Влез

View Full Version : На какъв етап от връзката си правихте...

goddes
02-08-2008, 17:14
На какъв етап от връзката си правихте секс за "първи път" със сегашното си гадже? :)

marina star
02-08-2008, 17:16
v na4aloto.nie 1-vo imahme samo sexualno privli4ane edin kam drug po-kasno se zadalbo4iha ne6tata

macka_88
02-08-2008, 17:36
ami az s moq priqtel sme zaedno ot 6 meseca...na 3-q mesec go napravihme :)

lwsu
02-08-2008, 17:55
по-малко от месец, след като се запознахме... ама периода няма значение, като ви се прииска си го направете, а не да ви се иска ама да не го правите щото не са минали 47 дена, не е пълнолуние, температурата не е над 23.7 градуса и Алена е казала че днес не ви е момента за полов акт, тва са глупости. И без това като се пристрастите после ще го правите всеки ден ;)

pitan4icata
02-08-2008, 17:58
emi na 4-tiq mesec sled kato se bahme razdelili za sedmica -dve i se sabrahme osaznah kolko go obi4am i re6ih 4e si zaslujava da e imenno s nego i ne sajalqvam za6tot vse o6te sme zaedno i se obi4kame

partychild
02-08-2008, 18:22
Познавахме се отдавна...... след като се събрахме ходихме 7 месеца.. а ние се обичахме дори и преди да започне връзката ни... и сега сме още заедно :smt007

kPuCkA
02-08-2008, 18:25
Понеже сега нямам връзка ще отговоря за предишната....мисля,че беше някъде на 2-рата или 3-тата седмица...

FENKATAA
02-08-2008, 18:26
ами ние като се запознахме отначало бяхме само приятели някъде 3 месеца след това си станахме гаджета ии някъде след две седмици след като сме станали гаджета го правихме :)

girl91
02-08-2008, 19:38
...

ThePainIsReaL
02-08-2008, 19:38
С приятеля ми сме заедно от много малки. Направихме го като бях готова и уверена в това, което искам..
А също и като бяхме малко или много израстнали и натрупали информация и самоувереност. Това стана след 1 година от началото на връзката ни. Въобще не съжалявам..

Lorelei
02-08-2008, 19:40
Na etap,v koito go chuvstvah dostatychno blizyk i mojeh da mu se otdam napylno.Polovin godina sled kato se zapoznahme.

psychopath
02-08-2008, 19:41
няа сегашна 8-)

dudeto_sy
02-08-2008, 19:55
Всяка връзка си има свой собствен облик. Редно е преди да легнем с някого към когото имаме сериозни намерения да изчакаме, да разберем на къде вървят нещата и чак тогоава, ако усетим, че това е човека за по-сериозната връзка, чак тогава да правим секс. За всяка връзка това е много индивидуално.

Virgin
02-08-2008, 20:15
2 седм някъде :P

skatemore
02-08-2008, 20:18
ние ходим от 2 седмици и още е ранооооооо

maci
02-08-2008, 20:20
na 4-tiq den i sme zaedno vehe ot 1 g i 4 meseca

rame
02-08-2008, 20:43
Някъде първия-втория месец беше. :)

Insatiable
02-08-2008, 21:02
Понеже сега нямам гадже ще кажа за бившето 8-) Чааак през осмия месец от връзката ни спахме заедно, но то ми беше и за първи път и за това... Не съжалявам :)

angel_girll
02-08-2008, 21:09
И аз малко като Insatiable .. чак на 7 месец го направихме, защото и на мен ми беше първия път иначе преди да тръгнем се познавахме от половин година а вече сме година и 1 месец заедно :)

krem4et0
02-09-2008, 08:40
Аз исках доста по-рано, но просто много ме боля няколко пъти и с месеци ме отказа от идеята да правя секс. Предвид случилото се после, щеше да ми е гадно предишните опити да бяха сполучили(имахме просто много тежък период по едно време).
Направихме го, когато реших, че боли, небои не мога повече и искам вече да съм с него. Честно казано се боях да не би да получи всичко, което иска и да не съм му интересна. Абе сума ти неща ми минаваха през малката главичка.
Трябваше да съм сигурна и уверена в себе си и в нас. А това се случи 18 месеца след началото на нашата връзка!

neshty
02-09-2008, 08:58
на 3-тата или 4-тата седмица

ShokoladkaTa
02-09-2008, 09:21
Заедно сме вече почти 1 година , и го направихме някъде края на първия началото на втория месец 8)

radito
02-09-2008, 09:49
след месец и нещо някъде 8)

lLady_MooN_RaiN
02-09-2008, 10:10
О, ние бяхме вече ужасно близки, когато го направихме за първи път. Просто така се стекоха обстоятелствата. Бяхме зедно от почти година. Но беше хубаво...

MakeMeLaugh
02-09-2008, 10:10
На 7-мия месец и половина :)
Пък и когато тя беше готова за първият път :)

Хм.. учудвам се как говорите, че сме искали само секс мъжйкия пол.. а колко момиченца си дават толкова лесно п****е още на няма месец... ехх живот живот ;д;д;

WaKo
02-09-2008, 10:15
На 7-мия месец и половина :)
Пък и когато тя беше готова за първият път :)

Хм.. учудвам се как говорите, че сме искали само секс мъжйкия пол.. а колко момиченца си дават толкова лесно п****е още на няма месец... ехх живот живот ;д;д;

То да ти кажа, не толкова много, а всички го правят горе-долу така. Нямам предвид тука девствени момичета, а такива вече с опит малко повечко - повечето на 2-рата-3-тата седмица са готови.
А иначе по темата - със сегашната ми приятелка - около месец след като тръгнахме, може би някой ден по-рано

MakeMeLaugh
02-09-2008, 10:28
Не ве виж няма проблем. 2-3-4-та който когато иска,. всеки си има нужди ;) След като вече си избрал да ходиш с тоя човвек значе искаш и секс с него :)

Ама въпроса е там, че повече женски знаят само да изтъкват как мислим само за секс, че друго не ни интересува, и дърба бъра искали само чувства.. Дразня се. Поне да си принзват че са като нас почти а не да парадират с друго.. Щото ние тоя секс не го правим сами нали ;)

krem4et0
02-09-2008, 11:02
Въпреки, че не съм млада и съвсем не съм девствена, ако имам друга връзка не бих правила секс първия месец. Аз за 1 месец не мога да опозная даден човек, да се отпусна и да не се притеснявам. А и от достойнство бих почакала 2-3 месеца :D

hottie
02-09-2008, 11:24
zapo4nahme s seks..o6te purvata ve4er i sme o6te zaedno :-P

rame
02-09-2008, 11:26
Въпреки, че не съм млада и съвсем не съм девствена, ако имам друга връзка не бих правила секс първия месец. Аз за 1 месец не мога да опозная даден човек, да се отпусна и да не се притеснявам. А и от достойнство бих почакала 2-3 месеца :DДа права си ,но другото което е,че моя го познавах доста преди да тръгнем :) И когато тръгнахме бях сигурна в него и в себе си и... не се излъгах :P

WaKo
02-09-2008, 11:41
Не ве виж няма проблем. 2-3-4-та който когато иска,. всеки си има нужди ;) След като вече си избрал да ходиш с тоя човвек значе искаш и секс с него :)

Ама въпроса е там, че повече женски знаят само да изтъкват как мислим само за секс, че друго не ни интересува, и дърба бъра искали само чувства.. Дразня се. Поне да си принзват че са като нас почти а не да парадират с друго.. Щото ние тоя секс не го правим сами нали ;)

Абе не са съвсем като нас.... :::

alex4o
02-09-2008, 11:53
на 2та седмица :oops:

pepelq6kaaa
02-09-2008, 11:57
v na4aloto.nie 1-vo imahme samo sexualno privli4ane edin kam drug po-kasno se zadalbo4iha ne6tata
+1

hahavteen
02-09-2008, 12:01
10 meseca 4akahme

darla
02-09-2008, 14:24
Ми...на втората седмица.Заедно сме вече 2 години

krem4et0
02-09-2008, 14:29
Въпреки, че не съм млада и съвсем не съм девствена, ако имам друга връзка не бих правила секс първия месец. Аз за 1 месец не мога да опозная даден човек, да се отпусна и да не се притеснявам. А и от достойнство бих почакала 2-3 месеца :DДа права си ,но другото което е,че моя го познавах доста преди да тръгнем :) И когато тръгнахме бях сигурна в него и в себе си и... не се излъгах :P
Това е съвсем различно опознаване!

KimBerLy1912
02-09-2008, 18:32
Ми на месец и половина.. : ))) Всъщност малко съжелявам...искаше ми се да почакам още малко за "престиж" :D Нооо хормони кво да ги праиш...Сега почти 11 месеца сме заедно : )))

SilverAngel
02-09-2008, 18:34
ami az s moq priqtel sme zaedno ot 6 meseca...na 3-q mesec go napravihme :)

И при нас нещо такова, само че сме заедно от почти 6 месеца....

why^n0t
02-09-2008, 19:45
В началото. Първите дни, ама и аз се попадам на момичета. :?

radito
02-09-2008, 19:46
Мхм същото :)

rame
02-09-2008, 22:41
Това е съвсем различно опознаване!Различно е в някаква степен,но е мн полезно... Всмисъл мн е различно това да срещнеш едно момче,да се харесате,да се позарибявате една-две седмици (или даже по-малко), да тръгнете и да мислиш че го познаваш.... Но ако го познаваш от няколко години,излизали сте в компания,наблюдавала си го и отстрани как се държи и какво представлява-тогава можеш да си сигурна в него,след като знаеш какъв е наистина и какво търси :) Защото в мн случаи в началото на връзката,за да те свалят,те се представят за такива каквито не са...и това може да продължи доста...докато не получи своето :? Това имах предвид като казах за познаването-че е добре да имаш точна представа за човека до теб :)

blueeyess-
02-09-2008, 23:15
миииии..... на 3тата среща...?! мхм....

krem4et0
02-10-2008, 09:14
rame, за това аз опознавах моя човек година и половина. И все пак някой може да е добър като приятел, но като гадже да не става. Както и обратното!

rame
02-10-2008, 10:17
rame, за това аз опознавах моя човек година и половина. И все пак някой може да е добър като приятел, но като гадже да не става. Както и обратното!Да,но тук въпроса беше за това дали имаш доверие на човека до теб че няма да те зареже след секса,че няма да иска от теб само секс... А като го знаеш какъв е наистина-всмисъл ако преди да ходите е използвал момичета,бил е бройкаджия,малко трудно до го промениш... :o Иначе опознаването си го има винаги,аз моя все още го опознавам,и съм сигурна,че и ти в твоята повече от тригодишна връзка (нали толкова беше) :) все още понякога откриваш някои нови неща в твоя приятел :P

krem4et0
02-10-2008, 10:28
О, да. Снощи беше изключително повратен момент в нашите отношения и го познах в друга светлина :D

LustForSk8ing
02-10-2008, 13:13
za jalost zapoznahme se i se iz4ukahme :) mn bqh zagorqla i go pitah (o6te bez da go poznavam) "iska6 li da se iz4ukame" i stana i sq sme zaedno :)

Sasha2k8
02-10-2008, 13:28
Заедно сме от година и 7 месеца и го направихме чак на 4 месец. Тогава вече бях сигурна, че ме обича и че не е кретен който ще ме зареже веднага след това...освен това исках първият ми път да е с него :-)

Smirnoff
02-10-2008, 13:30
На втория месец някъде ;)

maackata
02-10-2008, 13:53
Ami na 6 mesec be6e za parvi pat....... :-P

TH33N
02-10-2008, 14:00
ако не се лъжа на 2-рата седмица правихме секс.. просто преди това нямаше къде. аз по принцип съм свикнал да получавам това, което искам от първата вечер.. но усетих, че тази девойка е различна.. пръвите три дни когато излизахме - аз не можех да повярвам, че съм такова дърво.. бях си изгубил ума.. и бях толкова предпазлив.. че просто не приличах на себе си.. третата вечер се награбихме много яко.. но просто нямаше къде.. а определено не исках да чукам тази двеойка в парка.. или пък да я заведа на хотел - както постъпвам често с кучките за по една вечер.. и реших да поизчакам... по него време имахме гости - които бяха настанени в моя апартамент - макарче от 15 годишен живея там сам.. но родителите ми го използват като "гостна" - и трябваше да изчакам 10 дни да си тръгнат.. връзката ми с въпросната девойка продължава от години.. (въпреки, че в момента сме разделени географско) и мисля да остарея с това момиче.. ако и тя иска нямам нищо против :)

jujenceto
02-10-2008, 15:24
az spah s priqtelq mi .. sled 1 mes i polovina.. v nachaloto s nego bqhme samo fr .. poznavah go dobre.. sled tova trygnah me .. opoznah go oshte po dibre .. i taka.. :oops: :-P

Undying
02-10-2008, 15:43
2 месеца и нещо. :)

rame
02-10-2008, 16:21
О, да. Снощи беше изключително повратен момент в нашите отношения и го познах в друга светлина :DЯ я сподели поне в по-добра светлина ли го видя :)

angel_love_
02-10-2008, 16:34
еми ние го направихме ако трябва да сам точна след като бяхме ходили месец и седмица ...помняя го защото ми беше първи ...чесно казано мисля че малко поизбързахме ама несъжелявам изобщо :P

zabludenata
02-10-2008, 18:39
след 1 месец

Wyand`n`Juja
02-10-2008, 19:10
Ходим от година и 4 месеца, а го правихме някъде 11-тия месец, като преди това редовно правихме някои някои неща които вие бихте нарекли орална любов... Ако броим нея и тем-подобните значи още от 2-тия 3-тия месец :P

krem4et0
02-11-2008, 06:46
ако не се лъжа на 2-рата седмица правихме секс.. просто преди това нямаше къде. аз по принцип съм свикнал да получавам това, което искам от първата вечер.. но усетих, че тази девойка е различна.. пръвите три дни когато излизахме - аз не можех да повярвам, че съм такова дърво.. бях си изгубил ума.. и бях толкова предпазлив.. че просто не приличах на себе си.. третата вечер се награбихме много яко.. но просто нямаше къде.. а определено не исках да чукам тази двеойка в парка.. или пък да я заведа на хотел - както постъпвам често с кучките за по една вечер.. и реших да поизчакам... по него време имахме гости - които бяха настанени в моя апартамент - макарче от 15 годишен живея там сам.. но родителите ми го използват като "гостна" - и трябваше да изчакам 10 дни да си тръгнат.. връзката ми с въпросната девойка продължава от години.. (въпреки, че в момента сме разделени географско) и мисля да остарея с това момиче.. ако и тя иска нямам нищо против :)

Ако не е тайна-колко години?

rame, просто беше нещо крайно неочаквано за мен. няма да изпадам в подробности, но аз го познавам толкова добре, а не съм мислела никога, че в такава ситуаця ще реагира така. Да, в положителна светлина беше. Очарова ме!

v3n0ma
02-11-2008, 09:17
9 meseca hodihme i stana raotata

coolkiss
02-11-2008, 10:30
по-малко от месец, след като се запознахме... ама периода няма значение, като ви се прииска си го направете, а не да ви се иска ама да не го правите щото не са минали 47 дена, не е пълнолуние, температурата не е над 23.7 градуса и Алена е казала че днес не ви е момента за полов акт, тва са глупости. И без това като се пристрастите после ще го правите всеки ден ;)

респект! - Абсолютли трууу...

miss_91
02-11-2008, 19:43
ami nie bqhme 4 meseca zaedno, pravihme sex za 1vi put sled kato se razdelihme.... :-D sudba :oops:

rame
02-11-2008, 20:57
ami nie bqhme 4 meseca zaedno, pravihme sex za 1vi put sled kato se razdelihme.... :-D sudba :oops: :smt083 Интересна история... :wink: А поне сексът после събра ли ви пак? :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
02-12-2008, 05:35
Пфф, аз пък още не съм преодоляла притесненията относно първия път... С приятеля ми сме заедно от 7 месеца и няколко дни, 100% съм убедена, че искам с него да ми е сефтето, но просто рядко имаме повече от няколко часа за 1-2 дена на спокойствие, когато техните ги няма (нашите за жалост не са тръгнали накикъде още :( ), при това на 2 месеца. Просто и да имаме желание да стане нещо повече, рядко мислим да се организираме от по-рано, да се осигурим с презервативи, да решим какво ще правим за всеки случай, ако има кръв (да не се изцапа всичко) и така... :? Макар че едно от нещата, заради които го уважавам толкова много и го смятам за един на милион, е, че няма нищо против да ме изчака, докато стана готова, дори и година по-късно да е, и че смята, че физическите интимности не са на първо място по важност във връзката...

oposum4eto
02-12-2008, 09:59
пф-ф-ф-ф абе първия път въобще нямах връзка с момчето,просто секс за една вечер,но в последствие станахме нещо като лубовници,се търсехме всеки месец после всяка седмица и така около 2 години

So unbelievable love..
02-12-2008, 12:30
Пфф, аз пък още не съм преодоляла притесненията относно първия път... С приятеля ми сме заедно от 7 месеца и няколко дни, 100% съм убедена, че искам с него да ми е сефтето, но просто рядко имаме повече от няколко часа за 1-2 дена на спокойствие, когато техните ги няма (нашите за жалост не са тръгнали накикъде още :( ), при това на 2 месеца. Просто и да имаме желание да стане нещо повече, рядко мислим да се организираме от по-рано, да се осигурим с презервативи, да решим какво ще правим за всеки случай, ако има кръв (да не се изцапа всичко) и така... :? Макар че едно от нещата, заради които го уважавам толкова много и го смятам за един на милион, е, че няма нищо против да ме изчака, докато стана готова, дори и година по-късно да е, и че смята, че физическите интимности не са на първо място по важност във връзката...

ооо с моя ходихме около година и 1 - 2 месеца и така и не му пуснах,въпреки,че е той Човека.за всяка връзка е много различно :)

r06la
02-14-2008, 21:50
ami .. malko predi da napravim edin mesec :)