View Full Version : Гаджето ми не иска да ми прави орална любов
Имам проблем... гаджето ми не иска да ми прави свирки. Моля, кажете как мога да я обедя? мерси предварително
т.7
krem4et0
utrevpetchasa
02-04-2008, 08:59
лесно като се гръмнеш първо после тя ще иска амм няма да може :razz:
cute_mimi
02-04-2008, 09:01
ми кат не иска не иска; много момичета ги е гнус а ако я накарап още по малко вероятно е да ти направи
makarona
02-04-2008, 09:03
Вържи я с вериги за здрав стол.
utrevpetchasa
02-04-2008, 09:12
хаха злетаци ае момчето си флуди със сайт някакъв но е могъл да сложи линка както трябжа :grin:
amatorium
02-04-2008, 09:14
Ami napravi i edna golqma frenska overtura. Qk sex. Moje malko gradus. Ako ne iska sled takova hubavo zadovolqvane da duha ... haide shte premulcha :P
utrevpetchasa
02-04-2008, 09:16
:razz: :razz: :razz: :razz: 8-[ не ги учете на неща неприсъщи за индианци :-o :) :grin:
ami..kato ne iska,ne moje na silna da q nakrash..nali znaesh na sila hubost ne stava..ako q cenish i durjish na neq..tova nqma da ti e problem,no ako i tq durji na teb edva li bi q bilo gnus..moje da pogovorish s neq i da razreshite vuprosa..uspeh
nikinkaa
02-04-2008, 10:44
Тфа да не ти е Омайна Дудова ... :D :D :D
Ейй, голям егоист си значи!Разбирам, че искаш такова удоволствие, ама пък в тоя случай само ти искаш да си гледаш кефа.Не се интересуваш дали и как ще се чувства, стига само ти да можеш да я "накараш"...
Ами, не може да я накараш...Просто някои момичета не обичат да правят свирки.
Ako go e reshila okonchatelno i reshenieto i ne ponadleji na "objalvane",syveta mi kym teb e da se primerish.Ima momicheta,na koito ne im haresva da go pravqt i sa v pravoto si.Vseki trqbva da moje da izbira.Bezkraino glupavo bi bilo ot tvoq strana da postqvqsh nqkakvi ultimatumi ili neshto takova.Nai-mnogo da q otblysnesh,no edva li shte postignesh svoeto.
дай и 10 евро преди секс :D :razz:
с ръце зa rаменете и силно натискаш на долу :D
Както казаха в началото, то си е до самия човек.И т'ва без тя да иска да я принуждаваш е много глупаво.
Автоджамбазинът :)
02-04-2008, 11:27
в кеш и плащай... :-D
LudiaGotinPi4
02-04-2008, 11:48
Аз пък мойто момиче не бих го карал нали после с тея уста ша ме целува !!!
Mojesh li na prysti da mi pokajesh na kolko godinki si,milichyk?! Na 7 ili na 8 ? Sladurche!!! Ela,mama da te cunka!
:lol: :lol: :lol:
NeLLy_BaBy
02-04-2008, 11:52
Ако това решение е твърдо и окончателно, трябва да се съобразиш с него. Можеш да поговориш с приятелката си по този въпрос и да се опитате да изясните причините и доводите й. Но ако тя твърдо е решила и отказва по- добре е да се откажеш, ако държиш истински на нея.
LiLGrizzly
02-04-2008, 11:58
be ostaviq na moq adress i 6te vidi6 kak 6ti prai posle :D
hooliganka89
02-04-2008, 12:12
Абе не е толкова фатално,ако не ти прави и аз имам гнус от тези не6та никога не съм правила и нямам намерение да правя,поне за сега де,но поне моят приятел не настоява,а ако ти и бута6 главата надолу докато тя те целува забрави тва е отвратително.Не е задалжително,може тва не6то да е супер яко както го описват повечето хора,но това неозначава,че е ъадалжително да се прави.
psychopath
02-04-2008, 12:16
не и прави и ти тогава 8-)
Намажи си го с нещо сладко и и кажи да си представи, че е близалка ... :)
hooliganka89
02-04-2008, 13:01
Тва с близалката много интересно,ама съм чувала,че не се хва6тат :)
psychopath
02-04-2008, 13:10
Тва с близалката много интересно,ама съм чувала,че не се хва6тат :)Ако е на 11 може и да се хване ;)
Тва с близалката много интересно,ама съм чувала,че не се хва6тат :)Ако е на 11 може и да се хване ;)
Xa-xa.Aide molq ti se.Tq na 11 sigurno e vijdala poveche pishki ot mene i priqtelkite mi vzeti zaedno. :lol: Shte go obyrkala s blizalka-da,da.Tova da ne ti e maimunka. :lol:
DevilWish
02-04-2008, 20:54
Ami napravi i edna golqma frenska overtura. Qk sex. Moje malko gradus. Ako ne iska sled takova hubavo zadovolqvane da duha ... haide shte premulcha :P
i az taka miсля ;)
v3nDe77a
02-04-2008, 21:03
съгласен сам с amatorium :-D :-D :-D
Xa-xa.Aide molq ti se.Tq na 11 sigurno e vijdala poveche pishki ot mene i priqtelkite mi vzeti zaedno. :lol: Shte go obyrkala s blizalka-da,da.Tova da ne ti e maimunka. :lol: :razz: :razz: Една моя позната беше на 12 и така я излагаха.... :D Била пияна казал и че има сладоледче и... :lol: :lol:
ми кат не иска не иска; много момичета ги е гнус а ако я накарап още по малко вероятно е да ти направи
Еми, направо да спират секса тогава...
Колко по-елементарен може да стане секса незнам, но предполагам, че тези които не сикат да практикуват лесни неща, могат направо да се застрелят или да си лепнат един стикер на челото "А-сексуален".
П.с. или можеби кура ти мирише приятелю... МИИИЙЙ СЕ ПОДЯВОЛИТЕ!!!
[Kannibal_Queen]
02-05-2008, 08:25
Имам проблем... гаджето ми не иска да ми прави свирки. Моля, кажете как мога да я обедя? мерси предварително
т.7
krem4et0ako ne iska nqma kak da q ubedi6...ne vsi4ki momi4eta obi4ame da pravim svirki.A i kolkoto pove4e zapo4ne6 da i mrunka6 tova tolkova pove4e 6te q drazni.Iz4akai izvestno vreme ako napravi napravi,ako ne napravi tfa kfo zna4i,4e 6te q obi4a6 po-malko li?Mujete sa golemi egoisti na4i samo za svoeto udovolstvie mislqt >.<
psychopath
02-05-2008, 08:28
Който го е гнус...да не прави секс.
v3nDe77a
02-05-2008, 08:40
пич щом не иска не можеш да я накараш (тва все едно да накараш магаре да лае )
hooliganka89
02-05-2008, 08:52
Магаре да лае...ахахахахаха
много сме6ен пример :)
Може за сега да не иска бе недеи бърза толкова много не идва края на света,има момичета не искат веднага с времето да се отпусне.И аз с приятелят ми много не6та не исках да правя отначало от срам,ама с времето видях,че ме обича и аз почнах да се отпускам леко по леко.
v3nDe77a
02-05-2008, 09:00
ми затфа се сетих първо... не ми се мислеше но примера е верен според мен :P :P
hooliganka89
02-05-2008, 09:03
Готин пример,но това е истина на сила не може да я накара.Може просто да не иска.И аз понякога като магаре на мост се запъвам,че не6то няма да направя независмо какво е точка така ре6авам :-o
mainata90
02-06-2008, 14:13
Еми кат не се поддържаш мн ясно че няма да и дадеш да те целува после :x :x :x
LudiaGotinPi4
02-06-2008, 14:49
:razz: :razz: Подържам се уе :razz: :razz:
Dark_Angel_F
02-06-2008, 18:19
Ами като не иска не я карай ! Може да я е гнус или да не еготова на такава стъпка , защото си трябва време за да стане готова за това...