Влез

View Full Version : Какво да правя?

_BuNnY_
02-04-2008, 11:27
Още една тема тип: "Харесвам го, какво да правя?!" :)
Става въпрос за едно момче, с което учихме заедно от 1ви до 4ти клас. На скоро имаше среща на стария клас и там се видяхме. Не се бяхме виждали цели 6 години, а от 1седмица си пишем в Скайп. Та той седна срещу мен и през цялото време ме гледаше. След това в дискотеката буквално се залепи за мен под претекст, че нямало място ... Пуснаха една бавна песен, той седя, гледа ме в очите и не смее да ме покани, накрая аз го дръпнах за ръката и той сякаш това чакаше. Като се разделихме ме прегърна и каза, че ще се обади следващата седмица да ходим пак на дискотека.
Пускайки тази тема, искам да чуя вашите мнения, кво да го правя?! Попринцип нямам проблем с момчетата и направо си казвам пък квото ще да става ... но този път ме е страх да кажа или направя нещо, за да не го загубя и като приятел. Той сякаш още е на акъл "Всички са ми приятели" и е от този тип момчета дето още го е страх да се забърква с момичета ... офф абе и аз не знам. То се е видяло, че аз трябва да направя първата стъпка, но как за да не го уплаша?! :D :D :lol: :)

great_mari
02-04-2008, 11:33
mislq 4e toi te haresva,ami kvo d naprai6 prosto budi sebe si ako e ubeden v 4uvstvata si 6te te posledva :wink: ne mislq 4e kakvoto i da e bilo 6te razvali priqtelstvoto vi taak 4e ne se bezpokoi i deistvai mila :-)

sladko_dete
02-04-2008, 12:27
А бе скъпа, кво те бърка? Кво приятелство вие не сте се виждали 6 години... действай хич да не те бърка...

matador
02-04-2008, 12:35
Нямаш проблеми с момичетата , а те е страх да направиш първата стъпка ... Действай! И между другото ако искаш нещо от това момиче бъди готов да я изгубиш като приятелка. Или приятелка или любовник ... Никога не и двете.

_BuNnY_
02-04-2008, 12:46
Нямаш проблеми с момичетата , а те е страх да направиш първата стъпка ... Действай! И между другото ако искаш нещо от това момиче бъди готов да я изгубиш като приятелка. Или приятелка или любовник ... Никога не и двете.

кхъм ... аз съм момиче :lol: :lol: :lol: :)

plamenka
02-04-2008, 12:52
Съгласна съм с всички мнения до сега. Бъди себе си и давай! Няма от какво да се притесняваш ;)
Успех! :)

sapphirr
02-04-2008, 13:01
вътрешно в себе си много добре знаеш какво да правиш,моя съвет е само да забравиш страха.нужда от пове4е съвети нямаш..а от дейност!

utrevpetchasa
02-04-2008, 13:15
еми праите каквото знаите, утиващ и му скачаш и т.н...

gamercheto_
02-04-2008, 15:28
действай пък каквото ще да става :) няма от какво да се притесняваш :) пък и как така той приема всички като свой приятели!щом толкова голямо внимание ти е обърнал тогава значи иска да стане нещо

Buhtaaa
02-04-2008, 15:31
прай си кото знаеш ... той шом не може сам ... ще ти се въже на акъла ;)