View Full Version : Пари ли ви като пишкате след секс?
Rally_Baby
02-05-2008, 07:29
Ponqkoga sled kato sam pravila sex i otida do toaletnata i kato pi6kam i use6tam nqkakvo parene,na vas slu4valo li vi se e i kakva moje da e pri4inata?
т.7
krem4et0
prichinata moje da e ot 2-3 cahsa lashkane
psychopath
02-05-2008, 07:30
т'ва към момичетата ли е 8-)
причината би трябвало да се сетиш каква е
kajiq che as ne q znam :oops:
psychopath
02-05-2008, 07:32
на лс ,че да не чуе авторката :razz:
айде стига съм спамил темата на момичето...нормално е ;)
krem4et0
02-05-2008, 07:33
Да те е наранил нещо. Урината действа така, ако има рана-щипе те и те боли все едно си сложил сол в нея. А иначе може и цистит да имаш. Или ако си се сдържала по време на секса да не отидеш до тоалтната. причини бол. като за начало-пишкай преди секс, а даже и по време на секс, ако усетиш, че ти се пишка. не се сдържай. Много е вредно!
FelisDirus
02-05-2008, 07:34
Нормално е, протъркала си се...
gamercheto_
02-05-2008, 13:32
явно мноооууу е*ане е имало :) а относно тфа да пишкаш по време на секс.... интересно ми е как би реагирал партнъора ти :grin:
sh3_1s_7h3_0n3
02-05-2008, 13:42
ако те е брулил 2 часа, к'во няма. :)
сексът не е само клатене, бе, деца! :)
Da,normalno e.Sluchvalo mi se e za syjalenie i znam,che e bezkraino nepriqtno.Bi bilo dobre ako e samo malka ranichka,ako e cistit shte imash nujda ot pregled i vzemane na sterilna urina,za da mogat da precenqt i po vsqka veroqtnost shte ti predpishat antibiotik.Simptomite na cistit sa chesto pishkane,pridrujeno s parene i syvsem malko otdelqne na urina.Moje da se "lepne" ot nastinka ili po pikocho-polovata sistema.Pri teb po vsqka veroqtnost shte da e po vtoriq nachin.Ako ne idesh na lekar i go karash na samolecheniq po vsqka veroqtnost pak shte mine,no pyrvo shte prodylji po-dylyg period ot vreme i vtoro poemash risk da razviesh vtorichen cistit.Dano se opravish byrzo!
sh3_1s_7h3_0n3
02-05-2008, 13:45
като за начало-пишкай преди секс, а даже и по време на секс, ако усетиш, че ти се пишка. не се сдържай. Много е вредно!
Между другото момичета, които не са изпитвали оргазъм и не знаят какво е, често си мислят, че по време на секс им се пишка и се стягат, а то може да е 'прилив на удоволствие'... :) ама от страх да не се изложат... се стискат.. :)
krem4et0
02-05-2008, 14:09
Аха, особено ако им се стимулира G точката......усещането с допишкването е идентично. Ама като се съмнява, да стане и да отиде до тоалетната...После няма за какво да се тревожи!
gamercheto_, аз пишкам през 20 минути(с изключение на нощта) нямам цистит, просто отмалка съм така, а и пия сигурно по 5 литра течности дневно.....
Никак не реагира. Аз отивам, изпишквам се и се връщам. Това трае около 30-40 секунди и дори той не е загубил ерекцията си. Това са нормални човешки нужди. И на него му се е случвало, а при мен е кажи-речи всеки път!
sh3_1s_7h3_0n3
02-05-2008, 14:15
Аха, особено ако им се стимулира G точката......усещането с допишкването е идентично. Ама като се съмнява, да стане и да отиде до тоалетната...После няма за какво да се тревожи!
