- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аксиния: Харесвам космати български мъже
Аксиния: Харесвам космати български мъже
"Подкрепям естетичната и пластичната хирургия, стига хората да не се правят на Франкенщайн, Терминатор или мъжка кукла Барби"
Аксиния не е особено впечатлена от чуждестранните ухажори и от метросексуалните мъже, ако може да вярваме на думите и пред вестник "Монитор".
"Аз харесвам българския мъж за разлика от някои жени, които имат нещо като култ към чужденците, изглеждат им примамливо екзотични. При мен не е така.", заема нехарактерна позиция младата българска певица .
Аксиния, която се зае да води рубрика с интимни съвети в FHM, продължава кръстоносния си поход срещу метросексуалните мъже, които "прекаляват и с фитнеса, и с обезкосмяването, и с избелването на зъбите."
"Разбирам мъжете да ходят на маникюр, но трябва ли да си слагат безцветен лак?", чуди ся тя и отсича, че подобни образи й "идват малко в повече".
Актуалната водеща на "ЕвроBGвизия" е наясно и с границите, които човек не трябва да прекрачва в стремежа си да изглежда добре.
"Подкрепям естетичната и пластичната хирургия, стига хората да не се правят на Франкенщайн, Терминатор или мъжка кукла Барби."
lifestyle.bg
Понеже напоследък гледам че много ви човърка темата за това дали мъжете трябва да са обезкосмени на максимум, та ето ви едно точно момиче, което знае какво иска![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
халилуя каква е тая простутия братя и сестриии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Е чак пък да са обезкосмени на максимум... Гърди, мишници... и 'долу'.Ако това е максимум...
добре. Останалото е напълно излишно. Обожавам момчета с лека брадичка...
(ето, че не е съвсем 'максимум')
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И аз съм такаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Точно за това идеше реч![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Гледам градската доста се е развихрила напоследък. Винаги е имала странен начин на мислене, но тук определено я подкрепям.![]()
Левски шампион але але!
![]()
И аз, и аз харесвам!
Не може мом4ето да има по-гладки крака от моите, просто не става.
И не само крака, вси4ко останало..
![]()
Робинята на Quench
Лелей, Аксиния се съблече вече![]()
Абе и аз не ща метросексуален, ама поне *това там* да си поддържа без растителност.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тихичка и кротичка беше в училище, а сега какъв талант е...
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ехе, то това преди месеци. Даже при Слави ходи. Тя пък голямата жена, че да казва мнение. Съгражданка ми е, но ми е адски противна!Първоначално написано от kalpazanka
Определено не бих обърнала резбата заради нея!
Злобеят тези, като не могат да си позволят да отидат при пластичния хирург![]()
Може да е всякаква, но съм съгласна с нещата, които е казала!
То нейните красоти да не са всичките естествени. миналата седмица сестрата й е преподавала и оная не спряла да говори по телефона цял предиобед. в час........Ами не идвай като ти се приказва по телефона и не ти е интересно счетоводството......
Мои приятели бяха с ня на море(ама преди пластичната операция) и казаха, че без грим не могли да я познаят. Момчето вика-абе кльощава циганка.......на нищо не мяза. лично не я познавам, ама майка й може да бъде малко по-любезна във факултетската канцелария........
били сме на една маса в дискотека....уникална е![]()
а кучките си изкривиха вратлетата да я зяпат![]()
Nikoga ne sym q haresvala!Neshto v zybite i v liceto i ne e kakto trqbva...Moe mnenie!
Po temata mislq,che e prava.Az sym dolu gore na syshtoto mnenie.M/u tova edin myj da se poddyrja i tova da se sueti poveche ot individ ot jenski pol razlikata e kosmicheska i trqbva da se pravi,zashtoto ako shte se biem za ogledaloto vkyshti shte mu pokaja vratata!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica