- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да споделя ли с майка си?
С майка ми съм сравнително близка.
Споделям 95 % от нещата от живота си и я чувствам близка.
Тя винаги ме изслушва и често и разбира.
Но когато стане въпрос за секс,мненията ни се разминават.
А аз смятам,че съм готова за това и не бих искала да я лъжа/премълчавам.
Но просто начинът ,по който ще ме гледа след това , начинът,по който ще мисли за мен..страх ме е какво ще се промени в отношението й към мен и отношенията ни изобщо.
А ако премълча - ще ми е гузно и няма да се чувствам комфортно.
какво да правя?
т.7
krem4et0
Рано или късно ще разбере, ти реши сега или веднага![]()
Let The BEAT Control Your Body
Не е задължително да споделяш всичко..а ако пък толкова искаш да и кажеш и го кажи след известно време,щом сега не може да те разбере...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
мдам отново и отново ..... ами сама си реши
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
И аз в началото мислех,че майка 6те ме гледа странно,ако знае,че съм правила секс ама майката влиза в положение,но на ба6та си недей казва...ахахаха той няма да разбере.На колко си години?Ако си малка е нормално майкати да е на обратно мнение.
Нали знаеш,че за майките винаги ще сме малки?
На 17 съм.
И аз съм на 17..и не съм и казвала че не съм девствена....Така че не е задължително...след време така или иначе ще разбере...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Трябва да е щастлива ,че споделяш толкова много с нея...
мани ги бе - бащите винаги разбират по-добре от майките![]()
когато детето е момче...Първоначално написано от a6laka
защото са минали по този път...
Не си малка,на 17 си.Тя все още е много привързана към теб,и се страхува дали ще го направиш с подходящия,да не стане някоя беля.Ти може да не и споделиш-рано или късно тя ще научи,но сигурно може да ти се обиди :S
то по тая логика като станеш на 30 майка ти пак би те гледала така ... зависи на колко си ест че ако си на 14-15 би те гледала странно ...щото си мисли че нищо не знаеш за това ...
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Spored men e hubavo i vajno da mojesh da spodelqsh takiva neshta s maika si.Edin razgovor na tazi tema moje da byde predpostavka da si izpliuesh kamycheto,a dori i da ne i go kajesh v prav tekst,ako nameknesh syvsem leko tq shte se useti nakyde biesh.Ti si poznavash roditelite,no moeto mnenie e da i go spodelish.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Buж аз от 2 години правя секс ,но тя не знае и сега се чувствам достатъчно голяма и й казах ,че смятам да правя с приятелят си секс и тя не беше много съгласна ,но вече разбра ,че не може да ме разубеди - точно ,защото и аз мн. й споделям и това вече 2 години ми тежи и просто сега нямам търпение моят да се върне от БГ /че е на "почивка"/ и ще й кажа![]()
Според мен ако си над 16 години й кажи . . . не е проблем.И си поговори с нея и й кажи ,че се чувстваш готова и тн ,че това е момчето за теб и също така ,че повечете момичета не говорят с това за майките си ,така че тя трябва да е щастлива ,че го правиш и да не те съди строго ,защото има по-г0лям шанс да си премълчиш![]()
![]()
Успех!
Надявам се ,че ти помогнах![]()
![]()
![]()
Говори с нея за същото, щом толкова се разбирате...
Кажи каквото имаш, нека и тя да каже каквото има... и си прецени...
a q q pitai na kolko godini e bila na kogato e praila sex ako e bila na 17 ili po malko mislq che znaesh kak da deistvash na tataka a ako e pravila sex na po golqma vyzrast ot 17-tata kaji i che neiskash da si kyto neq i smqtash 4e ti e doshlo vremeto)
LIVERPOOL FOREVER !!!
Az za tova nikoga ne se pritesnqvam tq prosto se oseti...i go prie savsem radu6no i spokoino taka4e spoko.....![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Хм..била е студентка ,когато го е правила.Но времената са били други.
Това,че съм сравнително голяма е мой плюс,но освен това сигурно ще я притесни и факта ,че с момчето излизаме от малко време.(Не,че не го познавам 4 години , в които да си изградя мнение).Всъщност не занм.Близка ми е,но като не съм засягала тази тема в основи и ще ми е неловко,тя ще види притеснение и дори да убеждаваш човек,той може да си направи извод от невербалните реакции
love_love_love 17 е приемлива възраст в която може да забубиш девственоста си,не си малка.Или поговор още с майка си или не й казвай.
Ама сега ти да не чакаш нейното разрешение,че да спиш с момче или вече го направи?
аз си мълча... според мен така е по-добре...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Виж споделяш 95% от живота си с майка сиПървоначално написано от love_love_love
Остави това нещо към тези 5% които не споделяш, ако чувстваш, че майка ти не иска да чува това, дори и ти да се чувстваш гузна
Незнам прецени си ти как е най-тактично да постъпиш .., защото не е нужно да се съобразяваш само с това дали на тебе ти е гузно .. а дали майка ти иска да и казваш такова нещо, дали е готова да ти отвърне както ти се надяваш и така .. Нужна ти е малко тактика ..
И аз бях студентка и то 2-ри курс........ех, студентски живот. не ми се ще нещо да свършваПървоначално написано от love_love_love
![]()
щом се опасяваш че маика ти няма да може да те разбере недей и казва няма смисъл да си разваляте отношенията заради това. Пък и не мисля че всичко трябва да се споделя остави информация която е само за теб. Аз лично не съм казала на майка ми кога си направих сефтето както и няма и да й кажа..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx