PDA

View Full Version : Защо не ме пускат?!

ElisaDay
02-05-2008, 18:08
Повечето от връстниците ми са ходили на нощна дискотека .. защо мойте родители не искат и да чуят за дискотека?!Било то детска или нощна :o Ето днеска пак .. канена съм на рожден ден той ще бъде в една кръчма, но те ще седят там до към 11 часа и после ще се ходи на дискотека!Абсолютно всички!!Само аз не .. И няма начин май да ги обедя ..
П.П. на 15 съм .. Юли правя 16

heely
02-05-2008, 18:15
Нямат ти доверие и се страхуват за теб.

Sv3tLinCetU
02-05-2008, 18:22
мм и мойте родители внимават къде съм, с кой съм , до колко часа...претесняват се,нормално е ;) след време няма да е така,просто им спечели доверието :) и леко да не го загубиш след това!!! :grin:

GameFace
02-05-2008, 18:26
Щото си на 16. Ако искаш и в Стрип-барове да те пускат?

GreenFairy
02-05-2008, 18:50
Споко, и мене наще не ме пускат, не е болка за умиране, още 2 години и няма да могат нищо да ти кажат... Аз си чакам търпеливо и тогава ще стане страшнно... :-D

GameFace
02-05-2008, 18:52
Така си мислиш. ;)

sentient_
02-05-2008, 18:54
Не те пускат щот си малка

ElisaDay
02-05-2008, 19:00
Ми хубаво кат съм малка ама другите ги пускат :-x знам че не трябва да се сравнявам с другите ама се пак е гадно :-x се те да се забавляват аз да са прибирам в нас

Roiroi
02-05-2008, 19:09
Не те пускат щото знаят те кви са ги правили на твоите години :D(т'ва бащата ми го е казал) Но и тоя момент ще мине ... просто трябва да застъпваш и своето мнение и най-малко да се опиташ да им покажеш че не са прави :) Наскоро навърших 17 , но не помня да съм имал такива проблеми ... 8)

GameFace
02-05-2008, 19:10
Това, че тях ги пускат трябва да ти покаже родителите им до колко са загрижени за тях.

А и погледни от другата страна - как си с доверието на ваще ;)

st1ka
02-05-2008, 19:15
Явно ти нямат доверие...Трябва сама да ги убедиш,че вече си достатъчно голяма!

miloto_girl_4e
02-05-2008, 19:32
15 годишните нямат работа по нощните дискотеки :!: Дори в Тантра където си е жива дечкотека няма да те пуснат.. прави са хората, и аз да бях на тяхно място и аз нямаше да те пусна :!: Тук не става дума за доверие, а за здрав разум :!: По дискотеките не е най-безопасното място, особено за МАЛОЛЕТЕН!

nikinkaa
02-05-2008, 19:37
Тя е на 15-16,значи е непълнолетна,а не малолетна ;) :)

GameFace
02-05-2008, 19:51
Няма значение. 18 не са налице. ;)

skatemore
02-05-2008, 20:28

и при мене е тъй.. само някой път има некви невероятни изключения , когато бащата не е в нас мама не ме пуска щот я е страх , когато тати си е в нас не ме пускат щот ми немат доверие.. :?

prettyIdeath
02-06-2008, 03:19
Welcome in the club

apparition
02-06-2008, 06:17
не те пускат щото вашите са най-ужасните родители на света, те ти мислят само лошото, неискат да имаш право на лично щастие и т.н.... :lol: :lol:

Pedigree
02-06-2008, 07:46
И аз да бях-нямаше да пусна 15 годишната ми щерка да си вее байрака по кръчмите и нощните дискотеки.Въпрос на принципи е.
Мисля,че родителите ти са прави като не те пускат.Има си време за всичко,като станеш на 18 ако искаш и не се прибирай у вас,но докато си малолетна,докато родителите ти те хранят-ще играеш по тяхната игра.
А до детските дискотеки-не виждам заще не те пускат.Явно ти нямат достатъчно доверие или просто се притесняват в повече от обикновеното.Намери добра компания,с която ще отидеш и ще се прибереш.Покажи им,че могат да ти имат доверие. :)

poltergais
02-07-2008, 07:23
Еи незнам за вас но приателката ми я пускат с мен на нощна маика и ми има доверие но не мн често... А ма съм си доволен че я пуска дори рядко :grin: :grin: :grin:

hooliganka89
02-07-2008, 08:18
Едно време и аз имах проблеми с наще само като се стамни и трябваше да съм у нас :( Което ми се струваше много гадно,ама после почнах да излизам и да се пребирам тогава когато съм обещала и така ми имаха доверие и чат пат ме пускаха на детска дискотека и после почнах да ги лъжа,че излизам с брат си или с неговите приятелки...Ох беше толкова забавно колко бързо отлетяха годините искам и аз пак да съм дете и наще да ми поставят условия :lol: Пораснах за мое съжаление :lol:

gorska
02-07-2008, 10:15
Един прост отговор: Не те пускат, защото са добри родители. И знаят докъде трябва да се ограничава детето.
А щом на другите им разрешават... значи имат безотговорни и не до такава степен загрижени родители.
Когато станеш на 18, ще правиш каквото искаш, а не каквото майка ти и баща ти казват. За добро или зло е така.

tuka6na
02-07-2008, 13:00
Вероятно защото си на 16.Не че на 17 се променяш кой знае колко,или пък година след това ,като вземеш новата лична карта ставаш изведнъж по-разумна...ама...Казано е-има време за всичко.

vonkyy
02-07-2008, 15:14
V koi sviat jiveete via we?? Ole da vi imah problemite mi i az sum na 15 i me puskat pochti navsiakude stiga da im kaja s koi sum i koga shte se prebera . Posle edin telefon da kaja kak e na kupona i t`fa e niaam problemi.. Kovti e priatelite ti da mogat da sa niakude kudeto teb ne te puskat.. No ako mislish kak shte gi ubedish i ti da otidesh ili nai malkoto shte gi izlujesh ako tolkvoa ti se hodi. ( koeto ne e hubavo,no kakvo li ne praviat horata)
I kato cheta otgovorite... Awe HORAAA v koi vek jiveete .. Vie ako kato ste bili na 15 ste si sediali u vas sega vuobshte ne e taka.. Vseki iska da izliza da se veseli . I kakvo kato stana na 18 goliama razlika... she imam hiliadi zadachi ychene rabota.. koi shte misli za izlizane i taka.. sega mu e vremeto jiveite... Plus t`fa k`fo si mislite che po diskotekite gi interesuvat na kolko si .. shtom si tam i plashtash nachi si vutre. na nikoi ne mu puka dali imash ili niamash 18 ...
A vashte triabva da ti iamt poveche doverie i osobeno kato si s priateli, koito te poznavat.. Da se radvat che ne iskash da izlizash s niakoe momche po noshtite ;]]]]
Uspeehh ;] dano skoto da im doide prosvetlenie ;] I da ne se pritesniavat tolkova za tebb...

gorska
02-07-2008, 18:24
V koi sviat jiveete via we?? Ole da vi imah problemite mi i az sum na 15 i me puskat pochti navsiakude stiga da im kaja s koi sum i koga shte se prebera . Posle edin telefon da kaja kak e na kupona i t`fa e niaam problemi.. Kovti e priatelite ti da mogat da sa niakude kudeto teb ne te puskat.. No ako mislish kak shte gi ubedish i ti da otidesh ili nai malkoto shte gi izlujesh ako tolkvoa ti se hodi. ( koeto ne e hubavo,no kakvo li ne praviat horata)
I kato cheta otgovorite... Awe HORAAA v koi vek jiveete .. Vie ako kato ste bili na 15 ste si sediali u vas sega vuobshte ne e taka.. Vseki iska da izliza da se veseli . I kakvo kato stana na 18 goliama razlika... she imam hiliadi zadachi ychene rabota.. koi shte misli za izlizane i taka.. sega mu e vremeto jiveite... Plus t`fa k`fo si mislite che po diskotekite gi interesuvat na kolko si .. shtom si tam i plashtash nachi si vutre. na nikoi ne mu puka dali imash ili niamash 18 ...
A vashte triabva da ti iamt poveche doverie i osobeno kato si s priateli, koito te poznavat.. Da se radvat che ne iskash da izlizash s niakoe momche po noshtite ;]]]]
Uspeehh ;] dano skoto da im doide prosvetlenie ;] I da ne se pritesniavat tolkova za tebb...

Изказването ти е изключително глупаво. /според мен/
Първо да ти дам един приятелски съвет. Пиши на кирилица, ако искаш повече хора да ти четат постовете. :-D
Второ: Би трябвало да им пука на колко си. Би трябвало да проверяват личните карти. Но не го правят, нали?
Има разлика в това да си на 15 и на 18. Като за начало малко повечко натрупан житейски опит и малко повечко акълец в главата.
И се предполага, че на 18 вече си достатъчно отговорен /друг е въпроса дали наистина си./ Нали ако нещо ти се случи, когато не си пълнолетна, например, ако след като си се напила и паднеш от някой мост и се удавиш в реката, ще бъдат отговорни родителите ти, които са те пуснали, бе? Нали ще влязат в затвора или поне ще ги съдят за нехайство или нещо такова?
На теб тези неща безразлични ли са ти? Все едно ли ти е?
Има си време за всичко.
Ако те интересува мнението ми: мисля, че е по-добра идея на 14-15-16 тийновете да се събират в къщите си, където също става купон, просто няма наркодилъри, пияници и кви ли не извратеняци; по кафенетата, по молове, по кина, по зимни пързалки, по плажове... и т.н.
Попринцип дискотеката е хубава идея, хубаво нещо, но за съжаление /по мое мнение/ лоша реазлизация. Какви ли не хора ходят там, какво ли не се случва... :booooomb:

ofyes
02-07-2008, 19:01
Само че някои от вас не са прави като казват, че ставайки на 18 ше можеш да си правиш квото си поискаш. Защото докато живееш с родителите си и те ти дават пари и те издържат си зависиш от тях и то мн. Е не вярвам да се държат чак така тогава, но зависимостта си я има... :o

butty
02-08-2008, 13:26
Споко, не си само ти :) Аз съм вече на 17, но баща още не ме пуска на нощна... каккво да се прави... големи скандали са ставали,колко сълзи съм изплакала... ама не става... при мен е същото всички отиват после на дискотека...само аз не.. но вече почвам да се примирявам.. нз не мога да преборя нашите. Имат ми доверие, да кажеж че правя нещо лошо не... ама..... не знам..
Това, което беше споменато, че родителите на другите, които ги пускат на дискотеки, не се интересуват за тях....не е вярно.. на всичките ми приятели,родителите са супер свестни и добри хора и ги пускат навсякъде,но разбира се аз съм изключение от правилото.... както винаги... мен не ме пускат.. :lol: Като стана на 18...едва ли ще се промени нещо според мен. ще видим .. 8-)

Blacklisted
02-09-2008, 08:48
Споко, и мене наще не ме пускат, не е болка за умиране, още 2 години и няма да могат нищо да ти кажат... Аз си чакам търпеливо и тогава ще стане страшнно... :-D Вярвай си... Нали се сещаш, че ако си много отворена като станеш на 18, ще спиш на чергата пред вратата :)

No_Limit
02-09-2008, 09:16
Споко, и мене наще не ме пускат, не е болка за умиране, още 2 години и няма да могат нищо да ти кажат... Аз си чакам търпеливо и тогава ще стане страшнно... :-D Вярвай си... Нали се сещаш, че ако си много отворена като станеш на 18, ще спиш на чергата пред вратата :)
Бе и аз се мислех за много отворена като станах на 18 ама като ми лепнаха наказание :razz: :oops:
Дори да станеш на 100 венаге за родителите си ще си малко момиченче . :P

hooliganka89
02-09-2008, 10:47
vonkyy Мнението ти е напълно погрешно(и според мен)
Няма да ти обеснявам защо,то се вижда.И първото което е и то е много важно,че ти си момче,а при момчетата е малко по различно.
Малък пример тя като излезе и например се пребира сама някой чикиджия може да я изнасили,може и с момче да го направи,но по-често се слъчва с момичета.
И другото което е за къде бързате толкова?Няма да ви избягат и дискотеки и всичко.

_BoSSy_
02-09-2008, 11:28
Миличка аз съм на 16 (на 22 този месец правя 17).Вечерния ми час е 10 часа,а в петък 11.Маика ми обаче ме пуска с преспиване напред-назад с приятеля ми и затова не си правя устата за вечерен час.
Била съм веднъж на дискотека с маика ми(тя е мн луда глава)...и повече не съм си и помислила за такова нещо..Всички бяха надрусани,пияни..станаха 2 боя за 1 час..беше мазало..
Има си време за всичко!!
И които си мисли,че като направи 18 ще си прави каквото си иска е в мноооого голяма лъжа.Малко са тииновете които са започнали да се справят сами с всичко след пълнолетие...
Ваще просто те пазят.Не искат да ти се случи нещо лошо.

mon4eto
02-09-2008, 11:58
+1

varnen4e
02-09-2008, 12:13
Аз съм на 16 години и при мен до много скоро беше абсолютно същото положение и изобщо никъде не ме пускаха, но малко по малко и мен започват да ми позволяват разни неща. Ходя на нощни дискотеки по около 1 път в месеца, пускат ме... но пък иначе ме карат в 21ч да съм си в нас... някакво странно е, но съм се примирила и не ми пука... пределно ясно ми е, че скоро дори няма да живея с тях. Успокой се и не го мисли. Малко по малко ще започнат и теб да те пускат, спокойно. Просто изчакай.
:)

Wrathchild
02-09-2008, 12:36
Непълнолетна е бе хора, не малолетна!
А родителите ти са прави, 15 годишните нямат никаква работа по нощните дискотеки!

xXxScreamxXx
02-09-2008, 17:35
off .. i moite sa takiva spoxx samo det az s1m na 14

ElisaDay
02-09-2008, 18:56
Много ви благодаря на всички :) Вече съм се примирила (или поне до следващия път :-D ) И всъщност повечето от вас са прави, за което отново ви благодаря :)

princesa_viki
02-10-2008, 12:47
мм и мойте родители внимават къде съм, с кой съм , до колко часа...претесняват се,нормално е ;) след време няма да е така,просто им спечели доверието :) и леко да не го загубиш след това!!! :grin:
+1