Влез

View Full Version : аз съм ГЕЙ ..

lqlqlqlqlqlqlqq
02-07-2008, 18:06
Zdraveite..na 13 sym, a ve4e se otkazah ot mom4etata..nee..ne e zaradi nqkoq "lubovna drama" i dr prostotii..prosto ne me vlekat..samo priqteli..ni6to pove4e..no momi4eta..haresvam gi, da.. sega koi znae kfo she si kajete "idi se na4ukai nqkade i pak she zaharesvash mom4eta" .. exex..molq, bez takiva komentari..4udq se kak da kaja na priqtelite..nqma da reagirat po otricatelen na4in..prosto se 4udq po kaf na4in da im go kaja..za6toto naistina iskam da spodelq s nqkoi.. :/ ne moga pove4e taka..nashte she otka4at..no te nqma zashto da razbirat..
blagodarq za otdelenoto vnimanie.. :(

7 точка от правилата
moderated by Coki

pomo6tplz
02-07-2008, 18:14
Хъх сори ама ти вече не се броиш за човек :-o
ти си :? "ТО"

РоЗуФ БиБеРоНеЦ
02-07-2008, 18:15
йеа,и на 13 правиш такива заключения.
ти в ред ли си бе,мой човек?

•._.•No_NaMe•._.•
02-07-2008, 18:28
+1
porasni malko i togava obqsnqvai 4e si obratna :) :D :?

[†]SweeT_SacRifIce[†]
02-07-2008, 18:28
shto puk da ne se broi za chovek? :shock: a kakfo e?

gorska
02-07-2008, 18:35
Дам, и аз мисля, че си малка, за да кажеш, че си с хомосексуална ориентация. По-скоро смяташ, че харесваш момичета, защото си имаш приятелки момичета, а момченцата на 13 са много недорасли и глупави. Също така има повече красиви жени отколкото повече красиви мъже. И може би твоите познати - момчета са точно такива. Помисли над това и не прибързвай с изводите. :wink:
П.П. Надявам се темата да не е ебавка, щото би се получило много тъпо. А и е грешния раздел. :)

lqlqlqlqlqlqlqq
02-07-2008, 18:48
Не казвам, че съм много голяма или други простотии..просто казвам това, което чувствам и мисля..и до някаква степен..въпреки, че казах, че приятелите едва ли ще реагират отрицателно..все пак ме е страх да не стане както с вас .. "ти вече не се броиш за човек" .. благодаря..
Не мисля момчетата на моята възраст /а и по-големите/ за глупави и недорасли и бла бла така нататък.. просто не ме привличат..

Относно раздела..не знаех къде другаде да я пусна.. :(
Не, темата не е ебавка..

laracools
02-07-2008, 18:59
nevijdam lo6o da haresva6 momi4eto...to moje da ti e samo period v jivota,az imah takyv v koito si misleh 4e sum lizbiika(sano se zaglejdah po momi4eta hahahahaha) kato si spomnq samo :D ama posle ve4e pak si hvanah edno mom4enciiiii :D ako ti haresvat momi4eta to si e do predpo4itanie...az oba4e ne mislq 4e 6te te priemat naseriozny ako go spodeli6 ama opitai ddz prosto si malka-abe ne si tolkova malka amaaa abe edno iskam da ti kaja DAVAI MOMI4E

lqlqlqlqlqlqlqq
02-07-2008, 19:01
Благодаря :)

Seducti0n
02-07-2008, 19:06
Поизчакай още 1-2 годинки и пак ще си говорим по въпроса. :wink:

NuRi
02-07-2008, 20:00
+1
Още си мн малка.. Та първа те грабва пубертета..:-) На тая възраст сте с мн променливи искания и похвати в живота и незнаете какво наистина искате от него и от себе си..:) След годинка две три..;-) тогаз ще си наясно какво наистина искаш да си...;-)

DevilWish
02-07-2008, 21:38
Moje bi e momentno privli4ane ;) sporед мен трябва да пробваш с момиче и с момче и да видиш кое е по-добре за теб ;) Успех! Не се притеснявай от това ,което си ,но не бързай да кажеш на приятелите си ,защото може да не е вярно ;)

hooliganka89
02-07-2008, 21:43
И аз съм имала такъв момент в който си мислих,че съм обратна ама ми мина и не съм,може и при теб да е временно,но и да не е това не те прави по-малко човек от другите.

psychopath
02-07-2008, 21:53
И аз съм гей..аре да ти цепим дупето 8-)

