Влез

View Full Version : Защ0 ме мразят всички ?!

Serseri91
02-07-2008, 20:39
:-x :-x :-x Да му се не види :-x Писна мииииии :-x
Защ0 всеки в града се заяжда с мен,въпреки че не трябва :@
Преди 2 месеца,2ма тарикати казали на всички м0мичета 0т училищет0 си,че аз (мечо) и сребр0то (1 мн добър фр,и той си пада плейбой) за нас,че сме били наркодилари :shock: и че сме карали насила м0мичетата да прост0туират :-x :-x

Т0ва г0 казват защ0то не п0насят да им 0тмъкваме м0мичетата п0д н0са... :-x :-x

Как да е тях ги набихме,сичк0 0к...ся сам0 дет са налага да 0бясняваме на всяка срещната ситуацията,ма нищ0...

Днеска си пиша с приятелката ми (сериозната) и тя ми казва,съмняваш ме
и аз : какв0?
тя:ем едни х0ра ми казаха че вт0рник си са прегръщал с някаква на боров0 ок0 (местност в града)
и аз:вторник не съм излизал,кой ти г0 каза?
тя:няма значение...
аз:кажи ми м0мче или м0миче и училище да разбера къде с к0й ма е видял (нещ0 от с0рта)
тя:не не няма да правиш нищ0 на м0ите фр..
аз: :-x :-x ча0 махам са..излизам
тя:къде бе к0 стана стигаааа ;(

тай при п0ложение че наистина вторник не съм мърдал 0т нас...а тези к0ито са г0 казали 100% са били такива дет искат да ма нат0пят,защ0то в училищет0 на приятелката ми същ0 имах мн зарибявки ...

И защ0 се ядат с мен вееее... не ма е яд за нищ0 друг0,ами за тва че ш' са скарам с приятелката ми без да има п0в0д :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :evil: :evil: :evil: :evil:

Iv4eTy
02-07-2008, 20:45
Ами злобата си е злоба, каквото и да правиш злобарите.... няма оправия. Мноого е гадно така като се приказва за теб. Аз лично много се нервя... то поне да приказват истини за мен да не ме е яд, а то по принцип са долни лъжи..
Така че не се впрягай много, обясни на приятелката си спокойно нещата и дано се оправите.

MiMcHeToOo
02-07-2008, 20:47
Завиждат. А много жалко, че гаджето ти не ти вярва, виждаме колко те обича!

spyk22
02-07-2008, 20:48
На колко години си, толкога ли е малак града че дасе знаете почти всички :?

Еми ако приателката ти наистина е сериозна и и обесниш за какво става дума сигорно ще те разбере и няма да и прави впечатление кво е казал сулю и пулю.

splendour
02-07-2008, 20:53
xaxaxaxax egati.em normalno idioti nasqk1de.dane dreme a na neq koit i kazal................. awe spok to ako ne e vqrno 6e stane qsno moje bi a ako toq det i e kazal i e fr i ne e vqrno da i imam fr az na neq

gost_s_reg
02-07-2008, 20:54
malee xahxahxah mn se filmira6 ne6to, zaribqvki bilo, narkodilar, poboi6ta i gluposti i zlobotii i tn i tn...kato ti gledam podpisa si i ot turgovi6te...mn pozdravi za dulurmana ahmede. i na selo po malko da se filmirate. Prosto kato te 4eta kvi prostotii pi6e6 imam 4uvstvo 4e si s 6izofreniq. idi na psihiqtur

Serseri91
02-07-2008, 20:56
Ем тя не вдигна скандал,аз г0 вдигнах..сега кат0 си писахме се разбрахме ...н0о0 дразня се,с нищ0 нямат 0правия дейба тъпите к0мплексари :-x

а бтв града ни е малък.. 7-8 училища на кръст има..те тес по 300-400 ученика..кв0 искате..аз да не ги п0знавам,мен ма знаят мечо и сребр0то великата дв0йка на града... :?

Serseri91
02-07-2008, 20:58
malee xahxahxah mn se filmira6 ne6to, zaribqvki bilo, narkodilar, poboi6ta i gluposti i zlobotii i tn i tn...kato ti gledam podpisa si i ot turgovi6te...mn pozdravi za dulurmana ahmede. i na selo po malko da se filmirate. Prosto kato te 4eta kvi prostotii pi6e6 imam 4uvstvo 4e si s 6izofreniq. idi na psihiqtur

Ай ве гЪзар ела и питай к0йто си искаш ве :-x
не съм казал че аз съм дилар, А КАЗАХ ЧЕ ЛЪЖАТ ЧЕ СЪМ ТАКЪВ ЗА ДА МЕ НАТОПЯТ :-x ама кат0 гледам и ти си комплексар.. :lol:

RAZVRATNIKA
02-07-2008, 20:58
Братле кво ти пука?После нали с тръбата по главата!!!!Те ще се спрът споко!

RAZVRATNIKA
02-07-2008, 21:02
Замълчи е шматка!Ти като си некъф затворен а си най отворения във интернет и немаш такива проблеми по добре млъкни!Деби смешниците!!

gost_s_reg
02-07-2008, 21:06

не съм казал че аз съм дилар, А КАЗАХ ЧЕ ЛЪЖАТ ЧЕ СЪМ ТАКЪВ ЗА ДА МЕ НАТОПЯТ :-x ама кат0 гледам и ти си комплексар.. :lol:

xaxax nali vsi4ki te mrazqt, a ti si velik iunak. 3 reda ot napisanoto ti i mi stana qsno prosto :D Velikiq bat amed ot selo klonka v balkana :) mn si velik nqma spor :)
A za drugiq pi4 - "RAZVRATNIKA" i ti si velik bate :) po nika ti si li4i, nqmam dumi prosto :razz:

RAZVRATNIKA
02-07-2008, 21:09

xaxax nali vsi4ki te mrazqt, a ti si velik iunak. 3 reda ot napisanoto ti i mi stana qsno prosto :D Velikiq bat amed ot selo klonka v balkana :) mn si velik nqma spor :)
A za drugiq pi4 - "RAZVRATNIKA" i ti si velik bate :) po nika ti si li4i, nqmam dumi prosto :razz:
Абе мишкар я по добре замълчи!!!По ника ми си личао ти моеш ли го прочетеш е?ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО БЕ МИШЛЕ СЕ ПАК В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕШ МАРОК!!!!

sapphirr
02-07-2008, 21:11
ммм и на тебе не ти е лесно.и ако не е тайна за кви наркодилъри и проституция говорите на 15.тва новото поколение нещо мн жързо по4на да се развива или на мен така ми се струва :?

Serseri91
02-07-2008, 21:13
Ае без да знаеш какъв е града ни,защ0 гов0риш,м0же би ти си смачкан червей от г0лемите играчи в тв0я град,и се представяш за тях за да сплашиш няк0й,и сега г0 избиваш на к0мплекси...трагичен си... :lol:

бтв ти 0т к0й град си бе гЪзар?!

gost_s_reg
02-07-2008, 21:13

Абе мишкар я по добре замълчи!!!По ника ми си личао ти моеш ли го прочетеш е?ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО БЕ МИШЛЕ СЕ ПАК В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕШ МАРОК!!!!

Kato si tolkova navytre s ne6tata, trqbva da znae6 4e ima svoboda na slovoto - toest moga si pi6a kakvoto si iskam, kadeto si iskam, i nemoge da mi kaje6 ni6to :) Kolko moga da 4eta, trqbva da pita6 u4itelkata po BEL, tq znae nai-dobre :). A 6tom jiveem v Bulgariq, e dobre da nosim bulgarski imena su6to taka, kak smqta6? Bulgarskoto ime ahmed ne mi e poznato a na teb? :) a Tvoeto imence kak e?

Serseri91
02-07-2008, 21:15
у0о уо0 успок0й нациста в теб! :o

sapphirr
02-07-2008, 21:16
у0о уо0 успок0й нациста в теб! Surprised 8-) тва беше добро

Serseri91
02-07-2008, 21:17
Амм разберете бе х0ра,казах че мен и един приятел,г0вориха за нас че сме,не твърдя аз че съм такъв ..даже 0тричам.Та к0е му е хубав0то да си св0дник или дилър ?! :-o

Las Vegas, Baby!
02-07-2008, 21:17
:-x :-x :-x Да му се не види :-x Писна мииииии :-x
Защ0 всеки в града се заяжда с мен,въпреки че не трябва :@
Преди 2 месеца,2ма тарикати казали на всички м0мичета 0т училищет0 си,че аз (мечо) и сребр0то (1 мн добър фр,и той си пада плейбой) за нас,че сме били наркодилари :shock: и че сме карали насила м0мичетата да прост0туират :-x :-x

Т0ва г0 казват защ0то не п0насят да им 0тмъкваме м0мичетата п0д н0са... :-x :-x

Как да е тях ги набихме,сичк0 0к...ся сам0 дет са налага да 0бясняваме на всяка срещната ситуацията,ма нищ0...

Днеска си пиша с приятелката ми (сериозната) и тя ми казва,съмняваш ме
и аз : какв0?
тя:ем едни х0ра ми казаха че вт0рник си са прегръщал с някаква на боров0 ок0 (местност в града)
и аз:вторник не съм излизал,кой ти г0 каза?
тя:няма значение...
аз:кажи ми м0мче или м0миче и училище да разбера къде с к0й ма е видял (нещ0 от с0рта)
тя:не не няма да правиш нищ0 на м0ите фр..
аз: :-x :-x ча0 махам са..излизам
тя:къде бе к0 стана стигаааа ;(

тай при п0ложение че наистина вторник не съм мърдал 0т нас...а тези к0ито са г0 казали 100% са били такива дет искат да ма нат0пят,защ0то в училищет0 на приятелката ми същ0 имах мн зарибявки ...

