.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Sofiq

Как да му кажа,че искам да ми е първият...

Эдравейте!
    Пиша ви,эащото напоследък доста обмислям тоэи проблем,но не иэлиэам на глава със себе си.Има едно момче,което спечели доверието ми иэцяло.Сигурна съм,че не се престрева и,че наистина е свестен.Много държа нанего,приятно ни е эаедно,той също има чувства към мен.Тъй като съм девствена,искам той да ми е първия.Мисля,че е подходащ.Той е първото момче,с което ми се иска да стигна до интимнст.Достатъчно информирана съм в таэи област,чела съм много и се чувствам готова.Но искам първият ми път да бъде с него.Обедена съм в това.Доста мислих и се оверих ,че го искам.Но доста се притеснявам.До сега не съм говорила с него на таэи тема.Иэобщо не сме повдигали темата эа секса.Той не го е споменавал.Не энам эащо.Предполагам,эа да не ме притиска..да,от скоро сме эаедно,но пък аэ се чувствам готова и не мисля,че е лошо.Още повече,че и двамата иэпитваме сериоэни чувства един към друг.Но наистина много се притиснявам да повдигна таэи тема,не энам точно как,не энам как ще реагира...абе голямо притеснение ме е подгонило...мола,помагайте.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Re: Как да му кажа,че искам да ми е първият...

Ami prosto mu kaji )) tolkova li e strashno ? Ako te e sram da mu go kajesh direktno kaji mu tova koeto napisa tuk i gotovo ))
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    Улицата
    mi ako te e sram da mui go kaje6 v liceto mu go napi6i po skype ili kat sms ili nz

Град
    Русе
    просто му го кажи не се притеснявай или му намекни по някъв начин и преди да почнете ако искаш му каже че той е първият и ...
    мн яко ще му стане ако го възбудиш без да очаква поне теи си мисля при мен ще е така .. успех
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

кажи му го директно... :P
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Vse pak govorite edin ezik.Opitai taka
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    nai-dobre mu go kaji direktno ili ako te e 4ak tolkova sram mu go namekni
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

az ne razbrah dali toi znae che si devstvena

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от maci
    az ne razbrah dali toi znae che si devstvena
    Всъщност сега се сетих,че преди време бях споменала.Така,че да-энае

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    И на колко години сте?И от колко време сте заедно?И какво ти пречи директно да му кажеш,че искаш той да ти е първия?

Град
    127.0.0.1
    не му казвай нищо - той трябва сам да разбере.
    ако случайно не разбере - просто не те заслужава - елементарно е...
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ами, намекни му, че искаш някаде да се уедините, да останете само двамата, дай му разбира се малко време да се подготви.. нещо от рода на "айде утре да гледаме филм у нас - няма да има никой" или "айде да не ходим пак на този купон - по добре да идем и нас да ти покажа новата си рокля от микроскопична финновлакнеста телена мрежа (примерно) "... останалото ще дойде последователно като се отпуснете...
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Sofia
    Aa btw na kolko ste godini?!Vapreki 4e ne e ot golqmo zna4enie..6tom se 4uvstva6 gotova..ama ne i da si naa pod 15
    A za temata..ili mu go kaji ili mu go pokaji s ne6to..celuvki..ala bala,ra4i4ki..lubovna igra..i taka

Град
    Sofiq
    Ами гоня 17 вече......
    А с него сме от скоро эаедно,но се поэнаваме от отдавна,пък и както каэа му имам пълно доверие.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    направо...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Еми ддз,просто му го кажи,момче е,едва ли ще му стане неудобно или нещо от сорта.

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Mom4etata mislqt mn pove4e za sex ot momi4etata, po skoro she mu haresa ako mu kajesh i daje she mu olekne, ako li ne iz4akai go toi da ti kaje , ako imash tarpenie de

Супер фен
    Град
    Венера
    ' Хай, айде да се чукаме!'

Имам странното чувство, че и приятелят ти е недокосван .... и недокосвал =)

П.С. Пише се 'Убеждение' и 'Уверение'

Ама ти сама си противоречиш май - май... Ако наистина го познаваш, харесваш много и му имаш пълно доверие, тогава защо ще те е срам? Няма нищо срамно в това... Все някога ще се случи. Правилно са ти дали съвет да му кажеш да гледате филм във вас... Просто му намекни по някакъв начин... Кажи му, че искаш да останете насаме двамата... И когато това стане, бъди откровена с него, кажи му какво мислиш... Но задължително му го кажи очи в очи... Такива по скайп и есемеси да ги нямаме!!! Те са възможно най-смотаният вариант. Когато споделяш с някого нещо от голямо значение, трябва да видиш реакцията му, колкото и трудно да ти се струва да му го кажеш в лице... Аз не си спомням моите думи точно какви бяха, но не казах на приятеля си директно... Просто му намекнах, че до преди него не съм била "сериозна" във връзките си и усещам, че ми е времето да се променя... Успех, малката...
    Усмихни се - утре ще е по-зле!

ако ти не можеш дай го насам ние ще му кажеме.. нямаш проблеми
    Нее шегувам се, сега сериозно..

Не знам за вас, но мисля, че щом се притесняваш да му кажеш, че искаш да ти е първия, аз съм на мнение .. че трябва да почнете спокойно да говорите на тази тема. Не като земете да говорите и да се червите. Иначе не виждам какво е толкова трудно, вярно отстрани е мн лесно да се каже ама все пак сядаш един ден и му казваш виж ся тей тей аз мн те обичам.. казваш му това което мислиш.. не да си съчиняваш разни измишльотини като по филмите и просто то ще си тръгне разговора. Или пък наистина както казаха някои.. съберете се да гледате филмче и да се усамотите, по някое време може да се целунете ала бала.. пусни му някоя и друга ръка от кръста надоло.. и мъжкия му инстинкт ще се надигне и ще се досети

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Ами гоня 17 вече......
    А с него сме от скоро эаедно,но се поэнаваме от отдавна,пък и както каэа му имам пълно доверие.
    Не си мисли, че като си на 17 вече трябва да гониш влака, че ще си одъртееш девствена. сега, ако искаш секс, то тогава му го кажи направо. Друг начин, за да те разбере НЯМА! Друг е въпросът, че вие сте си гаджета и това ще си дойде естествено в процеса на ласките 1 към друг. може просто да си по-настоятелна, да си по-страстна в целувките и докосванията. И просто, ако той посегне за нещо друго да не се дърпаш. Успех и спокойно. Като си решила да е той, ще е той. но не е нужно да пришпорваш нещата.

Град
    Sofiq
    Благодаря ви

Фен
    Град
    burgas mu e maikata

Re: Как да му кажа,че искам да ми е първият...

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    Ami prosto mu kaji )) tolkova li e strashno ? Ako te e sram da mu go kajesh direktno kaji mu tova koeto napisa tuk i gotovo ))
    доста мъдър съвет
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Lele zakvo izob6to puska6 takava tema kazvai mu bez izob6to da ti puka..Stra6en kef e priatelkata ti da ti kaje 4e si i 1viq razbirase ako ti vqrva..Za6toto ako ne si mu purvata 6te si pomisli 4e si imala mn doverie i na 4oveka pr nego :] koeto e dosta kofti.Taka4e ne se zamislqi izob6to
    Oh girl I'm not a hunter !

Момчетата обичат изненади ...... кажи му го направо , виж как ще реагира ... не вярвам да се стресне толкоз .... после кажи кво е станало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си