View Full Version : Каква марка козметика ползвате?
bolutica
02-08-2008, 17:24
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?
(Който има мазна коса да спомене при козметиката че нещо си усрах косата кат я боядисах :? )
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?
Какъв е парфюмът ви?
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?
Чакам вашите отговори :-) :grin: 8)
LuCiFersAngeL
02-08-2008, 17:37
Шампоан - Шаума или Дева за боядисана коса (не отмиват чернилката и са много щадящи) или Дав, който направи цвета ми някак матов :x
Балсам - рядко на Шаума или Дав, но всеки път слагам маска за коса Миосотис
Душ-гелове бол! - Орифлейм (2 бр.), Дав, FM group
Рол-он не ползвам, защото мразя да ми е лепкаво, затова стикчета - в момента имам Фа и Дав
Парфюми - около 15-тина са, но любимия ми е DKNY Be delecious
За нокти - лак (черен)
Шампоана ми ми е ментовия на Head & Shoulders,балсама ми е на Пантен,маски не използвам,защото косата ми става отвратителна,хининова вода на не знам коя марка и за косата е това.
Душ гела ми е на Avon с къпина и ванилия (страхотен е),използвам стик на Rexona,a парфюми имам много,но любимите ми са на Nina Ricci - Premier Jour и Оmnia на Bvlgari...
Любимия ми цвят за лак е розов,но не перлен и всякакви отенъци на розовото!
SweetBunny
02-08-2008, 18:36
Шампоан - Elseve Loreal
Балсам - Gliss кur - които са без изплакване
Рол-он - Lady Speed stick
Лак - червен, лилав,розов - Bourjois или Perfect
Душ-гел - Camay :P и Dove
Парфюм - Dolce&Gabbana - "Light Blue"
:grin:
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?-В момента ползвам Wash&Go някакъв си там от тяхната серия,балсам един чешки,много приятно мирише и действа много добре на косата,но не е някаква известна марка.Пяната и лакът също не са известна марка.
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?-Душ гелът и спрея са на Avon,олио не ползвам,а рол-она на Орифлейм.
Какъв е парфюмът ви?-B.U.-Wild и Hugo Boss Femme.
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?-Ползвам заздравител когато имам нужда,иначе лакове,нямам предпочитания,имам адски много цветове.
YourFavoriteMistake
02-08-2008, 21:02
шампоан и балсам-един розов на Глис Кюр,спрей на Ейвън,маска на Миосотис,пяна и лак на Вела
душ-гел много са,лосион и олио-пак са много,део-то е не Лейди Спийд Стик
Какъв е парфюмът ви?
имам мног парфюми
всякакви лакове имам и всичко зависи от настроението
psychopath
02-08-2008, 22:09
Мамка му, не разбирам...
Rush_girl
02-08-2008, 22:41
Шампоан - Elseve Loreal
Балсам - Gliss кur - които са без изплакване
Лак - червен, лилав,розов - Bourjois или Perfect
Душ гел-Нивеа и на Avon i Oriflame неколко..
Парфюм-напоследък си накупих много ама любимия ми е Black XXS
Всякаква козметика ползвам, но не прекалено скъпа, даже не и толкова скъпа.
Иначе шампоана ми е най-обикновен - Гарние.
Душ-гелът отдавна съм го оставила, не ползвам.
Олиото за тяло е на Джонсънс.
Ии рол-он-а ми е на Лейди Спийд стик.
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?-Teo Botanical и Insens(не знам дали се пише така), балсам има вкъщи един розов, но не знам каква марка. Лак и пяна не ползвам.
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? рол-она ми не е на известна марка, олио нямам.Душ гел нямам.Спрея ми е на Ейвън с ванилия и къпини.
Какъв е парфюмът ви?-Те са два-Galeria Black rose и Bi.es-синия.
Лакове-имам розов, прозрачен, червен, оранжев и др.По-често си слaгам розов.
sexa_na_kompleksa
02-09-2008, 06:31
Шампоанът ми е на Wash&Go, а балсамът ми е някакъв Италиянски. Маски не си правя често, но ако си правя тя е с хума и оцет. Спрейове, лакове и пияни за коса не ползвам.
