.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Защо преди да започнете да правите секс...

не попрочетете някой друг ред...
    не само да питате "бременна ли съм"
    "не мога да свърша" и т.н

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Кво да се чете?

Град
    София
    има доста статии за секс...
    друг е въпроса ,че кой не може ,кой го мързи да чете...
    и айде юруш на маслините пък после
    "бременна ли съм?"

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Oh milichka,to ima kakvo da se chete vyprosa e koi da go prochete.To tezi deto si go znaqt veche sa go procheli vednyj,a tezi deto i hal haber si nqmat pitat kato tebe"Kakvo da se chete?"
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

да шашкаме такива като теб дето не знаят де си пъхат уная раута
    ае пич тва че на тебе приятелката ти или някой друга кучка ти варти тоя номер защо ни говориш общо за всички ни ?
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз съм видяла какво сте писали тук и кво много ме ограмотихте за секса.Lorelei не6то много от високо ми говори6,или така ми се струва ?

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Аз съм видяла какво сте писали тук и кво много ме ограмотихте за секса.Lorelei не6то много от високо ми говори6,или така ми се струва ?
    Ne ti se struva.Taka e.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa

ае пич тва че на тебе приятелката ти или някой друга кучка ти варти тоя номер защо ни говориш общо за всички ни ?
    Аз да съм шашнат..не.
    Просто съм леко очуден ,че има такива кретени като вас...
    И повярвай ми..знам къде да си пъхам "уная раута"
    Какъв номер какви 5 лева? Аз не пиша тук за да си избивам комплексите /както правят доста от вас/..

говоря общо за вас, защото ,когато отворя раздел секс...10 заглавия "Бременна ли съм" , "Какво да правя" , "heeeeelp" ме блъскат в челото ...

Град
    София
    забравих да кажа ,че няма да е лошо всъщност...преди да прочетеш за секса да се върнеш във втори клас , да се понаучиш да пишеш ,защото е жалко на тези години да си толкова неграмотна /а и не си само ти/

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Lorelei много ли гот да се прави6 на интересна пред монитора?На живо едвали си толкова отракана на каквато се прави6 тука.Ако се мисли6 за много умна направи един форум за дарвени философи и си бабрете там
    Айде по-кротко ти и Lorelei
    т.2 и т.9 krem4et0

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*

Аз да съм шашнат..не.
    Какъв номер какви 5 лева? Аз не пиша тук за да си избивам комплексите /както правят доста от вас/..

говоря общо за вас, защото ,когато отворя раздел секс...10 заглавия "Бременна ли съм" , "Какво да правя" , "heeeeelp" ме блъскат в челото ...
    да и аз сега видях какво имаш предвид , ами прав си но пък чак да тръгнеш да ги ограмотявяш няма да стане то всяко момиченце да тръгнеш да говори няма да те чуе дори , пак ще си знае неината и ще оита , все пак продължаваи с опитите някой ден може да те разберат , а когато видиш такава тема от мен тогава ела ме критикувай ...
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    София

Аз да съм шашнат..не.

да и аз сега видях какво имаш предвид , ами прав си но пък чак да тръгнеш да ги ограмотявяш няма да стане то всяко момиченце да тръгнеш да говори няма да те чуе дори , пак ще си знае неината и ще оита , все пак продължаваи с опитите някой ден може да те разберат , а когато видиш такава тема от мен тогава ела ме критикувай ...
    Аз не се опитвам да ограмотя никой...Изобщо не ме интересува какво правите...трошете си главите и се оправяйте...
    теб те критикувам само ,защото не можеш да пишеш грамотно...

на колко години си? ако не те е срам да кажеш

Re: Защо преди да започнете да правите секс...

не попрочетете някой друг ред...
    не само да питате "бременна ли съм"
    "не мога да свърша" и т.н

ti pyk i ti nishto ne kaza nali zatva e foruma e

ами прав си да .. всяка 3-та тема е "бременна ли съм " ама какво искаш? това съмнение възниква във всяко момиче.... нз какво мислите но аз предлагам да се направи поредната ВАЖНА тема с заглавие "Бременна ли съм" и всяко момиче, което се сънява първо да я прочете, и ако реши да пише....
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Psychopath* Ем да се гордеят,че са по напред от мен аъ не целя да ставам куротро6ачка.

