.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    София

Аксиния: Харесвам космати български мъже

Аксиния: Харесвам космати български мъже

"Подкрепям естетичната и пластичната хирургия, стига хората да не се правят на Франкенщайн, Терминатор или мъжка кукла Барби"

Аксиния не е особено впечатлена от чуждестранните ухажори и от метросексуалните мъже, ако може да вярваме на думите и пред вестник "Монитор".

"Аз харесвам българския мъж за разлика от някои жени, които имат нещо като култ към чужденците, изглеждат им примамливо екзотични. При мен не е така.", заема нехарактерна позиция младата българска певица .

Аксиния, която се зае да води рубрика с интимни съвети в FHM, продължава кръстоносния си поход срещу метросексуалните мъже, които "прекаляват и с фитнеса, и с обезкосмяването, и с избелването на зъбите."

"Разбирам мъжете да ходят на маникюр, но трябва ли да си слагат безцветен лак?", чуди ся тя и отсича, че подобни образи й "идват малко в повече".

Актуалната водеща на "ЕвроBGвизия" е наясно и с границите, които човек не трябва да прекрачва в стремежа си да изглежда добре.

"Подкрепям естетичната и пластичната хирургия, стига хората да не се правят на Франкенщайн, Терминатор или мъжка кукла Барби."

lifestyle.bg

Понеже напоследък гледам че много ви човърка темата за това дали мъжете трябва да са обезкосмени на максимум, та ето ви едно точно момиче, което знае какво иска
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

халилуя каква е тая простутия братя и сестриии
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Е чак пък да са обезкосмени на максимум... Гърди, мишници... и 'долу'. Ако това е максимум... добре. Останалото е напълно излишно. Обожавам момчета с лека брадичка... (ето, че не е съвсем 'максимум')
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Е чак пък да са обезкосмени на максимум... Гърди, мишници... и 'долу'. Ако това е максимум... добре. Останалото е напълно излишно. Обожавам момчета с лека брадичка... (ето, че не е съвсем 'максимум')
    И аз съм така

Град
    София
    Точно за това идеше реч
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Гледам градската доста се е развихрила напоследък. Винаги е имала странен начин на мислене, но тук определено я подкрепям.
    Левски шампион але але!

Мега фен
    Град
    SF

И аз, и аз харесвам!
    Не може мом4ето да има по-гладки крака от моите, просто не става.
    И не само крака, вси4ко останало..

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лелей, Аксиния се съблече вече

Абе и аз не ща метросексуален, ама поне *това там* да си поддържа без растителност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Гледам градската доста се е развихрила напоследък. Винаги е имала странен начин на мислене, но тук определено я подкрепям.
    Абе аз като малка много бях в Свищов, ама не я помня. Казвали са ми, че е била няква смотана, ама не знам.
    Колкото до темата- абсолЮтно съм съгласна с нея
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    пространството на Дисе
    Тихичка и кротичка беше в училище, а сега какъв талант е...

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Лелей, Аксиния се съблече вече

Абе и аз не ща метросексуален, ама поне *това там* да си поддържа без растителност.
    Ехе, то това преди месеци. Даже при Слави ходи. Тя пък голямата жена, че да казва мнение. Съгражданка ми е, но ми е адски противна!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Оо сега Аксиния определено кърти мивки! Много е секси, каква уста, какви очи, и гърди много готини и спретнаха! Няма как да си кривя душата- мацка е. А и какво значение има каква е била, сега е по-готина от всички, които злобеят и разправят каква е била преди
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    Свищов
    Определено не бих обърнала резбата заради нея!

Град
    пространството на Дисе
    Злобеят тези, като не могат да си позволят да отидат при пластичния хирург

Мега фен Аватара на koalka
    Може да е всякаква, но съм съгласна с нещата, които е казала!

Град
    Свищов
    То нейните красоти да не са всичките естествени. миналата седмица сестрата й е преподавала и оная не спряла да говори по телефона цял предиобед. в час........Ами не идвай като ти се приказва по телефона и не ти е интересно счетоводството......
    Мои приятели бяха с ня на море(ама преди пластичната операция) и казаха, че без грим не могли да я познаят. Момчето вика-абе кльощава циганка.......на нищо не мяза. лично не я познавам, ама майка й може да бъде малко по-любезна във факултетската канцелария........

Град
    sofia
    били сме на една маса в дискотека....уникална е

а кучките си изкривиха вратлетата да я зяпат

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Nikoga ne sym q haresvala!Neshto v zybite i v liceto i ne e kakto trqbva...Moe mnenie!
    Po temata mislq,che e prava.Az sym dolu gore na syshtoto mnenie.M/u tova edin myj da se poddyrja i tova da se sueti poveche ot individ ot jenski pol razlikata e kosmicheska i trqbva da se pravi,zashtoto ako shte se biem za ogledaloto vkyshti shte mu pokaja vratata!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си