.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Да споделя ли с майка си?

С майка ми съм сравнително близка.
    Споделям 95 % от нещата от живота си и я чувствам близка.
    Тя винаги ме изслушва и често и разбира.
    Но когато стане въпрос за секс,мненията ни се разминават.
    А аз смятам,че съм готова за това и не бих искала да я лъжа/премълчавам.
    Но просто начинът ,по който ще ме гледа след това , начинът,по който ще мисли за мен..страх ме е какво ще се промени в отношението й към мен и отношенията ни изобщо.
    А ако премълча - ще ми е гузно и няма да се чувствам комфортно.
    какво да правя?

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Рано или късно ще разбере, ти реши сега или веднага
    Let The BEAT Control Your Body

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Не е задължително да споделяш всичко..а ако пък толкова искаш да и кажеш и го кажи след известно време,щом сега не може да те разбере...

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

мдам отново и отново ..... ами сама си реши
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И аз в началото мислех,че майка 6те ме гледа странно,ако знае,че съм правила секс ама майката влиза в положение,но на ба6та си недей казва...ахахаха той няма да разбере.На колко си години?Ако си малка е нормално майкати да е на обратно мнение.

Нали знаеш,че за майките винаги ще сме малки?
    На 17 съм.

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    И аз съм на 17..и не съм и казвала че не съм девствена....Така че не е задължително...след време така или иначе ще разбере...

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Трябва да е щастлива ,че споделяш толкова много с нея...

Град
    sofia
    мани ги бе - бащите винаги разбират по-добре от майките

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от a6laka
    мани ги бе - бащите винаги разбират по-добре от майките
    когато детето е момче... защото са минали по този път...

Не си малка,на 17 си.Тя все още е много привързана към теб,и се страхува дали ще го направиш с подходящия,да не стане някоя беля.Ти може да не и споделиш-рано или късно тя ще научи,но сигурно може да ти се обиди :S

то по тая логика като станеш на 30 майка ти пак би те гледала така ... зависи на колко си ест че ако си на 14-15 би те гледала странно ... щото си мисли че нищо не знаеш за това ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men e hubavo i vajno da mojesh da spodelqsh takiva neshta s maika si.Edin razgovor na tazi tema moje da byde predpostavka da si izpliuesh kamycheto,a dori i da ne i go kajesh v prav tekst,ako nameknesh syvsem leko tq shte se useti nakyde biesh.Ti si poznavash roditelite,no moeto mnenie e da i go spodelish.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Buж аз от 2 години правя секс ,но тя не знае и сега се чувствам достатъчно голяма и й казах ,че смятам да правя с приятелят си секс и тя не беше много съгласна ,но вече разбра ,че не може да ме разубеди - точно ,защото и аз мн. й споделям и това вече 2 години ми тежи и просто сега нямам търпение моят да се върне от БГ /че е на "почивка"/ и ще й кажа
    Според мен ако си над 16 години й кажи . . . не е проблем.И си поговори с нея и й кажи ,че се чувстваш готова и тн ,че това е момчето за теб и също така ,че повечете момичета не говорят с това за майките си ,така че тя трябва да е щастлива ,че го правиш и да не те съди строго ,защото има по-г0лям шанс да си премълчиш
    Успех!
    Надявам се ,че ти помогнах

Супер фен
    Град
    Венера
    Говори с нея за същото, щом толкова се разбирате...
    Кажи каквото имаш, нека и тя да каже каквото има... и си прецени...

a q q pitai na kolko godini e bila na kogato e praila sex ako e bila na 17 ili po malko mislq che znaesh kak da deistvash na tataka a ako e pravila sex na po golqma vyzrast ot 17-tata kaji i che neiskash da si kyto neq i smqtash 4e ti e doshlo vremeto )
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Az za tova nikoga ne se pritesnqvam tq prosto se oseti...i go prie savsem radu6no i spokoino taka4e spoko.....
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Хм..била е студентка ,когато го е правила.Но времената са били други.
    Това,че съм сравнително голяма е мой плюс,но освен това сигурно ще я притесни и факта ,че с момчето излизаме от малко време.(Не,че не го познавам 4 години , в които да си изградя мнение).Всъщност не занм.Близка ми е,но като не съм засягала тази тема в основи и ще ми е неловко,тя ще види притеснение и дори да убеждаваш човек,той може да си направи извод от невербалните реакции

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    love_love_love 17 е приемлива възраст в която може да забубиш девственоста си,не си малка.Или поговор още с майка си или не й казвай.
    Ама сега ти да не чакаш нейното разрешение,че да спиш с момче или вече го направи?

Град
    Асеновград, България
    Щом намирате общ език и можете да разговаряте на лични теми сподели и. Няма лошо да знае. Никой не гаратира полужителна реакция, но ти можеш да и обясниш, че изборът ти е факт и тя нищо не може да промени.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

аз си мълча... според мен така е по-добре...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от love_love_love
    Това,че съм сравнително голяма е мой плюс,но освен това сигурно ще я притесни и факта ,че с момчето излизаме от малко време.(Не,че не го познавам 4 години , в които да си изградя мнение).Всъщност не занм.Близка ми е,но като не съм засягала тази тема в основи и ще ми е неловко,тя ще види притеснение и дори да убеждаваш човек,той може да си направи извод от невербалните реакции
    Виж споделяш 95% от живота си с майка си Остави това нещо към тези 5% които не споделяш, ако чувстваш, че майка ти не иска да чува това, дори и ти да се чувстваш гузна Незнам прецени си ти как е най-тактично да постъпиш .., защото не е нужно да се съобразяваш само с това дали на тебе ти е гузно .. а дали майка ти иска да и казваш такова нещо, дали е готова да ти отвърне както ти се надяваш и така .. Нужна ти е малко тактика ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от love_love_love
    И аз бях студентка и то 2-ри курс........ех, студентски живот. не ми се ще нещо да свършва

Цитирай Първоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
    то по тая логика като станеш на 30 майка ти пак би те гледала така ... зависи на колко си ест че ако си на 14-15 би те гледала странно ... щото си мисли че нищо не знаеш за това ...
    +1

Супер фен
    Град
    Bourgas
    щом се опасяваш че маика ти няма да може да те разбере недей и казва няма смисъл да си разваляте отношенията заради това. Пък и не мисля че всичко трябва да се споделя остави информация която е само за теб. Аз лично не съм казала на майка ми кога си направих сефтето както и няма и да й кажа..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си