50cent
02-07-2008, 22:29
добре

TheNewReligion
02-08-2008, 07:30
Абе лезбийка си друг път , като видиш някой як , ще обърнеш резбата ... Просто не си сигурна , че си такава ...Така , че ако кажеш на приятелите си , ще направиш най-голямата грешка ... Ще ти се подиграват много , защото няма истински приятели на този свят ! :-x :-x :-x :-x

lqlqlqlqlqlqlqq
02-08-2008, 11:23
Абе лезбийка си друг път , като видиш някой як , ще обърнеш резбата ... Просто не си сигурна , че си такава ...Така , че ако кажеш на приятелите си , ще направиш най-голямата грешка ... Ще ти се подиграват много , защото няма истински приятели на този свят ! :-x :-x :-x :-x

Първото, което е..не съм пуснала тази тема, за да ми казвате каква съм и каква не !! ВТОРО..това за приятелите не е вярно!Ако твоите не са истински, то моите са!ОК?

pomo6tplz
02-08-2008, 12:00

Първото, което е..не съм пуснала тази тема, за да ми казвате каква съм и каква не !! ВТОРО..това за приятелите не е вярно!Ако твоите не са истински, то моите са!ОК?
"ТО" се разяри !

TellMeYourName
02-08-2008, 12:07
ама ич не ми дреме

•._.•No_NaMe•._.•
02-08-2008, 13:39

"ТО" се разяри !
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

xXxScreamxXx
02-09-2008, 17:41

awe kopele ..normalno li si .... kvo kat ima razli4na sexyalnost tva ne go prai 4ovek 2-ra r1ka ......... na maika ti ......... nz k1de ... odi se napu6i .. m1r6oooooooooo :-x :-x

lqlqlqlqlqlqlqq
02-09-2008, 17:57
blagodArq :))

sh3_1s_7h3_0n3
02-09-2008, 19:01
Мен ако питаш, започва да те друса пубертета... 8) :)

LiveFlower
02-09-2008, 20:05
kazva6,4e si gei,a si momi4e???? :-D

princesa_viki
02-10-2008, 12:43
+1
porasni malko i togava obqsnqvai 4e si obratna :) :D :?
Да...

pomo6tplz
02-10-2008, 15:04

awe kopele ..normalno li si .... kvo kat ima razli4na sexyalnost tva ne go prai 4ovek 2-ra r1ka ......... na maika ti ......... nz k1de ... odi se napu6i .. m1r6oooooooooo :-x :-x
защо ли си мисля че и "ти" си в "неината" лодка :lol:

Amely
02-10-2008, 16:59
На 13 не можеш да кажеш, че си... ъъъ... гей ( :-o )

ElisaDay
02-10-2008, 19:23
Аз съм на мнение, че е пубертет :D

psychopath
02-10-2008, 22:54
кво лошо има в 13 годишна неосъзната девойка... 8-)

angellove
02-11-2008, 06:38
Ейй, уихте ме с тия мнения. Кактои да е.

Виж сега, още си малка, за да си правиш каквито и да е заключения. Както казаха другите след няколко години пак ще си говорим. ;)
А колкото до приятелите ти... според мен засега няма нужда да казваш каквото и да било, точно поради това, което ти написах по-горе. А ако наистина са ти приятели и решиш да им кажеш, според мен това няма нищо да промени в отношението им към тях. Но само ако наистина са ти приятели. :)

blessthefall
03-28-2008, 22:17
puber puber puber :D :D noo znae6 kvo e tva... ni6tooo 6e se osyznae6 nekoga :D

5StaR
03-28-2008, 22:37

Браво на теб ;)..
По темата .. спокс пич кво като си гейче да не ти пука, само не заставай зад мен в автобуса

mese4ka
03-29-2008, 00:59
ти си :? "ТО" ти имаш егати разбиранията от кой век си????

meds15
03-29-2008, 07:09
Спокойно всеки има такъв период . Бъди спокойна :)

TheNewReligion
03-29-2008, 18:09

Абе , я не ми дръж такъв тон ! Не стига , че ти пиша коментари на безмислената тема , която не е в правилния раздел , пък и тон ще ми държиш ! :x
Изказвам собствено мнение и никой няма право да го критикува ! Все пак сайта е за това , за да може човек да изкаже мнението си спокойно !Това , че на някой не му харесва въобще не ме интересува .Аз ти казвам какво мисля , защото после нищо чудно , ако съм права и се появи някой тема със заглавие :"Признах на приятелите си , че съм обратна и сега нямам никого , защото ги е страх от мен" ! :? Като не ти харесва мнението ми не слушай съветите ми , бе !

TheNewReligion
03-29-2008, 18:12

Браво на теб ;)..
По темата .. спокс пич кво като си гейче да не ти пука, само не заставай зад мен в автобуса
"То" е момиче , бе ! :-D

fire_of_dreams
03-29-2008, 19:14
Аз нямам нищо против нито срещу лесбийките, нито срещу гейовете. Но според мен трябва малко да поотраснеш и да разбереш дали наистина е така, преди да стресираш родителите си с такава новина (не се обиждай).
Но ако наистина си решила да им казваш, просто да е нещо от сорта, че мислиш, че жените те привличат повече. И им казваш защо е така, без да се караш с тях.

theEXPLOITED
03-30-2008, 06:10
ло6о няма

marche
03-30-2008, 08:06
Ti si samo na 13 i sega to4no si v pubertet i zapo4va6 da misli6 po osobeni na4ini,spox sled okolo godina-dve ve4e nqma da si spomnq6 za sega6nite ti namereniq :)

s3x_0n_th3_b3aCh
03-30-2008, 09:20
o6te si naistina malka , za da pravi6 takiva zakliu4eniq, moje da ima6 po-gotini priqtelki , koito moje bi malko da te privli4at, ili puk da ne si spolu4ila na mom4e :P

ANTIHUMAN
03-30-2008, 15:11
Zdraveite..na 13 sym, a ve4e se otkazah ot mom4etata..nee..ne e zaradi nqkoq "lubovna drama" i dr prostotii..prosto ne me vlekat..samo priqteli..ni6to pove4e..no momi4eta..haresvam gi, da.. sega koi znae kfo she si kajete "idi se na4ukai nqkade i pak she zaharesvash mom4eta" .. exex..molq, bez takiva komentari..4udq se kak da kaja na priqtelite..nqma da reagirat po otricatelen na4in..prosto se 4udq po kaf na4in da im go kaja..za6toto naistina iskam da spodelq s nqkoi.. :/ ne moga pove4e taka..nashte she otka4at..no te nqma zashto da razbirat..

Ne im kazvai.Tova si e tvoq rabota koi pol te vle4e!
Az li4no sym biseksualen i 4 4oveka znaqt i sa mi priqteli.Edin ot tqh e nai dobriq mi priqtel.No ni6to ne se e promenilo.Ako kazva6 trqbva da si sigurna 4e kazva6 na pravilnite hora!!!!!!!!!!!!!

NightGuardian
03-30-2008, 23:10
Аз като гледам 13 годишните момиченца се бият с момчетата!Не си навлязла в побертета...Не са те ударили хормоните!

6a6avia
03-31-2008, 03:01
аз мисля че си в още много ранен етап за да мислиш така
гарантирам ти че след няколко години ще мислиш други неща :)

kuklichka_bg
03-31-2008, 06:34
xahxhaxha ti o6te neznai6 4e na momi4e koeto haresva momi4eta se vika lezbiika a ne gai pak .......... :razz: vlez v nqkoi sait porazgledai profili ako nikoi ne ti haresa losho ili kato varish po ulicite ili nikoE MOMCHE MAJ NE TI HARESVA?!??!?! of po4akai do 15 xaxaxah :}

Fantomche
03-31-2008, 07:56
bojeee i az imah takuv period :razz: a i temata trqbva da se kazva "mislq 4e sum lezbiika" tva e taka 6toto na tvoqta vuzrast mom4etata sa na akula na lapetii ne ti haresvat ne 4e po golemite imat po golqm akul de :-D taka de kato porasne6 6te vidi6 4e 6te haresva6 batkovcie :-P

P.Halliwell
03-31-2008, 11:18
На първо ниво на тази възраст ти тря се безпокоиш за здравето и учението си, второ поизчакай мъничко както казаха другите, опитвай да преоткриеш себе си, ако ще ти е от полза отиди на психолог/жка, това не е срамно...аз също имам лична психоложка и ми помага много....освен това дори да си хомосексуална това не е проблем, но се замисли дали нямаш и влечения от двата пола т.е. бисексуална...а пък и дори да си в това няма нищо лошо, ако ти се чувстваш добре и мислиш, че така ще си щастлива ок.
Аз лично съм асексуален, но това не ми пречи да си общувам с приятелите и те ме разбират идеално въпреки, че знаят това...ако приятелте ти са истински и стойностни, значи това дори да им го кажеш посто няма да навреди на приятелите ти и теб!
Моя съвет е да им кажеш, ако те реагират остро значи не са ти истински приятели, но преди всичко си дай време да се преоткриеш, все пак си още в процес на себеопознаване... Аз ти пожелавам успех, дано откриеш себе си и твоята сексуалност, както казах аз преоткрих своята след дълги разговори със психоложката.
Ако някой не му е ясно точно какво означава (асексуален) да провери в гугъл няма да пълня темата със спамене и т.н., достатъчно ми беше този!

