PDA

View Full Version : Кой са нестандартните места където сте .........

Slawi92
02-07-2008, 11:18
oooooooo horica iskam da vi popotam koi sa nestandartnite mesta na koito ste pravili seexx i ako ne ste kade iskate :P :P :P :P :P :P :P :P

pOznAi_kOi_E
02-07-2008, 11:20
само 5 теми под твоята има същата тема...

Slawi92
02-07-2008, 11:24
tam se pita kade isakte az pitam kade ste go pravili i kade isakte mene me interesuva kade ste go pravili

spyk22
02-07-2008, 11:32
еми ако не 5 значи 6 има тема и къде искате и къде сте го правили

rammstein
02-07-2008, 11:35
у вас

dekovbg
02-07-2008, 11:35
в тоалетната осамотен :?

Slawi92
02-07-2008, 12:48
s maikati na pokriva na bloka i 6te zemem tebe za uperator i da udari6 otstrani nekoq 4ikiq

satity
02-07-2008, 13:30
mi v maze i mejdu etajite(zad asansiora) v moq vhod a nashte si bqha v kashti :oops:

v3nDe77a
02-07-2008, 16:01
наистина има 5/6 такива теми..... :) :)

shoon
02-08-2008, 07:38
Heh :oops: v nivqta po to4no carevicata taka da se kaje :P am ne e mn udobno ako 4te go pravite gledaite kogato sa mladi k1lnovete da moje da gi na4upite da e po meko :wink:

maci
02-08-2008, 15:26
v dvora na edna bolnica...v moq vhod na bloka

neshty
02-08-2008, 15:52
xexe az na peika ... ne beshe mn udobno :oops:

Buhtaaa
02-08-2008, 15:59
ибахти ... хахахахахаха

Sasha2k8
02-08-2008, 16:42
1. В стаята на майката на приятеля ми, при положение, че вратата беше отключена и майка му беше на същия етаж.....
2. Пред нас
3. В гората... ииии за тва се сещам за сега

nightwish16
02-08-2008, 17:58
opredeleno iskam v asansuira ili na nqkoe publi4no mqsto primerno nqkoi fontan :P

kPuCkA
02-08-2008, 19:09
В морето...посред бял ден...имаше доста хора,около нас :oops:

Made_of_Pain
02-08-2008, 19:12
tam se pita kade isakte az pitam kade ste go pravili i kade isakte mene me interesuva kade ste go pravili

:/ Браво бе, харпун... така ли се пише "ОПЕРАТОР" ?

Lorelei
02-08-2008, 19:16

Nie opitahme da go napravim v basein,ama ne stana zashtoto vodata beshe prekaleno chista i vsichko si se vijdashe i samo pravim nie nqkvi opiti i pokari nas minava nqkakvo detence i men me stana sram.Inache nestandartni mesta-na mosta e bilo nai-nestandartnoto.Iskam na polqnka v gorata!!!

Made_of_Pain
02-08-2008, 19:17
....Iskam na polqnka v gorata!!!
Притрябвало ти е... Миналото лято само от ходене в гората после се прибрах с кърлеж...

SpEc_AgEnT_FiFo
02-08-2008, 22:54
хаха добре ве деца да почнем хмм на една децка площатка , в морето, на плажа , на стадион в колата хмм в дере ми ко да ви кайа до тука ва бия сичките да продалжавам ли?

No_Limit
02-09-2008, 07:06
На стадиона , в класната стая , в стаята на нашите , на люлка в парка , на кулите в парка , на работното ми място , в квартирата на кака ми докато тя се къпе , на работното място на приятеля ми , в тоалетната на барче, в съблекалнята на плажа и мн още

pasho_pz
02-09-2008, 14:24
в краварника 8) 8) 8)

sexy&crazy
02-25-2008, 12:16
emi na4i az sam go praila vav vhoda vav nas vav dvora na daskaloto i mai tfa sa za dr ne se seshtam

BodyBuilder
02-25-2008, 15:16
влак, кола, баня, тераса плаж

gergana_sweet
02-25-2008, 15:22
Ами на едно от тепетата в Пловдив-ДЖЕНДЕМ ТЕПЕ и ти посред бял ден на една пейка.И гледката беше супер ..целия град под нас....

BodyBuilder
02-25-2008, 15:24
Ами на едно от тепетата в Пловдив-ДЖЕНДЕМ ТЕПЕ и ти посред бял ден на една пейка.И гледката беше супер ..целия град под нас....

пробвай пак там ама като на съсезната пейка има някой :-D

Severno siqnie
02-28-2008, 20:52
emi v kola sam go pravila dosta pati,ama ne prepora4vam-osven ako ne e limuzina;ina4e v gora,na polqnka,na stroej i na tavana na nai-dobrata mi priqtelka :-D

hottie
02-28-2008, 20:55
....Iskam na polqnka v gorata!!!
Притрябвало ти е... Миналото лято само от ходене в гората после се прибрах с кърлеж...

