.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

аз съм ГЕЙ ..

Zdraveite..na 13 sym, a ve4e se otkazah ot mom4etata..nee..ne e zaradi nqkoq "lubovna drama" i dr prostotii..prosto ne me vlekat..samo priqteli..ni6to pove4e..no momi4eta..haresvam gi, da.. sega koi znae kfo she si kajete "idi se na4ukai nqkade i pak she zaharesvash mom4eta" .. exex..molq, bez takiva komentari..4udq se kak da kaja na priqtelite..nqma da reagirat po otricatelen na4in..prosto se 4udq po kaf na4in da im go kaja..za6toto naistina iskam da spodelq s nqkoi.. :/ ne moga pove4e taka..nashte she otka4at..no te nqma zashto da razbirat..
    blagodarq za otdelenoto vnimanie..

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Хъх сори ама ти вече не се броиш за човек
    ти си "ТО"

йеа,и на 13 правиш такива заключения.
    ти в ред ли си бе,мой човек?

Цитирай Първоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
    +1
    porasni malko i togava obqsnqvai 4e si obratna
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

shto puk da ne se broi za chovek? a kakfo e?
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Дам, и аз мисля, че си малка, за да кажеш, че си с хомосексуална ориентация. По-скоро смяташ, че харесваш момичета, защото си имаш приятелки момичета, а момченцата на 13 са много недорасли и глупави. Също така има повече красиви жени отколкото повече красиви мъже. И може би твоите познати - момчета са точно такива. Помисли над това и не прибързвай с изводите.
    П.П. Надявам се темата да не е ебавка, щото би се получило много тъпо. А и е грешния раздел.

Не казвам, че съм много голяма или други простотии..просто казвам това, което чувствам и мисля..и до някаква степен..въпреки, че казах, че приятелите едва ли ще реагират отрицателно..все пак ме е страх да не стане както с вас .. "ти вече не се броиш за човек" .. благодаря..
    Не мисля момчетата на моята възраст /а и по-големите/ за глупави и недорасли и бла бла така нататък.. просто не ме привличат..

Относно раздела..не знаех къде другаде да я пусна..
    Не, темата не е ебавка..

nevijdam lo6o da haresva6 momi4eto...to moje da ti e samo period v jivota,az imah takyv v koito si misleh 4e sum lizbiika(sano se zaglejdah po momi4eta hahahahaha) kato si spomnq samo ama posle ve4e pak si hvanah edno mom4enciiiii ako ti haresvat momi4eta to si e do predpo4itanie...az oba4e ne mislq 4e 6te te priemat naseriozny ako go spodeli6 ama opitai ddz prosto si malka-abe ne si tolkova malka amaaa abe edno iskam da ti kaja DAVAI MOMI4E

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Поизчакай още 1-2 годинки и пак ще си говорим по въпроса.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Поизчакай още 1-2 годинки и пак ще си говорим по въпроса.
    +1
    Още си мн малка.. Та първа те грабва пубертета.. На тая възраст сте с мн променливи искания и похвати в живота и незнаете какво наистина искате от него и от себе си.. След годинка две три.. тогаз ще си наясно какво наистина искаш да си...
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Moje bi e momentno privli4ane sporед мен трябва да пробваш с момиче и с момче и да видиш кое е по-добре за теб Успех! Не се притеснявай от това ,което си ,но не бързай да кажеш на приятелите си ,защото може да не е вярно

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И аз съм имала такъв момент в който си мислих,че съм обратна ама ми мина и не съм,може и при теб да е временно,но и да не е това не те прави по-малко човек от другите.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И аз съм гей..аре да ти цепим дупето

Голям фен Аватара на 50cent
    добре

Абе лезбийка си друг път , като видиш някой як , ще обърнеш резбата ... Просто не си сигурна , че си такава ...Така , че ако кажеш на приятелите си , ще направиш най-голямата грешка ... Ще ти се подиграват много , защото няма истински приятели на този свят !

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Абе лезбийка си друг път , като видиш някой як , ще обърнеш резбата ... Просто не си сигурна , че си такава ...Така , че ако кажеш на приятелите си , ще направиш най-голямата грешка ... Ще ти се подиграват много , защото няма истински приятели на този свят !
    Първото, което е..не съм пуснала тази тема, за да ми казвате каква съм и каква не !! ВТОРО..това за приятелите не е вярно!Ако твоите не са истински, то моите са!ОК?

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqq
    Първото, което е..не съм пуснала тази тема, за да ми казвате каква съм и каква не !! ВТОРО..това за приятелите не е вярно!Ако твоите не са истински, то моите са!ОК?
    "ТО" се разяри !

ама ич не ми дреме
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqq
    "ТО" се разяри !
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Хъх сори ама ти вече не се броиш за човек
    ти си "ТО"

awe kopele ..normalno li si .... kvo kat ima razli4na sexyalnost tva ne go prai 4ovek 2-ra r1ka ......... na maika ti ......... nz k1de ... odi se napu6i .. m1r6oooooooooo
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мен ако питаш, започва да те друса пубертета...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Град
    Своге
    kazva6,4e si gei,a si momi4e????
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    Цитирай Първоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
    +1
    porasni malko i togava obqsnqvai 4e si obratna
    Да...
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове