Влез

View Full Version : Да споделя ли с майка си?

love_love_love
02-04-2008, 13:33
С майка ми съм сравнително близка.
Споделям 95 % от нещата от живота си и я чувствам близка.
Тя винаги ме изслушва и често и разбира.
Но когато стане въпрос за секс,мненията ни се разминават.
А аз смятам,че съм готова за това и не бих искала да я лъжа/премълчавам.
Но просто начинът ,по който ще ме гледа след това , начинът,по който ще мисли за мен..страх ме е какво ще се промени в отношението й към мен и отношенията ни изобщо.
А ако премълча - ще ми е гузно и няма да се чувствам комфортно.
какво да правя?

т.7
krem4et0

radito
02-04-2008, 13:40
Рано или късно ще разбере, ти реши сега или веднага 8-)

BrokenHeart
02-04-2008, 13:40
Не е задължително да споделяш всичко..а ако пък толкова искаш да и кажеш и го кажи след известно време,щом сега не може да те разбере...

utrevpetchasa
02-04-2008, 13:41
мдам отново и отново ..... ами сама си реши

hooliganka89
02-04-2008, 13:43
И аз в началото мислех,че майка 6те ме гледа странно,ако знае,че съм правила секс ама майката влиза в положение,но на ба6та си недей казва...ахахаха той няма да разбере.На колко си години?Ако си малка е нормално майкати да е на обратно мнение.

love_love_love
02-04-2008, 13:47
Нали знаеш,че за майките винаги ще сме малки?
На 17 съм.

BrokenHeart
02-04-2008, 13:49
И аз съм на 17..и не съм и казвала че не съм девствена....Така че не е задължително...след време така или иначе ще разбере...

psychopath
02-04-2008, 13:54
Трябва да е щастлива ,че споделяш толкова много с нея...

a6laka
02-04-2008, 13:58
мани ги бе - бащите винаги разбират по-добре от майките :-o

psychopath
02-04-2008, 14:00
мани ги бе - бащите винаги разбират по-добре от майките :-oкогато детето е момче... ;) защото са минали по този път...

nikinkaa
02-04-2008, 15:04
Не си малка,на 17 си.Тя все още е много привързана към теб,и се страхува дали ще го направиш с подходящия,да не стане някоя беля.Ти може да не и споделиш-рано или късно тя ще научи,но сигурно може да ти се обиди :S

Buhtaaa
02-04-2008, 15:39
то по тая логика като станеш на 30 майка ти пак би те гледала така ... зависи на колко си ест че ако си на 14-15 би те гледала странно ... :? щото си мисли че нищо не знаеш за това ... :?

Lorelei
02-04-2008, 18:22
Spored men e hubavo i vajno da mojesh da spodelqsh takiva neshta s maika si.Edin razgovor na tazi tema moje da byde predpostavka da si izpliuesh kamycheto,a dori i da ne i go kajesh v prav tekst,ako nameknesh syvsem leko tq shte se useti nakyde biesh.Ti si poznavash roditelite,no moeto mnenie e da i go spodelish.

DevilWish
02-04-2008, 18:30
Buж аз от 2 години правя секс ,но тя не знае и сега се чувствам достатъчно голяма и й казах ,че смятам да правя с приятелят си секс и тя не беше много съгласна ,но вече разбра ,че не може да ме разубеди - точно ,защото и аз мн. й споделям и това вече 2 години ми тежи и просто сега нямам търпение моят да се върне от БГ /че е на "почивка"/ и ще й кажа :grin:
Според мен ако си над 16 години й кажи . . . не е проблем.И си поговори с нея и й кажи ,че се чувстваш готова и тн ,че това е момчето за теб и също така ,че повечете момичета не говорят с това за майките си ,така че тя трябва да е щастлива ,че го правиш и да не те съди строго ,защото има по-г0лям шанс да си премълчиш ;) ;)
Успех!
Надявам се ,че ти помогнах :) :) :)

Made_of_Pain
02-04-2008, 18:40
Говори с нея за същото, щом толкова се разбирате...
Кажи каквото имаш, нека и тя да каже каквото има... и си прецени...