и аз така се прибрах с кърлеж от полянка :lol: :lol:

MakeMeLaugh
02-28-2008, 22:27

Nie opitahme da go napravim v basein,ama ne stana zashtoto vodata beshe prekaleno chista i vsichko si se vijdashe i samo pravim nie nqkvi opiti i pokari nas minava nqkakvo detence i men me stana sram.Inache nestandartni mesta-na mosta e bilo nai-nestandartnoto.Iskam na polqnka v gorata!!!
ХАхАХахах, викаш трябва да има фейс контрол, а :lol:
Правилно иначе ;)

Само да попитам.
А бре от тая вода няма ли едно много гадно голямо сцепление.. и въобще влиза ли.
Щот аз съм прбвал под душа и не вля'а заради тая вода, отмива се смазката... :lol:

hottie
02-29-2008, 09:18

Правилно иначе ;)

Само да попитам.
А бре от тая вода няма ли едно много гадно голямо сцепление.. и въобще влиза ли.
Щот аз съм прбвал под душа и не вля'а заради тая вода, отмива се смазката... :lol:

така е ! аз съм пробвала в море и басейн ама не съм луда по секса в водата, защото самото проникване е много трудно :oops:

SkiT
02-29-2008, 10:44
Оу яка тема!!....аз съм фен на нестандартни места...
Правил съм го във автобус(не в движение),във влак (в движение),кола ест.,на тераса,на покрив,във вход,в тоалетните на повечето клубове в моя град,в гората,в асансьор,зад бара на един клуб ахах...ии за ся не се сещам други места...а и в едно училище... :D :D :grin:

skatemore
02-29-2008, 12:14
на дърво ше е некво яко :razz:

kPuCkA
02-29-2008, 12:28
^ Но,после чувството е доста по-готино ;)

MakeMeLaugh
02-29-2008, 13:08

Правилно иначе ;)

Само да попитам.

така е ! аз съм пробвала в море и басейн ама не съм луда по секса в водата, защото самото проникване е много трудно :oops:
Еее, най-накрая да разбера и аз истината.
Щото всички се правят ма много "ебливи" във вода..
Охх пък това в морето ми слабост... някак си да я яхнеш и прегърнати да го правим, и народ бол, а никой да не се усеща..
Всичко се изпари мигновено :lol:

darla
02-29-2008, 20:10
i az sum osvetila edno ot tepetata v pld,kum4-5 sled obqd,dr nestandartno mqsto e na grobi6tata..... :oops:

Violenza
02-29-2008, 21:09
dr nestandartno mqsto e na grobi6tata..... :oops:
Да бе... т'ва е ебаси простотията и силно се съмнявам, че някой би го направил за удоволствие, отколкото после да се фука..

ZaRiBeN
02-29-2008, 21:42
dr nestandartno mqsto e na grobi6tata..... :oops:
Да бе... т'ва е ебаси простотията и силно се съмнявам, че някой би го направил за удоволствие, отколкото после да се фука..

+1 най-малкото е ненормално... :?

онтопик: прекалено много са и ме мързи да ги пиша...

Angle_f
02-29-2008, 21:57
Във вход,кола,гараж и на пейка :-D

Eli>>>
02-29-2008, 22:20
до една църква :razz: :razz: :razz:

Mirelchetoo14
02-29-2008, 22:24
Хъхъххъ на едно дърво,в едни изоставени бараки :D иии в автобус :D

kPuCkA
03-01-2008, 05:36
Хъхъххъ на едно дърво,в едни изоставени бараки :D иии в автобус :DА си само на 14?

NH3
03-01-2008, 06:05

е сигурно гледаш целия град докато някой ти човърка анала с пишока си ... нямам думи

gergana_sweet
03-01-2008, 06:20

е сигурно гледаш целия град докато някой ти човърка анала с пишока си ... нямам думи

Пробвай ,ще ти хареса..

hackers
03-01-2008, 06:41
ами в транвая , в парка , по входовете , в интернет клуб , в даскало (госпожицата по музика :lol: :lol: ) а искам да пробвам на самолет и на лодка и във вода :D

Lorelei
03-01-2008, 06:47

Правилно иначе ;)

Само да попитам.

Охх пък това в морето ми слабост... някак си да я яхнеш и прегърнати да го правим, и народ бол, а никой да не се усеща..

V kraina smetka nie togava ne go napravihme.Toi ne moja da mi go vkara,a i bez drugo s leko bezsramno povedenie si sybirahme pogledite na drugite hora ot baseina,nqkak si ne iskah da vidqt i tova.Ne che nqkoi me poznava tam,az si bqh tochno na pochivka,no vse pak...Deteto,koeto mina pokrai nas beshe povoda da se otkajem.
A pod dusha sym pravila seks i si beshe mnogo qko.Znachi to ideqta e da q ovlajnish otdolu i predi da ima kontakt s vodata,koqto da otmie smazkata da i go vkarash.Pri nas stava taka,zashtoto az se podpiram na mivkata,toi zad men,a dusha e zad nego i vodnata struq se udrq v gyrba mu i sled kato mi go vkara vzema podvijniq dush i go nasochva kym genitaliite mi.Mnogo e qko.

hottie
03-01-2008, 09:22

Правилно иначе ;)

Само да попитам.

Ami da use6taneto ne e ni6to osobeno.. edinstvenoto koeto e naistina hubavo v cialata rabota e trupkata. V moreto sum go pravila posred bial den i na no6tno kupane.Trupkata ne otri4am 4e e superr. Ama ostanaloto..osobeno ako te klatiat valnite ne e lesno :-D

Lorelei
03-01-2008, 09:26
the_hottie,i da ne zabravqme vsichki infekcii,koito mogat da se lepnat.

hottie
03-01-2008, 09:35

absolutno :shock: opredeleno ima takuv risk !

Lorelei
03-01-2008, 09:36

I to ne malyk.Edinstvenoto neshto,koeto me spira e tova.A garancii nqma nikakvi...Vodata navsqkyde e mega mrysna :(

xXxScreamxXx
03-01-2008, 09:37
emi .,.. v1v fantaziqta . :D :D :D

hottie
03-01-2008, 09:42

I to ne malyk.Edinstvenoto neshto,koeto me spira e tova.A garancii nqma nikakvi...Vodata navsqkyde e mega mrysna :(

Отвратителна е. Една моя позната хвана инфекция от морето (нашето) просто ей така...не е правила секс. :o

bibo
03-01-2008, 09:42

и аз :D ама не на Джендема,а на Альша..малко по-ниско е и атмосферното налягане е по-голямо :D :D

Lorelei
03-01-2008, 09:50

Отвратителна е. Една моя позната хвана инфекция от морето (нашето) просто ей така...не е правила секс. :o

Mnogo e zle...A tolkova mnogo da obicham da hodq na plaj...

hottie
03-01-2008, 09:57

Mnogo e zle...A tolkova mnogo da obicham da hodq na plaj...

И аз. Едва ли не живея за този момент :)

Lorelei
03-01-2008, 09:58
the_hottie,oshte nqma i dva meseca i shte si razhojdame dupetata po plaja :P

hottie
03-01-2008, 10:11
the_hottie,oshte nqma i dva meseca i shte si razhojdame dupetata po plaja :P

Ааааааа стигааа, че издивявам !! :grin: нямам търпение просто.

LustForSk8ing
03-01-2008, 11:14
v kola.. :oops: ma to ne e nestandartno :)
predpo4itam v leglo...za ko trqq da mi e neudobno kat...to efekta e 1 i sy6t

Mirelchetoo14
03-01-2008, 16:14
Хъхъххъ на едно дърво,в едни изоставени бараки :D иии в автобус :DА си само на 14?

Не съм на 14 :D Четиринайстката попринцип е в памет на едно надпиване с бира...стигнах до четиринайсет :D

Transporter
03-01-2008, 16:46
В хладилника,а понякога го правим и в фурната..

lovelyone
03-01-2008, 17:22
В тоалетната на едно эаведение.Е,това не е кой энае колко нетрадиционно,но да го спомена все пак.
И тук се сещам эа една много смешна случка.С тогавашния ми приятел бяхме иэляэли уж на раэходка,эащото времето беше много хубаво.Купихме си чипс,солети и някакви такива неща и си седнахме на една пейка в парка.Пейката беше на видно място и минаваха доста хора от там.От дума на дума,накрая се въэбудихме много.Толкова много,че не можахме да се спрем.Беше пълен цирк,эащото го направихме беэ эадръжки.Даже пъшкахме :D Накрая осъэнах колко много хора са ни видели,ама кво да прайш.... :D
И в кино.Но тогава не павихме секс,а само една свирка му направих.Кво пък 8-)
Това е.Искам в асансьор. :grin:

AliceSw
03-01-2008, 17:25
плаж, ама беше гадно, щот не бяхме подготвени (:

NH3
03-01-2008, 18:03

Пробвай ,ще ти хареса..

ми дай си анала и аз ще ти го разчовъркам както го пише по книгите после няма никога през живота си да страдаш от запек гарантирам ти

Slawi92
03-03-2008, 11:02
v kenefa na edno kafe i v kino

Guesta5554
03-03-2008, 11:06
V u6ite ama e mn suho taka.. :?

HaPySHeH
03-03-2008, 11:18
s maikati na pokriva na bloka i 6te zemem tebe za uperator i da udari6 otstrani nekoq 4ikiq :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

MakeMeLaugh
03-03-2008, 12:15
В тоалетната на работното ми място неведнъж :oops:
Последният път беше много яко :grin: