- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какъв етап от връзката си правихте...
На какъв етап от връзката си правихте секс за "първи път" със сегашното си гадже?![]()
v na4aloto.nie 1-vo imahme samo sexualno privli4ane edin kam drug po-kasno se zadalbo4iha ne6tata
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ami az s moq priqtel sme zaedno ot 6 meseca...na 3-q mesec go napravihme![]()
по-малко от месец, след като се запознахме... ама периода няма значение, като ви се прииска си го направете, а не да ви се иска ама да не го правите щото не са минали 47 дена, не е пълнолуние, температурата не е над 23.7 градуса и Алена е казала че днес не ви е момента за полов акт, тва са глупости. И без това като се пристрастите после ще го правите всеки ден![]()
Do you speak Salsa? .......
Познавахме се отдавна...... след като се събрахме ходихме 7 месеца.. а ние се обичахме дори и преди да започне връзката ни... и сега сме още заедно![]()
Понеже сега нямам връзка ще отговоря за предишната....мисля,че беше някъде на 2-рата или 3-тата седмица...
ами ние като се запознахме отначало бяхме само приятели някъде 3 месеца след това си станахме гаджета ии някъде след две седмици след като сме станали гаджета го правихме![]()
No martini .. no party..
С приятеля ми сме заедно от много малки. Направихме го като бях готова и уверена в това, което искам..
А също и като бяхме малко или много израстнали и натрупали информация и самоувереност. Това стана след 1 година от началото на връзката ни. Въобще не съжалявам..
Na etap,v koito go chuvstvah dostatychno blizyk i mojeh da mu se otdam napylno.Polovin godina sled kato se zapoznahme.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Всяка връзка си има свой собствен облик. Редно е преди да легнем с някого към когото имаме сериозни намерения да изчакаме, да разберем на къде вървят нещата и чак тогоава, ако усетим, че това е човека за по-сериозната връзка, чак тогава да правим секс. За всяка връзка това е много индивидуално.
SY
ние ходим от 2 седмици и още е ранооооооо
na 4-tiq den i sme zaedno vehe ot 1 g i 4 meseca
Някъде първия-втория месец беше.![]()
Понеже сега нямам гадже ще кажа за бившетоЧааак през осмия месец от връзката ни спахме заедно, но то ми беше и за първи път и за това... Не съжалявам
![]()
>>> House Music <<<
И аз малко като Insatiable .. чак на 7 месец го направихме, защото и на мен ми беше първия път иначе преди да тръгнем се познавахме от половин година а вече сме година и 1 месец заедно![]()
Аз исках доста по-рано, но просто много ме боля няколко пъти и с месеци ме отказа от идеята да правя секс. Предвид случилото се после, щеше да ми е гадно предишните опити да бяха сполучили(имахме просто много тежък период по едно време).
Направихме го, когато реших, че боли, небои не мога повече и искам вече да съм с него. Честно казано се боях да не би да получи всичко, което иска и да не съм му интересна. Абе сума ти неща ми минаваха през малката главичка.
Трябваше да съм сигурна и уверена в себе си и в нас. А това се случи 18 месеца след началото на нашата връзка!
на 3-тата или 4-тата седмица
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
след месец и нещо някъде![]()
Let The BEAT Control Your Body
О, ние бяхме вече ужасно близки, когато го направихме за първи път. Просто така се стекоха обстоятелствата. Бяхме зедно от почти година. Но беше хубаво...
На 7-мия месец и половина
Пък и когато тя беше готова за първият път
Хм.. учудвам се как говорите, че сме искали само секс мъжйкия пол.. а колко момиченца си дават толкова лесно п****е още на няма месец... ехх живот живот ;д;д;
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