Lorelei миличка 6те вика6 на майка си.И в случая ти си тъпата която стой до стената,а не аз.Не аъ искам да се правя на интересна,и найстина недеи да ми пи6е6 повече едно и съ6то не ми се чете.Прави се на умна и много ти здраве с тестовете и с химията-много си начетена значи...
    евалла!
    а до автора: като такива теми те удрят в челото има 2 начина да спрат: или да не ги отваряш или изобщо да не влизаш в раздела "Секс"!!!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Psychopath* Ем да се гордеят,че са по напред от мен аъ не целя да ставам куротро6ачка.

Lorelei миличка 6те вика6 на майка си.И в случая ти си тъпата която стой до стената,а не аз.Не аъ искам да се правя на интересна,и найстина недеи да ми пи6е6 повече едно и съ6то не ми се чете.Прави се на умна и много ти здраве с тестовете и с химията-много си начетена значи...
    евалла!
    а до автора: като такива теми те удрят в челото има 2 начина да спрат: или да не ги отваряш или изобщо да не влизаш в раздела "Секс"!!!
    Това го казва, всеки който няма какво да каже по темата

Град
    Варна
    Е добре кво може да ти отговори човек на тая изключително малоумна тема??

е що да е малоумна както казва човека ако се разровиш из форума има поне 10 питания амм аз тва праихме сех и глеи какво стана май съм бременна , тъка че не е чак толкова маложажна но който трябва няма да и обърне внимание

Абе децата се факат,а вие за грамотност говорите...

Град
    Варна
    е що да е малоумна както казва човека ако се разровиш из форума има поне 10 питания амм аз тва праихме сех и глеи какво стана май съм бременна , тъка че не е чак толкова маложажна но който трябва няма да и обърне внимание
    Мога да ти кажа пък че и постоянно пускат теми като неговите.А и с какво помага като я пуска тая тема?Винаги ще си ги има тея теми .Както обичам да казвам..на всеки би се случило, дори на тези с огромна сексуална кулстура, не всичко е до образоваността ти към секса...

Град
    In your dreams ;)
    Мога да ти кажа пък че и постоянно пускат теми като неговите.А и с какво помага като я пуска тая тема?Винаги ще си ги има тея теми .Както обичам да казвам..на всеки би се случило, дори на тези с огромна сексуална кулстура, не всичко е до образоваността ти към секса...
    Prava si.Ne vsichko e do seksualnata kultura,no v golqma chastnost e do otnoshenieto ti kym seksa.Nikoga ne sym kazvala,che tova na men e izkliucheno da mi se sluchi,no za vseki sluchai ako to stane nqma da e zaradi lipsa na kondom,a mi ot negovo eventualno skysvane i ako,nedai Boje tova se sluchi,nqma da trygna da puskam temi,ami shte si otida do aptekata i shte si kupq kakvoto mi trqbva!Tam e razlikata m/u ednite i drugite.

Град
    София
    Е добре кво може да ти отговори човек на тая изключително малоумна тема??
    Малоумна...не съм и очаквал да я тълкуваш по друг начин

Град
    Blondeland
    Ами само да вметна...
    За какво става на въпрос???
    Не ми се карайте , но първоначално реших че всеки трябва да каже какво го е подтикнало да прави секс , а като гледам само се обиждате и се опонирате....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ами само да вметна...
    Не ми се карайте , но първоначално реших че всеки трябва да каже какво го е подтикнало да прави секс , а като гледам само се обиждате и се опонирате....
    Ами не...чудя се защо всички толкова бързат да го направят ,след като в действителност не са готови за това

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ами само да вметна...
    Ами не...чудя се защо всички толкова бързат да го направят ,след като в действителност не са готови за това
    Правят го , защото се заблуждават че са готови... все пак така е модерно да си на*бана мацка

Поне аз така си мисля ..
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си