И защ0 се ядат с мен вееее... не ма е яд за нищ0 друг0,ами за тва че ш' са скарам с приятелката ми без да има п0в0д :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :evil: :evil: :evil: :evil:

Сладур :D Имаш дарба да си да си правиш готини четки по завоалирани (и не толкова завоалирани) начини

Serseri91
02-07-2008, 21:20
М0ля модовете заключете темата..реших да сп0деля,пък те г0 избиха на к0мплекси... :x

Alabalaportokala
02-07-2008, 21:24
Добре ве завистници. Какво го храните човека не мога разбера и защо въобще го храните. Не ви харесва това което е написал. Дръжте го за себе си. Ахмед да не ти пука батка. Нека злобеят нека говорят зад гърба ти нали ти си отпред нека ядат газа ти. Радвай се, завистта е признак че ги превъзхождаш. Иначе това е добре че сте ги ступали. И моите методи са такива. Бой бой и нищо повече. Лъвовете маркират територията си с пикня ние с бой(би било добре да е с думи, но понякога е просто неизбежно). Това е положението. А и защо да не се похвали човека ? Харесват го мацките - супер. Нима тука трябва да казваме че сме абсолютни грозници задръстеняци с разбити сърца за да ни повярвате и да не ни наречете лъжци ?

sapphirr
02-07-2008, 21:25
Лъвовете маркират територията си с пикня ние с бой(би било добре да е с думи, но понякога е просто неизбежно). Това е положението.- е тва ве4е направо ме изкърти! :razz: :razz: :razz: :razz:

spyk22
02-07-2008, 22:11
Тука става ебати шоуто :grin: и разбирасе темата става на боза

SeRseRi_m3ch0 говорите за играчи ама на кво футбол, белот или пък балет :? за момичето пак ти казвам най добре поговорете ;)

shoon
02-08-2008, 08:42
Тц тц тц... ще се избиете като нищо :D всеки може да се прави на гъзар всеки може да се прави на ебач всеки може да си измисля 8) ако се обръща внимание на всичко няма да доживеете до 30 години :-o

Serseri91
02-08-2008, 09:23
ем вие сте тъпи к0мплексари и си мислите че всички сериозни теми са ебавки..бягайте в к0фата да ви са не види :o

spyk22
02-08-2008, 09:39
за теб съм комплексар ама мен това не ме бърка твойто мнение какъв съм не ме впечатлява аз ти казвам какво мисля и сигорно има и други на мойто мнение може наистина да си голям играч с жените да си разбивач на сърца но не е нужно да се хвалиш с това насам на там ставаш смешен :? ако си наистина такъв ще знаеш как да се оправиш с приателката ти и как да игнорираш (затапиш) тези които ти завиждат и ти правят мръсно а няма да се караш във някой форум с тези които се дразнят на такива самохвалковци

И пак ти казвам незнам кой си какъв си просто изразявам мнение да не се засегнеш :-o

BlueFace
02-08-2008, 10:52
+1 :(

jim_beam
02-08-2008, 13:50

prava e mackata :)

koalka
02-08-2008, 15:22
Лошо е, че приятелката ти вярва на хорските приказки, а няма грам доверие в теб.Замисли се какви чувства има към теб...
Опитай се да й обясниш нормално, че не си излизал от вас, тези хора разказват клевети за вас и т.н.

nicolepcd
02-08-2008, 16:29
Пфф, наистина е по - добре да заключат темата... За мен тя е някакъв сценарий за някаква сапунка :x Представил си се като някакъв герой, дето прибива всички, не го е страх от никой и също това с приятелката най - ме издразни... това "сериозната" беше супер тъпо... отново се проявяваш като някакъв пич, който не му дреме за нищо... А и щом пък и момичето, което би следвало да те обича не ти вярва, не си ли се замислял защо е така... изглежда има някаква доза истина... Не казвам, че си наркодилър или там каквото искаш, ноо изглежда не се славиш с добро име в града, дето си... пффф... :?

Serseri91
02-08-2008, 17:15
[bноо изглежда не се славиш с добро име в града, дето си... пффф... :?
Мхм..никак не се славя с добро име,колко пъти да ви кажа че не съм казал че аз съм наркодилър,ами РАЗПРАВЯХА ЧЕ СЪМ БИЛ НАРКОДИЛЪР И СВОДНИК ЗА ДА ПЛАШАТ МОМИЧЕТАТА ЗАЩ0ТО ГИ БЕШЕ ЯД И ВСЕ 0ЩЕ ГИ Е ЯД :-x

15 пъти казах че не съм казал че съм наркодилър,ама без да четете г0ворите,и няма грам измислица в т0ва :x ,защ0 трябва винаги да казвате че дадена тема е ебавка или е самохвала или измислица ?Има ги всякакви х0ра кат0 нямате вяра на х0рата недейте да пишете бе, :?

