View Full Version : От какво се възбуждат момчетата?
apologize
02-04-2008, 16:34
Имаше 1 темичка за момичетата от какво се възбуждат ... ами момчетата? Кое ви кара да се побъркате ..
TIMESHOY
02-04-2008, 17:50
Незнам защо но много често съм чувал че се възбуждаме от разсъблечени момичета, това не е точно така, по възбуждащо е да видиш момиче което знае границата, тогава когато само леко е загатнато във облеклото й какво има под блузката. И тази момичета дето ходят с колиграми гриможе и си правят очите по-черни (незнам как се казва :P) да не си мислят че са првлекателни и възбуждащи. Едно хубаво "натърално моми4е" е може би най възбуждащото нешо.
МОЕ МНЕНИЕ!
DevilWish
02-04-2008, 18:05
Еми според мен същото както при нас - страстни целувки ,езичета по врата ,палави ръчички . . . и тн ;)
Mene me podludqvat kogato me celunat po vrata i leeeeki4ko zahapqt.....mmmm :oops:
Untitled
02-04-2008, 18:11
хм...разбира се, че едно секси облечено момиче е доста възбуждащо :) :evil:
AllenWallker
02-04-2008, 18:17
Обикновенно при някои момчета само кат видят някое газле по така "пухкаво" и веднага "ЛЕЛЕЕЕ" почват да вдигат самолета това е 1 от нещата но наи еротично и секси е като те целуват по врата , като се целувате с език и те захапва по устата просто чувството е страхотно и мн е вазбуждащто... Сетих се още едно нещо сащо е мн яко ако сте някаде на саме и почнете се разсабличате ма да не стигате до секс. Така е по интересно. :]
macka_88
02-05-2008, 11:37
Обикновенно при някои момчета само кат видят някое газле по така "пухкаво" и веднага "ЛЕЛЕЕЕ" почват да вдигат самолета това е 1 от нещата но наи еротично и секси е като те целуват по врата , като се целувате с език и те захапва по устата просто чувството е страхотно и мн е вазбуждащто... Сетих се още едно нещо сащо е мн яко ако сте някаде на саме и почнете се разсабличате ма да не стигате до секс. Така е по интересно. :]
Be mai samo na teb 6te ti e interesno da ne se stigne do sex...ne znam na koe drygo mom4e mu e interesna samo lubovnata igra :?
glezan4e
02-05-2008, 11:40
хм.. от всичко :D :D :D :D
BlueFace
02-05-2008, 11:45
Be mai samo na teb 6te ti e interesno da ne se stigne do sex...ne znam na koe drygo mom4e mu e interesna samo lubovnata igra :?
Аз съм едно такова мом4е... :) (ама при мене няма таква 6тото о6те съм си сами4ък :( )
angel_girll
02-05-2008, 11:46
Е все пак момчета мнгоо различни са, но примерно на моя приятел мн повече му харесва ако съм облечена с боксерки отколкото с паршки. Както той се изразява оставя се повече воля на фантазията ( не че не знае какво има под бельото но все пак)
O7ka4alnik
02-05-2008, 11:56
различни хора... различни фантазии :) мен лично много ме кефи като се заиграват с ушите ми :-D
macka_88
02-05-2008, 11:56
Аз съм едно такова мом4е... :) (ама при мене няма таква 6тото о6те съм си сами4ък :( )
emi kato si sam mn qsno 4e 6te misli6 4e samo s lubovna igra 6te se zadovoli6...q vikni nqkoq kurva..samo s lubovna igra li 6te minete? :?
ludoto_f
02-05-2008, 12:02
Еми според мен същото както при нас - страстни целувки ,езичета по врата ,палави ръчички . . . и тн ;)
+1
от :-) и от "сори маи не трябваше да пипам толкова здраво" :oops:
:lol: :lol:
amatorium
02-05-2008, 12:17
+1
Mdam.
psychopath
02-05-2008, 12:25
От женски полов орган
Ot neprilichni predlojeniq. :)
Vazbujdat se spored men ot toooolkova mnogo ne6ta,4e spisuka 6te e goliam :D pone ako sudia spored mujo
feelthless4o
02-05-2008, 18:55
от :-) и от "сори маи не трябваше да пипам толкова здраво" :oops:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
besnicataa
02-05-2008, 18:57
хм.. от всичко :D :D :D :D
Ot mn neshta, no spored men vseki ot razli4no nqkoi po-lesno dr po-trudno.Moje daje ot nqkoq fantaziika da im stane. Ama dokosvane pone, celuvki, striptiz...takiz neshta
skatemore
02-05-2008, 19:50
Ot mn neshta, no spored men vseki ot razli4no nqkoi po-lesno dr po-trudno.Moje daje ot nqkoq fantaziika da im stane. Ama dokosvane pone, celuvki, striptiz...takiz neshta
:smt117 така е или като лееко се надупи :oops:
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 19:53
От ВСИЧКО може да се възбуди момче ;)
sweet_sorcerer
02-05-2008, 20:41
м даммм :oops: :oops: :-D
b0nb0nka
02-05-2008, 23:18
м даммм :oops: :oops: :-D
Много умно..
Купчина говна? :D
amatorium
02-05-2008, 23:26
I ot hubavi momicheta. Ako ste super sexy i gotini shansa na nqkoe momche da se vuzbudi ot vas e ogromen. A ako e i nqkoi maniak na tema jenska plut togava stava strashno ... 8)
jibrito_3
02-06-2008, 11:03
Попитали студента като види тухла какви асоциации прави. Той отговорил че я свързва със секс. Така е е и при момчетата. Едно момче може да се възбуди от
-гол врат
-глезен
-красиви цици
-поглед
-готин задник
-мръсни думи
-палави ръце
-изрязан бански
-дори и от тухла :shock:
И още много други неща :D
O7ka4alnik
02-06-2008, 11:19
за другите съм съгласен ама.... тая тухла нещо неми се вписва в акъла !! :D :-D :D :lol:
pasho_pz
02-09-2008, 14:36
Попитали студента като види тухла какви асоциации прави. Той отговорил че я свързва със секс. Така е е и при момчетата. Едно момче може да се възбуди от
-гол врат
-глезен
-красиви цици
-поглед
-готин задник
-мръсни думи
-палави ръце
-изрязан бански
И още много други неща :D
Зависи от много неща деца мой
nightwish16
02-09-2008, 16:56
men me vuzbujdat golemi cici i kogato me pipat po :oops: i kogato mi govorat mrusotiiii
music_soul
02-09-2008, 17:32
Аз много се кефя като една от класа ми ме хване за к*ра 8)
Уоу, не знаех че има чак такива курви :-D ама айде нема значение, важното е че се кефите :P де да имах и аз свободата да фащам момчетата за к*ровете :grin:
Аз съм откачена, не ми обръщайте внимание. Не знам защо, ама бившето ми гадже много обичах да го целувам по врата... и той мене.... УАААА реве ми се при мисълта за него... имаше страшно дупе :oops:
По принцип сам цицоман и хубавите гърдички много ме кефят :) а с черен сутиен като видя некоя яка мацка просто :grin:
Може би от едно секси облечено момиче и леко загатване на бельо!Също така и от мръсни думички,от леки намеци,от страстни погледи.Това е от моите наблюдения! :D
FaHrEnHeit
02-11-2008, 16:12
Шамари зад вратЪ и смучки под мишниците.
jjjjjj6363
02-11-2008, 17:07
purvo iskam da kaja 4e nali uj stava duma za PODLUDQVANE a ne za nqkvo priqtno useshtane mi mislq 4e nqma neshto takova 4e da me PODLUDI 4e nqkoi den da ispolzvam tazi duma vuv izre4enie
ili neznam mojebi ne sum popadal na podhudqshta jena
Секси и развратни момичета 8-)
CragHack
02-12-2008, 09:31
Малки и стегнати дупенца
oposum4eto
02-12-2008, 09:35
в повечето случаи,май се възбуждат от всичко,но не слагам всички под един знаменател,само да зърнат някоя цицореста с къса поличка и айдеееее станало им е :D
So unbelievable love..
