View Full Version : Тя или Те?????
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:26
Такааа, в момента съм в много неизгодна ситуация и съм поставен пред кръстопът.Дали на 14 февруари да празнувам Трифон Зарезан заедно с приятели и да си направим много весел купон, или да отида с едно момиче и да празнуваме с нея Св. Валентин.Като се има в предвид, че с нея не сме гаджета а просто много добри приятели, с нея празнувахме заедно и миналия 14 февруари.Та се чудя дали да избера забава и голям купон, или да отида заедно с момичето което харесвам и да празнувам с нея.Какво ще кажете, моля ви кажете си мнението, че вече направо се побърквам не мога да избера кое от двете :shock: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-o :(
ПП:Обмислях и варианта да кажа, че съм блен, нотова не е много добро решение :lol:
psychopath
02-05-2008, 08:26
С нея /моята единствена -Загорка!/
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:29
И все пак какво ще ме посъветвате?
psychopath
02-05-2008, 08:30
Няма ли начин да съчетаеш и двете?
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:31
Ами и за това съм мислил, но тя не ги познава и е много малка вероятността да се съгласи :(
psychopath
02-05-2008, 08:32
Еми ще се запознаят бе...
Момичетата ,които искат да засенчат приятелите не заслужават да се занимаваш с тях...
hooliganka89
02-05-2008, 08:34
Ако изпитва6 към момичето повече от приятелски чуства отиди да празнува6 с нея :-D
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:35
Не съм казал, че тя ми е поставила условие, но леко се подразбира, и все пак е ужасно, баси гадната ситуация, не мислите ли?????
А дали според вас ще стане следната "схема"
До към 8-10 часа с нея след това с приятелите да празнуваме Трифон Зарезан???
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:36
Ако изпитва6 към момичето повече от приятелски чуства отиди да празнува6 с нея :-D
Но не съм сигурен какво изпитва тя, понеже покава доста различни отношения понякога.
(то момиче де ама.....)
v3nDe77a
02-05-2008, 08:38
пич няма ли начин тя да доиде с теб с приятелите ти... ако не ги познава ще ги запознаеш но не забравяи че за курва,курва не трябва да ставаш пиятелите са най-важното нещо от личен опит знам :) :) :)
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:41
1-во не е курва :x
2-ро просто мисля, че е млако притеснителна, и се съгласява само ако дойдат и нейните приятелки, и да го срещнемс моите приятели, ама тез моите надали ще са много съгласни :( 8-)
poltergais
02-05-2008, 08:42
Трябваше да е с нея но се налага да се върна в моя град :( :booooomb:
v3nDe77a
02-05-2008, 08:42
за курва курва не трябва да ставаш е израз бе пич :-P :-P :-P
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:47
Извинявай, просто понякога много нервя ;) 8-)
Офффф, след тва идва и момента за подаръка......
А къде е тъпата граница между приятелски подарък и подарък за по-сериозна връзка един господ знае :x
hooliganka89
02-05-2008, 08:48
I_HaVe_A_PrObLeM
на тебе май повече ти се празнува с приятелите...?
psychopath
02-05-2008, 08:49
Ситуацията изобщо не е гадна...Престани да се правиш на п**** и вземи мъжко решение
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:50
Ами не, и с тях ми се празнува, но и с нея, просто с нея ми е хубаво, и на нея мисля, че и е хубаво , а с приятелите също е много гот ама по-различно, нали се сещате.... :(
psychopath
02-05-2008, 08:51
Казах ти вече какво да направиш
hooliganka89
02-05-2008, 08:54
I_HaVe_A_PrObLeM
Ти като нас жените незнае6 какво иска6.
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:54
Добре де пич, жив ся защо ако едно момче изпитва чувства към някое момиче, и се чуди какво е правилното решение то ти казваш че е п****???
Все пак и момчетата имат душа, не всички са просто едни еб***, :-x
psychopath
02-05-2008, 08:56
Добре де пич, жив ся защо ако едно момче изпитва чувства към някое момиче, и се чуди какво е правилното решение то ти казваш че е п****???
Все пак и момчетата имат душа, не всички са просто едни еб***, :-xНе казвам че си п**** ,а че се държиш като такава...
не мога да разбера все още...какъв проблема да съчетаеш 2те
amatorium
02-05-2008, 08:56
Ami az sum pravoslaven hristiqnin i shte praznuvam Trifon zarezan. Oven tova gledam i lozq. 8)
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:57
I_HaVe_A_PrObLeM
Ти като нас жените незнае6 какво иска6.
Еми :razz: и в двата случая гумя по нещо, еб*си ма*ката :x
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:58
Не казвам че си п**** ,а че се държиш като такава...