GREEN_OR_DEAD
02-08-2008, 17:34
Нещастник замълчи, че си смешен. Скапан турчин ходи си в умрялата Ту*ция кво праиш тука майка ти да еба рязан читак.

FreeSpirit
02-08-2008, 18:47
Ако наистина държи на теб, приятелката ти няма да вярва на всичко което й кажат :))

eu.hyricane
02-08-2008, 18:58
Нещастник замълчи, че си смешен. Скапан турчин ходи си в умрялата Ту*ция кво праиш тука майка ти да еба рязан читак.
dobre kazano, bratle, bih dobavil, 4e e i MERILQV 4URUK..
i kaji mi.. v tvoq grad samo maloumnici li ima (znaeki 4e ste golemi pleiboi i biq4i) i da tragnat da govorqt za vas nqkvi gluposti? ti si nqkav zabluden pederastin bez nikvo vaobrajenie. Ako si naistina golqma rabota nikoi nqma da tragne da govori zad garba ti, qvno si palna mi6ka i putka, 4e taka da te redqt xD

nicolepcd
02-08-2008, 19:02
+1 :D

splendour
02-08-2008, 19:39
вии тука на расизъм го обърнахте :D :D :D не се караите...........БИИТЕ СЕ :o :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

spyk22
02-08-2008, 19:43

Нищо общо с темата ама нали е важно да се псуваме :?

RAZVRATNIKA
02-08-2008, 19:49
Тая тема плаче за катанец!!!!Айде модоветеееее къде сте?

HePeAJIeH
02-08-2008, 20:08
Личи си колко вярна приятелка имаш....Все пак какво те интересува хорското мнение? Явно те интересува щом пускаш тема във форума.Просто трябва да станеш по-непукист.Хората които те познават добре знаят какав си наистина.Другите хора могат и ще продължават да ти "лепят" всякакви имиджи.Не можеш да спреш човешката уста! Лека вечер! :)

splendour
02-08-2008, 20:12
:D :D :D :D :D :D :D аве сеир да става 8-) 8-) 8-) 8-)

RAZVRATNIKA
02-08-2008, 20:28
:D :D :D :D :D :D :D аве сеир да става 8-) 8-) 8-) 8-)
точно :lol: :razz:

splendour
02-08-2008, 20:49
хахахах :D :D :D ми кеф си е особенно кат си ядосан и си го изкарваш на някои и готово 8-) 8-) дайе забраих за ко стаа въпрос в тая тема тря про4ета нешто за гаджето му маи :lol:

Al3ksandra
02-08-2008, 23:13
Незнам момчета с тия расистки изказвания.. Вижте бе момчето са опитва ви обесни че не е такъв , вий го изкарахте незнам и аз... но хайде т'ва не ми е в компетенцията...
8)

Иначе Ахмет (ако така се казваш), да ти кажа - ако приятелката ти държи нас теб ще бъде с теб дори да и кажат че си най-гадния човек на света, просто поговори с нея , но без бясове, ядове и т.н. , защото тя ще си помисли че ако хванеш приятелите и ще ги пребиеш и не иска да се цака да изкарва боя на някого когото не трябва... А и може би е въпрос на време да види истината ;) тя бързо излиза на яве, повярвай ми ;) И съвет от мен мисли освен за себе си и за нея :) дано да разбреш правилно думите ми :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 23:16
Пфф, наистина е по - добре да заключат темата... За мен тя е някакъв сценарий за някаква сапунка :x Представил си се като някакъв герой, дето прибива всички, не го е страх от никой и също това с приятелката най - ме издразни... това "сериозната" беше супер тъпо... отново се проявяваш като някакъв пич, който не му дреме за нищо... А и щом пък и момичето, което би следвало да те обича не ти вярва, не си ли се замислял защо е така... изглежда има някаква доза истина... Не казвам, че си наркодилър или там каквото искаш, ноо изглежда не се славиш с добро име в града, дето си... пффф... :?

+1 :)

Serseri91
02-09-2008, 09:56
ей на днеска пак ми пише че пак няк0й е казал че съм са (р) с някаква си там.. :-x вече не издържам ще скъсам с нея,казах и кат0 ч0век без нерви,тя добре няма да вярвам вече,днеска пак г0 п0втаря т'фа :-x

Al3ksandra
02-09-2008, 10:00
Ами явно приятелите й са по-скъпи от теб :? :( Човек, когато иска разбира другия. Но ако не желае си намира хиляди причини, за да не го направи...:(

BlueFace
02-09-2008, 10:13
АХАХАХАХА вии да не сте от атака ??? Незнам не ми харесва това,4е България позволява да се строят джамии ,ама не съм и расист ...Расизма не е хубаво не6то озъзнаите са !

splendour
02-09-2008, 11:01
АХАХАХАХА вии да не сте от атака ??? Незнам не ми харесва това,4е България позволява да се строят джамии ,ама не съм и расист ...Расизма не е хубаво не6то озъзнаите са !

