View Full Version : защо?
Magnoliq'
02-05-2008, 15:38
Здравейте искам да споделя нещо и да разбера каква е причината...снощи с приятеля ми бяхме в къщи и щяхме да правим секс,но точно преди да ми го сложи "стана засечка"(спадна му)...пробвахме 2 пъти и все така...на него му стана малко спек и...дали не съм аз пичината за това на какво може да се дължи?
psychopath
02-05-2008, 15:57
Не си ти причината...
poznata istoriq....... :neutral:
Marina__
02-05-2008, 15:58
Случват се такива неща :) . Важното е да не правиш драми и да не го коментираш пред него все едно е нещо супер страшно, че ще го сдухаш момчето :oops: . Определено не си ти причината, споко. :)
krem4et0
02-05-2008, 15:59
Преумора, притеснение, стрес, алкохол.........случвало ли се е и друг път? При какви обстоятелства?
glezan4e
02-05-2008, 16:00
ами аз не виждам логика да си ти... щом е с теб, значи го кефиш..
Magnoliq'
02-05-2008, 16:03
ами не не се е случвало друг път...аз нищо не му казах напротив ...казах му да забравим за това все едно нищо не се е случило...не е от алкохол или от преумора сигурна съм
ami vs16tnost ne si vinovna ti i na men mi se e slu4valo no se izbavihme ot problema.hvani mu penisa ama ne silno ili mu naravi nqkoq svirka i gotovo s problema e sv1r6eno
Magnoliq'
02-05-2008, 16:22
ами пробвах ама...смисал стана му но точно преди да ми го сложи пак му спадна
Преумора, притеснение, стрес, алкохол.........случвало ли се е и друг път? При какви обстоятелства?
+1 :)
swords1010
02-05-2008, 16:35
А и конфузната ситуация вероятно го е притеснила още повече. :)
gamercheto_
02-05-2008, 16:59
А и конфузната ситуация вероятно го е притеснила още повече. :)
+10
А ве случват се таратанци :-x Не се случват... горкия човечец ;( Мое да е обратен или ти да си много грозна... сигурно ти си му напраила нещо :x
krem4et0
02-06-2008, 05:22
Хора сме, а не роботи. не можем винаги.....
minava6t 4i4ko :)
02-06-2008, 08:18
А ве случват се таратанци :-x Не се случват... горкия човечец ;( Мое да е обратен или ти да си много грозна... сигурно ти си му напраила нещо :x
абе ти определено ставаш за психотерапевт! ще имаш много успешна кариера в Холивуд, луди кинти до деня в който някой не ти отнесе главата със законен Магнум 44 :booooomb:
по темата споко случват се такива неща, опитай се да му помогнеш, когато прецениш че е добре еректирал, ако е необходимо ползвай и лубрикант, не го прави на въпрос че да не вземи той да си вкара някакви филми че му има нещо.