.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

От какво се възбуждат момчетата?

Имаше 1 темичка за момичетата от какво се възбуждат ... ами момчетата? Кое ви кара да се побъркате ..

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    свирка*

Незнам защо но много често съм чувал че се възбуждаме от разсъблечени момичета, това не е точно така, по възбуждащо е да видиш момиче което знае границата, тогава когато само леко е загатнато във облеклото й какво има под блузката. И тази момичета дето ходят с колиграми гриможе и си правят очите по-черни (незнам как се казва :P) да не си мислят че са првлекателни и възбуждащи. Едно хубаво "натърално моми4е" е може би най възбуждащото нешо.
    МОЕ МНЕНИЕ!
    JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми според мен същото както при нас - страстни целувки ,езичета по врата ,палави ръчички . . . и тн

Mene me podludqvat kogato me celunat po vrata i leeeeki4ko zahapqt.....mmmm

хм...разбира се, че едно секси облечено момиче е доста възбуждащо
    КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!

Обикновенно при някои момчета само кат видят някое газле по така "пухкаво" и веднага "ЛЕЛЕЕЕ" почват да вдигат самолета това е 1 от нещата но наи еротично и секси е като те целуват по врата , като се целувате с език и те захапва по устата просто чувството е страхотно и мн е вазбуждащто... Сетих се още едно нещо сащо е мн яко ако сте някаде на саме и почнете се разсабличате ма да не стигате до секс. Така е по интересно. :]

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    Обикновенно при някои момчета само кат видят някое газле по така "пухкаво" и веднага "ЛЕЛЕЕЕ" почват да вдигат самолета това е 1 от нещата но наи еротично и секси е като те целуват по врата , като се целувате с език и те захапва по устата просто чувството е страхотно и мн е вазбуждащто... Сетих се още едно нещо сащо е мн яко ако сте някаде на саме и почнете се разсабличате ма да не стигате до секс. Така е по интересно. :]
    Be mai samo na teb 6te ti e interesno da ne se stigne do sex...ne znam na koe drygo mom4e mu e interesna samo lubovnata igra

хм.. от всичко
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от macka_88
    Be mai samo na teb 6te ti e interesno da ne se stigne do sex...ne znam na koe drygo mom4e mu e interesna samo lubovnata igra
    Аз съм едно такова мом4е... (ама при мене няма таква 6тото о6те съм си сами4ък )

--------------------------------------------------------

Е все пак момчета мнгоо различни са, но примерно на моя приятел мн повече му харесва ако съм облечена с боксерки отколкото с паршки. Както той се изразява оставя се повече воля на фантазията ( не че не знае какво има под бельото но все пак)

Град
    Stara Zagora
    различни хора... различни фантазии мен лично много ме кефи като се заиграват с ушите ми

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от macka_88
    Аз съм едно такова мом4е... (ама при мене няма таква 6тото о6те съм си сами4ък )
    emi kato si sam mn qsno 4e 6te misli6 4e samo s lubovna igra 6te se zadovoli6...q vikni nqkoq kurva..samo s lubovna igra li 6te minete?

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Еми според мен същото както при нас - страстни целувки ,езичета по врата ,палави ръчички . . . и тн
    +1
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Град
    Русе
    от и от "сори маи не трябваше да пипам толкова здраво"
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    +1

Mdam.
    Eating isn't cheating - Arnold

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    От женски полов орган

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    :P

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ot neprilichni predlojeniq.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

hottie
    Guest
    Vazbujdat se spored men ot toooolkova mnogo ne6ta,4e spisuka 6te e goliam pone ako sudia spored mujo

Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    от и от "сори маи не трябваше да пипам толкова здраво"

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    хм.. от всичко

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Ot mn neshta, no spored men vseki ot razli4no nqkoi po-lesno dr po-trudno.Moje daje ot nqkoq fantaziika da im stane. Ama dokosvane pone, celuvki, striptiz...takiz neshta

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от lussi
    Ot mn neshta, no spored men vseki ot razli4no nqkoi po-lesno dr po-trudno.Moje daje ot nqkoq fantaziika da im stane. Ama dokosvane pone, celuvki, striptiz...takiz neshta

така е или като лееко се надупи

Град
    ВарнЪ
    От ВСИЧКО може да се възбуди момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си