View Full Version : сам на деня на влубените
Кфо да правя бе хора ....отново съм сам на празника на влубените :( :( :( :( :( проблема е там ..кфо да кажа на бившата ми приятелка , штото оште е оби4ам :( :(
Излез с приятели, после иди на дискотека. Може да не завършиш вечерта сам.
Ми празнувай трифон зарезан примерно... :smt030 :smt030
.:БаЛъК:.
02-07-2008, 18:01
ко пък и аз съм сам ма не ми пука чак толкова
FreeSpirit
02-07-2008, 18:04
Хей дали са ти 2-ва прекрасни съвета,аз не съм мн добра в тея неа(даването на съвети де)ама ето идея ;)
Приготви малко подаръче за бившата си приятелка(ама тихо,да не го раздуеш) и ако тя е свободна(за да не те изпревари някой-побързай)покания я да се позавлявате(ама не като гаджета,ами като фр)И накрая може пка да имаш гадже(за това е хубаво да си приготвил подаръче;) )а ако не се съберете,ще си прекарал 14.02 добре в приятна компания ;)
Брех като романче стана :-P :P
+1
Пък и както някой каза накрая на вечерта може и да не си сам а да си имаш полвинка ;) Аз лично така мисля да прекарам празника :P
Хей дали са ти 2-ва прекрасни съвета,аз не съм мн добра в тея неа(даването на съвети де)ама ето идея ;)
Приготви малко подаръче за бившата си приятелка(ама тихо,да не го раздуеш) и ако тя е свободна(за да не те изпревари някой-побързай)покания я да се позавлявате(ама не като гаджета,ами като фр)И накрая може пка да имаш гадже(за това е хубаво да си приготвил подаръче;) )а ако не се съберете,ще си прекарал 14.02 добре в приятна компания ;)
Брех като романче стана :-P :Pтя е вече бивша, според мен не трябва да и се мазни за да си я върне има достатъчно момичета 8-)
DevilWish
02-07-2008, 18:06
Пиши й смс рано сутринта - "Честит празник . Жалко ,че на този ден не мога да бъда с теб ,макар че бих го искал.Обичам те!" 100% ще имаш отговор било то "Мерси и на теб ,а-у" ,или пък "Мерси ,и аз ще се радвам да съм с теб" . . . най-добре е обаче първо да видиш има ли си приятелка ;)
Абе "брат" нз дали ще те успокои или дали изобщо те интересува, но не си само ти сам на този празник :-D ... А до савети... Аз сам малко куц на тема любов :grin: може би и за това съм самичък :lol: но това е др тема :lol: Еми какво да ти кажа : послушай хората, които ти дават савети тук... изглеждат обещаващи.
DeathRogue
02-07-2008, 18:16
Пиши й смс рано сутринта - "Честит празник . Жалко ,че на този ден не мога да бъда с теб ,макар че бих го искал.Обичам те!" 100% ще имаш отговор било то "Мерси и на теб ,а-у" ,или пък "Мерси ,и аз ще се радвам да съм с теб" . . . най-добре е обаче първо да видиш има ли си приятелка ;)
poslu6ai q :) vinagi dava dobri suveti 8) sledq q ot izvestno vreme :D
FreeSpirit
02-07-2008, 18:24
Брех като романче стана :-P :Pтя е вече бивша, според мен не трябва да и се мазни за да си я върне има достатъчно момичета 8-)
Извинявай, ама той пише че още я обича (и от къде знаеш защо са скъсали ;) )
Scared_Straight
02-07-2008, 18:27
Аз ще си празнувам Трифончо
feelthless4o
02-07-2008, 19:25
Слушай Linkin Park - Valentine's Day .. Сдухай се ... и се напий
DekoDenev
02-07-2008, 19:27
kaji i che ia obichash :grin:
sLaDkA_GrEsHkA
02-07-2008, 19:46
daa mnogo dobra ideq :)
psychopath
02-07-2008, 23:30
Е кво ти пука бе...аз и на 13 ше съм сам и на 15 ше съм сам... /е не се знае де ама...понеже не ми е т'ва сега.../ и не ми пука много
MiMcHeToOo
02-08-2008, 00:35
"Обичам те"?