LeDeNa^pRiNcEsKa
04-02-2008, 16:52
:shock: :shock: :shock: gramneti ma ... hahaha znaiti li ko pak az sam dinozavar sq go osaznah

LeDeNa^pRiNcEsKa
04-02-2008, 17:05
a i zabraih da ti kaja ti ne si gei a lezbiika

a_n_i_t_y941001
04-04-2008, 17:59
ти си :? "ТО"Тва дет го казваш е мн тъпооо тя си е нормален човек :-x просту ти неш...А колкото до теб просту ти си още на 13 сега през пубертетата сичку става ;-) ще ти мине изчакай да минат няколко години и ако не се променят нравите ти тогава ще споделяш с някои :wink: според мен сичку ще мине споко :)

sladkъ_mackъ
04-04-2008, 18:45
oof ti koga uspq da opoznae6 mom4etata 4e da kaje6 4e ne te vlekat .. :(

Beatifica
04-04-2008, 18:45
Спокойно, ние всичките сме гей. Един голям шибан гей.

alex_devv
04-04-2008, 19:03
самоубий са

Rofl4e
04-04-2008, 19:08
vse pak si na 13 ne moje6 da pravi6 takiva zaklu4eniq za sebe si

xxDeeDeexx
04-06-2008, 12:47
axaxaxaxa бро ми и аз си мислех така, ама са си карам и на момчета, и на момичета :oops: недей да правиш такива заключения толкова бързо :-)

BeB0_UlTrA_KiSs
04-12-2008, 13:34
Дам, и аз мисля, че си малка, за да кажеш, че си с хомосексуална ориентация. По-скоро смяташ, че харесваш момичета, защото си имаш приятелки момичета, а момченцата на 13 са много недорасли и глупави. Също така има повече красиви жени отколкото повече красиви мъже. И може би твоите познати - момчета са точно такива. Помисли над това и не прибързвай с изводите. :wink:
П.П. Надявам се темата да не е ебавка, щото би се получило много тъпо. А и е грешния раздел. :)

+1 :shock:

zvezdichkaaa
04-12-2008, 14:38
ти си :? "ТО"Тва дет го казваш е мн тъпооо тя си е нормален човек :-x просту ти неш...А колкото до теб просту ти си още на 13 сега през пубертетата сичку става ;-) ще ти мине изчакай да минат няколко години и ако не се променят нравите ти тогава ще споделяш с някои :wink: според мен сичку ще мине споко :)

Що пък то?Дори и да е лезбийка теб какво те засяга?Това е просто 1 подробност и по-принцип ТЯ си е нормален човек!Геиовете или лезбийките са хора като всички останали неможе да им лепнете такъв етикет и това е характера и самия човек нямат значение,така ли?

ThunderGoddess
04-13-2008, 08:00
Малка си за такива заключения, но може и да си права. Мълчи си засега за това, защото хората не приемат добре хомосексуалните, но аз не мога да си обясня защо. Имай си личен живот, ходи си с когото искаш, но не парадирай с това, че си различна от другите. Според мен това е формулата. Успехчета! И не е вярно, че не си човек - не ги слушай тия идиоти :)

Ivalinka
04-14-2008, 14:03
и аз винаги съм се чудила..не защото е имало привличане,а защото просто ме е било страх..ама съм на 17 и не съм харесвала момичата.мога да се успокоя вече :grin: а за теб,не можеш още да си 100 % сигурна ..изчакай и ще видиш

blufer_1
05-27-2008, 19:18
а бе фани порасни малко и после прави такива заключения

ANTIHUMAN
06-06-2008, 23:19
самоубий са

Браво ве! :lol: Как не те е срам да даваш такива крайни съвети?Аз пък докато четах темата отново усетих някакво противоречие е написаното от автора.Пише,че си гей ,а смяташ да се отказваш от момчетата.

