Влез

View Full Version : Защо преди да започнете да правите секс...

psychopath
02-04-2008, 12:18
не попрочетете някой друг ред...
не само да питате "бременна ли съм"
"не мога да свърша" и т.н

hooliganka89
02-04-2008, 12:26
Кво да се чете?

psychopath
02-04-2008, 12:29
има доста статии за секс...
друг е въпроса ,че кой не може ,кой го мързи да чете...
и айде юруш на маслините пък после
"бременна ли съм?"

Lorelei
02-04-2008, 12:29
Oh milichka,to ima kakvo da se chete vyprosa e koi da go prochete.To tezi deto si go znaqt veche sa go procheli vednyj,a tezi deto i hal haber si nqmat pitat kato tebe"Kakvo da se chete?"

utrevpetchasa
02-04-2008, 12:30
:razz:
да шашкаме такива като теб дето не знаят де си пъхат уная раута :grin:
ае пич тва че на тебе приятелката ти или някой друга кучка ти варти тоя номер защо ни говориш общо за всички ни ? :)

hooliganka89
02-04-2008, 12:32
Аз съм видяла какво сте писали тук и кво много ме ограмотихте за секса.Lorelei не6то много от високо ми говори6,или така ми се струва ?

Lorelei
02-04-2008, 12:33
Аз съм видяла какво сте писали тук и кво много ме ограмотихте за секса.Lorelei не6то много от високо ми говори6,или така ми се струва ?

Ne ti se struva.Taka e.

psychopath
02-04-2008, 12:34
ае пич тва че на тебе приятелката ти или някой друга кучка ти варти тоя номер защо ни говориш общо за всички ни ? :)Аз да съм шашнат..не.
Просто съм леко очуден ,че има такива кретени като вас...
И повярвай ми..знам къде да си пъхам "уная раута"
Какъв номер какви 5 лева? Аз не пиша тук за да си избивам комплексите /както правят доста от вас/..

говоря общо за вас, защото ,когато отворя раздел секс...10 заглавия "Бременна ли съм" , "Какво да правя" , "heeeeelp" ме блъскат в челото ...

psychopath
02-04-2008, 12:36
забравих да кажа ,че няма да е лошо всъщност...преди да прочетеш за секса да се върнеш във втори клас , да се понаучиш да пишеш ,защото е жалко на тези години да си толкова неграмотна /а и не си само ти/

hooliganka89
02-04-2008, 12:36
Lorelei много ли гот да се прави6 на интересна пред монитора?На живо едвали си толкова отракана на каквато се прави6 тука.Ако се мисли6 за много умна направи един форум за дарвени философи и си бабрете там :D
Айде по-кротко ти и Lorelei
т.2 и т.9 krem4et0

utrevpetchasa
02-04-2008, 12:38
ае пич тва че на тебе приятелката ти или някой друга кучка ти варти тоя номер защо ни говориш общо за всички ни ? :)Аз да съм шашнат..не.
Какъв номер какви 5 лева? Аз не пиша тук за да си избивам комплексите /както правят доста от вас/..

говоря общо за вас, защото ,когато отворя раздел секс...10 заглавия "Бременна ли съм" , "Какво да правя" , "heeeeelp" ме блъскат в челото ...

да и аз сега видях какво имаш предвид , ами прав си но пък чак да тръгнеш да ги ограмотявяш няма да стане то всяко момиченце да тръгнеш да говори няма да те чуе дори , пак ще си знае неината и ще оита , все пак продължаваи с опитите някой ден може да те разберат , а когато видиш такава тема от мен тогава ела ме критикувай ... :)

psychopath
02-04-2008, 12:41

да и аз сега видях какво имаш предвид , ами прав си но пък чак да тръгнеш да ги ограмотявяш няма да стане то всяко момиченце да тръгнеш да говори няма да те чуе дори , пак ще си знае неината и ще оита , все пак продължаваи с опитите някой ден може да те разберат , а когато видиш такава тема от мен тогава ела ме критикувай ... :)Аз не се опитвам да ограмотя никой...Изобщо не ме интересува какво правите...трошете си главите и се оправяйте...
теб те критикувам само ,защото не можеш да пишеш грамотно...

на колко години си? ако не те е срам да кажеш :-D

PUSS
02-04-2008, 12:41

ti pyk i ti nishto ne kaza nali zatva e foruma e

glezan4e
02-04-2008, 12:46
ами прав си да .. всяка 3-та тема е "бременна ли съм " ама какво искаш? това съмнение възниква във всяко момиче.... нз какво мислите но аз предлагам да се направи поредната ВАЖНА тема с заглавие "Бременна ли съм" и всяко момиче, което се сънява първо да я прочете, и ако реши да пише....

radito
02-04-2008, 13:07
Psychopath* Ем да се гордеят,че са по напред от мен аъ не целя да ставам куротро6ачка.

Lorelei миличка 6те вика6 на майка си.И в случая ти си тъпата която стой до стената,а не аз.Не аъ искам да се правя на интересна,и найстина недеи да ми пи6е6 повече едно и съ6то не ми се чете.Прави се на умна и много ти здраве с тестовете и с химията-много си начетена значи... :oops:
:D евалла!;)
а до автора: като такива теми те удрят в челото има 2 начина да спрат: или да не ги отваряш или изобщо да не влизаш в раздела "Секс"!!!

psychopath
02-04-2008, 13:09
Psychopath* Ем да се гордеят,че са по напред от мен аъ не целя да ставам куротро6ачка.

Lorelei миличка 6те вика6 на майка си.И в случая ти си тъпата която стой до стената,а не аз.Не аъ искам да се правя на интересна,и найстина недеи да ми пи6е6 повече едно и съ6то не ми се чете.Прави се на умна и много ти здраве с тестовете и с химията-много си начетена значи... :oops:
:D евалла!;)
а до автора: като такива теми те удрят в челото има 2 начина да спрат: или да не ги отваряш или изобщо да не влизаш в раздела "Секс"!!!Това го казва, всеки който няма какво да каже по темата ;)

radito
02-04-2008, 13:11
Е добре кво може да ти отговори човек на тая изключително малоумна тема?? :shock: :-o

utrevpetchasa
02-04-2008, 13:14
е що да е малоумна както казва човека ако се разровиш из форума има поне 10 питания амм аз тва праихме сех и глеи какво стана май съм бременна , тъка че не е чак толкова маложажна но който трябва няма да и обърне внимание :)

radito
02-04-2008, 13:20
е що да е малоумна както казва човека ако се разровиш из форума има поне 10 питания амм аз тва праихме сех и глеи какво стана май съм бременна , тъка че не е чак толкова маложажна но който трябва няма да и обърне внимание :)
Мога да ти кажа пък че и постоянно пускат теми като неговите.А и с какво помага като я пуска тая тема?Винаги ще си ги има тея теми .Както обичам да казвам..на всеки би се случило, дори на тези с огромна сексуална кулстура, не всичко е до образоваността ти към секса...

nikinkaa
02-04-2008, 13:20
Абе децата се факат,а вие за грамотност говорите... :D

Lorelei
02-04-2008, 13:26
Мога да ти кажа пък че и постоянно пускат теми като неговите.А и с какво помага като я пуска тая тема?Винаги ще си ги има тея теми .Както обичам да казвам..на всеки би се случило, дори на тези с огромна сексуална кулстура, не всичко е до образоваността ти към секса...

Prava si.Ne vsichko e do seksualnata kultura,no v golqma chastnost e do otnoshenieto ti kym seksa.Nikoga ne sym kazvala,che tova na men e izkliucheno da mi se sluchi,no za vseki sluchai ako to stane nqma da e zaradi lipsa na kondom,a mi ot negovo eventualno skysvane i ako,nedai Boje tova se sluchi,nqma da trygna da puskam temi,ami shte si otida do aptekata i shte si kupq kakvoto mi trqbva!Tam e razlikata m/u ednite i drugite.

psychopath
02-04-2008, 13:27
Е добре кво може да ти отговори човек на тая изключително малоумна тема?? :shock: :-oМалоумна...не съм и очаквал да я тълкуваш по друг начин ;)

Jeuelle
02-04-2008, 13:49
Ами само да вметна... :-k
За какво става на въпрос???
Не ми се карайте , но първоначално реших че всеки трябва да каже какво го е подтикнало да прави секс , а като гледам само се обиждате и се опонирате....

psychopath
02-04-2008, 13:51
Не ми се карайте , но първоначално реших че всеки трябва да каже какво го е подтикнало да прави секс , а като гледам само се обиждате и се опонирате....Ами не...чудя се защо всички толкова бързат да го направят ,след като в действителност не са готови за това 8-)

Jeuelle
02-04-2008, 13:55
Не ми се карайте , но първоначално реших че всеки трябва да каже какво го е подтикнало да прави секс , а като гледам само се обиждате и се опонирате....Ами не...чудя се защо всички толкова бързат да го направят ,след като в действителност не са готови за това 8-)
Правят го , защото се заблуждават че са готови... все пак така е модерно да си на*бана мацка

Поне аз така си мисля ..

psychopath
02-04-2008, 13:57
Правят го , защото се заблуждават че са готови... все пак така е модерно да си на*бана мацка

Поне аз така си мисля ..Това е ясно...

Браво на Уискас :)

zabludenata
02-04-2008, 15:57
Не намирам смисъл на темата ти... :-o всяко момиче само си решава какво 1-во да направи след като се филмира, че е бременно.. било то да отиде направо до аптеката или да попита 1-во в някой форум, където има по-образовани хора от нея.И тъй като теста за бременност не действа веднага е нормално през това време да поразпита този и онзи, за да получи така да се каже някаква утеха..

psychopath
02-04-2008, 16:00
Не намирам смисъл на темата ти... :-o всяко момиче само си решава какво 1-во да направи след като се филмира, че е бременно.. било то да отиде направо до аптеката или да попита 1-во в някой форум, където има по-образовани хора от нея.И тъй като теста за бременност не действа веднага е нормално през това време да поразпита този и онзи, за да получи така да се каже някаква утеха..казвам какво да направи за да не се 'филмира ,че е бременна' ,но ти май си леко ...тъпичка

Marina__
02-04-2008, 16:03

И аз това се чудя. Някои хора тук ме изумяват с тоталната си липса на каквато и да било сексуална култура :? .
Ако знаеш как да се пазиш, шанса да забременееш е доста малък. Факта, че въпроса "бременна ли съм?" е задаван през ден тук показва, че много хора на нашата възраст просто си нямат идея от контрацепция :x .

psychopath
02-04-2008, 16:12
ако беше през ден...нямаше да ми направи впечетление

zabludenata
02-04-2008, 16:40

И аз това се чудя. Някои хора тук ме изумяват с тоталната си липса на каквато и да било сексуална култура :? .
Ако знаеш как да се пазиш, шанса да забременееш е доста малък. Факта, че въпроса "бременна ли съм?" е задаван през ден тук показва, че много хора на нашата възраст просто си нямат идея от контрацепция :x .
Пълни глупости...вие не разбрахте ли че не всичко е до сексуалната културата, за да се предпазиш от нежелани гафове

Marina__
02-04-2008, 16:48

Пълни глупости...вие не разбрахте ли че не всичко е до сексуалната културата, за да се предпазиш от нежелани гафове

Кое са пълни глупости, бе драга? Ако се пазиш както трябва и си наясно с нещата, "нежелани гафове" е доста трудно да се случат. Не така обаче стоят нещата, ако се чудиш за какво служат презервативите, хапчетата и не знаеш как да сложиш кондом, без в него да остане въздух :) . Естествено, че като събереш една заблудена девойка :-D на 14 и нейния още по-заблуден кавалер на 15 и гафа ти е в кърпа вързан. Ама така е, като супер много хора не знаят пикае ли им се или им се ебе. Сори за цинизЪма :P .

zabludenata
02-04-2008, 18:08
Офф кво да споря с неандерталци :shock: личи си че си само на 15 :P