View Full Version : плейбоят и аз :(
slun4ice_90
02-06-2008, 08:55
Здравейте сладурчета,много се чудих дали да пусна тази тема,но вече май е време да реша.Едно момче от моя клас ме зарибява,но не знам дали ме харесва или не. :? От 2 год. е така прави ми комплименти казва,че съм хубава,но когато е до мен не мога да обеля дума :oops: а той веднъж ми каза "писна ми да се правиш на недостъпна" :-D аз нищо не казах 8) Той е плейбоя на даскалото много момичета го харесват а той май иска мен хаха.Все гледа да ми направи комплименти,канил ме е да излезем аз съм му отказвала искал е да ме почерпи,аз пак се дърпам :lol: ,ще кажете "много си зле какво ни занимаваш",но какво да правя с него :shock: Вчера отивам на даскало и ми каза пак "много си хубава по дяволите" :D не знам как да го разбирам това :? Имайте предвид,че момичетата от класа ми са луди по него и веднъж се съмняваха,че имама тайна връзка 8-) Веднъж,когато бях болна доста време ме нямаше на даскало и той даже се опитал да ми звънне,но объркал номера после ми казват момичетата от нашия клас.Това е на кратко кажете си мненията.Ако съм отегчила някой съжалявам. :cry:
MiMcHeToOo
02-06-2008, 08:57
Аз не виждам какъв ти е проблема обаче. Излез с него на кафе, може да излезне свестен човек.
омг тука има стотици теми като тея...ами така и не рабрах защо не искаш да излезеш с него?Щото е плейбоя на даскалото ли?Т'ва е тъпо...Действай смело щото скоро някоя може да ти го вземе... :grin: :grin:
hooliganka89
02-06-2008, 09:03
Наистина по-добре излез с него ако те кефи де щом те харесва може да излезе нешо.
давай 6том кани да излезете не пропускай шанса иначе може друга да ти го открадне а това не е хубаво
kobrichka
02-06-2008, 09:10
Не виждам проблем да излезеш с него,не е нужно да ставате гаджета.А и момчето явно наистина те харева.Ако не пробваш няма да разбереш дали те харесва или не.От опит глава не боли(е не винаги,но....)излез с него. :)
Ем ако го харесваш - давай, какво чакаш?! Излез веднъж с него, пък може и да ти хареса човека ... :) :) :)
Ми, излезте, нищо няма да загубиш.Естествено, и ако ти го харесваш, имаш симпатии.Но винаги си имай едно наум.Рядко тези момчета, които ги харесват много момичета, остават верни и не се хващат на втората седмица с друго момиче...
До голяма степен ти си му интересна, защото всички са готови да са с него, а той от две години ти прави комплименти, а ти нищо...И затова може да има интерес към теб.Възможно е, ако тръгнете да те скъса, защото вече мерака му е минал.Това са вариантите.Дано да е сериозен към теб и всичко да мине добре.
slun4ice_90
02-06-2008, 09:40
Да прави сте,но ми е разказвал как е изневерявал на фр-ката си.Аз искам нещо сериозно,което той май не може да ми даде. :? :-P И не искам да съм му някаква "изтривалка" за няколко дни и после какво?!На другия ден да е с друга,не става.Той за това вижда,че не съм като другите момичета,които са готови да паднат в коленете му и затова ме иска....И един път ми вика "знаеш ли колко момичета искат да са на твоето място пффф. :lol: Викам "ми ходи при тях,какво с мен се занимаваш."
Може пък и да ви се полу4ат нещата. Хората се променят. Може да те заоби4а и да не е такъв "плейбой".
Но ако решиш да опитате, имай си едно наум. Принципно аз на такива хора трудно вярвам.. :?
slun4ice_90
02-06-2008, 09:57
Може пък и да ви се полу4ат нещата. Хората се променят. Може да те заоби4а и да не е такъв "плейбой".
