Влез

View Full Version : Албум със снимки

butty
02-07-2008, 13:03
Здравейте!
Искам да попитам как да направя албум със снимки? Смисъл имате ли по-оригинални идейки как точно да стане,не само да наслагам снимки. Искам да го подаря на приятеля ми за 14 февруари. Мисля да взема един албум, в който не се слагат самите снимки в отделни части, а има едни такива които както е страницата, отгоре има нещо като найлон и ти можеш да си сложеж както искаш снимката и напишеш нещо :)
Предложете идейки ако имате точно как да стане,с рисунки ли , какво освен снимки може да се сложи,надписчета? Нещо по-оригинално? :oops:
Благодаря много! :-)

BlueFace
02-07-2008, 13:04
Здравейте!
Искам да попитам как да направя албум със снимки? Смисъл имате ли по-оригинални идейки как точно да стане,не само да наслагам снимки. Искам да го подаря на приятеля ми за 14 февруари. Мисля да взема един албум, в който не се слагат самите снимки в отделни части, а има едни такива които както е страницата, отгоре има нещо като найлон и ти можеш да си сложеж както искаш снимката и напишеш нещо :)
Предложете идейки ако имате точно как да стане,с рисунки ли , какво освен снимки може да се сложи,надписчета? Нещо по-оригинално? :oops:
Няям представа пък и тва не е тема за любов според мен! :?

vvs_go
02-07-2008, 13:19
ti seriozno li smqta6 4e 6te mu haresa

butty
02-07-2008, 13:20
Ми според мен да.. защо мислиш, че не е ли подходящо? Защото ми е омръзнало от баналните плюшени играчки и сърчица... и т.н.

hooliganka89
02-07-2008, 13:23
Mи да може да сложиш вашите снимки и да пишеш-в този момент бях много щастлива,на другата-тук ти бях малко сърдита и такива неща от сорта на това,надявам се да схващаш какво искам да кажа :)

Babsyy
02-07-2008, 16:28
Аз бях почнала да правя такъв албум...но спрях ( няма значение това е друга тема) , та по въпроса.Аз всех голям много готин албум от едно Фото и в този албум снимките се лепеха.Беше с 50 листа ( бели ) , от една книжарница взех цветни листове много готини ( на много места ги има) и ги сложих в/у белите листи в албума :) По нататък примерно на една страничка лепваш една снимка и около нея пишеш нещо :) И трябва да се получи яко :) Успех и дано поне малко съм помогнала :) :-)

Flatku
02-07-2008, 22:45
Здравейте!

Според мен не е важно какво ще направиш,купиш,подариш.....н истина и на мен ми е писнало от всякакви банални подараци без значение дали са скъпи или ефтини ..спомените които остават нещата за прекараните моменти може би това е по важно !Ако човека до теб държи на теб ще оцени каквото и да му подариш защотото е от любимия човек.все пак идеята на предишното момиче е много добра може да пробваш и това :)

успех :)

butty
02-08-2008, 08:39
Аз бях почнала да правя такъв албум...но спрях ( няма значение това е друга тема) , та по въпроса.Аз всех голям много готин албум от едно Фото и в този албум снимките се лепеха.Беше с 50 листа ( бели ) , от една книжарница взех цветни листове много готини ( на много места ги има) и ги сложих в/у белите листи в албума :) По нататък примерно на една страничка лепваш една снимка и около нея пишеш нещо :) И трябва да се получи яко :) Успех и дано поне малко съм помогнала :) :-)
Здравей! Благодаря за свежата идейка! Преди малко ходих до фотото и питах за едни такива албуми, на които точно се лепят снимки,но казаха че има само такива, на които отпред пише един неразделен клас :( И сега не знам от къде да взема албум..... ще пообиколя още..
Мислех си, нали има от тези големите книжки, които са изработени от естествени продукти... но дали това е подходящо за тази цел..май не особено,а? :-o
Просто не ми се иска да е от тези обикновените албуми и само да сложа снимките... :? и не знам какво да правя сега..

Presley
02-08-2008, 09:34
Идеята ти е готина
Наистина е по-яко,отколкото някакви сърца,мечета и тн :D !

d3chu
02-08-2008, 11:11
zakupi si edin eletrnonen album ot internet malky sa skupi sega okolo 200lv ama spored men si zaslojavat. slaga6 si4kite snimki na edna memory carta i slaga6 kartata v electronata ramka i tam moje da gi editva6 muzika da ima i kakfoto si iska6.

feelthless4o
02-08-2008, 11:40

И аз не мисля че ще му допадне :(
Измисли нещо по-хубаво

xXxScreamxXx
02-10-2008, 09:52
Идеята ти е готина
Наистина е по-яко,отколкото някакви сърца,мечета и тн :D !

eee da ideqta moje da e qka ...NO ..dr si e klasikata s1rcata zai4etata me4etata 8)

MartyParty
02-10-2008, 10:46
На мен ми допада идеята,стига да можеш да изкопаеш толкова много снимки.Нали има една тема за любовна паезия може да вземеш нещо и оттам.

princesa_viki
02-10-2008, 12:14
Ми според мен да.. защо мислиш, че не е ли подходящо? Защото ми е омръзнало от баналните плюшени играчки и сърчица... и т.н.
Идеята е супер оригинална.Написи под или над снимката например къде сте били,може пък и споменчета,рисунчици,на които всъщност сте вие в дадената ситуация.Може да ги окрасиш с брокат(Има течни)
С малко въображение всичко става. :)

gerim
02-10-2008, 17:23
spored men vmesto lubovna poeziq,po qko 6te e kakto ti predlojiha po-nagore...lepva6 snimkata (po edna snimka na stranica mai 6a e po-dobre,za da go zapulni6 celiq album) i povyzmojnost si4ki snimki da za va6i..i primerno kazva6..."tyk bqhme edi kude si "., "kakto si li4i ot snimkata..vseki pyt kogato sym s teb,sum nai-6tastliviq 4ovek na sveta" , "to4no predi da se snimame,te bqh qdosala i ti se cupe6e,no byrzo ti mina s edna celuvka"/....ne6to ot toq sort..

P.S. 6te byde mn qko kogato go razglejdate zaedno :oops: :oops: :smt008 =P~