П.П. Първо си бръкни в гащите и разбери дали си момче или момиче?
Сега сериозно : ,,МомЧе или МомИче си?'' :?

psychopath
06-06-2008, 23:50
ще ти дойде акъла споко

ma6ete
06-07-2008, 19:38
За да разбереш какво чувстваш трябва да го чувстваш доста дълго време,за да го обявяваш пред редица хора.

Puky
06-07-2008, 20:18
Неможах да разбера момиче или момче си .. С това ГЕЙ отгоре пък говориш че не харесваш момчета :-o :-o :-o Омотах се :neutral: :neutral:

LovePoisoned
06-08-2008, 07:04
Чакай... ти си момиче, нали?
Защо гей тогава? :grin:

gothic_angel
06-08-2008, 08:41
Емм..след 1-2г. ше видим 8-)

Blo0dyBitch
06-08-2008, 09:04
както казват повечето-изчакай няколко години,за да си сигурна каква точно си и тогава им кажи...предполагам няма да приемат факта веднага,но щом казваш,че са ти истински приятели-ще те приемат каквато си

недей заявява твърдо каква си,защото е малко рано-имала ли си връзка с момиче,а с момче? сега може мнението ти за момчетата да е такова,но после може да се промени,може и да не се...недей избързва,не казвай на приятелките си още

lqlqlqlq
06-12-2008, 12:37
Ако това ще те успокои,забелязал съм,че педъругите са много талантливи(изкл. Азис от това число) :D

moon_flower
06-12-2008, 14:47
Еее голяма работа.Вие пък всички бързате да нападате.Няма нищо лошо в това да си с друга ориентация,въпрос на избор.Като и харесва така,така да бъде... :?

Loshotia
06-12-2008, 18:57
Първо, авторката е на 13, което говори много- неулегнала тийнейджърка, която най- вероятно търси начин да блесне или изпъкне. Второ:скъпа(авторката), не знам как си представяш нещата в твоя детски свят, но не става днес харесвам момчета, айде от утре почвам момичетата. Нали се сещаш, че все трябва да се яви някой човек, м?

TheNewReligion
06-12-2008, 19:00
Какво ни интересува нас , коя пикла за гей ли се мисли или за лесбийка ? Баси , дреме ми на чепо ,че не те разбират хората . Като си куха лейка да казваш най-съкровенните си неща ще те отблъскат ! + това още се насираш в гащите и не можеш да осъзнаеш какво е човек с обратна сексуална ориентация . Сега се гръмни ! :-x

Yallama
06-12-2008, 21:26

7 точка от правилата
moderated by Coki
ти явно си некой пре-израстнал връсниците си бъдещ философ, който разсъждава над живота си, критикува грешките си и предвижда последствията си ... евалато ти 13 годишен философе .. все така =D> =D> =D> =D> =D>

FunkyFresh
06-14-2008, 19:04
А мислиш ли, че ще зайнтригуваш някого? Ми много важно, че си гей то ако така ставаше.. Днеска съм утре не съм :lol:

Carmen_Kass
06-15-2008, 16:31
+1
Още си мн малка.. Та първа те грабва пубертета..:-) На тая възраст сте с мн променливи искания и похвати в живота и незнаете какво наистина искате от него и от себе си..:) След годинка две три..;-) тогаз ще си наясно какво наистина искаш да си...;-)

+1

nevito0
06-15-2008, 16:37
хаха вярно е,че момичетата сме по-привлекателни от момчетата :lol: ама се пак рано е да си правиш такива заключение..ти си едва на 13 О.о още нищо не си видяла от света ;)
още не си срещнала момчето..а ако толкова харесваш момичетата можеш да си намериш някой по-женствен :-D
айде не бързай да си прайш такиз изводи ! ;) можеш да се окажеш би.. (: 8)

Jamalska
06-15-2008, 19:45
Чакай... ти си момиче, нали?
Защо гей тогава? :grin:
Гей е универсално за 2та пола."Лесбийка" е изкуствено създаден термин :)

hgfh
06-25-2008, 02:35
emi 4estito togava 8-)

Saymon90
06-25-2008, 03:05
Гей е универсално за 2та пола."Лесбийка" е изкуствено създаден термин :)
Именно.
Филми поне не гледате ли бе ...

-> На 13 може да си помислиш, че си и мравояд с проблемна простата. Нали се сещаш?
Споко, не се убивай още... дори и да си гей, не е краят на света. Но не очаквай да има с кого да споделиш на тези години, освен с родителите си. Но и за тях е сложна работата.
Абе, гледай си уроците сега и се постарая да не вършиш глупости. ;)

prettyIdeath
06-25-2008, 05:39
Доколкото разбирам си момиче и харесваш момичета, което не е ГЕЙ, а лесбийка ;)
И щом си още на 13 то можеш да бъдеш спокйна че след 1-2 годинки ще си хванеш прияТЕЛ и няма да си мислиш за момичета. Нека ти се пооправят хормоните малко ;)

chocoleptic
06-25-2008, 08:53
Пфф ..
Още не знае момче ли е , момиче ли е ще си определя сексуалните ориентации..
Я по-добре отивай в пясъчника и не се занимавай със затормозяващи недоразвития ти мозък въпроси.
А и обратна да си не си първата или последната.

Ай ..

Wrathchild
06-25-2008, 10:51
И щом си още на 13 то можеш да бъдеш спокйна че след 1-2 годинки ще си хванеш прияТЕЛ и няма да си мислиш за момичета. Нека ти се пооправят хормоните малко ;)Малко по-нагоре ти казаха, че ГЕЙ е универсален термин.

skinny
06-25-2008, 12:34
emi 4estito togava 8-)

prettyIdeath
06-25-2008, 14:29
И щом си още на 13 то можеш да бъдеш спокйна че след 1-2 годинки ще си хванеш прияТЕЛ и няма да си мислиш за момичета. Нека ти се пооправят хормоните малко ;)Малко по-нагоре ти казаха, че ГЕЙ е универсален термин.
Ами не чета постовете преди мен, а и не знаех че на лесбийките им казват гейове. Звучи кофти, но съжалявам ... :) 8)

Bubbly
06-25-2008, 16:06
Ти си точно толкова обратна, колкото са ти сериозни проблемите :razz: Следователно -Толкова ли няма с какво да се занимавате? :o

sweet_baby_cool
06-25-2008, 16:54
4esno kazano i az zaglejdam hubavite momi4eta ama s izvodi : " wow hubava pri4eska" ili "s gotini obuv4ici e" a moje "kolko e hubava" no ne moga da kaja 4e ne tova ne zna4i 4e imam dr orientaciq. Pri teb moje da e sa6toto no ti da mu pridava6 pove4e emocii i da go misli6 za dr.

Pliok0019
06-25-2008, 17:37
Поживей пък ще видим дали наистина си лезбийка. Тогава ще намериш и начин да им кажеш.

4eere6ka_kiss
06-25-2008, 19:08
Абеи така да е нормален човек е като другите !Все пак Смятам , че е рано да правиш такива заключения !

Aryan88
06-25-2008, 19:44
И аз съм "педал" искаш ли да се срещнем и да ти строша главата? 8-)

chester_love
08-02-2008, 16:10
тва е временно...

hiphopDancing
08-02-2008, 17:34
и да не е временно, поздравления за смелостта да го признаеш ;)
И мисля , че няма защо да се притесняваш да го споделиш нито с приятелите си, нито с родителите си...все пак това си ти, ако те обичат ще те приемат такава каквато си ;)

cooool
08-02-2008, 20:18
Не казвам, че съм много голяма или други простотии..просто казвам това, което чувствам и мисля..и до някаква степен..въпреки, че казах, че приятелите едва ли ще реагират отрицателно..все пак ме е страх да не стане както с вас .. "ти вече не се броиш за човек" .. благодаря..
Не мисля момчетата на моята възраст /а и по-големите/ за глупави и недорасли и бла бла така нататък.. просто не ме привличат..

Относно раздела..не знаех къде другаде да я пусна.. :(
Не, темата не е ебавка..

i az bqh taka kato bqh na 12-14, no sega dai mi nqkoi godin pi4 i nqkoq madama, i da vidim koe 6te izbera. Kato cqlo mnogo cenq jenstkata krasota, no ne mislq 4e sam gei, ne mislq i 4e ti si, Pak i ima i teoriq, 4e vseki e bi seksualen, i az mislq 4e e vqrno. Vseki znae kakvo haresva v svoq pol i kakvo v drugiq, zatova gi tarsi (i v dvata pola) za da gi oceni. Mislq 4e e polezno da se napravqt eksperimenti sas seksalnystta, no mislq 4e e rano da kaje6 4e si gei. Ako 6te kazva6 na fr-dovete, badi sigurna, ina4e moje da nastane obarkvane.