Но ако решиш да опитате, имай си едно наум. Принципно аз на такива хора трудно вярвам.. :?На инат пък пак ще го режа,плаши ме това,че има такава слава.. :? 8) НИКОГА няма да тръгна с него нека си мечтае :lol:
hooliganka89
02-06-2008, 10:03
Момченцето ти има малко високо самочуствие.Що не му го смъкнеш малко?
slun4ice_90
02-06-2008, 10:06
Момченцето ти има малко високо самочуствие.Що не му го смъкнеш малко?Той,че има има доста :D ,ще видя какво да направя по въпроса :razz:
BlueFace
02-06-2008, 10:08
Но ако решиш да опитате, имай си едно наум. Принципно аз на такива хора трудно вярвам.. :?На инат пък пак ще го режа,плаши ме това,че има такава слава.. :? 8) НИКОГА няма да тръгна с него нека си мечтае :lol:
Наистина може да се промени.Аз мисля 4е трябва да излезе6 с него ама да не влага6 мн 4увства и да види6 как 6те се развият не6тата ако след 1-2 седмици ве4е те избягва и не ти обръ6та внимание зна4и си е просто един сваля4.....
hooliganka89
02-06-2008, 10:25
slun4ice_90 Щом си решила да не се занимаваш с него другия път като почне пак с комплиментите му кажи,че не е твой тип или нещо от този сорт :)
gost_s_reg
02-06-2008, 11:54
Ako e nqkoi tup feshan mi kaji kade u4i i 6te otida da go poopravq na vid.
BlueFace
02-06-2008, 11:56
Ako e nqkoi tup feshan mi kaji kade u4i i 6te otida da go poopravq na vid.
:razz: :lol: :razz: :lol: :smt023 :razz:
slun4ice_90
02-06-2008, 12:05
Ako e nqkoi tup feshan mi kaji kade u4i i 6te otida da go poopravq na vid.Фешън си пада :D и е тъп "футболист" :razz:,тези най-ги обичам :o 8-)
колкото и странно да да прозвъчи от мен (евентувално за някой, който случайно е прочел някое мое мнение тук) ... по-добре не се занимавай с него... най-много да те нарани и да станеш поредната безсърдечна кучка... може да се забавляваш с него де, ама нищо сериозно не ти препоръчвам.
Иначе има един такъв в класа на приятелката ми. мн го харесват, мн тарикат иии... общо взето със сички се опитва да се заиграва и с доста успява (едновременно) ... и в скоро време мн бой ше яде, щото се опитва не кадето му е мястото...... както и да е, тва няма отношение към твоя случай... идеята е, че на всички обясняват колко са хубави, печени, незнам си кво си и чакат само някъде да им върже..
slun4ice_90
02-06-2008, 12:11
колкото и странно да да прозвъчи от мен (евентувално за някой, който случайно е прочел някое мое мнение тук) ... по-добре не се занимавай с него... най-много да те нарани и да станеш поредната безсърдечна кучка... може да се забавляваш с него де, ама нищо сериозно не ти препоръчвам.
Иначе има един такъв в класа на приятелката ми. мн го харесват, мн тарикат иии... общо взето със сички се опитва да се заиграва и с доста успява (едновременно) ... и в скоро време мн бой ше яде, щото се опитва не кадето му е мястото...... както и да е, тва няма отношение към твоя случай... идеята е, че на всички обясняват колко са хубави, печени, незнам си кво си и чакат само някъде да им върже..Знам така е сладък,мерси за готиното мнение :) :-P
juchoche
02-06-2008, 14:16
ами моито мнение излез на кафе нищо не губиш , ако наистина те харесва няма да е някакава кратка авантюра :D :D но не му се хварляй на шията пак си имао едно на ум но дръж се една идейка по мило с него да разбере че не го мислиш само за саученик 8) и в моето даскало има един такъв прословут газар обаче и тои си намери маистора и вече 1 година е с приятелката си :-D Пожелавам ти успех и винаги си имаи едно наум ...защото вълка кожата си мени но нрава не :)