View Full Version : Дали не го задушавам :?
Познаваме се от два месеца някаде ... Той е хубав,мил,забавен,като съм с него се чувствам ункално ... много ми е приятно с него .. ходим .. тоест излизаме от няколко седмици просто нещата се развиха супер бързо по цял ден заедно и сме неразделни .. но той е мн странен и от време на време земе та каже че ми се сърди или говори някоя простотия и направо разбива сичко в мене :? Гадно е и нз какво да правя с него .. чувствам че и той има почти същите чувства към мен но защо е толко странен .. и най-дразнещото е че заглежда моя съученичка-най добра приятелка :-x мисля че се колебае между двете ни но с нея просто няма как да стане нещо .. Аз непрекъснато питам за него , търся го , званя ми непрекъснато просто фалирах да купувам ваучери но не ме инт искам да чувам гласа му .. а той понякога се едно ме отбягва ! :@ .. оФ извинявам се на сички които мислят че не е нужно да пускам темата : ( но наистина имах нужда да го кажа !! !! плЗ без тъпи мнения :-o
Alabalaportokala
02-08-2008, 12:16
Лелее. Аз примка да бях увил около врата му нямаше да го задуша толкова колкото ти :D :razz: . Успокой се. Колкото повече се суетиш, притесняваш и притискаш момчето толкова по бързо ще скъсате. Пий студена вода и дишай дълбоко :-D
feelthless4o
02-08-2008, 12:16
Мисля че проблема не е у теб а у него.
BlueFace
02-08-2008, 12:17
Мисля 4е тряя да му даде6 малко свобода ...Както се казва:"Ако оби4а6 не6то пусни го на свобода и ако то те оби4а 6те се върне" .Така 4е може да те сметне за нахална и 4е си обсебена от него и ако се хване с теб ти 6те си така постоянно...Не ти казвам да не му звани6 просто тряя по малко.Пък ако на него не му е достатъ4но той сам 6те ти се обади :) :P
sasha_90
02-08-2008, 12:17
Остави го да диша.
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 12:18
момчето е чешит ... натискай го тоя багабонтин :D
led_i_ogyn
02-08-2008, 12:29
И аз мисля, че не е в теб пробелма.
oo macka i az sam v sa6tata situaciq ... ;(
splendour
02-08-2008, 12:49
ем вий ко тои иска гадже а не тату. така 4е стига мъ ходи подир задника остеи го тои да та пот1рси и жий след колко жреме 6ти пи6е и така ...................
jim_beam
02-08-2008, 13:23
Аз примка да бях увил около врата му нямаше да го задуша толкова колкото ти
taka si e :) dai mu malko svoboda ;)
sexa_na_kompleksa
02-08-2008, 13:55
Според мен ти много го притискаш, може да не е свикнал на такива връзки. Оставай го и той да те търси и не излизайте винаги заедно - понякога трябва да отделяш и малко време на приятелите си, за да не се окаже накрая, че нямаш приятели, защото не си излизала с тях и гадже, защото си излизала прекалено много с него и бързо сте си омръзнали.
TasteOfSin
02-08-2008, 14:56
Наистина дай му свобода.Пък и ако известно време не го търсиш и накрая той те потърси ще е добър знак. :)
sapphirr
02-08-2008, 15:17
Лелее. Аз примка да бях увил около врата му нямаше да го задуша толкова колкото ти :D :razz: . Успокой се. Колкото повече се суетиш, притесняваш и притискаш момчето толкова по бързо ще скъсате. Пий студена вода и дишай дълбоко :-D
=D>
Вземи поговори с него и го питай защо ти се сърди?Каква е причината и ако наистина е основателна, коригирай си грешката...
Иначе за приятелката ти - знаеш, че някои момчета се заглеждат, може приятелката ти да му харесва като външност.За това не бива да се притесняваш, спокойно.Но за другото - поговерете.
ghostwisper
02-08-2008, 16:12
хах сърди ти се щот е лигльо;)ако винаги когато ти се разсърди изпадаш в кризи и едва ли не му се умоляваш,доста го дразниш да знаеш..аз поне съм го преживяла всичко това..Трябва да си малко по-неотстъпчива и примерно като ти каже "Сърдя ти се!" ти му кажи "Пффф лигащини" или "Офф бебе такова порасни!"..може и "И за кво ми се сърдиш,щот не ти изнася положението ли?Ми тогаа си гледай работата!"...И не му звъни постоянно!Това е много голяма грешка! Звънни му 1,2 максимум 3 пъти на ден..а не на всеки час!И той е човек и той има нужда от въздух да диша! Ще му свикнеш спокс! Айде :-)
1.не му забранявай да заглежда-това не означава че не изпитва силни чувства към теб(нормално е да заглежда)
2.ако му звъниш постоянно не го прави.така създаваш мисълта у него че не можеш без него
3.нормално е момчетата понякога да говорят простотии.
Значи ключът е в това-по-малко обаждания повече свобода и всички са щастливи :)
ами да освен ако не си много ревнива и не можеш да търпиш това.
spokouiino normalno e za4i strategiata e da pokavash pomalko 4e tipuka ne mu zvani ti 4akai toi da se seti kogato toi syeti razlikata v teb i 4e ti ne go atrsish tolkova toi 6te se osuznae i 6te po4ne da te tarsi, takiova sa mom4etata poakejesh li im 4e ti puka i po4vat d agybqt interes taka 4e si igrai na toploo i stydeno s nego ;)
malko_pros
02-08-2008, 21:09
Познаваме се от два месеца някаде ... Той е хубав,мил,забавен,като съм с него се чувствам ункално ... много ми е приятно с него .. ходим .. тоест излизаме от няколко седмици просто нещата се развиха супер бързо по цял ден заедно и сме неразделни .. но той е мн странен и от време на време земе та каже че ми се сърди или говори някоя простотия и направо разбива сичко в мене :? Гадно е и нз какво да правя с него .. чувствам че и той има почти същите чувства към мен но защо е толко странен .. и най-дразнещото е че заглежда моя съученичка-най добра приятелка :-x мисля че се колебае между двете ни но с нея просто няма как да стане нещо .. Аз непрекъснато питам за него , търся го , званя ми непрекъснато просто фалирах да купувам ваучери но не ме инт искам да чувам гласа му .. а той понякога се едно ме отбягва ! :@ .. оФ извинявам се на сички които мислят че не е нужно да пускам темата : ( но наистина имах нужда да го кажа !! !! плЗ без тъпи мнения :-o
махай го :?
stealthyGirl
02-08-2008, 21:11
Ти не го задушаваш-направо му запушваш трахеята. :D Ама и той не ста'а да ти кажа. :? 8-)
момчето е чешит ... натискай го тоя багабонтин :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти си велик "уе" :lol: :lol: :lol:
По темата: Не искам да те обидя или нещо, но съм на мнението, че ти си виновна."Остави го да диша бре". И той е човек... Ти направо не го оставяш да живее...'Ба мааму' не стават така нещата...Дай му въздух (понякога помага :-D ) :P
Че съм тъп :grin:
Успех бре :lol:
hooliganka89
02-08-2008, 21:19
Moмичето го търси,а сега вие казвате да намали търсенето,а някой дори каза да не го търси...Сигорна съм,че тя си мисли,че ако спре да го търси той няма да и звънне и така тихомълком нещата ще свършат.
А иначе наистина опитаи да званиш по-малко.А ти колко горе долу пъти му званиш на ден?Ако са повече от 5 наистина трябва да намалиш.
Аз когато бях малка така имах едно гадже така да се каже за половин година заедно ми званна 3 пъти :shock: а аз 3000 пъти...беше ужасно :shock: Успех с твоя надувко :P
Moмичето го търси,а сега вие казвате да намали търсенето,а някой дори каза да не го търси...Сигорна съм,че тя си мисли,че ако спре да го търси той няма да и звънне и така тихомълком нещата ще свършат.
А иначе наистина опитаи да званиш по-малко.А ти колко горе долу пъти му званиш на ден?Ако са повече от 5 наистина трябва да намалиш.