02-12-2008, 12:09
Шамари зад вратЪ и смучки под мишниците.
pfffff :razz: :razz: :razz: От много неща се възбуждат момчетата,нз
skatemore
02-12-2008, 17:41
ми докат са целуваме супер нежно и изведнъж скочи върхо мен и започне с ръчички и бурни целувки и хапания и език :smt110 :smt119 :smt103 :smt079 :smt080 :smt040 :smt035 :smt027 напрао ставам като нинджа
Anna5339
02-12-2008, 20:23
Имаше 1 темичка за момичетата от какво се възбуждат ... ами момчетата? Кое ви кара да се побъркате ..
Ето ти най-простият отговор:
ОТ ВСИЧКО!!!!! :D :D :D :D :D
ANTIHUMAN
06-06-2008, 23:46
+1 Но без ръчичките.Ако някой ми пусне езиче по врата или ушенцето откачам! :grin:
Еми аз на истина се възбуждам от всичко ,ама карай! :lol: :lol: :lol:
Откачен съм ,мога да го направя с момче ,ако искам с животно с всичко ,но ЖЕНАТА си е ЖЕНА! :-) :) :P
Virtuallll
06-07-2008, 19:04
Строго индивидуално е...
firesnow
06-07-2008, 19:08
Поличкиииииииииии........ :grin: :grin: :grin: :grin:
като ме хване за куро и става интересно
alex_devv
06-07-2008, 20:55
Възбуди се като използваш търсачката на форума за да разбереш отговора на въпроса ти.
от карикатури на Доньо Донев O_o
Love_Is_The_Answer
06-08-2008, 17:08
Строго индивидуално е...
Именно ... ;-) ;-) ;-)
FanTa_rS
06-08-2008, 17:17
наи еротично и секси е като те целуват по врата , като се целувате с език и те захапва по устата просто чувството е страхотно и мн е вазбуждащто... Сетих се още едно нещо сащо е мн яко ако сте някаде на саме и почнете се разсабличате ма да не стигате до секс. Така е по интересно. :]
мм да съшо така и палави ръчички :P целувки и от вратлето надоло и откачам :grin:
От печени кренвирши с кашкавал и салатка :D .
И от дроб сърма.
Оооо, да, от дроб сърма определено става интересно след това.
xSaShEtOx
06-08-2008, 18:23
az mnogo se vazbujdam ot prashki, ama mnogo, osebeno ako sturchat nad pantalona i sa ot teq chernite
az mnogo se vazbujdam ot prashki, ama mnogo, osebeno ako sturchat nad pantalona i sa ot teq chernite
:smt078
Моя се възбужда от езиче тук-там и от коремчето ми :) Всъщност той казва "Абе аз само кат' те гледам съм готов.." :oops:
SpOrTs_GiRl
06-08-2008, 19:24
като ме хване за куро и става интересно
ама нали?! .. и мен като ме хване там ииии .. :D :D
- Fall Out Girl -
06-08-2008, 19:28
..... :lol: От МЕН много ясно! Аз съм българската Памела Андерсън :)
А облеклото също играе голяма роля, ама не потниче и поличка. Говоря за нещо по-нетрадиционно, като например черно боди, жартиери и.. камшик! :P Не, въпрос на вкус е всичко :)
s dve dumi - ot vsi4ko ! :D
PePeLePew
06-08-2008, 19:28
подлудява ме гледката на готино момиче излизащо от басейна или от морето цялата мокра и гледката как водата се стича по тялото й.....безценно
gotodasho
06-08-2008, 22:15
от женско
ooooh ami mn ne6ta primerno sexy belio da se darji kato kurva i kato se ebete da prai qko bounssssssss :grin: :grin: :grin:
SexOnTheBeach
06-09-2008, 09:23
свирка,чекия,секс ;)