LoLiPoP4o
02-04-2008, 19:25
a q q pitai na kolko godini e bila na kogato e praila sex ako e bila na 17 ili po malko mislq che znaesh kak da deistvash na tataka a ako e pravila sex na po golqma vyzrast ot 17-tata kaji i che neiskash da si kyto neq i smqtash 4e ti e doshlo vremeto :))

maackata
02-04-2008, 19:30
Az za tova nikoga ne se pritesnqvam tq prosto se oseti...i go prie savsem radu6no i spokoino taka4e spoko..... :)

love_love_love
02-05-2008, 12:37
Хм..била е студентка ,когато го е правила.Но времената са били други.
Това,че съм сравнително голяма е мой плюс,но освен това сигурно ще я притесни и факта ,че с момчето излизаме от малко време.(Не,че не го познавам 4 години , в които да си изградя мнение).Всъщност не занм.Близка ми е,но като не съм засягала тази тема в основи и ще ми е неловко,тя ще види притеснение и дори да убеждаваш човек,той може да си направи извод от невербалните реакции

hooliganka89
02-05-2008, 14:52
love_love_love 17 е приемлива възраст в която може да забубиш девственоста си,не си малка.Или поговор още с майка си или не й казвай.
Ама сега ти да не чакаш нейното разрешение,че да спиш с момче или вече го направи?

swords1010
02-05-2008, 15:03
Щом намирате общ език и можете да разговаряте на лични теми сподели и. Няма лошо да знае. Никой не гаратира полужителна реакция, но ти можеш да и обясниш, че изборът ти е факт и тя нищо не може да промени. :)

glezan4e
02-05-2008, 15:28
аз си мълча... според мен така е по-добре...

suunlight
02-05-2008, 20:29
Това,че съм сравнително голяма е мой плюс,но освен това сигурно ще я притесни и факта ,че с момчето излизаме от малко време.(Не,че не го познавам 4 години , в които да си изградя мнение).Всъщност не занм.Близка ми е,но като не съм засягала тази тема в основи и ще ми е неловко,тя ще види притеснение и дори да убеждаваш човек,той може да си направи извод от невербалните реакции

Виж споделяш 95% от живота си с майка си ;) Остави това нещо към тези 5% които не споделяш, ако чувстваш, че майка ти не иска да чува това, дори и ти да се чувстваш гузна :) Незнам прецени си ти как е най-тактично да постъпиш .., защото не е нужно да се съобразяваш само с това дали на тебе ти е гузно .. а дали майка ти иска да и казваш такова нещо, дали е готова да ти отвърне както ти се надяваш и така .. Нужна ти е малко тактика ..

krem4et0
02-06-2008, 05:57
И аз бях студентка и то 2-ри курс........ех, студентски живот. не ми се ще нещо да свършва :D

bebchityyy
05-02-2008, 22:00
то по тая логика като станеш на 30 майка ти пак би те гледала така ... зависи на колко си ест че ако си на 14-15 би те гледала странно ... :? щото си мисли че нищо не знаеш за това ... :?

+1

pampers
05-03-2008, 11:04
щом се опасяваш че маика ти няма да може да те разбере недей и казва няма смисъл да си разваляте отношенията заради това. Пък и не мисля че всичко трябва да се споделя остави информация която е само за теб. Аз лично не съм казала на майка ми кога си направих сефтето както и няма и да й кажа.. 8)

hungry_vampire_f
05-03-2008, 11:30
Вие всичко ли казвате на майките си бе :shock:

ubuntu
05-03-2008, 11:32
Чакай сватбата :grin:

Iv4eTy
05-03-2008, 11:39
Не е задължително да споделяш всичко..а ако пък толкова искаш да и кажеш и го кажи след известно време,щом сега не може да те разбере...

