View Full Version : Кой изпитва по-силен оргазъм? Как мислите?
Тука една друга тема ме накара да се замисля кой всъщност изпитва по-силни оргазми - момчетата или момичетата? Ясно е кой изпитва по-често, ама пък дали това не е за сметка на силата на оргазма? То е ясно, че никой не може да отговори на тоя въпрос, ама да си почешем клавиатурите малко.
Според мен поне жените свършват по-силно - поне така ми струва от личните ми наблюдения - доста по-силни спазми, направо гърчове и са доста по-неадекватни от мен след оргазъм, но това си е мое мнение
padnal_angel
02-07-2008, 21:45
Според мен поне жените свършват по-силно - поне така ми струва от личните ми наблюдения - доста по-силни спазми, направо гърчове и са доста по-неадекватни от мен след оргазъм, но това си е мое мнение[/quote]
tova e za6toto rqdko ni se slu4va,a ne kato pri vas vseki put :)))
amatorium
02-07-2008, 21:47
Kogato prustcheto pocheshe uhoto, na koe mu stava po hubavo? Na prustcheto ili na uhoto? 8)
padnal_angel
02-07-2008, 21:50
Kogato prustcheto pocheshe uhoto, na koe mu stava po hubavo? Na prustcheto ili na uhoto? 8)
tva mi go razpraviashe bivshiiat :))) vse vie ste oshteteni nachi tctctctct
DevilWish
02-07-2008, 21:52
Според мен поне жените свършват по-силно - поне така ми струва от личните ми наблюдения - доста по-силни спазми, направо гърчове и са доста по-неадекватни от мен след оргазъм, но това си е мое мнение
tova e za6toto rqdko ni se slu4va,a ne kato pri vas vseki put :)))[/quote]
I az taka mislya ;) Вие мъжете сте късметлии ;) :oops:
v3nDe77a
02-07-2008, 22:39
ми според мен жените....
psychopath
02-07-2008, 22:49
жените много ясно...
но пък те имат цикъл и почти всички от тях един ден ще родят
така ,че не съжалявайте ,че сте се родили момчета 8-)
абе естествено, че на жените им е по-голямо удоволствието.. но за сметка на това - по-рядко изпитват "правилния" оргазъм... на мен ми се е случвало няколко пъти (т.е. с няколко различни девойки.. едната с която съм по принцип и се случва често) да започват да треперят.. не се знае на кой свят се намират :shock: един път една така ме изплаши - викам тая получи инфаркт (колко съм глупав.. куче от кокал инфаркт може ли да получи.. но наистина се притесних.. над 30 секунди - не знае къде се намира.. се гърчи и беше пребелила очи.. )
с 2 думи ние сме прецаканите... но от друга страна компенсираме с това, че винаги можем да се похвалим публино коя пичка сме оправили.. а жените трябва да се притесняват.. особено ако бройката е над 5-6 :D
една моя много близка приятела (не съм правил секс с нея де) казваше - "ти като се почешеш по ухото - на коя част от тялото ти е по-хбаво.. на пръста или на ухото..." хахаха и май има право.. :D
radoslava
02-08-2008, 05:19
emi nz mai pri jenite ama nqmam mn opit v tva taka 4e ne sam mn sig :P
krem4et0
02-08-2008, 06:45
А аз мисля, че мъжете. Аз получавам многократни оргазми и съм далеч по-адекватна от мъжа след оргазъм. Ама на мъжете са по-просдължителни-8-10 секунди, докато при жените е 3-4 пъти по-кратко. И кой е полът с повечето оргазми? Аз изпитвам в пъти повече от гаджето си...
amatorium
02-08-2008, 09:12
А аз мисля, че мъжете. Аз получавам многократни оргазми и съм далеч по-адекватна от мъжа след оргазъм. Ама на мъжете са по-просдължителни-8-10 секунди, докато при жените е 3-4 пъти по-кратко. И кой е полът с повечето оргазми? Аз изпитвам в пъти повече от гаджето си...
I kakvo kaza sega? Izpitvash v puti poveche ot gadjeto si, a inache mujete poluchavat poveche. Orgazma pri mujete produljava dosta razlichno. Ne e zaduljitelno da e samo nqkolko sekundi. No za orgazma na jenata, che e 2 secundi vuobshte ne moga da se suglasq. Vse edno na muja da se zaseche vremeto, za koeto se prazni kato vreme na orgazuma.
FunnYboY
02-08-2008, 09:14
Вие мъжете сте късметлии ;) [/b] :oops:
Застанали Адам и Ева пред Господ и той казал:
"кой си избира да п*кае прав"
-Адам заскачал и викал: "Аз-аз,аз..."
Господ казал:
"Ми за вас остава многократният оргазъм"
:D :D :D :D :D :D
krem4et0
02-08-2008, 10:44
I kakvo kaza sega? Izpitvash v puti poveche ot gadjeto si, a inache mujete poluchavat poveche. Orgazma pri mujete produljava dosta razlichno. Ne e zaduljitelno da e samo nqkolko sekundi. No za orgazma na jenata, che e 2 secundi vuobshte ne moga da se suglasq. Vse edno na muja da se zaseche vremeto, za koeto se prazni kato vreme na orgazuma.
Повече като брой не значи по-силен. да не говорим, че 3-ти 4-ти и т.н. са много по-слаби просто!
И продължавам да смятам, че като интензитет мъжкия оргазъм е по-силен от женския.
MuSiC_DroLL
02-08-2008, 14:55
Незнам, според мен и възбуждането има голямо значения при силния оргазъм.
TreNeraa
02-08-2008, 16:02
Доказано е, че жените испитват 7- пъти по-голямо удоволствие от мъжете! :?
Ne moga da precenq pri polojenie,che kakto sam kaza avtora,az nikoga nqma da razbera kakyv orgazym izpitva toi i toi nikoga nqma da razbere kakvo tochno izpitvam az.
ми според мен жените....
+1
spored men nie jenite svur6vame po silen orgazum za6toto ne ni se slu4va vseki put da svur6im, a mujete svur6vat redovno i ... be nie mai go ocenqvame po-ve4e za6toto go postigame s po-ve4e usilia :)
spored men nie jenite svur6vame po silen orgazum za6toto ne ni se slu4va vseki put da svur6im, a mujete svur6vat redovno i ... be nie mai go ocenqvame po-ve4e za6toto go postigame s po-ve4e usilia :)
има случай и когато жените достигат до оргазам повече пъти от мъжете за една нощ да речем :P