View Full Version : Чужденци
jibrito_3
02-08-2008, 12:27
Въпроса ми е дали сте имали интимни контакти с хора от други страни или раси и какви са впечатленията ви ?
тъй като темата не беше разбрана правилно от голяма част от потребителите, изтривам мненията, които не са в отговор на зададения въпрос.
sh3_1s_7h3_0n3
Не, не искам и да имам...
imah lqtoto :-D dobri sa mi vpe4atleniata, mn dobri :D
ами.. аз уча в чужбина.. имам контакти с прекалено много чужденци..
най-ексотичната мацка с която съм спал беше от Бирма.. правил съм секс също така с мулатки (големи лами са тези.. но определено са доста по-широки на всякъде) западно европейки и американки (разбира се и със източно европейки)
бих казал, че по-добри от източно европейките.. а и по-красиви и отворени - като характер... няма други.. всъщност изкарах известно време с една гъркиня - която беше перфектна във всички отношения... и беше луда за цяло село.. но се наложи да се спася и от нея - че тръгна много да ме налазва.. а аз имам сериозна връзка (за жалост често сме разделени за дълго време.. проблеми с географията)
Dosega ne sym imala intimni kontakti s chujdenci.
DevilWish
02-09-2008, 12:56
Da ;) I jiveya v 4ujbina ,taka 4е за напред ще имам още доста предполагам ;)
Рускиня, полякиня, чехкиня, шведка и една друга скандинавка пак дето не съм съвсем сигурен откъде беше. Това е засега
циганките броят ли се? :D :D :grin: :P
не, не съм имал все още за съжаление.. ;)
BrianKinney
02-09-2008, 13:59
Мдааа. С негър и датчанин. Отношението на негрите(той беше от Нигерия, там са ралзични от американските негри) към жените им е къде-къде по-свястно от това на българските мъже. Още ми липсва и търся подобно отношение в българския мъж, но... просто говорим за различни манталитети. А датчанинът беше най-красивия мъж, който съм виждала в целия си живот :) Поне физически беше невероятен... но в леглото... sucked...BIG TIME. :) Нямам много големи сведения за българите :) Била съм само с двама - единия несравним, другия... ставаше.
Аз го преих 1 пат с рускиня на морето :D добре че знае6е български ... :)
nightwish16
02-09-2008, 17:50
da be 4ak s izvunzemnite imam kontakti az v sofiq ne moga da si namera ta mi govorite za druga strana :D :D :D ludost
KimBerLy1912
02-09-2008, 19:23
Всъщност не...Не съм имала сексуален контакт с момче от друга народност/или раса... : )) Засега не..а и по всичко личи че скоро няма да имам : )))
Мдааа. С негър и датчанин. Отношението на негрите(той беше от Нигерия, там са ралзични от американските негри) към жените им е къде-къде по-свястно от това на българските мъже.
а случайно да си запозната с факта, че в нигерия над 60% от населението е БОЛНО от СПИН а други 10% са преносители :)
т.е. от 10 нигериеца само 3-ма са чисти (и то не е особено сигурно)
силно се надявам да си използвала предпазни средства... и всъщност ходи се изследвай, че не е шега работа това..
SilverAngel
02-09-2008, 19:33
Мдааа. С негър и датчанин. Отношението на негрите(той беше от Нигерия, там са ралзични от американските негри) към жените им е къде-къде по-свястно от това на българските мъже.
а случайно да си запозната с факта, че в нигерия над 60% от населението е БОЛНО от СПИН а други 10% са преносители :)
т.е. от 10 нигериеца само 3-ма са чисти (и то не е особено сигурно)
силно се надявам да си използвала предпазни средства... и всъщност ходи се изследвай, че не е шега работа това..
Верно, прегледай се....
да с холандец...останах с впечатлението че са мноого надарени, даже ужасно надарени,ама сковани :?
natalitoo
02-09-2008, 23:53
до сега съм нямала .. ама за напред нищо не се знаее ... :-D :-D :-D