Точно, всеки човек си има неща, които несподеля...

MoHuTo
05-03-2008, 11:57
Според мен е хубаво, че си споделяш толкова много с нея. И аз си споделям много с майка ми, но не абсолютно всичко. Аз й казах същата вечер като го направих. Ти сама прецени дали ще й кажеш, аз бих те посъветвала да й го кажеш :)

princesa_viki
05-03-2008, 12:03
Но просто начинът ,по който ще ме гледа след това , начинът,по който ще мисли за мен..страх ме е какво ще се промени в отношението й към мен и отношенията ни изобщо.
какво да правя?

т.7
krem4et0
И аз съм в същото положение,но мисля,че е по-добре да й кажеш малко след това

~Munika
05-03-2008, 12:08
Ако не си правила секс,а просто ти се прави и искаш да споделиш..недей не е нужно,но ако си правила и искаш да и кажеш направи го ...ако ти стиска на мен не би....

но пък за споделяне мисля ,че са приятелките :)

bany_land
05-03-2008, 12:34
az imam sa6tiq problem s maika si premal4avam 4e vodq polov jivot poneje hem znam 4e nqma da mi se kara ili ne6to podobno no znam 4e 6te se razpla4e mnogo e 4uvstvitelna taka 4e preceni kak bi reagirala tvoqta maika i pomisli dali si zaslujava da nau4ava ot teb ili vatre6no da si znae i vse pak da se pravi na glupava :)

jufka
05-06-2008, 11:51
xAx macko imam s16tiq problem i s1m re6ila da i kaja 1 p1t i bqh nameknala ama ni6to osobeno....no sega s1m re6ila da govorq s neq daje s1m napravila tema ...da kaja ili da ne kaja se kazva 6tot mn mi e trudno da go zapo4na toq razgovor...bahti...ama spored mene i kaji ako naistina ste blizki 6tot i az po s16tiq na4in ako ne i kaja nqkak si 6e s1m na tr1ni i se edno s1m q izlygala i posle nqma da moga da q pogleda v o4ite....ne trqq kogato go pravi6 za 1-vi p1t spored mene da ima ne6to koeto da te pritesnva.....

ObScuReNikoQ
05-06-2008, 12:07
явно в днешно време ние младите (ехехе :Р) не споделяме много с родителите си. Първият ми път беше на 14, сега съм на 17 и майка ми още не знае, или поне не съм и казвала. За баща ми изобщо да не говорим. Може би майка ми се досеща, но не съм сигурна какво точно. Веднъж, когато бях на 14 те разбраха по някакъв начин за гаджето ми, по-скоро прочетоха едни неща, където той ми беше писал, че съм имала хубаво тяло, ала-бала, но тогава още не го бяхме правили. Попитаха мве съвсем нормално имала ли съм сексуален контакт с него, аз им отвърнах отрицателно, но така и си беше. Баща ми тогава каза, че е почти сигурен, че съм имала, но аз отрекох и случката проключи. Не след дълго с приятеля ми го направихме и с него още сме заедно, но на наще за сега нищо не съм казвала, а аз и нямам навика да споделям, което не е мйного хубаво, но нямам особено желание. :)

Volley_Boy
05-06-2008, 12:39
И азсъм близък с наще,но когато го нарпавя за първи път мисял да и замълча за известно време.Спорд мен така ще е най-добре и ти да направиш,но сега вече си идва и до колко стабилна психика имаш и дали наистина няма да ти е много гузно,макарче,не си нарпавила нищо лошо!

beb4eto0o
05-06-2008, 13:05
какво да правя?