+1
simba007
02-08-2008, 02:08
mi i az sum sama ama ne mi pyka osobeno
Saymon90
02-08-2008, 06:34
Великият ви ден на влюбените дори не е Христиански празник. Това е поредната измислица. Катос и сам - ще си сам. Толкова ли не можеш да си измислиш какво да правиш сам в един обикновен ден?!
angellove
02-08-2008, 06:36
Аааайде и аз да се присъединя към клуба на самите на Св. Валентин. :D Сега не ми е проблем, ама си знам че на 14-ти ще се сдухам яко. :(
И то не заради друго, а защото всеки ти го навира в лицето тоя празник, а ти като не можеш да бъдеш с човека, към който имаш чувства, и става едно такова тъпо... :(
EmO_KiD_;(
02-08-2008, 06:42
Da,kaji i!Аз също ще съм сама и ми е малко гадно,ама....ко да се прави :)
И аз ще съм си сама...иначе идеята със смс-а е много добра :)
Кфо да правя бе хора ....отново съм сам на празника на влубените :( :( :( :( :( проблема е там ..кфо да кажа на бившата ми приятелка , штото оште е оби4ам :( :(
Кажи и това което иска да чуе :wink: ;-)
да си върнеш бивша е по-сложно и по безмислено от колкото да си фанеш някоя нова :? :(
BlueFace
02-08-2008, 10:22
+1
Пък и да не ти пука ,4е си сам.Сигурно и аз 6те съм сам тогава,но 2 дена след 2 сигурно няма ... :D Пък и кво от тва ??? Тва си е обикновен ден като си4ки други.... :)
+1
Пък и да не ти пука ,4е си сам.Сигурно и аз 6те съм сам тогава,но 2 дена след 2 сигурно няма ... :D Пък и кво от тва ??? Тва си е обикновен ден като си4ки други.... :)
+1... И не е обикновен ден... Това е Тривон зарезан :grin: :grin: :grin:
BlueFace
02-08-2008, 10:45
Ех да ве аз забраих :razz: :D :razz:
sasha_90
02-08-2008, 11:06
На 14 можеш да излезеш с приятели-самотни като теб.А на бившата може да кажеш,че още я обичаш.
SsLaDi4kOTo0_Elly
02-08-2008, 19:17
Obi4am te????
Al3ksandra
02-09-2008, 10:31
ко пък и аз съм сам ма не ми пука чак толкова
Напълно съгласна с теб! И аз както винаги ще съм си сама на празника на влюбените бе и тоя път няма да се впрягам 8)
I se napii kat svinq :grin:
BlueFace
02-09-2008, 11:52
Той мина...По новия календар е на 1ви..... :( Ако не ми вярвате погледнете си календарите!
sweety_blondy
02-09-2008, 13:02
дано аз да не съм сама,и да оздравя до тогаваа :( :( :(
Krem4eto
02-09-2008, 18:53
Покани я да се видите,макар и за малко :)
Angel_of^love
02-09-2008, 19:03
Хехе и аз ще съм самичка... нищо пък.Надявай се следващия Св.Валентин да е по-надежден и по-хубав от този... въпреки, че винаги следвам принципа "Нищо не се знае, докато не се случи!" :smt011
crazy_girl_4ever
02-09-2008, 23:38
em 6tom e obi4a6 6to ti e biv6aaaa?????n6 ne se vrazva :-D :-D :-D
Фей педалче, фари да си ебеш з бъщъ си фе!
сами. а стига бе. о.О така мразя подобни корпоративни измислици, че май предпочитам без гадже на празника. ама аз съм чалната. мъобще, в последно време препдпочитам без. ъъъ за Св.Валентин ми беше мисълта.Няма да забравя колко гадно ми беие миналата година с едно мииииличко, романтично момченце с което тогава ходехме. Блех. Сега вече не знам с какъв ум бях тръгнала с него. Та как да е.
Сладурчета, това е само един ден. Безмислен при това. Слагайте непукистките физиономии и да не ви пука. А,и , момичета, спиралата се размазва от сълзи, а със или без гадже е хубаво тя да е на място ако я носите :-D .
nazistka
02-10-2008, 06:11
Е кво бе голяма работа като си сам :D :D :D :D :-D :grin: :grin:
slun4ice_90
02-10-2008, 07:38
Е вие ме разбихте :D какво като ще сте сами,преживява се бе хора :) :-P