- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пари ли ви като пишкате след секс?
Ponqkoga sled kato sam pravila sex i otida do toaletnata i kato pi6kam i use6tam nqkakvo parene,na vas slu4valo li vi se e i kakva moje da e pri4inata?
т.7
krem4et0
т'ва към момичетата ли е![]()
причината би трябвало да се сетиш каква е
на лс ,че да не чуе авторката![]()
айде стига съм спамил темата на момичето...нормално е![]()
Да те е наранил нещо. Урината действа така, ако има рана-щипе те и те боли все едно си сложил сол в нея. А иначе може и цистит да имаш. Или ако си се сдържала по време на секса да не отидеш до тоалтната. причини бол. като за начало-пишкай преди секс, а даже и по време на секс, ако усетиш, че ти се пишка. не се сдържай. Много е вредно!
Нормално е, протъркала си се...
Собственост на Canis_Dirus
явно мноооууу е*ане е ималоа относно тфа да пишкаш по време на секс.... интересно ми е как би реагирал партнъора ти
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
ако те е брулил 2 часа, к'во няма.![]()
сексът не е само клатене, бе, деца!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Da,normalno e.Sluchvalo mi se e za syjalenie i znam,che e bezkraino nepriqtno.Bi bilo dobre ako e samo malka ranichka,ako e cistit shte imash nujda ot pregled i vzemane na sterilna urina,za da mogat da precenqt i po vsqka veroqtnost shte ti predpishat antibiotik.Simptomite na cistit sa chesto pishkane,pridrujeno s parene i syvsem malko otdelqne na urina.Moje da se "lepne" ot nastinka ili po pikocho-polovata sistema.Pri teb po vsqka veroqtnost shte da e po vtoriq nachin.Ako ne idesh na lekar i go karash na samolecheniq po vsqka veroqtnost pak shte mine,no pyrvo shte prodylji po-dylyg period ot vreme i vtoro poemash risk da razviesh vtorichen cistit.Dano se opravish byrzo!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Между другото момичета, които не са изпитвали оргазъм и не знаят какво е, често си мислят, че по време на секс им се пишка и се стягат, а то може да е 'прилив на удоволствие'...Първоначално написано от krem4et0
ама от страх да не се изложат... се стискат..
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Аха, особено ако им се стимулира G точката......усещането с допишкването е идентично. Ама като се съмнява, да стане и да отиде до тоалетната...После няма за какво да се тревожи!
gamercheto_, аз пишкам през 20 минути(с изключение на нощта) нямам цистит, просто отмалка съм така, а и пия сигурно по 5 литра течности дневно.....
Никак не реагира. Аз отивам, изпишквам се и се връщам. Това трае около 30-40 секунди и дори той не е загубил ерекцията си. Това са нормални човешки нужди. И на него му се е случвало, а при мен е кажи-речи всеки път!
но пък би се получило доста грубо, ако се окаже, че не й се е ходело до тоалетната, а просто може би е щяла да изпита 1вия си оргазъм... уви...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
И на мен все ми се пишка по време на секс ама се стискам![]()
И аз също имам проблем с оргазма ама знам,че ми се пишка,а не,че ми е кеф правя разлика.
Е, то аз даже бъркам така че.................да се отпусне от оргазма и да се изпишка по ли е добре?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
hooliganka89,защо не ходиш до тоалетната? Знаеш ли колко е вредно да се стискаш. можеш да си докараш бъбречни проблеми или цистит!
Малка част от мъжкото съсловие се радват ,когато биват опишкваниПървоначално написано от krem4et0
![]()
Да съм казала да пишка върху него? да отиде до тоалетната......пуф големи гаджета сте и голям любов изпитвате, щом не можете да ходите до тоалента когато ви се ходи, даже и по време на секс...Какво толкова? Отнема секунди-минутка. толкова отнема смяната на позата или местенето в друго помещение по време на секс........
Нормално е, протъркала си се...и на мен ми се случва понякога ...най-често ако не си била достатъчно влажна и възбудена стават такива неща
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Не...но аз проявих ниска култура /обичайно за мен/Първоначално написано от krem4et0
![]()
Е ти си имаш причина,на мен до ся не ми се е случвало ама ако ми се случи отначало мн тъпо ше се почувствам сигурноПървоначално написано от krem4et0
е то по принцип нищо срамно няма
явно ти си някфо уникатче
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
А нормално ли е това при момчетата, понеже понякога след като онанирам и ходя след това до тоалетна и след това испитвам леко парене и дискомфорт.
(Дали има нещо общо с това, че урината е спермицид или се бъркам??)
normano e! a ako ima6 cistit 6te te 6tipe vseki put ne samo sled sex!!!
He. . . toBa He e нормално . . . неее в смисълллл не се плаши ,имам предвит ,че по прицнип не става ,а само ако имаш раничка например![]()