View Full Version : Въпросче???
vikito_kikito
02-04-2008, 15:25
Вижте сега,чувала съм мн. различни мнения по този въпрос.Затова искам да чуя и Вашето.
Въпросът гласи:"Според вас, на колко години е нормално да започнеш да водиш полов живот?"
Много се извинявам,ако вече има такава тема :oops: :oops:
Marina__
02-04-2008, 15:29
Ох, миличка, мама не ти ли е казвала, че моментът силно зависи от това кога ти се почувстваш готова? :) Няма някакво "правило" регламентиращо сексуалния живот на хората :) . С две думи - когато ти се почувстваш готова, тогава е нормално да започнеш. Може да е на 15, може да е на 18, може и на повече.
psychopath
02-04-2008, 15:30
13
Marina__
02-04-2008, 15:32
13
Мдааа...ако живееш в циганската махала и на 13 си девственица вече си стара мома и почват да те водят по врачки и да те налагат с билки :razz: .
v3nDe77a
02-04-2008, 15:32
на колкото се чувстваш готова :P :-P
хахаха давай под 16 че в днешно време и не само циганите смятат че да си на 13 и да си девтвеница си стара мома хахахаха
psychopath
02-04-2008, 15:38
13
Мдааа...ако живееш в циганската махала и на 13 си девственица вече си стара мома и почват да те водят по врачки и да те налагат с билки :razz: .е какво?
според мен отговора "когато си готова" не е напълно изчерпателен.....че тя може и да е "готова" на 10....ще тръгне ли да прави секс... :? според мен по-правилния отговор е "когато си достатъчно информирана и образована" и какво имам предвид....да се знаят последиците от секс...начините за забременяване...контрацепт вите. :? а не на 12-13-14 като ги засърби отдолу те да си мислят че им е е***....и после д апишат по разни форуми..."бременна съм" "май сгафихме" "какво е ескапеле и как се ползва" и прочее.... :booooomb:
Marina__
02-04-2008, 15:43
според мен отговора "когато си готова" не е напълно изчерпателен.....че тя може и да е "готова" на 10....ще тръгне ли да прави секс... :? според мен по-правилния отговор е "когато си достатъчно информирана и образована" и какво имам предвид....да се знаят последиците от секс...начините за забременяване...контрацепт вите. :? а не на 12-13-14 като ги засърби отдолу те да си мислят че им е е***....и после д апишат по разни форуми..."бременна съм" "май сгафихме" "какво е ескапеле и как се ползва" и прочее.... :booooomb:
Еми именно задаването на подобни "интелегентни" въпроси предполага, че човек не е готов да прави секс :) . На 10 просто няма начин да се почувства готова, тъй че сравнението ти е доста...лишено от смисъл. Като казах, че трябва да се "почувства готова" имах предвид, че освен физически готова, трябва да е добре запозната с начините на контрацепция и всички болести предавани по полов път. Което, съгласи се, на 12 или 13 е доста трудно постижимо. Но все пак разни хора, разни идеали. :-D
Знаеш ли достатъчно за въпросите около половия живот? Как да се предпазваш и т.н. ? Мислиш ли, че вече можеш да го направиш? Задай си тези въпроси.
Всичко зависи от теб.
П.С. Честно да си кажа, момиче което е над 16 год и не са я "минавали", просто ми се издига в очите : )
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-04-2008, 16:31
16...18 ...
krem4et0
02-05-2008, 08:24
Айде да пишете само в 1 тема, а?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=154639