View Full Version : Как да разговарям с родителите си?
... da razgovarqm s roditelite si.te po cql den sa na rabota,a az po cql den sam v daskalo...nz za6to no kogato imam problem me e sram da govorq s tqh,a te se darjat s men kato 4e li sam malko dete... :-k kajete kak da im podskaja 4e imam problem......
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
За кво ти е да им казваш.Сподели с приятелите си.Ако пък толкова искаш да говориш с тях за проблема ти винаги можеш да намериш време.Не ми се вярва да бачкат до 22-23 часа и неделя :) .А за срама не мога да ти помогна (както и никой де ) просто събери смелост и говори с майка си/баща си с когото се разбираш по добре.
sasha_90
02-08-2008, 15:30
Фактът,че не разбират кога имаш проблем,не е добре.
trittico
02-08-2008, 15:36
Според мен няма причина да се срамуваш , когато искаш да споделиш нещо (особено майка ти, щом си момиче :) ) ....накарай ги да разберат, че вече не си чак толкова малка, за колкото те мислят, въпреки че май при повечето родители е така, просто се притесняват за теб..........бтв на колко години си ? :)
Разбирам те и ще ти кажа защо е така.Тъй като не се виждате често те един вид са пропуснали твоето порасване и за тях все още си малко момиченце.Баща ми,например,когато сам била на 2 години е започнал да пътува по корабите и спря едва преди няколко месеца(сега съм на 18 ).Той не знаеше със сигурност кой клас съм,на колко години съм,гледаше ме странно,когато се гримирам или как се обличам като ще излизам,защото е пропуснал детството ми и онези моменти,когато съм започнала да ставам жена.С майка ми никога не съм споделяла.Или хаиде да не казвам никога - ужасно рядко споделям.Тя е консервативна и прави от мухата слон,затова избягвам да и говоря за живота ми.Иначе си говорим за общи неща - как е из училище,за приятелките и,с които сме от малки заедно,за глупости.Имаше един период(бях на 16 :wink: ),когато се бях скарала с нея,защото я обвиних,че никога не ми е давала възможност да споделям с нея,а тя отрече.Просто родителите ти са такива,нямате навика да си говорите.Аз се отказах от идеята си да споделям с майка ми и по-добре :) Някой ден все ще ми се наложи и без нея да се оправям нали? :)
:) napalno sam saglasna s teb ^BAD_GIRL^ i iskam da vi blagodar za savetite vi mislq 4e mi pomognahte po nqkakav na4in :) :) :)
DieselBlood
02-08-2008, 18:08
na 14 sam i postoqnno se karame s na6te martinee napi6i si doma6nata
martinee ela tuka trqq6 mi
martinee otide do magazina
naprao glavata mi e :booooomb:
na 14 sam i postoqnno se karame s na6te martinee napi6i si doma6nata
martinee ela tuka trqq6 mi
martinee otide do magazina
naprao glavata mi e :booooomb:
:lol: :lol: :lol: ти пък ако на това му викаш "скарване" :shock: "напиши си домашното" ; "ела тук че ми трябваш за малко" ; "отиди до магазина" ... според мен това го има в всяко семейство ... а ти трябва да си доста разглезено хлапе за да се оплакваш от толкова дребни неща :-D
psychopath
02-08-2008, 19:13
Мартинеее дай 6 леа ;)
Мартинеее дай 6 леа ;)
Искам и аз бе!
lazy_lady
02-09-2008, 14:54
ако са толкова улисани от работата си и рутината в ежедневието, една сутрин прост на всеослушание кажи "Кога ви е удобно и ще имате време да си поговорим, че има нещо, коеот много ме тревожи." Е, няма начин да не се преобърне нещо в тях и да осъзнаят, че не пбръщат достатъчно внимание, а и така поставен въпроса автоматично изключва срама, защото те ще са предварително подготвени, че е нещо деликатно и мислено ще са прехвърлили всички възможни деликатни въпроси, така че няма да има изненади.
BrokenInnocence
02-09-2008, 15:54
Нищо не споделям с нашите... и съм оцеляла досега. И ти ще успееш.
nicolepcd
02-09-2008, 16:30
Ми и аз не споделям с тях... те ме питат, но аз просто НЕ МОГА да споделя... така съм свикнала... На 15 съм, и не мисля скоро да споделям с тях... Ако е нещо важно... ще кажа, но няма скоро да се омъжвам :D
•._.•No_NaMe•._.•
02-09-2008, 16:47
Ми и аз не споделям с тях... те ме питат, но аз просто НЕ МОГА да споделя... така съм свикнала... На 15 съм, и не мисля скоро да споделям с тях... Ако е нещо важно... ще кажа, но няма скоро да се омъжвам :D
i az sam taka :)
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117998 , виж на ЦвЕтИт0 темата. ;)
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-10-2008, 07:52
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117998 , виж на ЦвЕтИт0 темата. ;)
:)