- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- аз съм ГЕЙ ..
Zdraveite..na 13 sym, a ve4e se otkazah ot mom4etata..nee..ne e zaradi nqkoq "lubovna drama" i dr prostotii..prosto ne me vlekat..samo priqteli..ni6to pove4e..no momi4eta..haresvam gi, da.. sega koi znae kfo she si kajete "idi se na4ukai nqkade i pak she zaharesvash mom4eta" .. exex..molq, bez takiva komentari..4udq se kak da kaja na priqtelite..nqma da reagirat po otricatelen na4in..prosto se 4udq po kaf na4in da im go kaja..za6toto naistina iskam da spodelq s nqkoi.. :/ ne moga pove4e taka..nashte she otka4at..no te nqma zashto da razbirat..
blagodarq za otdelenoto vnimanie..
7 точка от правилата
moderated by Coki
Хъх сори ама ти вече не се броиш за човек![]()
ти си"ТО"
йеа,и на 13 правиш такива заключения.
ти в ред ли си бе,мой човек?
+1Първоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
porasni malko i togava obqsnqvai 4e si obratna![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
shto puk da ne se broi za chovek?a kakfo e?
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Дам, и аз мисля, че си малка, за да кажеш, че си с хомосексуална ориентация. По-скоро смяташ, че харесваш момичета, защото си имаш приятелки момичета, а момченцата на 13 са много недорасли и глупави. Също така има повече красиви жени отколкото повече красиви мъже. И може би твоите познати - момчета са точно такива. Помисли над това и не прибързвай с изводите.![]()
П.П. Надявам се темата да не е ебавка, щото би се получило много тъпо. А и е грешния раздел.![]()
Не казвам, че съм много голяма или други простотии..просто казвам това, което чувствам и мисля..и до някаква степен..въпреки, че казах, че приятелите едва ли ще реагират отрицателно..все пак ме е страх да не стане както с вас .. "ти вече не се броиш за човек" .. благодаря..
Не мисля момчетата на моята възраст /а и по-големите/ за глупави и недорасли и бла бла така нататък.. просто не ме привличат..
Относно раздела..не знаех къде другаде да я пусна..
Не, темата не е ебавка..
nevijdam lo6o da haresva6 momi4eto...to moje da ti e samo period v jivota,az imah takyv v koito si misleh 4e sum lizbiika(sano se zaglejdah po momi4eta hahahahaha) kato si spomnq samoama posle ve4e pak si hvanah edno mom4enciiiii
ako ti haresvat momi4eta to si e do predpo4itanie...az oba4e ne mislq 4e 6te te priemat naseriozny ako go spodeli6 ama opitai ddz prosto si malka-abe ne si tolkova malka amaaa abe edno iskam da ti kaja DAVAI MOMI4E
Благодаря![]()
Поизчакай още 1-2 годинки и пак ще си говорим по въпроса.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Още си мн малка.. Та първа те грабва пубертета..На тая възраст сте с мн променливи искания и похвати в живота и незнаете какво наистина искате от него и от себе си..
След годинка две три..
тогаз ще си наясно какво наистина искаш да си...
![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Moje bi e momentno privli4anesporед мен трябва да пробваш с момиче и с момче и да видиш кое е по-добре за теб
Успех! Не се притеснявай от това ,което си ,но не бързай да кажеш на приятелите си ,защото може да не е вярно
![]()
И аз съм имала такъв момент в който си мислих,че съм обратна ама ми мина и не съм,може и при теб да е временно,но и да не е това не те прави по-малко човек от другите.
И аз съм гей..аре да ти цепим дупето![]()
Абе лезбийка си друг път , като видиш някой як , ще обърнеш резбата ... Просто не си сигурна , че си такава ...Така , че ако кажеш на приятелите си , ще направиш най-голямата грешка ... Ще ти се подиграват много , защото няма истински приятели на този свят !![]()
![]()
![]()
![]()
Първото, което е..не съм пуснала тази тема, за да ми казвате каква съм и каква не !! ВТОРО..това за приятелите не е вярно!Ако твоите не са истински, то моите са!ОК?Първоначално написано от dark_sw
"ТО" се разяри !Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqq
Първоначално написано от pomo6tplz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Първоначално написано от pomo6tplz
awe kopele ..normalno li si .... kvo kat ima razli4na sexyalnost tva ne go prai 4ovek 2-ra r1ka ......... na maika ti ......... nz k1de ... odi se napu6i .. m1r6oooooooooo![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
blagodArq)
Мен ако питаш, започва да те друса пубертета...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
kazva6,4e si gei,a si momi4e????![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Да...Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
offline forever!