PDA

View Full Version : подарък, съвет че ситуацията е сложна

kypo
02-06-2008, 18:56
значи работата е следната: имам гадже, но искам да ме зареже (нещо не е човека за мен ,но не искам аз да я отрежа... много е чувствителна) та на 14 съм сигурен, че тя ще ми подари нещо, а аз ще се направя че съм забравил. така се надявам да си каже че съм пълен идиот и да ме скъса! всичко това е защото от месец насам срещнах едно друго момиче и изпитвам някакви странни чувства към нея. тя си няма гадже и нещо се е сдухала, а е много печен човек като цяло. та си мисля, всъщност силно искам да и купя нещо, ама не знам какво да бъде (мисля че сърца и такива неща не са уместни, тъй като нито все още я обичам, нито тя мен, въпреки че има някакво привличане и искри :) )
та нещо за плюшена играчка мисля, ама де да знам каква точно? според рожденната дата и китайския календар ли да я избера или как :? (хубаво че не се пада свиня, коза или маймуна по тоя китайски календар :lol: )
и мислите ли че е добра идея цялата работа, въпреки че се надявам да и стане приятно, защото на нова година не е получила никакви подаръци, пък заслужава, въпреки че няма да е нищо особено, но поне един жест...

кажете сега вие

w0sh
02-06-2008, 19:00
Закъсней с окло час. И кажи, че са давали интересен филм.
Кажи, че не ти се плаща сметка.
Не я изпращай. за довиждане се здрависай с нея.
Бъди креативен. Най-яко е като си мислят,че те те късат.

sh3_1s_7h3_0n3
02-06-2008, 19:00
Не знам дали тя ще ти го каже, но аз ще ти го кажа - ти си потенциален бъдещ мухльо!
Отиди и кажи на момичето на време, че няма да се получи между вас и предпочитате да бъдете само приятели или други дрън-дрън... а не да й разваляш празника понеже си безмозъчен кретен!

Quasar
02-06-2008, 19:02
ти си идиот....зако не скъсаш сам старата ами чакаш тя тебе

kypo
02-06-2008, 19:05
аре моля ти се -мухльо, може да съм кретен, ама мухльо със сигурност не съм 8-)
ако и кажа каквото и да било, тя няма да ме остави на мира, ще ми звъни само и такива неща. кажете как да стане номера тя да ме напсува, набие или там каквото иска и да ме разкара?

kypo
02-06-2008, 19:06
аа и се придържайте към основната тема, за подаръка - оставете другата на мира и тва дали съм мухльо, идиот, неандерталец и тн

sLaDkA_GrEsHkA
02-06-2008, 19:07
koe mu e strashnoto da sednesh i da i kajesh 4e ne ti e hubavo s neq ?!

w0sh
02-06-2008, 19:07
koe mu e strashnoto da sednesh i da i kajesh 4e ne ti e hubavo s neq ?!

Страшното е,че ще му надуе главата. Всичкото женско сте такива.

kypo
02-06-2008, 19:09
хубаво бе, ще и кажа тия дни, ама после ще ми реве един месец- като ви зареже някой и правите големи трагедии (сами си го просите, пък после ние сме виновни) ето сега искам да спестя тия мизерии и да ме зареже като пичка, все едно аз съм скапаняка... ама не! еми хубаво, ще и кажа

сега кажете за подаръка ако искате

kypo
02-06-2008, 19:33
ее айде де, сега ситуацията е още по-сложна, щото искам да си лягам и няма да дочакам отговор...

w0sh
02-06-2008, 19:37
ее айде де, сега ситуацията е още по-сложна, щото искам да си лягам и няма да дочакам отговор...

Прочети моето мнение.
Днеска сме 6-ти имаш още 8 дена да измислиш много мизерии.

Примерно говори за неква твоя сприятелка
.еЙ така само без причина.
Или пък и кажи,че не и отиват дрехите много днес. Ама то туй ен става бързо ще почкаш най-малко месец по недиректния начин.

kypo
02-06-2008, 19:40
да бе брато, мерси за идеите ама аз основно питам за подаръка за другото момиче, д аи купя ли или не?

led_i_ogyn
02-06-2008, 19:41
Лапешки работи.Я седни и и кажи всичко така, че да я нараниш по-малко.Иначе много тъпо ще постъпиш... :?

kypo
02-06-2008, 19:43
подаръка бе хора, кажете за подаръка! всички пишат без да четат явно :booooomb: оставете другата, ще се оправим с нея, кажете за плюшената играчка или там кво да купя

w0sh
02-06-2008, 19:44
подаръка бе хора, кажете за подаръка! всички пишат без да четат явно :booooomb: оставете другата, ще се оправим с нея, кажете за плюшената играчка или там кво да купя

Хубу айде.
Подаряваш и
3 червени рози. Не много отворени ама не и напълно затворени.
Само това

kypo
02-06-2008, 19:53
малко изтъркано, пък и е за между двама влюбени, пък аз не знам всъщност какви са ни отношенията, затова искам да е нещо неангажиращо -само заради жеста, един вид загатване само, не направо да изтърся "обичам те" както ще стане с тия рози :? има само заигравка между нас и сме просто много близки.. .абе странна работа

w0sh
02-06-2008, 19:55
малко изтъркано, пък и е за между двама влюбени, пък аз не знам всъщност какви са ни отношенията, затова искам да е нещо неангажиращо -само заради жеста, един вид загатване само, не направо да изтърся "обичам те" както ще стане с тия рози :? има само заигравка между нас и сме просто много близки.. .абе странна работа

Затова са полуотворени. Ако не искаш червени вземи розови.

MiMcHeToOo
02-06-2008, 20:17
Авторе, мухльо ли си? Що лъжеш момичето така? Кажи и, че искаш сичко да приключи..!