- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От какво се възбуждат момчетата?
Имаше 1 темичка за момичетата от какво се възбуждат ... ами момчетата? Кое ви кара да се побъркате ..
Незнам защо но много често съм чувал че се възбуждаме от разсъблечени момичета, това не е точно така, по възбуждащо е да видиш момиче което знае границата, тогава когато само леко е загатнато във облеклото й какво има под блузката. И тази момичета дето ходят с колиграми гриможе и си правят очите по-черни (незнам как се казва :P) да не си мислят че са првлекателни и възбуждащи. Едно хубаво "натърално моми4е" е може би най възбуждащото нешо.
МОЕ МНЕНИЕ!
JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!
Еми според мен същото както при нас - страстни целувки ,езичета по врата ,палави ръчички . . . и тн![]()
Mene me podludqvat kogato me celunat po vrata i leeeeki4ko zahapqt.....mmmm![]()
хм...разбира се, че едно секси облечено момиче е доста възбуждащо![]()
![]()
КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!
Обикновенно при някои момчета само кат видят някое газле по така "пухкаво" и веднага "ЛЕЛЕЕЕ" почват да вдигат самолета това е 1 от нещата но наи еротично и секси е като те целуват по врата , като се целувате с език и те захапва по устата просто чувството е страхотно и мн е вазбуждащто... Сетих се още едно нещо сащо е мн яко ако сте някаде на саме и почнете се разсабличате ма да не стигате до секс. Така е по интересно. :]
Be mai samo na teb 6te ti e interesno da ne se stigne do sex...ne znam na koe drygo mom4e mu e interesna samo lubovnata igraПървоначално написано от AllenWallker
![]()
хм.. от всичко![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Аз съм едно такова мом4е...Първоначално написано от macka_88
(ама при мене няма таква 6тото о6те съм си сами4ък
)
--------------------------------------------------------
Е все пак момчета мнгоо различни са, но примерно на моя приятел мн повече му харесва ако съм облечена с боксерки отколкото с паршки. Както той се изразява оставя се повече воля на фантазията ( не че не знае какво има под бельото но все пак)
различни хора... различни фантазиимен лично много ме кефи като се заиграват с ушите ми
![]()
emi kato si sam mn qsno 4e 6te misli6 4e samo s lubovna igra 6te se zadovoli6...q vikni nqkoq kurva..samo s lubovna igra li 6te minete?Първоначално написано от BlueFace
![]()
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
оти от "сори маи не трябваше да пипам толкова здраво"
![]()
![]()
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Първоначално написано от ludoto_f
Mdam.
Eating isn't cheating - Arnold
Ot neprilichni predlojeniq.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Vazbujdat se spored men ot toooolkova mnogo ne6ta,4e spisuka 6te e goliampone ako sudia spored mujo
Ot mn neshta, no spored men vseki ot razli4no nqkoi po-lesno dr po-trudno.Moje daje ot nqkoq fantaziika da im stane. Ama dokosvane pone, celuvki, striptiz...takiz neshta
Първоначално написано от lussi
така е или като лееко се надупи
![]()
От ВСИЧКО може да се възбуди момче![]()