ЕВАЛА 1 НОРМАЛЕН ДА ИМА ТУКА!!! :grin:

sapphirr
02-09-2008, 11:35
малеее,вие ве4е ще се изтребите.тцтцтцт :D

splendour
02-09-2008, 12:19
хора без по интересна работа :razz: :razz: :razz: правете лубов а не воина :D :D почваите да са ебете :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :-P :razz: :razz: :razz: 8-) :razz:

BlueFace
02-09-2008, 12:20
Интересна идея ама и ти са пази 4е някой може да те докопа :P :razz: :razz:

splendour
02-09-2008, 12:22
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Alabalaportokala
02-09-2008, 12:58
Това с расистки обиди беше яко грубо...Дано не ви се случи като отидите в друга държава да не ви вземата на работа само щото сте българи. Изтъркахте се вече. Модераторите може съвсем случайно да локнат темата и да направят малко наказние към тези които обижда на религиозна и раситка основа...

Serseri91
02-09-2008, 17:30
УБИЙ ТЪПАКА С МЪЛЧАНИЕ!

...

Та п0 пр0блема ми,мале днеска кат0 я видях иииии сърцет0 ми се разт0пи и не м0жах да скъсам с нея,явн0 съм влюбен в нея :shock:
какв0то и да прави,кат0 се видим на жив0 е п0-различна... :(

princesa_viki
02-09-2008, 17:39
Най-вероятно завиждат.А щом приятелката ти е сериозна би трябвало да ти вярва!

splendour
02-09-2008, 18:30
УБИЙ ТЪПАКА С МЪЛЧАНИЕ!

...

Та п0 пр0блема ми,мале днеска кат0 я видях иииии сърцет0 ми се разт0пи и не м0жах да скъсам с нея,явн0 съм влюбен в нея :shock:
какв0то и да прави,кат0 се видим на жив0 е п0-различна... :(

mi k1f ti e problema prosto ne k1saite 8)

gost_s_reg
02-09-2008, 22:12
Az vikam i 2mata na sapun i gotovo

princesa_viki
02-10-2008, 07:23

+1
Винаги съм била против расизма,извинявайте,ама не може да определите човек само по това от коя раса е :?

splendour
02-10-2008, 12:44

+1
Винаги съм била против расизма,извинявайте,ама не може да определите човек само по това от коя раса е :?

аве остааи ги "големи гъзари" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Serseri91
02-10-2008, 13:12

кат0 си толк0ва 0творен да ти кажа че тя е българка! ай ся са изяж :o

princesa_viki
02-10-2008, 13:42

кат0 си толк0ва 0творен да ти кажа че тя е българка! ай ся са изяж :o
аз не знам кво им се връзваш.Сега мисли как да я убедиш,че я лъжат :)

Serseri91
02-10-2008, 16:04
Емиии значи,аз мисля че успях да я убедя,направих няколк0 "маневри",едно подаръче,0тделих й цялата си съб0та,и така мисля,че всичк0 се 0прави... :grin:
явн0 защ0то х0дим от малк0,на 14-ти правим 1 месец точн0,и трябва да си изгладим пр0блемите и така.Пък и май идва същ0 от т0ва,че ние тръгнахме 0ще 0т 1-вата среща и не се бяхме 0п0знали д0бре и така... 8-)
За сега всичк0 изглежда д0бре,0питвам се да пр0явявам разбиране,търпение.Другата седмица им обръщат смените и вече ще се реши и другия ни пр0блем с вижданет0,ще се виждаме п0 чест0 :grin: :grin: :grin:
и кат0 написах всичк0 т0ва си направих изв0д,че за хубава връзка трябват усилия,и труд :)
Та съветвам всички курвари,понеже и аз преди бях такъв,да си хванат сериозна приятелка,така се чувствам п0-д0бре.Има за к0й да мисля,за к0й да правя неща к0ито не съм правил... :grin: :grin:

бее 0бщ0 взет0 е мн0го як0 се чувствам със сери0зна приятелка :grin: :grin:

ПП:Мерси на всички за съветите
Успех на всички за псувните :)

TheNewReligion
02-10-2008, 18:21
Ооо , пич тва е много шибана ситуация !Има много такива копеленце и интригантчета ! Ще се бориш и толкова ! Ще биеш , за да те уважават , а с приятелката ти ще се оправите спокс ! :-) :-) :-)

Serseri91
02-10-2008, 18:25
Ми мерси,ама вече сме в п0-добри 0тношения :)

TheNewReligion
02-10-2008, 18:33
Радвам се за вас ! Да не ти пука кво говорят зад гърба ти ! :-)

Lainovoz
02-10-2008, 18:55
Самата екзистенция на темата , загатва обусловеното несъществуване на така наречената ти "гъзария" . Ако ти беше човек с достойнство и сила , достатъчни за изграждането на този респект и тази известност за които ти твърдиш , че притежаваш , нямаше да стигнеш до пускането на тема тук .

Това , че някой твой приятел те е нарекъл "наркобос" с цел да се посмее най - вече , не означава , че цял град за тебе говори . Грандоманията е присъща за несигурните индивиди . Това , че приятелката ти не ти обръща достатъчно внимание и това те кара да се чувстваш изигран , няма как да ти помогне да погледнеш обективно нещата , както и трябва да направиш .

Ето ти обективност. Ти си Ахмед , от някакъв псевдоград ( или още казано село) имаш тежък комплекс за малоценност , повтаряш на всички , че са комплексари , а това е дума , която не би следвало да се използва от който и да е с твоя коефициент на интелигентност , камоли от човек от малцинствата . Освен това си нахален , нагъл , не особено креативен ( в историйките ) , объркан и обичаш да занимаваш хората с личните си параноични виждания , които сериозно се разминават с конкретната действителност в града ти !

Съвет - не ми отговаряй , защото ще се смея лошо и може да ме заболи корема ! Имай милост !

Serseri91
02-10-2008, 19:33
Самата екзистенция на темата , загатва обусловеното несъществуване на така наречената ти "гъзария" . Ако ти беше човек с достойнство и сила , достатъчни за изграждането на този респект и тази известност за които ти твърдиш , че притежаваш , нямаше да стигнеш до пускането на тема тук .

Това , че някой твой приятел те е нарекъл "наркобос" с цел да се посмее най - вече , не означава , че цял град за тебе говори . Грандоманията е присъща за несигурните индивиди . Това , че приятелката ти не ти обръща достатъчно внимание и това те кара да се чувстваш изигран , няма как да ти помогне да погледнеш обективно нещата , както и трябва да направиш .

Ето ти обективност. Ти си Ахмед , от някакъв псевдоград ( или още казано село) имаш тежък комплекс за малоценност , повтаряш на всички , че са комплексари , а това е дума , която не би следвало да се използва от който и да е с твоя коефициент на интелигентност , камоли от човек от малцинствата . Освен това си нахален , нагъл , не особено креативен ( в историйките ) , объркан и обичаш да занимаваш хората с личните си параноични виждания , които сериозно се разминават с конкретната действителност в града ти !

Съвет - не ми отговаряй , защото ще се смея лошо и може да ме заболи корема ! Имай милост !

И тоя ме мрази ! :razz: :razz: :razz:

stealthyGirl
02-10-2008, 20:05
ша пораснете, споко. 8-) (не, че съм толкова пораснала и аз, ама ако тия мислеха по-кат тря'а нямаше да е така)

П.П.бе може и да не пораснете. :razz:

eu.hyricane
02-10-2008, 21:00
Cheers 4 lainovoz :)
za tebe: joe satriani - if i could fly

i naistina mn seriozna priqtelka ima6, 4ovek, na 1 mesec.. sigurno ve4e mislite za jenitba i ste izbrali imena za bade6tite si deca..

princesa_viki
02-11-2008, 13:03
Ми мерси,ама вече сме в п0-добри 0тношения :)
Искренно се радвам за теб и най-вече за това,че си разбрал какво е любовта.Успех :)

alex4o
02-11-2008, 13:25
оо като гледам как се държиш с тези във форума..не ми се мисли за другите в обкръжението ти..ясно е защо те мразят ии ако наистина си такъв,какъвто показваш сега..прави са да те мразят..

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 13:30
teq prosto ti zavijdat........iskat da ti susipat jivota za da stane kato tehniq~te ne mogat da turpqt hora koito sa postignali pove4e ot samite tqh....pri men e podoben slu4ai samo deto priqtelki na baba mi{zna4i selskite klukarri(gradskite)} me nabludavat i vednaga se oplakvat na na6te 4e sam izlizala sas mom4eta ,4e sam stoqla do kusno s mom4etata i bilo tupo 4e se subirame ve4er ........abe teq hora prosto iskat da ti prevurnat jivota v ad....te sa takiva egoisti ..samo za tqhno dobro si mislqt..a i ako priqtelkata ti te obi4a6e istinski 6te6e da ti vqrva,nezavisimo kakvo kazvat drugite....

nempoB
02-11-2008, 13:43
ем вие сте тъпи к0мплексари и си мислите че всички сериозни теми са ебавки..бягайте в к0фата да ви са не види :o

Та да си дойдем на думата .. Аз живея в Търговище и за Ахмед "плейбой-а" досега несъм чувал :D :D :D Среброто го знаем кой е едно 16-17г момченце което зарибява 13-14г "дечица" ...
Какво ще кажете хорица вижте какви са ни плейбочетата в града а ? :D :D

eu.hyricane
02-11-2008, 14:23

Та да си дойдем на думата .. Аз живея в Търговище и за Ахмед "плейбой-а" досега несъм чувал :D :D :D Среброто го знаем кой е едно 16-17г момченце което зарибява 13-14г "дечица" ...

lawl.. mi bratle to taka se po4va.. parvo momi4eta s 3-4 godini po-malki.. posle vnos na heroin i lcd ot iztoka.. posle v zatvora za 5-10 godini.. izliza6 i otna4alo xD

nempoB
02-11-2008, 14:27

lawl.. mi bratle to taka se po4va.. parvo momi4eta s 3-4 godini po-malki.. posle vnos na heroin i lcd ot iztoka.. posle v zatvora za 5-10 godini.. izliza6 i otna4alo xD

хахахаа да точно ... а ето го и въпросният Ахмед така наречен плейбой trgahmed.aha.bg

nempoB
02-11-2008, 14:32
srebrotooooo.aha.bg Ето го и другия плейбой така нареченият "Среброто" :razz: :razz: :razz:

eu.hyricane
02-11-2008, 14:36
teq sa turski cigani :D

nempoB
02-11-2008, 14:39

Ем не бе и те са хора да си живеят живота .. но имам чувството че живеят в некой филм :D

vamp
02-11-2008, 14:48

Мислех да го кажа,ама си викам,че тука има строга цензура и се натрапва толерантност.
Нищо против Ахмед,Амет или там както се казва момчето и приятеля му среброто,но беше грозно и нескромно да се хвали,това неговото не е проблем,ми просто искаше да се направи на лош.
А тия гангстерски филми по-добре ги оставете,най-добрия ми приятел го удариха в главата с бухалка,другия го наръгаха "едни гангстери",при гангстерски филми на един купон щяхме да се изгърмим с газови патлаци на един купон и още много други изцепки,друг опитва да се самоубие пиян,аз също с опитвах да се самоубия с гъзария пиян и т.н.
Вие ако сте сводници,аз тогава съм Ал Капоне,Осама Бен Ладен и всички кофти типове в едно...
Не се излагайте ми си правете кефа хора!Гангстерите имат скапан живот пълен с тъга и нямат избор.
С тия побоища някой ден ще си намерите майстора за едното нищо,ще улучите на човек както се казва :booooomb:

gost_s_reg
02-11-2008, 15:13
XAHAXHXAhax maleeee, toq li bil :D abe mom4e, az kato ti gledam racete, s 1 6amar samo 6te te recikliram :D malee...em tur4in, em ciganin, em na feshan se pravi ne6to :x, na sapun!

Serseri91
02-11-2008, 15:26
не е важн0 колк0 ти е ръката,важн0 е дали ти стиска на сърцет0,кат си мъж и с 20 ръка пак ще ск0чиш на б0й.. :? ама ак0 си такъф дет са п0мпа с химия има 18509158 ръка и кат му са изрепчи няк0й и вика ма не ама такова ама аз ама нз си кв0...
за сребр0то дет г0вориш кат си мъж му г0 кажи в лицет0 а?!
ей те един същия кат теб дет пак викаше че бил мишка,ама сребр0то кат тръгна да г0 издирва в училищет0 му,т0с вечерта са извинява в скайп.. :x ак0 и ти си такъф п0-д0бре си МЪЛЧИ! кат не ма п0насяш си знаеш пътя.. ;]

nempoB
02-11-2008, 15:29
не е важн0 колк0 ти е ръката,важн0 е дали ти стиска на сърцет0,кат си мъж и с 20 ръка пак ще ск0чиш на б0й.. :? ама ак0 си такъф дет са п0мпа с химия има 18509158 ръка и кат му са изрепчи няк0й и вика ма не ама такова ама аз ама нз си кв0...
ей те един същия кат теб дет пак викаше че бил мишка,ама сребр0то кат тръгна да г0 издирва в училищет0 му,т0с вечерта са извинява в скайп.. :x ак0 и ти си такъф п0-д0бре си МЪЛЧИ! кат не ма п0насяш си знаеш пътя.. ;]

Пич даже несъм те мяркал :razz: А за така нареченият Среброто няма проблеми намерете ме ;)

Serseri91
02-11-2008, 15:30

Мислех да го кажа,ама си викам,че тука има строга цензура и се натрапва толерантност.
Нищо против Ахмед,Амет или там както се казва момчето и приятеля му среброто,но беше грозно и нескромно да се хвали,това неговото не е проблем,ми просто искаше да се направи на лош.
А тия гангстерски филми по-добре ги оставете,най-добрия ми приятел го удариха в главата с бухалка,другия го наръгаха "едни гангстери",при гангстерски филми на един купон щяхме да се изгърмим с газови патлаци на един купон и още много други изцепки,друг опитва да се самоубие пиян,аз също с опитвах да се самоубия с гъзария пиян и т.н.
Вие ако сте сводници,аз тогава съм Ал Капоне,Осама Бен Ладен и всички кофти типове в едно...
Не се излагайте ми си правете кефа хора!Гангстерите имат скапан живот пълен с тъга и нямат избор.
С тия побоища някой ден ще си намерите майстора за едното нищо,ще улучите на човек както се казва :booooomb:

Те хубав0 ги съветваш,ма аз да съм се п0хвалил,аз казах че гов0рят такива неща за мен..ама вие пак г0 0бръщате какт0 ви харесва за да м0жете да п0кажете нацизма си... :?
А кат0 п0гледна на съвета ти с б0й нищ0 не става,и пак ще г0 п0вт0ря (не мисля че т0ва е хвалене) ама 7ми клас щяха да ме наръгат с н0ж дръпнах се 2 крачки и избягах ,п0следствията щяха да са наръган младеж,откраднат ГСМ,миризливи 5 лева а на каква цена?!

Тей,че не е газария да са биеш,аз съвсем друг0 бях казал...ама няма значение вие си г0 0бръщате какт0 си ви харесва..

Serseri91
02-11-2008, 15:31

Пич даже несъм те мяркал :razz: А за така нареченият Среброто няма проблеми намерете ме ;)

Не съм те заплашвал,пр0сто ти казвам не се прави на играч в интернет !;)
айде 0тивам да ям изчакай ме и ще се псуваме кат искаш :) :o

nempoB
02-11-2008, 15:34

Те хубав0 ги съветваш,ма аз да съм се п0хвалил,аз казах че гов0рят такива неща за мен..ама вие пак г0 0бръщате какт0 ви харесва за да м0жете да п0кажете нацизма си... :?
А кат0 п0гледна на съвета ти с б0й нищ0 не става,и пак ще г0 п0вт0ря (не мисля че т0ва е хвалене) ама 7ми клас щяха да ме наръгат с н0ж дръпнах се 2 крачки и избягах ,п0следствията щяха да са наръган младеж,откраднат ГСМ,миризливи 5 лева а на каква цена?!

Тей,че не е газария да са биеш,аз съвсем друг0 бях казал...ама няма значение вие си г0 0бръщате какт0 си ви харесва..
Пич ти що не земеш да станеш некой режисьор и сценарист като порастнеш .. така като гледам добре се справяш ;)

gost_s_reg
02-11-2008, 15:44
xaxaxa, mom4e treniram box ot 2 godini, i 6te ti kaja - ne sym dobyr ..izob6to, mn boi sym ql, i 6te qm o6te mn boi za da stana dobyr, a kat teb takiva det ni6to ne trenirat i se imat za golemite biq4i, izob6to ne mi gi pokazvai. Nali te gledam kvo si, 6teka, slama, tur4in i mangal. 8)

vamp
02-11-2008, 15:50
Няма смисъл да се карате,оставете шибаните филми на Холивуд и няма смисъл от обиди по форумите,ако някой наистина мрази цигани и турци да прави нещо в реалния живот,не само да говори,така ги озлобяват и после българите си налягат парцалите щот са страхливци.То и аз съм българин ама не си мълча,но и не говоря,при нужда действам.

Мечо,давай го по-скромно,някъде ще те заколят или ще гниеш в пандиза от тъпотия,концентрирай се над нещо!

nempoB
02-11-2008, 15:52

Не съм те заплашвал,пр0сто ти казвам не се прави на играч в интернет !;)
айде 0тивам да ям изчакай ме и ще се псуваме кат искаш :) :o Пич може ли само да те светна нещо .. Не аз се правех на играч като като някои хора (визирам теб ) Не аз несъм плейбой като някои хора (мисля че се сещаш кого имам предвид) Аз съм едно момченце което неможе да понася псевдо подобия на "плейбой-и" Ок ?

nempoB
02-11-2008, 15:54
Може ли да те помоля да ми пишеш на ЛС (лично съобщение) Понеже неискам да занимавам хората ;)

pepita87
02-12-2008, 08:30
:D :D :D Еййй,голям проблем :grin: А колкото до приятелката ти(сериозната) незнам как о6те те търпи...тряло да обяснява на всяка сре6тната...пффф...ти колко приятелки имаш(освен сериозната) :shock: :?

zvQr_nO_s_ChAr
02-12-2008, 10:00
аз те обичам няя се плашиш :-)