Аз когато бях малка така имах едно гадже така да се каже за половин година заедно ми званна 3 пъти :shock: а аз 3000 пъти...беше ужасно :shock: Успех с твоя надувко :P
Аз не сам казал да спре да го търси, а да намали (е да...все пак ти писа "някой" 8-) ). И все пак ако нещата стоят, както в по-горе посочената ситуация (А ти колко горе долу пъти му званиш на ден?Ако са повече от 5 наистина трябва да намалиш) вслушай се в някои съвети...Не си пилеем "труда" за нищо :razz: :-P :razz:
MiMcHeToOo
02-08-2008, 21:28
Да, задушаваш го. За това заглежда и съученичката ти. Кротни се малко, не е нужно да му звъниш всеки ден, да го притискаш.. След като и той има чувства към теб, значи сам ще те потърси.
Al3ksandra
02-08-2008, 22:31
Ами какво да ти кажа , една стратегия . За миг се успокой и му звънкай само по 1 път на ден. Ще се запита защо и ще ти звънне ;) Но т'ва не значи да охладнеете , бъди такава каквато си ама не го ревнувай прекалено.. както се казва дай му свобода малко ;) Също погови с него, за сърденето... има ги и такива момчета, сръдльовци :D И дръж се на ниво, покажи му че и ти можеш да се загледаш по някой страхотен пич , покажи му че и ти можеш неовлно ад се разсърдиш на него. За да се запита защо... Това в краен случай че продължи и след разговора на 4 очи... ;) Много обичам да давам съвети, ако има нещо проблеми, мяткай коментари аз ще следя темата нон стоп :) и успех :-P :-P
of toi she me zareje zaradi moita fr ;( :-x :x :? :shock: :( :( :( :(
Angel_of^love
02-10-2008, 07:02
Това го мислиш или вече е факт ?
Защото, ако си мислиш така - успокой се и дишай дълбоко.Нищо не се знае докато не се случи.Момчето може просто да я намира за готин човек, но в никакъв случай да не пренебрегва теб, защото около нас има много готини хора, но все пак ние се влюбваме само в този, с който си допадаме най-много... Дай му свобода.Така той ще реши, че има къде да маневрира и ще започне да те търси, защото ако наистина има чувства към теб - няма как да ти обърне гръб !
От друга страна му покажи, че тези "сръдливи истории" не са ти много приятни и не може да се лигави така, защото не сте в детската градина !...
Просто бъди спокойна и контролирай положението ! \:D/
А ако вече е факт.... пиши какво е положението и тогава ще дискутираме отново :?
Той е много объркан и се чуди с нея или с мене ? аз какво да правя :( а ако избере нея нз :(
Angel_of^love
02-10-2008, 07:42
Успокой се !!!...
Такам... Първо, ако избере нея няма какво да му мислиш, защото сам не знае колко и какво губи !... Второ, горе главата, той ще съжалява и ако те обича сега или по-късно ще дойде сам при теб облян в сълзи с извинение на уста... Просто му покажи, че държиш на него !
princesa_viki
02-10-2008, 07:49
Feelthless]Мисля че проблема не е у теб а у него.
+1
Можеш просто да го питаш какво става и всичко друго,което те интересува.
Можеш да направиш и така-Не го търси,не му звъни,ако те потърси значи имаш шанс,ако ли не,сама си води извода :?
Angel_of^love
02-10-2008, 07:55
Трябва да му покажеш, че държиш на него и го обичаш, но да му дадеш свобода за маневри... Само така ще се убедиш във верността му и в това дали въобще те заслужава ! 8)
Mhm taka i mislq da napravq ima svoboda neka sam reshi kakvo da pravi
D@rk_AnGeL
02-10-2008, 18:15
usi go na svoboda ,ako se vurne pri teb,zna4i vinagi e bil tvoi i te obi4a.......ostavi go sam da re6i.........
Еми ясно,че искаш да чуеш гласа му,но трябва да преодолееш това желание и да спреш да го търсиш,колкото и да ти е трудно да не го търсиш!Остви го той да те потърси!За една връзка са нужни двама! :x
Ако избере нея, значи не оценява това, което е имал. :-o Или просто не знае какво иска, а за сърденето - лигави се. Тъпа история, търси го по-рядко. Няма смисъл да харчиш излишно пари, дори не знаеш дали ще е с теб след 1 седмица. ;) И - спокойно, не е последното момче на света.