не мога да разбера все още...какъв проблема да съчетаеш 2те
Ем просто е много трудно постижимо :x :@
psychopath
02-05-2008, 08:58
права е ,че не знаеш какво искаш...
v3nDe77a
02-05-2008, 08:59
I_HaVe_A_PrObLeM споко пич опитаи да я навиеш да доиде с неините приятелки при твоите приятели токувиж някоя от неините приятелки се залюбила с някои твои фр :P :P :P :P
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 08:59
Искам да си изкараме купон, цяла вечер да не спим и да празнуваме, искам да съм с нея, да ни е гот двамата и да ние приятно
psychopath
02-05-2008, 09:00
Искам да си изкараме купон, цяла вечер да не спим и да празнуваме, искам да съм с нея, да ни е гот двамата и да ние приятноЕми щом искаш да си с нея...
мисля ,че си даде отговор на въпроса
I_HaVe_A_PrObLeM
I_HaVe_A_PrObLeM споко пич опитаи да я навиеш да доиде с неините приятелки при твоите приятели токувиж някоя от неините приятелки се залюбила с някои твои фр :P :P :P :P
Ами тя това го предложи, но не знам вече кави ще са последствията ...... :? :D
hooliganka89
ООО и аз все така искам всичко което може да се направи да го направя на веднъз ама тоя номер не става.Избери едно от двете и съм сигорна,че после 6те остане6 доволен.Но миналата година си бил с момичето сега недей да я оставя6 да празнува сама :(
"Момчета, искате ли на 14ти да ви докарам няколко мацки?"
Дори и да не са навити попитай момата иска ли да е с теб и с тях и ако и тя те отреже иди и си се напий сам 8)
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 09:01
Искам да си изкараме купон, цяла вечер да не спим и да празнуваме, искам да съм с нея, да ни е гот двамата и да ние приятноЕми щом искаш да си с нея...
мисля ,че си даде отговор на въпроса
Имах в предвид да си изкараме купон, цяла вечер да не спим и да празнуваме с моите приятели или да съм с нея, да ни е гот двамата и да ни е приятно
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 09:03
"Момчета, искате ли на 14ти да ви докарам няколко мацки?"
Дори и да не са навити попитай момата иска ли да е с теб и с тях и ако и тя те отреже иди и си се напий сам 8)
И така какво печеля????
Само и единствено махмурлук, пък и още нямам 18 =>нема ми продадат алкохол (а пък унас не ми се пие понеже попринцип не съм по пиенето, единствено ако съмв голяма компания и по млако, просто не ми е нужно ;)
v3nDe77a
02-05-2008, 09:05
няма начин да се провали тва нещо освен ако приятелите ви не са обратни или нещо от тоя сорт... и както казаха по-нагоре отиваш при твоите приятели и им казваш "искате ли няколко мацки на празника"
и ако се навият хубу ама ако не се навият тогава трея да избираш ти а не с анкети
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 09:06
Аз няма да направя това което казва анкетата, а просто искам тя да ми е още един ориентир при избора, който цели да ми помогне, е ако е с равни гласове тогава вече става зле :(
ако още търсиш някъв отговор илимнение ето и моето:
отиди накупона с твоята приятелка и стои през цялото време до нея, за да е спокойна и да не се притеснява толкова...да не бъде като изолатор.. щот е мн гадно поне аз така се чувствам като не познавам никой ...
v3nDe77a
02-05-2008, 09:09
I_HaVe_A_PrObLeM а по принцип твоята приятелка общителна ли е ???
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 09:12
Попринцип не е някоя която си стои сама в къщи, но не е и някоя която само ходи по купоните, нещо средно е :?
daskovbg и за този вариант най-много обмислям, но предният път когато имаше купон тя не искаше да дойде :(...техните не я пуснаха щот пък е и с преспиване по всяка вероятност ии еднмомиче на 15 години да ходи на непознато място и да спи в къщата на непознат....
v3nDe77a
02-05-2008, 09:14
аха но ако я запознаеш с товоите приятели тя ще си говори с тях.. няма да стои като пън нали ???
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 09:17
Еми да се надяваме, може тази неделя ако се навие да излезем заедно с нея и моите приятели, просто на нея според мен няма да и е удобно сама сред 5 момчета, но ще видим какво ще стане
v3nDe77a
02-05-2008, 09:18
ми нека накара някоя неина приятелка да доиде с вас като излезете в неделя :P
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 09:19
Еми приятелката и с която ходи постоянно леко не я понасям :(
v3nDe77a
02-05-2008, 09:21
и ти едни такива ги комбинираш... а защо ако не е таина ?
glezan4e
02-05-2008, 11:38
според мен трябва да си с нея, защото този "лигав" (според момчетата) празник, за нас по-нежната половинка е нещо много мило и лично.. докато за вас момчетата Трифон Зарезан е поредния повод да се напиете .. е, купон можете да си направите всяка събота, а Св.Валентин е 1 в годината .. и нз колко близки сте с това момиче, но предполагам, че е както при мен и най-добрия ми приятел... затова може де й купиш роза ( задължително ) и някаква плюшена играчка..
O7ka4alnik
02-05-2008, 12:01
аз личко бих последвал този съвет :D
що не празнуваш с нея докъм 21-22 часа и после вари на купона нали уш ще е цяла нощ?
както прецениш ако мислиш че ще излезе нещо с момичето вари с нея приятелите ще изкарат един купон без теи и ще те разберат нали не са егоисти все пак..?
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 16:17
според мен трябва да си с нея, защото този "лигав" (според момчетата) празник, за нас по-нежната половинка е нещо много мило и лично.. докато за вас момчетата Трифон Зарезан е поредния повод да се напиете .. е, купон можете да си направите всяка събота, а Св.Валентин е 1 в годината .. и нз колко близки сте с това момиче, но предполагам, че е както при мен и най-добрия ми приятел... затова може де й купиш роза ( задължително ) и някаква плюшена играчка..
Розата е задължителна, на всеки празник и подарявам кат ме покани,(е естесвено в различни цветове всеки път :-D )Май най-накрая наистина ще направя така, до към 8-9-10 часа ще отида с нея а след това отивам на купончето ;), а трифон зарезан 150% не е повод да се напиеме, просто вече сме установили, че не само алкохола може да направи купона, ами хората, многото хора де, силната музика и естесвено алкохол, но той абсолютно не е най-важната част от купона.Все пак да видиш 50 човека в апартамент от 4 стаи(детска,спалня,хол,кухн я) е достатъчно забавно ;)
glezan4e
02-05-2008, 16:45
сори тогава.. и браво, защото доста компаний под купон разбират поредното напиване ...(не съм от тях)
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 16:55
сори тогава.. и браво, защото доста компаний под купон разбират поредното напиване ...(не съм от тях)
Ами честно казано това за пиенето го останових на едно от купончетата, общо казано опитах що-годе от всички видорве алкохол(5-6 вида не помня много), в последствие нито ми беше по-весело нито нищо.
(Е естествено бях прочел от тука статийки махмурлука(аз така и така обичам да ям захар, че си хапвах, само че незнам защо другите като ме видяха и си помислиха, чее модно и те почнаха да ядат захар :razz:
тц тц тц.. ако те интересува мнението ми : ако наистина хареваш момичето , отиди с нея , прекарай си хубаво ( приателите ще ти простят нали затва са приатели :-D ) не става и да отидеш с нея , а после на купона - представи си , отиваш с нея ..забавлявате се заедно , и изведнаж ти си тръгваш с извинението че ще ходиш на купон ? точно така , перфектната проява на чувства..сам си прави изводи
I_HaVe_A_PrObLeM
02-05-2008, 18:10
Еми да естествено приемам предложения, еми последно май ще отида с нея, тя ще е с някакви приятелки и и приятели и аз ще доведа някой приятелче, после без да и казвам ще отидем с него вече на партито :)
v3nDe77a
02-06-2008, 12:42
sq pich kvo reshi s koi she si ??? :P :P :P
HeadMasTeR
02-06-2008, 13:28
Еми да естествено приемам предложения, еми последно май ще отида с нея, тя ще е с някакви приятелки и и приятели и аз ще доведа някой приятелче, после без да и казвам ще отидем с него вече на партито
--->Кво сложно има,пич.Даже ако завъртиш нещо(смисал да се хване нещо)взимаш със себе си на купона и там нещата се случват просто...А от друга страна пък можеш да вземеш и момичето заедно с нейни приятелки...Тогава ше има много доволни :)
Men ako me pitash,idi s neq.Ako priqtelite ti sa istinski priqteli,shte te razberat,che iskash da praznuvash Sv.Valentin s neq,ako li ne,shte zapochnat da te korqt,che si huknal podir nqkoq fusta,no ako dogodina tova se sluchi na tqh,shte ima samo "Emi,sorrka batka,ama shte ida s neq,k`vo da praq".
Otnosno podaryka,ako reshish da izlezesh s neq,mislq che edin hubav buket,ot 5 ili 7 cherveni rozi s krasiva ukrasa,bi bil strahoten i napylno dostatychen. :)
I_HaVe_A_PrObLeM
02-06-2008, 16:30
А аз си мислех за нещо като леко и нежно сребърно синджирче, със нещо като копидонче :-D ;):)
MuSiC_DroLL
02-06-2008, 16:45
Не съм казал, че тя ми е поставила условие, но леко се подразбира, и все пак е ужасно, баси гадната ситуация, не мислите ли?????
А дали според вас ще стане следната "схема"
До към 8-10 часа с нея след това с приятелите да празнуваме Трифон Зарезан???
Да това е най-добрия варянт :)
zvezdichka777
02-06-2008, 16:49
S neq :P :-) :P
I_HaVe_A_PrObLeM
02-06-2008, 16:57
Ем по-добре ще е ако дойде и тя ама надали ще стане, техните нема я пуснат :x
gamercheto_
02-06-2008, 18:20
мн ясно че тряя да си с нея бе простак :-D или излез с приятели до към 20ч и след това с нея си напревете едно купонче
I_HaVe_A_PrObLeM
02-06-2008, 18:23
Еми с нея не сме "гаджета"(много мразя тази дума :x ), а просто много добри приятели, и междодругото, тя е на 15, и аз де, просто от 3 години сме си приятелчета, учихме заедно..., таа смятам първо с нея, после с приятели ;)
+1 ;) то4но и кратко казано:)
I_HaVe_A_PrObLeM
02-07-2008, 05:56
Благодарско на всички, ще се види то какво ще правим но ще е със нея и ощя някакви приятели майче :);)
v3nDe77a
02-07-2008, 09:21
УСПЕХ брато.... :-P :-P :-P
sladkoto_neli
02-07-2008, 11:39
според мен е най-добре да ги съчетаеш но ако трябва да избираш избери това което иска сърцето ти
I_HaVe_A_PrObLeM
02-07-2008, 16:58
според мен е най-добре да ги съчетаеш но ако трябва да избираш избери това което иска сърцето ти
нея ;) :grin:
Moje6 da si izbere6 nai drasti4noto re6enie da si ostane6 v1v vas 8)
I_HaVe_A_PrObLeM
02-08-2008, 08:06
И за тва мислих, но отдавна се отказах ;) :?
wasntme_
02-08-2008, 08:57
:lol: golemi filmi napraihte
tctctc za sqko ne6ty problem izmisli
gepai q tam s tebe pri priqtelite si i ne se obqsnqqi Wink
sh3_1s_7h3_0n3
02-08-2008, 09:58
Ами и за това съм мислил, но тя не ги познава и е много малка вероятността да се съгласи :(
Е кажи й да вземе приятелка-2 :) хем ще си с нея, хем тя ще си има 'гръб'... Момичетата заедно до тоалетната ходят, какво остава за един купон и то '14ти февр' (:
I_HaVe_A_PrObLeM
02-08-2008, 18:02
Eм майче куона се измества унас, такаче с нея и направо със всичките приятели се струполясваме унас, тя ако иска ще остане ако иска не :)
zvQr_nO_s_ChAr
02-08-2008, 20:53
moity mnenie pa e ako ne mojesh da reshish pomisli si vnimatelny na kogo darjish poveche :] a i vse pak nishty ne e vechno :) tova go imam v predvid :P nity lubovta nity priqtelstvoto .. rano ili kysno vsichko se zabravq .. az sym jiv primer za tova :o
I_HaVe_A_PrObLeM
02-10-2008, 11:39
Така е, и ти си прав, но ще изляза с нея, а приятелите няма се сърдят защото сигурно в събота ще си празнуваме ;)
LustForSk8ing
02-10-2008, 13:08
100% po veselo 6e ti bude s priatelite...moje da se napiete i t.n. dokato s neq samo 6e se iz4ukate :) samo 4e ako durji6 na neq trqq da se zadovoli6 s tva
I_HaVe_A_PrObLeM
02-10-2008, 18:46
Тук не говорим само за чукане, ситуацията е мн усукана
snoopdogg
02-10-2008, 19:37
само мненията са ти усукани, ти или си прост или си путка харабия..вместо да пишеш по някви форуми земи иди й кажи кво точно мислиш за нея...всеки ден е трифон зарезан с приятели пък "Св валентин" ^^ е веднъж.баси филмара..те тяхните като няма да я пуснат,значи до към 1 2 ще трябва да се прибира..зимаш още 1 кило водка и отиваш да празнуваш с другите..супер сложно е ..
само мненията са ти усукани, ти или си прост или си путка харабия..вместо да пишеш по някви форуми земи иди й кажи кво точно мислиш за нея...всеки ден е трифон зарезан с приятели пък "Св валентин" ^^ е веднъж.баси филмара..те тяхните като няма да я пуснат,значи до към 1 2 ще трябва да се прибира..зимаш още 1 кило водка и отиваш да празнуваш с другите..супер сложно е ..
+1 със цитатите :)