.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

На какъв етап от връзката си правихте...

На какъв етап от връзката си правихте секс за "първи път" със сегашното си гадже?

Супер фен
    v na4aloto.nie 1-vo imahme samo sexualno privli4ane edin kam drug po-kasno se zadalbo4iha ne6tata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Sofia
    ami az s moq priqtel sme zaedno ot 6 meseca...na 3-q mesec go napravihme

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

по-малко от месец, след като се запознахме... ама периода няма значение, като ви се прииска си го направете, а не да ви се иска ама да не го правите щото не са минали 47 дена, не е пълнолуние, температурата не е над 23.7 градуса и Алена е казала че днес не ви е момента за полов акт, тва са глупости. И без това като се пристрастите после ще го правите всеки ден
    Do you speak Salsa? .......

emi na 4-tiq mesec sled kato se bahme razdelili za sedmica -dve i se sabrahme osaznah kolko go obi4am i re6ih 4e si zaslujava da e imenno s nego i ne sajalqvam za6tot vse o6te sme zaedno i se obi4kame

Град
    Пловдив
    Познавахме се отдавна...... след като се събрахме ходихме 7 месеца.. а ние се обичахме дори и преди да започне връзката ни... и сега сме още заедно

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Понеже сега нямам връзка ще отговоря за предишната....мисля,че беше някъде на 2-рата или 3-тата седмица...

Град
    dosta go smenqm
    ами ние като се запознахме отначало бяхме само приятели някъде 3 месеца след това си станахме гаджета ии някъде след две седмици след като сме станали гаджета го правихме
    No martini .. no party..

Супер фен Аватара на girl91
    ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    С приятеля ми сме заедно от много малки. Направихме го като бях готова и уверена в това, което искам..
    А също и като бяхме малко или много израстнали и натрупали информация и самоувереност. Това стана след 1 година от началото на връзката ни. Въобще не съжалявам..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Na etap,v koito go chuvstvah dostatychno blizyk i mojeh da mu se otdam napylno.Polovin godina sled kato se zapoznahme.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    няа сегашна

Всяка връзка си има свой собствен облик. Редно е преди да легнем с някого към когото имаме сериозни намерения да изчакаме, да разберем на къде вървят нещата и чак тогоава, ако усетим, че това е човека за по-сериозната връзка, чак тогава да правим секс. За всяка връзка това е много индивидуално.
    SY

2 седм някъде :P

Град
    Враца
    ние ходим от 2 седмици и още е ранооооооо

na 4-tiq den i sme zaedno vehe ot 1 g i 4 meseca

Голям фен
    Някъде първия-втория месец беше.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Понеже сега нямам гадже ще кажа за бившето Чааак през осмия месец от връзката ни спахме заедно, но то ми беше и за първи път и за това... Не съжалявам
    >>> House Music <<<

И аз малко като Insatiable .. чак на 7 месец го направихме, защото и на мен ми беше първия път иначе преди да тръгнем се познавахме от половин година а вече сме година и 1 месец заедно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз исках доста по-рано, но просто много ме боля няколко пъти и с месеци ме отказа от идеята да правя секс. Предвид случилото се после, щеше да ми е гадно предишните опити да бяха сполучили(имахме просто много тежък период по едно време).
    Направихме го, когато реших, че боли, небои не мога повече и искам вече да съм с него. Честно казано се боях да не би да получи всичко, което иска и да не съм му интересна. Абе сума ти неща ми минаваха през малката главичка.
    Трябваше да съм сигурна и уверена в себе си и в нас. А това се случи 18 месеца след началото на нашата връзка!

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    на 3-тата или 4-тата седмица
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    Заедно сме вече почти 1 година , и го направихме някъде края на първия началото на втория месец

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    след месец и нещо някъде
    Let The BEAT Control Your Body

О, ние бяхме вече ужасно близки, когато го направихме за първи път. Просто така се стекоха обстоятелствата. Бяхме зедно от почти година. Но беше хубаво...

На 7-мия месец и половина
    Пък и когато тя беше готова за първият път

Хм.. учудвам се как говорите, че сме искали само секс мъжйкия пол.. а колко момиченца си дават толкова лесно п****е още на няма месец... ехх живот живот ;д;д;
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си