но пък би се получило доста грубо, ако се окаже, че не й се е ходело до тоалетната, а просто може би е щяла да изпита 1вия си оргазъм... уви... :)
hooliganka89
02-05-2008, 14:37
И на мен все ми се пишка по време на секс ама се стискам :-D
И аз също имам проблем с оргазма ама знам,че ми се пишка,а не,че ми е кеф правя разлика.
krem4et0
02-05-2008, 15:53
но пък би се получило доста грубо, ако се окаже, че не й се е ходело до тоалетната, а просто може би е щяла да изпита 1вия си оргазъм... уви... :)
Е, то аз даже бъркам така че.................да се отпусне от оргазма и да се изпишка по ли е добре?
hooliganka89,защо не ходиш до тоалетната? Знаеш ли колко е вредно да се стискаш. можеш да си докараш бъбречни проблеми или цистит!
psychopath
02-05-2008, 15:56
Е, то аз даже бъркам така че.................да се отпусне от оргазма и да се изпишка по ли е добре?
hooliganka89,защо не ходиш до тоалетната? Знаеш ли колко е вредно да се стискаш. можеш да си докараш бъбречни проблеми или цистит!Малка част от мъжкото съсловие се радват ,когато биват опишквани :razz:
krem4et0
02-05-2008, 16:01
Да съм казала да пишка върху него? да отиде до тоалетната......пуф големи гаджета сте и голям любов изпитвате, щом не можете да ходите до тоалента когато ви се ходи, даже и по време на секс...Какво толкова? Отнема секунди-минутка. толкова отнема смяната на позата или местенето в друго помещение по време на секс........
Magnoliq'
02-05-2008, 16:11
Нормално е, протъркала си се...и на мен ми се случва понякога ...най-често ако не си била достатъчно влажна и възбудена стават такива неща
psychopath
02-05-2008, 16:27
Да съм казала да пишка върху него? да отиде до тоалетната......пуф големи гаджета сте и голям любов изпитвате, щом не можете да ходите до тоалента когато ви се ходи, даже и по време на секс...Какво толкова? Отнема секунди-минутка. толкова отнема смяната на позата или местенето в друго помещение по време на секс........Не...но аз проявих ниска култура /обичайно за мен/ 8-)
gamercheto_
02-05-2008, 17:05
gamercheto_, аз пишкам през 20 минути(с изключение на нощта) нямам цистит, просто отмалка съм така, а и пия сигурно по 5 литра течности дневно.....
Никак не реагира. Аз отивам, изпишквам се и се връщам. Това трае около 30-40 секунди и дори той не е загубил ерекцията си. Това са нормални човешки нужди. И на него му се е случвало, а при мен е кажи-речи всеки път!
Е ти си имаш причина,на мен до ся не ми се е случвало ама ако ми се случи отначало мн тъпо ше се почувствам сигурно :) е то по принцип нищо срамно няма :) явно ти си някфо уникатче :grin:
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 17:10
А нормално ли е това при момчетата :? , понеже понякога след като онанирам и ходя след това до тоалетна и след това испитвам леко парене и дискомфорт.
(Дали има нещо общо с това, че урината е спермицид или се бъркам :???)
feelthless4o
02-05-2008, 18:56
Яко са та клатили май :D
besnicataa
02-05-2008, 19:00
Нормално е, протъркала си се...
normano e! a ako ima6 cistit 6te te 6tipe vseki put ne samo sled sex!!!
DevilWish
02-05-2008, 21:46
He. . . toBa He e нормално . . . неее в смисълллл не се плаши ,имам предвит ,че по прицнип не става ,а само ако имаш раничка например ;)
И на мен все ми се пишка по време на секс ама се стискам :-D
И аз също имам проблем с оргазма ама знам,че ми се пишка,а не,че ми е кеф правя разлика. Така е,който е тръгнал секс да прави трябва да различава дали му се пикае или му се е** :D :D
hooliganka89
02-05-2008, 22:00
krem4et0 ами мисля,че на приятелят ми няма да му е приятно да се претарчам до тоалетната по време на секс,ама няколко пъти след секс сам тичала да пишкам и той ме е питал защо не съм отишла,а съм се стискала и аз незнам може да почна да ходя.А колкото до цистита,винаги като ходя без боди или ми е студено продължително време на краката имам цистит ама се появява и изчезва не е системно.
krem4et0
02-06-2008, 05:20
Всъщност не е толкова конфузно. Още 2-рия ни път и двамата ходихме до тоалетната.........За мен даже ще е странно, ако по време на любовната игра или по време на акта не отида да се изпишкам. да не говорим, че по време на секс пикочния мехур се притиска и започваш да мислиш само за това да се стискаш. Не е кой знае какво. не зная защо му отдавате такова значение. това са си нормални неща, както да ти се допие вода по време на секс. не казвайте, че не пиете вода!?