т.7
krem4et0
mi nz az li4no sam na principa kakvoto i da pravq dasi go znam samo az i mom4eto s koeto sam ,nikoi dryg,a i horata ,koito sa tyk,no tva ne se broi :-)

LadyDy
05-06-2008, 13:39
мани ги бе - бащите винаги разбират по-добре от майките :-o И аз това казвам. :-D

RyAn
05-26-2008, 08:06
:o 4e sho shte i kazvash tfa si e tfoq li4en sexoalen jivot :-o

VerryBerry
05-26-2008, 08:10
Би трябвало да й кажеш.Аз споделих на моята и не е станало нещо кой знае какво-не са ме изселили..в последствие и татко разбра и си реагира нормално..Кажи й..поне на нея..няма смисъл да го криеш.По-добре е да знае..а и помисли,че след време и ти ще имаш дете..и то може да скрие това от теб..Как ще се почувстваш тогава..?

princesa_viki
05-26-2008, 10:53
Би трябвало да й кажеш.Аз споделих на моята и не е станало нещо кой знае какво-не са ме изселили..в последствие и татко разбра и си реагира нормално..Кажи й..поне на нея..няма смисъл да го криеш.По-добре е да знае..а и помисли,че след време и ти ще имаш дете..и то може да скрие това от теб..Как ще се почувстваш тогава..?
А ти на колко си била тогава като си й казала :)

fuck_brainpants
05-26-2008, 11:03
Ехе рискувай - кажи и ... пак каквото стане :D не сваршва живота ... обсъди го с нея може пък да разбере :)

BirdsFarm
05-26-2008, 20:50
Предлагам ти да я поканиш на дефлорацията ти и така няма да се чувстваш гузна!

sexnaeks
05-26-2008, 21:08
какво да правя?

т.7
krem4et0

предлагам безплатно моето разбиране по темата - в живота единственото хубаво нещо което можеш да получиш е да си имаш човек до себе си (без значение гадже ,приятел или родител) с който да можеш да си споделиш цялата душа -мечтите си , мислите си , чувствата си и дори извратените си намерения , и да знаеш че въпреки всичко което кажеш този човек винаги ще продължи да те изслушва с интерес и никога няма да те намрази - така че ако чувстваш че няма да сгрешиш й кажи - жената няма да те намрази и според мен ако е умна и тактична дори ще остане доволна че си имала характер да и споделиш нещо толкова лично вместо да я държиш в неведение все едно сте некви познати просто

random_guy1
05-26-2008, 23:13
Аз не споделям мнението на повечето хора тук. Според мен оптималното количество информация, което трябва да споделя човек с родителите си е около 5% :D Разбира се, зависи от самите родители, но бяхме наскоро дискутирали тази тема с приятели и приятелки и такъв беше генералният извод: родителите трябва да се държат в неведение. Особено на тема секс 8-)

hforce
05-26-2008, 23:25
az kato bqh na 13 i vednaga se pohvalih na tati, toi mi dade 10lv vika - teq sa za kaputi, vikam dobre ba6ta mi
ama az sum mom4e, pri mene e drugo, maika mi btw o6te ne znae za moite prikliu4eniq ot 13 do 16 ama predpolaga 4e sega prava sex ni6to 4e sum ot 2 godini na suho :D
ni6to ne se promeni sled kato im kazah, osven 4e ba6tata mi dave6e pove4e djobni mi izdeistva da nqmam ve4eren 4as ta se pribirah kum 12 obiknovenno
samo 4e pri tebe moje da stane i obratnoto taka 4e si govori pove4e s neq na taq tema i kato useti6 4e po4va ve4e da uzrqva za misulta togava i kaji

Nassgerrack
05-27-2008, 03:41
Ти първо влез в крак с живота - за 10 момчета говоря , ама минимум. Записвай си имената им в тефтерче и накрая го покажи на майка си и й кажи - е маме тва прая в свободното си време. При това напълно безплатно!

Ше се сближите орпеделено.

VerryBerry
05-27-2008, 07:29
А ти на колко си била тогава като си й казала :)

на 16