View Full Version : ...
PrIqTeLkA_oT_AdA
02-08-2008, 12:53
....
BlueFace
02-08-2008, 12:59
Пффф мн гадно се е полу4ило(не оспях да про4ета мн добре историята за6тото котаракът ми спи на корема ).Просто не виждам какво може6 да направи6.Тая 100% иска да ти го открадне...Пък явно и той изпитва някви 4увства... :? :( Много е тъжно наистина :?
BlueFace
02-08-2008, 13:00
Амм и ако пи6е6 о6те теми пи6и ги на кирилица 4е разбрах 4е някой хора тука не искат да си затормозяват мозъците с латинеца... :?
еми.. ако приемем, че ти казва истината и тя за него е само колежка.. мисля, че единственото нещо което ще постигнеш с тези си действия е да се разделиш с него.. дай му малко свобода - ако те обича найстина няма за какво да се притесняваш, ако ли не - дали ще скъсате заради тази или заради следващата разлика почки няма, освен ова, че ще се тормозите повече взаймно... и те така
jim_beam
02-08-2008, 13:17
dori i da ne q haresva ti go zadu6ava6 (sorry li4no mnenie) i ako prodaljava6 taka 6te go zagubi6.....
намесата на 3 ти човек винаги е излишна, говори с него! кажи му да се с1образи!!
sweet_sorcerer
02-08-2008, 19:07
Ами аз съм малко дявол и бих си намерила и аз един такъв приятел само за да осъзнае той какво ми причинява... :evil: А за случая - според в случая максимата "Дръж приятелите си близо, враговете - по-близо" би ти помогнала.... :wink: :wink: :evil:
PrIqTeLkA_oT_AdA
02-09-2008, 12:09
Благодаря ви за отговорите !Говорих с него .. обещаваше,че не би направил нищто с което да ме нарани .. а между другото за 14-ти и без това 6те съм там .. ако се наложи сама ще и покажа че няма да го има дори цената да е да се разделя с него ...Иска ми се това да му е наи-хубавия Св.Валентин и 6те се постарая за това :) и да и покажа ,4е наистина го оби4ам ужастно много за да може тя да ми го отнеме и да види сама 4е тя такъв 4овек .. не 6те има ... и да не се бурка .. благодаря ви отново !
BrokenInnocence
02-09-2008, 15:13
Момиче, ти си леко зле... ревността никога няма да помогне на връзката ти- когато е безпричинна само ще ви развали отношенията, когато има повод за нея, значи вече е късно. А и, така като гледам нямаш много доверие на момчето... И какви са тея селски изпълнения "Ще й покажа аз на нея". Незнам на колко си години, но се дръж малко на ниво.
Angel_of^love
02-09-2008, 15:28
Ревността в такива моменти само пречи. Бъди внимателна, следи намеците и всичко останало, но му дай свобода... Тогава или ще се увериш в неговата вярност и в любовта му към теб... или ще го загубиш...Така няма да го притискаш в ъгъла, няма да го поставяш в неудобно положение, няма и нея да я унижаваш... Все пак всеки има право да намери истинската си любов.Ако това си ти - не се съмнявай, че между тях има нещо... ако не си ти... тогава си дай сметка, че няма смисъл да оставате заедно, ако всичко ще се гради на лъжи и задни мисли... Бъди лоялна и не рязка... Ако е влюбен в нея - ти няма как да го спреш...а няма и да има смисъл да го правиш, а ако те обича ще престане с тези есемеси и тем подобни, защото ще види, че те наранява ... Успех ! ;-)
Да ти кажа честно и аз имам подобен проблем,но не със негова колежка, а бивша-в крайна сметка каквото и да прави тази въпросната колежка може само да завижда и да си гризе ноктите,че вечер се прибира при теб,а не при нея...но наистина е мн дразнещо и такъв проблем винаги може да съсипе идеалните отношения,независимо колко близки сте си и колко се опитваш да не ревнуваш-в даден момент просто ти писва да търпиш и да гадаеш какво се случва.Но...както казваш...ако се стигне по-далеч...винаги можеш да я пречукаш поне на тебе ще ти олекне,а селяка,който не е имал смелостта да ти каже истината в очите би бил просто поредния мелез,псевдо-мъжага,или просто СТРАХЛИВЕЦ.
nicolepcd
02-09-2008, 16:39
Каква е била темата, че виждам само точки? :-o
sh3_1s_7h3_0n3
02-09-2008, 16:41
Липсва тема -=> заключвам.