View Full Version : 1-во гадже(може би)
Напоследък леко се зарибяваме с едно 18 годишно момче,а аз съм на 15.Каза ми че си няма гадже в момента и съм му симпатичка и ме попита дали може да стане нещо.Аз му казах "ще видим".Аз искам,не че го харесвам толкова,но не ми се предлага често и така.Проблема е,че ме е страх от първата целувка и то защото той е на 18 и предполагам,че се е целувал с много момичета,а аз дори не знам как.Да ясно ми е че никой не се е родил научен,но за мен това е голям проблем.Дори това е главната причина поради която има вероятност да го отблъсна.Супер много се панирам само като си помисля.На вид съм си пичка и предполагам 4е и той не очаква че с него може би ще се целувам за пръв път.Много е тъпо така...Даже и от среща,ако имаме пак супер много ще се спека.Басиии..офф многоо ми е тъпо така.Но знам че някога трябва да го направя и като мине 1-вия път нататък ще ми е много по-лесно и познато,нооо просто ме е срахх.
Ако може някой да ми даде съвет,но не от рода "Никой не се е родил научен",защото това не ме успокоява.А ако има 18 годишни момчета случайно да драснат някой ред какво мислят.ПЛС!!!
Мерси,че го прочетохте :)
Хаха яко му се е преебало на човека 8-)
Хаха яко му се е преебало на човека 8-)
А мерси за успокоението!Басии..
Едва се навих да пиша,А сега съжалявам.
19 годишни момчета не мгоат ли да драсват?
както и да е. Ми мочето верно е доста загорял. Пък и Ху кеърс вреш си езика там и квот стане. пожеш да го поухапеш малко .
led_i_ogyn
02-04-2008, 18:03
Не е толкова страшно...Затваряш очите и просто действаш.Ще ти хареса - сигурна съм!В карйна сметка ще те целува,няма да те яде! Айде и успех! 8)
w0sh хах успя да ме разсмееш и успокоиш малко
From_Hell хухх мерси :)
cute_mimi
02-04-2008, 18:15
ми не се притеснявай; на мен първата целувка беше на некъв купон бях пила така че не се притеснявах и всичко мина ок
GameMaster
02-04-2008, 18:25
:D Nikoi ne se e rodil nauchen :D xaxa bazikam se.....emii da ti kaja i men do minalata sedmica absolutno syshtiq problem me gvozdeshe no prosto neshtata se sluchiha.I az mnogo se pritesnqvah no kogato se sluchi vsichko....ne go mislish a go pravish :) Taka che spox otpusni se i deistvay ;) ...
Victorya
02-04-2008, 18:29
ми не се притеснявай; на мен първата целувка беше на некъв купон бях пила така че не се притеснявах и всичко мина ок
Ти все едно й каза "Напий се и всичко ще е ок".
За авторката...докато сама не го преодолееш,ние няма как да го преодолеем вместо теб.Споко момиче...с теб сме морално
MiMcHeToOo
02-04-2008, 18:36
19 годишни момчета не мгоат ли да драсват?
както и да е. Ми мочето верно е доста загорял. Пък и Ху кеърс вреш си езика там и квот стане. пожеш да го поухапеш малко .
:D
е виж първия път за секса е страшен...но за целувки всеки се е родил научен...и изобщо не е страшно и не е нищо особено...следваи неговия ритъм...абе то от самосебе си ще ти дойде :)
BlueFace
02-04-2008, 19:24
Хах не съм на 18,нито пък съм се целувал,оба4е мисля 4е това не е при4ина да се панираш и притеснява6...Въпреки 4е не съм се целувал мисля 4е не може да е трудно.... Просто действай. :wink:
Успех... :) :)
skatemore
02-04-2008, 19:41
викаш че си била пичка пък не си се целувала :razz: супер си + тва ако отблъснеш него трее отблъснеш и тоя след него шот пак ш'та е срам...
sweet_sorcerer
02-04-2008, 19:43
Не го мисли мн мн....затваряш очи,оставяш ко той да води и готово... :) :P
Оф айде стегни се малко ... Голямо чудо .. Целувката да ти е проблема :o
викаш че си била пичка пък не си се целувала :razz: супер си + тва ако отблъснеш него трее отблъснеш и тоя след него шот пак ш'та е срам...
Emi smenih y4ili6teto i viziqta i ot skoro interesa kum men e bih kazala ogromen.Ako ne vqrva6 snimki 6te ti pratq,no e fakt.
hooliganka89
02-05-2008, 11:36
О тук имало момичета който са на 15 и о6те не са правили секс малката дори незнае да се целува много сладко :-)
Ако много не ти харесва този батко недей да излиза6 с него,а си намери момче на твоята възраст с който и двамата да сте неопитни,че да не се претиснява6.
Здравей!
Споко,мацка!!!! Няма страшно! :))))) При мен беше същото,харерсахме се с един "батко", аз бях на 13, той на 17.. Не се бях целувала дотогава, но не му казах това и просто се случи :) Той даже не забеляза,че съм начинаеща :-D така чеее горе главата и пълен напред! :-)
Както казва една приятелка, мушиш си езика и си го въртиш :D Нема нищо страшно бе спокс, никой не е умрял от тва ;]
trittico
02-08-2008, 15:41
По този повод те поздравявам с една песничка
Mika - Relax, take it easy
:-P
Такам, няколко съветчета от мен.Банални, но все пак:
:arrow: Първо си изясни чувствата към него, за да не стане така, че после да не си сигурна и само да го разиграеш.Няма смисъл.
:arrow: Недей се притеснява толкова, просто се отпусни и го остави той да те целуне.Не се разбира чак толкова, че не си се целувала.Дори и добре да се целуваш, от притеснение може да не си в най-добрата форма.Така че спокойно.
ХОп 18 годишните момчета са на линия :D
Значи-няма от какво да се притесняваш
Знам и мене ми беше спек първият път като се целувах а момичето се беше вече целувало ни просто стиснах зъби и се насладих на момента
Ще видиш в мига в който той те целуне ще се стреснеш от странното чувство но някакси от самосебе си ще продължиш и ще искаш после още и още и още :grin:
Просто се отпусни - Успех :-D
Pa'-|e7o.0
03-07-2008, 14:20
повечето момичета които познаам се целуват помежду си и до някаде така се научават ако не те е гнус може първо да пробваш с некоя фр :D
abe otpusni se i ostavi toi da vodi prosto go sledvai i sichko shte e ok pak i shto si PICHKA kakto kazvash ;) nqma da ima problemi
BlueFace
03-07-2008, 14:36
повечето момичета които познаам се целуват помежду си и до някаде така се научават ако не те е гнус може първо да пробваш с некоя фр :D
Охо праят си лесбо парти :D :grin: :D