ме радват :?
ами аз главно с такива ходя ( ауе въобще със спортисти ) ... защото съм доста висока... иначе баскетбола в никакъв случай не ми е от критерийте
теб май доста те подхвърлят спортистите :smt011
snow__queen
02-04-2008, 14:46
А я си кажи кое баскетболистче си :Р да те разконспирирам аз
Marina__
02-04-2008, 14:51
Мда, доста тъпичък въпрос, без да се обиждаш. Ако харесам някой човек, това не става на базата на физиката му или на това с какво се занимава. С 2 думи, съдържанието ме интересува повече от опаковката :) . За мен красотата на един мъж не е в челната тройка на качествата, които трябва да притежава, за да го харесам. Принципно спортисти не харесвам, поради факта, че повечето от тях са красиви, но не могат да се похвалят с особен интелект (дано и тук не обиждам някой).
*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
07-18-2008, 07:52
спортът като цяло не ме кефи...да не кажа,че ми е най-омразният (и не мога да играя) :-D , но пък за тва всички баскетболисти ,които познавам са мн хубавки...определено...всъщн ост падам си по всякакви спортисти :-D
прекалено са ми високи по мой вкус
manichka_14
07-18-2008, 09:54
iskam da popitam momi4etata dali si padat po basketbolisti ??
i ako e taka zashto ??
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3 ммм да падам си по баскетблисти защото съм мн висока и ми е трудно да намеря "идеалният размер" :D :D :D :D
DevilWish
07-18-2008, 09:57
Не ги избирам по това ,а ако някоя го прави ,значи е много повърхностна ;)
Spider4eto
07-18-2008, 09:58
Mnogo typo mislene.Не мога да отговоря с да или не за всичките баскетболисти ;) Може един пък да ми хареса ,защото е хубав и е мой тип ,а не ,че е баскетболист . . . за мен е все тая какъв ще е .Просто трябва на мен да ми допадне ;)
+1 :P
емиии.. аз лично не
+ не ме бърка дали през свободното се време играе баскетбол, волейбол and so on..
Е боксйорчета не харесвате ли :cry:
При повечето спортисти ми харесва, че са високи, имат адския релеф и обикновено имат разни медали, купи, което показва, че са добри в областта си, а това си е бонусче :oops:
Но за сметка на това... спортистите залагат на спорта, а не на знанията и поради тази причина са си тъпички, при което губят доста бонусчета... :-|
Няма значение дали е футболист, баскетболист, хокеист, лекоатлет и т.н, има много други неща, които според мен са на първо място, за да го харесаш даденото момче, ако тренира, добре, харесвам момчета, които се поддържат, спортуват и т.н, но както казах има и други по-важни неща - като това как се отнася с теб даденото момче, дали те обича и още много много други :razz:
neHcuoHepKa
07-25-2008, 08:07
спортът като цяло не ме кефи...да не кажа,че ми е най-омразният (и не мога да играя) :-D , но пък за тва всички баскетболисти ,които познавам са мн хубавки...определено...всъщн ост падам си по всякакви спортисти :-D
ооо ника ти много ми харесва :lol: , не харесваш и спорта ,бас ловя ,че караш на диети с по 1 морков на ден , слагаш 5 тона грим и... да не продължавам :lol:
Спортът е здраве и не е задължително всички или повечето спортисти да са тъпи!
OtherDimension
07-25-2008, 08:09
драги потребители, ето тук вече наистина резонно можете да употребите думата комплексар :)
danielchety
07-25-2008, 09:28
Лично аз не си падам по тях ... има ги къде по хубави ... лично мнение 8)
Abigoria
07-25-2008, 09:45
Като ги знам моите другарчета кви са... НЕ! Обичам баскетбола, но не и басктебудалистите :D
Xrisenceto
07-25-2008, 10:15
Предпочитам волейболисти :-D
i az shot moito milo trenira voleibol :grin:
zebrahead
07-25-2008, 12:49
ujs si4ki sa gramadni.. :D gadno e trqbva da si nosq stol az i bez tfa sam niska :oops: ne razbiram kfo im xaresvate..ili puk na futbolistite... :D :razz:
:smt072 :smt075 :smt068 :smt032 oo nie pushim ... 4akai :-o
az predi trenirah basket tfa zna4i li 4e nqqm mozak ... v glavata :D seki ima mozak :D:D i vkusen mnou obi4am mozak na svinq :grin: :shock: :shock:
pasii_sladuranata
07-25-2008, 12:57
Баскетболисти.... Да-да-Да-даааааааа :grin:
какво ли не съм правила на момчетата докато играем баскетбол.....
това му е хубавото можеш да ги одариш кадето не трябва и да кажеш без да искам :oops: а и мен много ме възбужда докато играя сред момчетата :P баскетболистите са супер :) :-D
FeelMyPain
07-25-2008, 13:01
^ :shock:
По темата: Ти нека си супер мега хипер ултра грозен, пък и ако ще и баскетболист, все същия 'уй :D
pasii_sladuranata
07-25-2008, 13:05
basketbolist4e
пусни своя снимка :oops:
nefchi_bs
07-25-2008, 14:41
ми да що да не...
divacheee
07-25-2008, 14:52
мн тъп въпрос :lol:
\:D/ Мммдам
Rebirthing
07-25-2008, 15:00
Aз си падам по мъже... въобще не ме интересува баскетболисти ли са, футболисти ли са, тамагочовци ли са, к'ви са. :) Има много други качества според които ми допадат повече или по-малко. :)
И аз съм на това мнение :) .
SpOrTs_GiRl
07-25-2008, 16:10
+1
Punisherrr
07-25-2008, 16:13
pifiella
07-25-2008, 17:44
да,да,да или по-точно бяхме на екскурзия във Велико Търново и в хотела имаше баскетболисти от Правец :-) Петю и Кристиян само тия си спомням,ама бяха страшни :-D
westggirl
07-25-2008, 17:48
+1
+2
Ооооооооооооо,дааааааааа.Т е са сексапилни,обаче зависи колко е висок да не е някой 2.50м :D
rozova_lady
07-25-2008, 17:53
много тъп въпрос и можеш ли да ми кажеш с какво са повече баскетболистите от другите мъже освен с големият си ръст и гигантските ръце??
rozova_lady
07-25-2008, 18:00
Зависи... :)
Тук може да се поспори доста 8)
КУРав_лад
07-25-2008, 18:26
НЕ си падаме, а те си падат като ги нацепиш с карабинера, ако па не ги нацепи дават задна, сиреч редко си падаме.