Влез

View Full Version : Аксиния: Харесвам космати български мъже

Sevt
02-04-2008, 06:34
Аксиния: Харесвам космати български мъже

"Подкрепям естетичната и пластичната хирургия, стига хората да не се правят на Франкенщайн, Терминатор или мъжка кукла Барби"

http://images.ibox.bg/2008/02/04/aksinia/519x352.jpg

Аксиния не е особено впечатлена от чуждестранните ухажори и от метросексуалните мъже, ако може да вярваме на думите и пред вестник "Монитор".

"Аз харесвам българския мъж за разлика от някои жени, които имат нещо като култ към чужденците, изглеждат им примамливо екзотични. При мен не е така.", заема нехарактерна позиция младата българска певица .

Аксиния, която се зае да води рубрика с интимни съвети в FHM, продължава кръстоносния си поход срещу метросексуалните мъже, които "прекаляват и с фитнеса, и с обезкосмяването, и с избелването на зъбите."

"Разбирам мъжете да ходят на маникюр, но трябва ли да си слагат безцветен лак?", чуди ся тя и отсича, че подобни образи й "идват малко в повече".

Актуалната водеща на "ЕвроBGвизия" е наясно и с границите, които човек не трябва да прекрачва в стремежа си да изглежда добре.

"Подкрепям естетичната и пластичната хирургия, стига хората да не се правят на Франкенщайн, Терминатор или мъжка кукла Барби."

lifestyle.bg

Понеже напоследък гледам че много ви човърка темата за това дали мъжете трябва да са обезкосмени на максимум, та ето ви едно точно момиче, което знае какво иска :)

utrevpetchasa
02-04-2008, 06:36
халилуя каква е тая простутия братя и сестриии :-o :o :-) :D :booooomb:

sh3_1s_7h3_0n3
02-04-2008, 07:56
Е чак пък да са обезкосмени на максимум... Гърди, мишници... и 'долу'. ;) Ако това е максимум... :-o добре. Останалото е напълно излишно. Обожавам момчета с лека брадичка... http://www.ue-varna.info/images/smiles/in_love.gif(ето, че не е съвсем 'максимум') ;)

DevilWish
02-04-2008, 08:28
Е чак пък да са обезкосмени на максимум... Гърди, мишници... и 'долу'. ;) Ако това е максимум... :-o добре. Останалото е напълно излишно. Обожавам момчета с лека брадичка... http://www.ue-varna.info/images/smiles/in_love.gif(ето, че не е съвсем 'максимум') ;)
И аз съм така ;)

Sevt
02-04-2008, 08:29
Точно за това идеше реч ;)

air_J
02-04-2008, 08:35
Гледам градската доста се е развихрила напоследък. Винаги е имала странен начин на мислене, но тук определено я подкрепям. :razz:

SINDEL
02-04-2008, 08:39
:grin:
И аз, и аз харесвам!
Не може мом4ето да има по-гладки крака от моите, просто не става.
И не само крака, вси4ко останало..

kalpazanka
02-04-2008, 09:42
Лелей, Аксиния се съблече вече :shock:

Абе и аз не ща метросексуален, ама поне *това там* да си поддържа без растителност.

Atula
02-04-2008, 09:50
Гледам градската доста се е развихрила напоследък. Винаги е имала странен начин на мислене, но тук определено я подкрепям. :razz:

Абе аз като малка много бях в Свищов, ама не я помня. Казвали са ми, че е била няква смотана, ама не знам.
Колкото до темата- абсолЮтно съм съгласна с нея 8)

kalpazanka
02-04-2008, 09:51
Тихичка и кротичка беше в училище, а сега какъв талант е...

krem4et0
02-04-2008, 09:52
Лелей, Аксиния се съблече вече :shock:

Абе и аз не ща метросексуален, ама поне *това там* да си поддържа без растителност.
Ехе, то това преди месеци. Даже при Слави ходи. Тя пък голямата жена, че да казва мнение. Съгражданка ми е, но ми е адски противна!

Atula
02-04-2008, 09:58
Оо сега Аксиния определено кърти мивки! :grin: Много е секси, каква уста, какви очи, и гърди много готини и спретнаха! Няма как да си кривя душата- мацка е. А и какво значение има каква е била, сега е по-готина от всички, които злобеят и разправят каква е била преди 8)

krem4et0
02-04-2008, 10:09
Определено не бих обърнала резбата заради нея!

kalpazanka
02-04-2008, 10:40
Злобеят тези, като не могат да си позволят да отидат при пластичния хирург 8)

koalka
02-04-2008, 10:43
Може да е всякаква, но съм съгласна с нещата, които е казала!

krem4et0
02-04-2008, 10:45
То нейните красоти да не са всичките естествени. миналата седмица сестрата й е преподавала и оная не спряла да говори по телефона цял предиобед. в час........Ами не идвай като ти се приказва по телефона и не ти е интересно счетоводството......
Мои приятели бяха с ня на море(ама преди пластичната операция) и казаха, че без грим не могли да я познаят. Момчето вика-абе кльощава циганка.......на нищо не мяза. лично не я познавам, ама майка й може да бъде малко по-любезна във факултетската канцелария........

a6laka
02-04-2008, 11:31
били сме на една маса в дискотека....уникална е 8)

а кучките си изкривиха вратлетата да я зяпат :D

Lorelei
02-04-2008, 11:41
Nikoga ne sym q haresvala!Neshto v zybite i v liceto i ne e kakto trqbva...Moe mnenie!
Po temata mislq,che e prava.Az sym dolu gore na syshtoto mnenie.M/u tova edin myj da se poddyrja i tova da se sueti poveche ot individ ot jenski pol razlikata e kosmicheska i trqbva da se pravi,zashtoto ako shte se biem za ogledaloto vkyshti shte mu pokaja vratata!