PDA

View Full Version : Уж само приятели ?!?

buzlivec
02-07-2008, 13:25
Вие какво бихте направили на мое място? Гаджето ми каза, че щяла да излиза с друго момче... само тя и той, но само като приятели. Проблемът ми е, че той има чувства към нея, а когато аз си направих устата да ида и аз, тя ми отказа...
Та вие какво бихте направили, какво бихте си помислили на мое място?

koman
02-07-2008, 13:27
ооо тва е гадно що не минеш случайно покрай тях без да те видят няколко пъти :-o

buzlivec
02-07-2008, 13:29
Щот незнам къде ще са...

GD
02-07-2008, 13:38
Незнам но спред мен тъка ми замирисва на изгореоло излез и ти и обикаляй града и ги виж случайно, самоп така ще разбереш какво става :)) а това иначе е много гадно и аз така бях с бившата. Обичам я много ама ксъсахме и сега е с друг и направо немога да си намера място ужас :-x :-x :-x

BlueFace
02-07-2008, 13:39
За сега може6 само да се надява6 да те оби4а истински и да не ти изневери.... :? Наистина е доста гадно... :(

hooliganka89
02-07-2008, 13:49
Оф не е така,аз много пъти съм искала и няколко пъти съм успявала да излизам с приятели макар,че приятелят ми забранява да се виждам с други момчЕта макар,че са ми само приятели единствено ми разрешава да се виждам с няй-добрия ми приятел който е гей :shock:
Ей това до днешно време не го разбирам,вече живеем заедно сега няма с кой да излизам тай като се преместих и тук кадето съм сега нямам приятелки,че камоли приятели момчета.
Много ми беше гадно преди да го срещна ходех всеки ден с класа на кафе като се чупим от час,но после той дойде с неговите претенций и ревности...

ivan4oooo
02-07-2008, 13:49
stoi pred tqx dulgo vreme . da vidi6 kato izliza ako q izpusne6 4akai da se pribere da vidi6 dali oniq 6te q izprati ......... povqrvai mi deistva bezotkazno 8) ama gledai na nqkvo po skrito mqsto da ne te vidi

hooliganka89
02-07-2008, 13:52
Оле всичките мъже ли сте на едно мнение да шпионирате момичето?

BlueFace
02-07-2008, 13:55
Аз не съм на това мнение аз написах 4е трябва да из4ака....

sweet_sorcerer
02-07-2008, 13:56
Ами човек според мен доверието му е майката - ако вярваш на твоето момиче,няма от какво да се притесняваш! 8) А ако се пак се притесняваш бих ти препоръчала да не им се явяваш лично - така най -много да я засегнеш с недоверието си. Прати някои приятел да ги държи под око и готово!

BlueFace
02-07-2008, 13:56
Щото ако те хване да 6пионира6 не6тата може да се развият мн зле....Дори и да е нямало ни6то между тях.. :(

buzlivec
02-07-2008, 13:57
Мислех си, че това е грешна постъпка, да я следя, че би било проява на недоверие, ама пък от друга страна тя е тази, която не иска да ида с нея... а и не мисля, че е нормално едно момиче да си има приятел и да излиза само тя и друго момче... Холиганке, давай си мнението, щот явно момчетата мислят като мене...

hooliganka89
02-07-2008, 14:07
Ем ще си давам мнението естествено...няма значение,че е различно от твоето.
И това,че тва момче има чуства към приятелката ти не означава,че двамата ще опитат от забранение плод.
Апак и нали тя е твоя приятелка предполага се,че обича теб или поне силно те харесва,мисля,че трябва да и имаш доверие.Ако ти е изневерила с времето ще го усетиш повярвай ми.

DiabolicAngel
02-07-2008, 14:16
Ти пък за какво искаш да ходиш с нея ? Нима момичето не може да има приятели,било ти и момчета ? Друг е въпроса дали ти и имаш доверие или не ... ако и нямаш много лошо! :wink:

buzlivec
02-07-2008, 14:19
Да, ама като въобще не съм сигурен в чувствата й, а я обичам МНОГО... А и въпрос към момичетата, гаджетата ви случайно да излизат насаме с други момичета?
П.С.: За това пускам отделна тема...

koalka
02-07-2008, 14:20
Нормално е да не иска да те вземе при положение, че момчето има чувства към нея.Това означава за нея, че ще има проблеми, защото най-вероятно тя си мисли, че ще се издразниш.Пък и нека излезнат, но все пак и тя да има някаква граница.Ако държи на теб, все пак не е зле да се съобразява да не излиза много-много с него.Той има чувства, което автоматично не може да ги направи приятели.Тя към него да, но той към нея - не.

sapphirr
02-07-2008, 14:38
игнорирай слу4ката,задълбаеш ли ще стане проблем.не мисли за неговите 4увства,а за нейните.щом е с теб място за притеснение няма.

п.с.ако оня оба4е бутне някоя интрига,свиркай...ше го ритаме 8-)

olive_oil
02-07-2008, 15:14
а на колко години сте? Иначе не смятам, че ако искаше да ти изневери (грубо казано) щеше да ти казва специално, че ще излиза с него

FreeSpirit
02-07-2008, 19:24
Ехо ти нямаш ли й доверие?
Къде остана доверието и разбирането ?

sLaDkA_GrEsHkA
02-07-2008, 19:43
maaali na men ako mi go napravqt tva... ne znam kvo da ti kaja... naistina ne mojesh li da im se qvnesh ot nqkude uj slu4aino ?

gostut
02-08-2008, 12:42
еми ти пък излизаш по тва време на саме с най-добрата й приятелка, ако е хубава де.. ако не е, пак с някоя приятелка нейна, ама да е пичка и така.. малко да види за кво става въпрос.. ако не се засегне/усазнае, значи те обича колко пеперуда обича свинско със зеле

sh3_1s_7h3_0n3
02-08-2008, 12:45
а ти мислиш ли, че тя има ли чувства към него?

jim_beam
02-08-2008, 13:31
ot li4en opit ti kazvam 4e ako i pokazva6 4e i nqma6 doverie 6te q izgubi6.....
kakto kazah na moq naskoro "ti ako ne mi vqrva6 nz kvo pravim zaedno izob6to"
a i tva 4e hodi s teb ne zna4i 4e nemoje da izliza s dr mom4eta.... ti da ne ne bi da ne si izlizal s dr momi4eta? [-(

FreeSpirit
02-08-2008, 19:15
Стига се вайка,имай й налко доверие ;)

a3a3ia3
02-08-2008, 23:15
Вие какво бихте направили на мое място? Гаджето ми каза, че щяла да излиза с друго момче... само тя и той, но само като приятели. Проблемът ми е, че той има чувства към нея, а когато аз си направих устата да ида и аз, тя ми отказа...
Та вие какво бихте направили, какво бихте си помислили на мое място?

Оооо пич преебан си ! :D Тфа според мен че не те иска означава или че ще бъде с тоя за да се разберат какво има между тях или искат да тръгнат и не те искат на пътя си :razz: :razz: та извода : преебан си :smt006

Rush_girl
02-08-2008, 23:25
Doбре де и аз неискам авера си като излизам с приятели(момчета)...Е какво толкова?просто отношенията ми с приятелите ми са едни,а с него други :neutral: Като не те иска не значи че ти изневерява!!!Е какво ся пък и ще я шпионираш...Ебаси,момичето няма ли право на свобода?!?! :o

sasha_90
02-09-2008, 09:24
На твое място щях да ревнувам.Имай й повече доверие.