.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    V rozovite ti syni6ta...

Пари ли ви като пишкате след секс?

Ponqkoga sled kato sam pravila sex i otida do toaletnata i kato pi6kam i use6tam nqkakvo parene,na vas slu4valo li vi se e i kakva moje da e pri4inata?

т.7
    krem4et0

prichinata moje da e ot 2-3 cahsa lashkane

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    т'ва към момичетата ли е
    причината би трябвало да се сетиш каква е

kajiq che as ne q znam

Град
    София
    на лс ,че да не чуе авторката

айде стига съм спамил темата на момичето...нормално е

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да те е наранил нещо. Урината действа така, ако има рана-щипе те и те боли все едно си сложил сол в нея. А иначе може и цистит да имаш. Или ако си се сдържала по време на секса да не отидеш до тоалтната. причини бол. като за начало-пишкай преди секс, а даже и по време на секс, ако усетиш, че ти се пишка. не се сдържай. Много е вредно!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Нормално е, протъркала си се...
    Собственост на Canis_Dirus

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    явно мноооууу е*ане е имало а относно тфа да пишкаш по време на секс.... интересно ми е как би реагирал партнъора ти

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

ако те е брулил 2 часа, к'во няма.

сексът не е само клатене, бе, деца!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Da,normalno e.Sluchvalo mi se e za syjalenie i znam,che e bezkraino nepriqtno.Bi bilo dobre ako e samo malka ranichka,ako e cistit shte imash nujda ot pregled i vzemane na sterilna urina,za da mogat da precenqt i po vsqka veroqtnost shte ti predpishat antibiotik.Simptomite na cistit sa chesto pishkane,pridrujeno s parene i syvsem malko otdelqne na urina.Moje da se "lepne" ot nastinka ili po pikocho-polovata sistema.Pri teb po vsqka veroqtnost shte da e po vtoriq nachin.Ako ne idesh na lekar i go karash na samolecheniq po vsqka veroqtnost pak shte mine,no pyrvo shte prodylji po-dylyg period ot vreme i vtoro poemash risk da razviesh vtorichen cistit.Dano se opravish byrzo!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    като за начало-пишкай преди секс, а даже и по време на секс, ако усетиш, че ти се пишка. не се сдържай. Много е вредно!
    Между другото момичета, които не са изпитвали оргазъм и не знаят какво е, често си мислят, че по време на секс им се пишка и се стягат, а то може да е 'прилив на удоволствие'... ама от страх да не се изложат... се стискат..
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    Свищов
    Аха, особено ако им се стимулира G точката......усещането с допишкването е идентично. Ама като се съмнява, да стане и да отиде до тоалетната...После няма за какво да се тревожи!

gamercheto_, аз пишкам през 20 минути(с изключение на нощта) нямам цистит, просто отмалка съм така, а и пия сигурно по 5 литра течности дневно.....
    Никак не реагира. Аз отивам, изпишквам се и се връщам. Това трае около 30-40 секунди и дори той не е загубил ерекцията си. Това са нормални човешки нужди. И на него му се е случвало, а при мен е кажи-речи всеки път!

Аха, особено ако им се стимулира G точката......усещането с допишкването е идентично. Ама като се съмнява, да стане и да отиде до тоалетната...После няма за какво да се тревожи!
    но пък би се получило доста грубо, ако се окаже, че не й се е ходело до тоалетната, а просто може би е щяла да изпита 1вия си оргазъм... уви...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И на мен все ми се пишка по време на секс ама се стискам
    И аз също имам проблем с оргазма ама знам,че ми се пишка,а не,че ми е кеф правя разлика.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    но пък би се получило доста грубо, ако се окаже, че не й се е ходело до тоалетната, а просто може би е щяла да изпита 1вия си оргазъм... уви...
    Е, то аз даже бъркам така че.................да се отпусне от оргазма и да се изпишка по ли е добре?
    hooliganka89,защо не ходиш до тоалетната? Знаеш ли колко е вредно да се стискаш. можеш да си докараш бъбречни проблеми или цистит!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Е, то аз даже бъркам така че.................да се отпусне от оргазма и да се изпишка по ли е добре?
    hooliganka89,защо не ходиш до тоалетната? Знаеш ли колко е вредно да се стискаш. можеш да си докараш бъбречни проблеми или цистит!
    Малка част от мъжкото съсловие се радват ,когато биват опишквани

Град
    Свищов
    Да съм казала да пишка върху него? да отиде до тоалетната......пуф големи гаджета сте и голям любов изпитвате, щом не можете да ходите до тоалента когато ви се ходи, даже и по време на секс...Какво толкова? Отнема секунди-минутка. толкова отнема смяната на позата или местенето в друго помещение по време на секс........

Нормално е, протъркала си се...и на мен ми се случва понякога ...най-често ако не си била достатъчно влажна и възбудена стават такива неща
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Град
    София
    Да съм казала да пишка върху него? да отиде до тоалетната......пуф големи гаджета сте и голям любов изпитвате, щом не можете да ходите до тоалента когато ви се ходи, даже и по време на секс...Какво толкова? Отнема секунди-минутка. толкова отнема смяната на позата или местенето в друго помещение по време на секс........
    Не...но аз проявих ниска култура /обичайно за мен/

Повече от фен
    Град
    ТаиТи

gamercheto_, аз пишкам през 20 минути(с изключение на нощта) нямам цистит, просто отмалка съм така, а и пия сигурно по 5 литра течности дневно.....
    Никак не реагира. Аз отивам, изпишквам се и се връщам. Това трае около 30-40 секунди и дори той не е загубил ерекцията си. Това са нормални човешки нужди. И на него му се е случвало, а при мен е кажи-речи всеки път!
    Е ти си имаш причина,на мен до ся не ми се е случвало ама ако ми се случи отначало мн тъпо ше се почувствам сигурно е то по принцип нищо срамно няма явно ти си някфо уникатче

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    ВарнЪ
    А нормално ли е това при момчетата , понеже понякога след като онанирам и ходя след това до тоалетна и след това испитвам леко парене и дискомфорт.
    (Дали има нещо общо с това, че урината е спермицид или се бъркам ??)

Яко са та клатили май

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Нормално е, протъркала си се...

normano e! a ako ima6 cistit 6te te 6tipe vseki put ne samo sled sex!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    He. . . toBa He e нормално . . . неее в смисълллл не се плаши ,имам предвит ,че по прицнип не става ,а само ако имаш раничка например

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си