Влез

View Full Version : Как да му кажа,че искам да ми е първият...

WithLove
02-08-2008, 15:56
Эдравейте!
Пиша ви,эащото напоследък доста обмислям тоэи проблем,но не иэлиэам на глава със себе си.Има едно момче,което спечели доверието ми иэцяло.Сигурна съм,че не се престрева и,че наистина е свестен.Много държа нанего,приятно ни е эаедно,той също има чувства към мен.Тъй като съм девствена,искам той да ми е първия.Мисля,че е подходащ.Той е първото момче,с което ми се иска да стигна до интимнст.Достатъчно информирана съм в таэи област,чела съм много и се чувствам готова.Но искам първият ми път да бъде с него.Обедена съм в това.Доста мислих и се оверих ,че го искам.Но доста се притеснявам.До сега не съм говорила с него на таэи тема.Иэобщо не сме повдигали темата эа секса.Той не го е споменавал.Не энам эащо.Предполагам,эа да не ме притиска..да,от скоро сме эаедно,но пък аэ се чувствам готова и не мисля,че е лошо.Още повече,че и двамата иэпитваме сериоэни чувства един към друг.Но наистина много се притиснявам да повдигна таэи тема,не энам точно как,не энам как ще реагира...абе голямо притеснение ме е подгонило...мола,помагайте. :-)

padnal_angel
02-08-2008, 16:02
Ami prosto mu kaji :))) tolkova li e strashno ? Ako te e sram da mu go kajesh direktno kaji mu tova koeto napisa tuk i gotovo :)))

Slawi92
02-08-2008, 16:04
mi ako te e sram da mui go kaje6 v liceto mu go napi6i po skype ili kat sms ili nz

dekovbg
02-08-2008, 16:05
просто му го кажи не се притеснявай или му намекни по някъв начин и преди да почнете ако искаш му каже че той е първият и ... :)
мн яко ще му стане ако го възбудиш без да очаква :) поне теи си мисля при мен ще е така .. успех

v3nDe77a
02-08-2008, 16:06
кажи му го директно... :P

Lorelei
02-08-2008, 16:08
Vse pak govorite edin ezik.Opitai taka :)

neshty
02-08-2008, 16:10
nai-dobre mu go kaji direktno ili ako te e 4ak tolkova sram mu go namekni :-P

maci
02-08-2008, 16:12
az ne razbrah dali toi znae che si devstvena :-o

WithLove
02-08-2008, 16:37
az ne razbrah dali toi znae che si devstvena :-o
Всъщност сега се сетих,че преди време бях споменала.Така,че да-энае :)

Glezanka
02-08-2008, 17:33
И на колко години сте?И от колко време сте заедно?И какво ти пречи директно да му кажеш,че искаш той да ти е първия?

TH33N
02-08-2008, 17:33
не му казвай нищо - той трябва сам да разбере.
ако случайно не разбере - просто не те заслужава - елементарно е...

lwsu
02-08-2008, 17:46
ами, намекни му, че искаш някаде да се уедините, да останете само двамата, дай му разбира се малко време да се подготви.. нещо от рода на "айде утре да гледаме филм у нас - няма да има никой" или "айде да не ходим пак на този купон - по добре да идем и нас да ти покажа новата си рокля от микроскопична финновлакнеста телена мрежа (примерно) "... останалото ще дойде последователно като се отпуснете...

macka_88
02-08-2008, 17:48
Aa btw na kolko ste godini?!Vapreki 4e ne e ot golqmo zna4enie..6tom se 4uvstva6 gotova..ama ne i da si naa pod 15 :)
A za temata..ili mu go kaji ili mu go pokaji s ne6to..celuvki..ala bala,ra4i4ki..lubovna igra..i taka :)

WithLove
02-08-2008, 18:19
Ами гоня 17 вече...... :-D
А с него сме от скоро эаедно,но се поэнаваме от отдавна,пък и както каэа му имам пълно доверие.

psychopath
02-08-2008, 18:36
направо...

Undying
02-08-2008, 18:37
Еми ддз,просто му го кажи,момче е,едва ли ще му стане неудобно или нещо от сорта. :D

lussi
02-08-2008, 20:43
Mom4etata mislqt mn pove4e za sex ot momi4etata, po skoro she mu haresa ako mu kajesh i daje she mu olekne, ako li ne iz4akai go toi da ti kaje , ako imash tarpenie de :wink:

Made_of_Pain
02-08-2008, 20:45
' Хай, айде да се чукаме!'

Имам странното чувство, че и приятелят ти е недокосван .... и недокосвал =)

П.С. Пише се 'Убеждение' и 'Уверение'

_tarantuLka_
02-08-2008, 20:46
Ама ти сама си противоречиш май - май... Ако наистина го познаваш, харесваш много и му имаш пълно доверие, тогава защо ще те е срам? Няма нищо срамно в това... Все някога ще се случи. Правилно са ти дали съвет да му кажеш да гледате филм във вас... Просто му намекни по някакъв начин... Кажи му, че искаш да останете насаме двамата... И когато това стане, бъди откровена с него, кажи му какво мислиш... Но задължително му го кажи очи в очи... Такива по скайп и есемеси да ги нямаме!!! Те са възможно най-смотаният вариант. Когато споделяш с някого нещо от голямо значение, трябва да видиш реакцията му, колкото и трудно да ти се струва да му го кажеш в лице... Аз не си спомням моите думи точно какви бяха, но не казах на приятеля си директно... Просто му намекнах, че до преди него не съм била "сериозна" във връзките си и усещам, че ми е времето да се променя... Успех, малката... :)

angel_girll
02-08-2008, 20:56
ако ти не можеш дай го насам ние ще му кажеме.. нямаш проблеми :)
Нее шегувам се, сега сериозно..

Не знам за вас, но мисля, че щом се притесняваш да му кажеш, че искаш да ти е първия, аз съм на мнение .. че трябва да почнете спокойно да говорите на тази тема. Не като земете да говорите и да се червите. Иначе не виждам какво е толкова трудно, вярно отстрани е мн лесно да се каже ама все пак сядаш един ден и му казваш виж ся тей тей аз мн те обичам.. казваш му това което мислиш.. не да си съчиняваш разни измишльотини като по филмите и просто то ще си тръгне разговора. Или пък наистина както казаха някои.. съберете се да гледате филмче и да се усамотите, по някое време може да се целунете ала бала.. пусни му някоя и друга ръка от кръста надоло.. и мъжкия му инстинкт ще се надигне и ще се досети ;)

krem4et0
02-09-2008, 08:44
Ами гоня 17 вече...... :-D
А с него сме от скоро эаедно,но се поэнаваме от отдавна,пък и както каэа му имам пълно доверие.
Не си мисли, че като си на 17 вече трябва да гониш влака, че ще си одъртееш девствена. сега, ако искаш секс, то тогава му го кажи направо. Друг начин, за да те разбере НЯМА! Друг е въпросът, че вие сте си гаджета и това ще си дойде естествено в процеса на ласките 1 към друг. може просто да си по-настоятелна, да си по-страстна в целувките и докосванията. И просто, ако той посегне за нещо друго да не се дърпаш. Успех и спокойно. Като си решила да е той, ще е той. но не е нужно да пришпорваш нещата.

WithLove
02-09-2008, 18:11
Благодаря ви :)

DeVoi4eTo
02-09-2008, 18:17
Ami prosto mu kaji :))) tolkova li e strashno ? Ako te e sram da mu go kajesh direktno kaji mu tova koeto napisa tuk i gotovo :)))
доста мъдър съвет :wink:

keepmovin
02-09-2008, 18:27
Lele zakvo izob6to puska6 takava tema kazvai mu bez izob6to da ti puka..Stra6en kef e priatelkata ti da ti kaje 4e si i 1viq razbirase ako ti vqrva..Za6toto ako ne si mu purvata 6te si pomisli 4e si imala mn doverie i na 4oveka pr nego :] koeto e dosta kofti.Taka4e ne se zamislqi izob6to :)

Miho915
02-09-2008, 21:50
Момчетата обичат изненади ...... кажи му го направо , виж как ще реагира ... не вярвам да се стресне толкоз .... после кажи кво е станало :)

shoon
02-11-2008, 12:54
Не чакай ще изпуснеш момента :wink:

NH3
02-11-2008, 13:02
нищо не казваш хвашташ го за кура дърпаш го е ъгъла и от там на татък мача е ясен няма кво да му мислиш просто е като 2 и 2 200 :)

jjjjjj6363
02-11-2008, 16:45
spored men ako neiskash da mu go kazvash directno kato izlizate nqkade go pitai kak izglejdam sexy li sum i ot tam moje te da otvorite tazi tema