View Full Version : Toва ли беше или . . . ?
Queen^of^darkness
02-07-2008, 14:37
Здравейте! :D От кога не съм писала в този форум само чета :-o ,но дойде и моят ред.... :oops:
Та . . . днес правих секс с моят приятел и беше по-хубаво от всички пъти ,цялата изтръпнах накрая и имах чувствтото ,че ще припадна ,направо главата ми се въртеше. . .
Та въпроса ми към Вас е . . . това ли беше оргазъм или какво?!Това само още 1 път съм го изпитвала и ми се струва ,че е това ,но пак не съм сигурна . . . та момичета помогнете?
hooliganka89
02-07-2008, 14:40
Оф не съм изпитвала оргазъм до сега,съжелявам не мога да помогна :oops:
pavkata91
02-07-2008, 14:44
еми както му се вика.. "Свърших" оргазма е когато вече започва да ти става гот на достойнството ти :)
Трудно някой ще ти каже от разстояние... Ама общо взето яки мускулни спазми и много хубаво - момичетата да ти описват по-подробно
krem4et0
02-07-2008, 14:53
Аз пък нямам мускулни спазми. И много рядко оргазма ми протича с това. Имам чувството, че във влагалището ми има бомба, която трупа напрежение и избухва изведнъж. Става ми хубаво и адски горещо. Често имам нещо подобно на гърчове....чак стряскам милото.но дали си изпитала оргазъм или не не можем ние да ти кажем. 1 съвет-мастурбирай и го прави докато ти стане ужасно хубаво, горещо и не те държат краката. После сравни чувството.....ако е същотто-честито изпитала си оргазъм.
А инач при мен отличтелен белег освен другото е, че устните ми ставали много меки. мъжки му работи, аз не чувствам промяна точно в горните си устни!
amatorium
02-07-2008, 14:53
Chestito 8)
Не мога да ти кажа дали това е бил оргазъм,според мен ако беше, щеше наистина да го усетиш разтърсващо.Но все пак не знам дали не е било, аз не съм била там.
v3nDe77a
02-07-2008, 15:47
Не мога да ти кажа дали това е бил оргазъм,според мен ако беше, щеше наистина да го усетиш разтърсващо.Но все пак не знам дали не е било, аз не съм била там.
+1
Аз пък нямам мускулни спазми. И много рядко оргазма ми протича с това. Имам чувството, че във влагалището ми има бомба, която трупа напрежение и избухва изведнъж. Става ми хубаво и адски горещо. Често имам нещо подобно на гърчове....чак стряскам милото.но дали си изпитала оргазъм или не не можем ние да ти кажем. 1 съвет-мастурбирай и го прави докато ти стане ужасно хубаво, горещо и не те държат краката. После сравни чувството.....ако е същотто-честито изпитала си оргазъм.
А инач при мен отличтелен белег освен другото е, че устните ми ставали много меки. мъжки му работи, аз не чувствам промяна точно в горните си устни!
Как става това? Гърчовете не са ли мускулни спазми?
:P em spored men e tova :) mastrubirai i sravni :)
krem4et0
02-07-2008, 16:07
Как става това? Гърчовете не са ли мускулни спазми?
Имах предвид на влагалището :-D
А и аз се треса...не е точно гърч. не мога да го опиша. Просто се треса!
:P em spored men e tova :) mastrubirai i sravni :)
+1
KimBerLy1912
02-07-2008, 19:56
Оф не съм изпитвала оргазъм до сега,съжелявам не мога да помогна :oops:
Ама набор 89 ли си...? Малко ми е странно и от любопитство питам : )) Ако не искаш,не отговаряй : ))
По темата-сигурно е оргазъм : )) Не знам : )) Хехе...всъщност тва ми е един от любимите въпроси за размисъл относно секса...Как се чувства всеки при оргазъм и как протича оргазма при другите...били те момчета или момичета...Ау ама съм много любопитна :D
Офф при всеки е различно, ти сама трябва да прецениш дали си изпитала или не... ти си била там ти си се ....
padnal_angel
02-07-2008, 21:09
ne,4e ne6to,no sum sigurna,4e polovinata tuk ne sa izpitvali orgazum (momi4etata) a za teb specialno ne sum sigurna,no moeto mnenie e,4e vuzbudata e bila prekaleno golqma ... bash orgazum ne mi se vqrva ...