PDA

View Full Version : Аеробика. Някой да предложи яко място ? :)))

Sarabi
02-04-2008, 18:36
Хора, адски много съм се навила да тръгна на аеробика, малко да се поразмърдам, че напоследък само кисна пред компа, вися по кръчмите и наливам бирички и се чувствам леко... разплута ахха 8-) .

Та ако някой може да ми предложи някое фитнес клубче или някъде, където надъхани лелки и чичковци пухтят и се потят ще ме зарадва много. Ако някой вкара и личен опит и предложи място, където... хмм... треньор ли се казва тоя, който се прави на идиот най - отпред ... е някой веселяк или някоя готина мацка, да не се кара, като не схващам движенията, ама направо ще го заобичам :D .

Тааа предложението важи за София, и ако е някъде по Плиска или НДК, ще е страхотно, защото най - бързо ще стигам, а все пак трябва да имам време и да уча ^^
Та ако има запознати с такива местенца, с цените и времето, в което се провеждат тия сбирки да пише :P .

А ако има навити да ходим заедно за подкрепа ще еее... направо прекрасно :-P .

Presley
02-04-2008, 21:25
И аэ съм эайнтересована 8-)

Mariella
02-05-2008, 06:20
Зала Универсиада говори ли ви нещо ? Близо е до Плиска,треньорите са печени,а и не е особено скъпо.От този месец еднократното посещение май е 6 лева,а ако си вземеш карта излиза и по-евтино. ;)
Ето и линк с адреса да се ориентирате : http://bgmaps.com/map.asp?sid=debfdf7417fd4428c295210fbb5355df&ix=55&iy=37

glupacheE
02-05-2008, 06:20
az znam mestence do universiteta.....ne e tolko dale4e ot pliska......no shte provera za cenite i togava shte vi kaja

snow__queen
02-05-2008, 06:22
Аз ви предлагам във фитнес The Gym,там според мен е мн яко,а и инструкторите са много готини.Единичен билет 5лв (двоен час)билет-7лв
Карти:
4 пъти-18лв
8 пъти-32лв
12пъти-44лв
16 пъти-52лв
20 пъти-60лв
Картата важи за един месец от датата на закупуване,за определен инструктор :-D

Sarabi
02-05-2008, 17:13
И за Университета съм навита. Абе номера е да е в София и да не се налага да ходя до Люлин или да пътувам 5 часа.
А в зала Универсиада... там пък къде има такива мероприятия, нея я знам само за местенце за някви дрехи и глупости, не знаех, че има и място за аеробика.
А този The Gym къде се намира, добре звучи офертата, с кинтче по - евтино от този в Универсиада 8-) , една бира повече аххаах.
А едно посещение е един астрономически час, предполагам :P .
А предполагам за графика ще трябва да си питам на мястото за по - сигурно... но ако някой знае и нещо по този въпрос... кво да правя, мързел съм 8-) .

Presley`n`Sum, ако разясниме кое местенце е най - готино и на двете ни е удобно може да си уредим някоя срещичка пред фитнес залата :D 8-) .

Sarabi
02-05-2008, 17:28
Охх, разгледах програмата на The Gym и всичко, което ми хареса е във време, в което съм на даскало или уроци. Всичко скучно е точно през свободното ми време, но интересното... нямам въможност.
Значи... ми трябва друго предложение.
:)

Mariella
02-05-2008, 17:33
В зала Универсиада вече няма базар за дрехи,защото я позлват само за спортни мероприятия-мачове по волейбол и баскетбол.;) Иначе фитнеса,за който говоря се намира на ъгъла на служебния вход,точно срещу министерството...не знам доколко се ориентираш по думите ми,но ако решиш да отидеш,ще го намериш. ;)

Presley
02-05-2008, 19:42
О,идеално.
На мен до университета ми е много блиэко,така че съм съгласна.Ако и на теб ти е удобно и е в подходящо и эа двете време,ще се потим эаедно :D Всъщност аэ не се чувствам особено отпусната,но винаги съм искала да ходя на аеробика,яко ми се вижда :D Та эа унимерситета каква е офертата :D ?

08mdam__
02-05-2008, 20:40
До Плиска има в Фитнес Атлетик, ако се навиеш можем да ходим заедно, аз живея близо :Р
Иначе в центъра на стадиона Васил Левски има какви ли не групови занимания.
На Академик съм ходила на тае бо, то не е далече от Плиска.