Душ гел също си слагам рядко, обикновено ползвам на баща ми, обичам да ми мирише на мъжко. :-D Неговия е някакъв на Avon, но не мирише много трайно. Сега брат ми има един на Denim, мирише невероятно, сигурно ще го използвам и аз. :-D Олио и спрей за тяло нямам. Рол-он имам на Oriflame не знам как се казва, но съм доволна от него. Имам и стик на Nivea, не е лош. Имам и разни дездоранти против изпотяване на Rexona и Dove, но не ги използвам.
Парфюмът ми е Tom Taylor. Имам и на BU, но и него рядко ползвам.
Не се лакирам.
Кремове ползвам Бочко за лице, на Avon едни за крака и на Oriflame за ръце.
Червила и гланцове рядко ползвам, предпочитам балсам.
Е, това е цялата козметика, която ползвам. :-D
lunnoto_momi4e
02-09-2008, 07:29
За коса ползвам шампоан на Avon от серията "Avon Naturals",балсам на "Aroma Fresh",маска не ползвам а лак само по някога на "Londa Trend",душ-гел не ползвам вече.
Лосионът ми за тяло е на Avon от серията "Planet Spa"
За нокти предпочитам ярки цветова - тъмно лилаво,черно,ярко розово и др.
varnen4e
02-09-2008, 07:34
(Който има мазна коса да спомене при козметиката че нещо си усрах косата кат я боядисах :? )
Какъв е парфюмът ви?
Шампоан- понеже е най- добре да се сменят от време на време и аз ги сменям. В момента ползвам Пантен за обем и съм учудващо доволна!
Балсам/ маска- ползвам рядко...
Спрей/ пяна за коса- ползвам пяна за коса Тафт, черната и след това пръскам със спей за тяло на Ейвън- ванилия, череша и т.н. за по- добър аромат.
Душ гелът е почти винаги на Yves Rocher... аромата го сменям.
Спрей за тяло- и това постоянно сменям. В момента съм с един на Ейвън...
Парфюмът в момента е на Cavalli- Just pink
За нокти- лак... главно светло розов, нооо от тези, които почти не се забелязват и не бият на очи.
Мисля, че е това.. :)
Шампоан, балсам, маска за коса, ампули, лак за коса, пяна:arrow: Mizani (изобщо за косата се доверявам на Mizani) :)
Спрей за коса (aqua gel) :arrow: Black :)
Душ гел :arrow: Yves Rocher - Jardins des iles de Polynesie (малко шишенце, син на цвят); Нивея - пъпеш, кайсия с протеини; Royal Sence - Релаксин; Lacoste; VS - Booty Parlor и Dream Angels; Thierry Mugler - Innocent Secret :)
Олио :arrow: Джонсън :)
Рол-он :arrow: Не ползвам, но стика ми е на Dove и на Нивея :)
Какъв е парфюмът ви? :arrow: Boss-Femme; Thierry Mugler -Innocent Secret (един розов с една звездичка); Lancome - Hypnose; Lacoste - Pour femme; D&G - Light Blue и още доста, които ползвам рядко просто, за да ги хабя :-D .
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? :arrow: Доста неща ползвам за нокти, но най-често маникюристката и на парафиновите вани се грижат за тях. :-D Цвят - касис, червено... харесвам по-тъмните цветове, не толкова белите, розови и т.н. :)
mhmhmhmhm
02-09-2008, 09:29
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате? шампоан-розов и бял на елсев,пяната ми е няква розова,безизвестна марка :-D друго не ползвам
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? душ гел на орифлейм(май) с мед и мляко,спрей на дав,не обичам рол он,ами стик-лейди спий стик. =)
Какъв е парфюмът ви? мии ... на ейвън един,на евтерпааа един много готин хахаха и булгари,ама много малко остана :-D
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? не се лакирвам ... иначе лилаво е много яко
Gothique♫
02-09-2008, 11:22
Шампоан Dove,балсам не ползвам маски не правя лак за коса използвам Londa Trend
Душ гел ми е на Avon
Какъв е парфюмът ви?
Парфюма ми е La rive
Ами лак за нокти(логично) и едно мехлемче за махане на кожичките,ами цвят по искрящи или черно и безцветно :-D
Шампоан - Един лилав на Palmolive
Балсам - Impression или Pantenol
Спрей/лак/пяна не ползвам, но имам пяна на Fara :-D
Душ-гел - Един мъжки. :-D Viking му е марката :-D
Олио имам на Nivea, обаче незнам каква работа върши :oops:
Спрей за тяло - на Avon Be... kissable
Стик на Lady speed stick
Какъв е парфюмът ви?
Christina Aguilera - X-pose :)
Ами за нокти използвам само лакове :-D Преди използвах и заздравител, но вече не ми трябва :-D
Имам много цветове - няколко червени (светли и тъмни), розови (светли и тъмни), син, лилав, черен, бежов, зелен, сив, бял и черен. От тези използвам бял и черен :-D
08mdam__
02-09-2008, 13:11
Шампоан - сменям ги, но най-много харесвам Dove за мазна коса и Clairol Herbal Essences
Маска за коса - Мiosotis червената и бежовата съм пробвала
Пяна - Avon
Лак - Wellaflex
Душ гел - всякакви съм имала - Нивеа, Dove, Palmolive, Avon
Олио - Johnson's Baby Oil лавандула или алое вера
Спрей - BU май беше
Рол-оните и стиковете ми са на Avon
Какъв е парфюмът ви?
DKNY - Зелена ябълка
Puma - Create
Missoni
Ползвам всякакви заздравители, витаминозни кремове, олио за нокти и тн, защото са ми ужасно чупливи и никакви. Иначе обичам безцветни и в светли тонове, френски маникюр.
Swinkenhoffer
02-09-2008, 13:32
Общо за косата - шампоан и балсам Дева, лак Тафт (черен), вакса на Лонда, боя на Гарниер.
За тЕло - сапун на Дав, бебешко олио Бебино или не знам какво си, дезодорант пак на Дав и сух такъв на Рексона, ама мъжки, щото повече ме кефи как мирише. 8-) Парфюм на Ив Роше... няква праскова.
Лакове слагам веднъж в годината, но предпочитам безветни или някъв телесен цвят.
:::
sladku_bebzi
02-09-2008, 15:32
Шампоан, блсам и маска - Garnier Fructis Repair & Shine
Лак за коса- Nivea feel & hold Haarlack
Душ-гел - Volare, Oriflame
Спрей - Carlos Moya
Рол-он - Ocean Algae, Oriflame
Парфюм - Carlos Moya
Лак - почти всички са в розови нюанси, а марките са различни
шампоан Head and Shoulders ментол вииинаги. тва е шампоана просто :> маска на Miosotis, онази червената, която ползвам рядко. (омазнява ми косата просто). Пяна и лак не ползвам, ама слагам спрей на Палете. :>
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? душ гел + крем за тялон на ейвън някакви с боровинки, спрея пак ейвън, ама с череша, рол он на дав
Какъв е парфюмът ви? на бенетон, розов един :>
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? черен/червен/без лак
Шампоан- VO5 за идеално чиста коса. Балсам- Глис, маска почти не ползвам, имам си 1 на Гарниер, която мирише мн приятно, а лакът за коса е на Лонда, а пяната не е на извесна марка
:oops:
Душ гел- Бетина Барти с ориз и мляко(нещо подобно), лосиона ми за тяло е Гошфилинг синия(обожавам как мирише), пол он Нивея енерджи
Парфюми имам на Том Тейлър и Бенетон
За ноктите предпочитам червно или розово, на Перфект използвам предимно козметиката :)
bloodfrozen
02-10-2008, 08:19
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса ползвате?
Имам на разположение няколко шампоана - Кeranove mineralogy с цинк и морски соли, както и Wash & Go за обем без пърхот.. има и още един - на Head & Shoulders против пърхот със слънчогледова есенция, само че аз не го ползвам много-много.
Маски, спрейове, лакове и пяна за коса не ползвам. :wink:
Душ-гелове имам 2, и двата са на Ейвън. Единият е от серията Senses - с аромат на лавандула и водна лилия, а другия е от серията Naturals - с ванилия. Олио за тяло имам на Нивея с масло от авокадо, само краката ми имат честта да ги мажа с това приспособление.
Спрейове имам два - C-Thru Amethyst и Amore di Notte.
Рол-он отново на Ейвън - Pur Blanca.
Какъв е парфюмът ви?
Amore di Notte и Lovely Girl.
За в момента ползвам само лакове, но предчувствам, че ще ползвам и заздравители, защото от известно време насам ноктите ми се цепят. Предпочитам лакове в тъмни цветове - най-често и почти винаги прилагам в употреба черен лак.
Шампоан - Palmolive, Sunsilk, Nivea.
Балсам - Nivea, Shauma.
Пяна за коса - Taft
Лак за коса - Taft
Душ-гел - FA.
Рол-он - Avon, Nivea.
Парфюм - Имам най-различни и всеки ден със различен се пръскам....
Лак за нокти - Най-различни цветове използвам....
princesa_viki
02-10-2008, 11:46
По принцип за косата ползвам "Пантен",лак за нокти...не знам,ама са долнопробни 8-) .Цвят-черен и розов предимно.Пяната за коса ми е на Professionale touch.Май така се казва и лака за косата също.козметиката ми е на Avon и Orifflame
шампоан - Pantene
Балсам - много рядко го ползвам имам розовия балсам на Elseve
Маска - Тривитаминол :D или една на Miosotis
Лак за коса -Loreal
:D :-)
dolce_vita
02-16-2008, 17:08
Шампоан - L`Oreal Paris (Professionnel) Взимам си го от фризиорката за 18 лева мн. е добър!
Балсам - L`Oreal Paris (Professionnel) И балсама ще го хваля, какво да се прави косата изглежда перфектно :) Струва 22 лева, никога не съм попадала на такъв продукт, идеален е :grin:
Рол-он - Да живее Rexona :grin:
Лак - най различни цветове- Bourjois
Душ-гел - Nivea
Парфюм - BVLGARI - Omnia Amethyst
Лак за коса - L`Oreal
Пяна за коса - L`Oreal
Гримове - Manhattan, L`Oreal, Max Factor, Dior.
LuCiFersAngeL
02-16-2008, 19:45
Шампоан - L`Oreal Paris (Professionnel) Взимам си го от фризиорката за 18 лева мн. е добър!
Балсам - L`Oreal Paris (Professionnel) И балсама ще го хваля, какво да се прави косата изглежда перфектно :) Струва 22 лева, никога не съм попадала на такъв продукт, идеален е :grin:
Кой вариант на професионалната серия по-точно използваш? (извинявам се на авторката, че пиша извън темата)
Nadelina
02-16-2008, 21:13
(Който има мазна коса да спомене при козметиката че нещо си усрах косата кат я боядисах :? ) - Izpolzvam Schauma shampoan i balsam za mazna kosa... Maska polzvam na Dove i na Oriflame... Pqna za kosa i lak rqdko si slagam...
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? - Dush gela mi e na Palmolive.. A rol-ona ... vsyshnost ne e rol-on ... a e stik... na Lady speed stick...
Какъв е парфюмът ви? - Parfumi izpolzvam mnogo... B.U. Pergolesse (ne znam tochno kak se pishe) C-thru sys vsichkite im raznovidnosti...
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? Mmm... ne si podyrjam osobeno mnogo noktite s koeto ne se gordeq ama inache haresvam vsqkakvi cvetove lak...
A zashto nqma vypros za grim?
dolce_vita
02-17-2008, 10:03
Използвам "Shine blonde", взех си и матиращ шампоан "gloss color" пак от професионалната серия. Използва се веднъж на 10 дни някъде и опреснява цвета, препоръча ми го като ме боядисваше веднъж и наистина много и благодаря :grin:
~~lalala~~
02-17-2008, 10:08
Shampoan - Herbal esensis
Balsam - Shauma - zelen
Maska - na Avon
Pqna - ne polzwam ama ima 1 na Fara y doma
Dysh gel - Avon
Sprei za podmishnici na DOVE
Losion za tqlo - NIVEA
Parfum - Adidas - Rozow
Zazdrawitel za nokti na perfekt |kalciew gel| i lak za nokti kuwto mi padne - gledam cweta ne markataa :P
i drygo polzwam ama ne mi se pishe iii ti samo za teq pitash ~!~
elitututu
02-17-2008, 10:36
шампоан,балсам и маска на dave
дезодорант-rexona :)
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате? Шампоан- Дева, рядко някакъв друг; балсам- Глис подхранващи масла без измиване; пяна и лак ползвам рядко, затова и не споменавам конкретна марка, каквато ми падне
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? Душ-гел- Нивеа, Палмолив; олио не позлвам, освен много рядко Джонсън, а иначе боди- лосион на Нивеа; рол-он Рекосона, Нивеа, Леокрема
Какъв е парфюмът ви? C-THRU
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?Всякакви марки, но доста евтини. И най-различни цветове. Все пак повече харесвам не ярки, нежни, пастелени тонове. ;)
VerryBerry
02-17-2008, 11:34
Шампоан-най-често ''Шаума'' или ''Палмолив''-за мазна коса
Душ-гел-''Палмолив-натуралс,или ароматерапи'' или на Ейвън-но по-рядко
Рол-он-само Дав
Парфюм-в момента имам на Ив Сен Лоран някакъв,който мирише мн хубаво и е мн траен,както и 10 мл ароматно масло,също мн готино
Омекотяващ крем за тяло-Ейвин овлажняващ йогурт с малина..
както и купища лакове и гланцове на различни марки и цветове,най-често от Еивън
Шампоан - Nivea за изправяне
Балсам - Аvon
Лак - най-често червен и различни нюанси на розово - Perfect
Душ-гел - Avon
Парфюм - GUCCI и Kenzo FLOWER SUMMER
lovesnoopdogg666
02-17-2008, 15:51
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате? Шампоан- Pantene "Перфектни къдрици", рядко някакъв друг; балсам-с отмиване- Pantene против накъсване,без отмиване-Pantenol(боклук) за суха коса(върши леко некфа работа); пяна-L'oreal Paris за оформяне на къдрици;лак неползвам,а маски само за лице-Avon Naturals & Avon Clear skin
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? Душ-гел-Kamill "Wild Rose"(супер мн. ме кефи,а е евтин) или Avon,или Dove;лосион-Avon Naturals;спрей-Avon "Be kissable"/"Be spontanious"(не съм сигурна,че така се пише :oops: );рол-он-НЕЕЕЕ!Стик-Rexona/Lady speed stick
Какъв е парфюмът ви? Avon"Wish of love" & "Be kissable"
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?Използвам абсолютно всякакви лакове за марка предпочитам боклуците на Golden Rose и лаковете на Avon(но не ColorTrend)(немога без глезотийките от рода на:"заздравител за блясък","безцветен лак с аромат на...бля,бля","лак за подхранване на ноктите" и т.н.)
Повечето от козметиката ми е на Nivea ии VICHY и съм много доволна от продуктите им =)
CataclysmicAbyss
02-18-2008, 07:22
Какъв шампоан,балсам,маска,спрей, пяна и лак за коса ползвате?
Мии шампоана,балсама,маската и спрея са ми Глис кюр цялостно възтановяване 19..имам и спрея за обем и спрея против наелектризиране на Ейвън ,а и серума за цъфтящи краища на Ейвън пак..пяна и лак за коса не ползвам
Душ-гела ми е на Дав,олиото на Джонсънс,дезодораната-FA natural and pure розовия ии рол-он нямам щот ми е някфо лепкаво ползвом стикчета на Дав
Какъв е парфюмът ви?
Avon - Be kissable, Escada - Island kiss, Nina Ricci - Love in paris,D&G - Light blue
Ми попринцип не се лакирам ,но ако се е в цветовете на раста флага или някфо шарено
...имам още тонове козметика напрао съм затрупана :D
what is love
07-15-2008, 23:02
(Който има мазна коса да спомене при козметиката че нещо си усрах косата кат я боядисах :? ) В момента с Нивеа за бласък, балсам- от същата серия, спрей- на ГЛИС за блясък, лак - Тафт и Нивеа
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? душ гел - на Нивеа. Lady Speed Stick 24/7
Какъв е парфюмът ви? Carlos Moya
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? розов
what is love
07-15-2008, 23:21
Използвам различни шампоани. Сегашният ми е на CLEAR за мазна коса и съм доста доволна. :)
Душ-геловете ги сменям, не се задържам на една марка. От дезодорантите харесвам рол-он-ите. Сега използвам този на Nivea
Фон дьо тен-ът ми е на Cleanique, спиралата на Maxfactor, лосионът и тоникът за лице-на Garnier. Гланцове имам много, но от скоро използвам дълготраийните червила на Maxfactor.
За ноктите предпочитам по-бледите тонове, защото не са толкова ангажиращи. Харесвам лаковете на OPI. Доста са скъпички, но и качеството е високо. :wink:
adizitk1
07-16-2008, 06:05
Шампоан-яйчен шампоан за коса и тяло на Evterpa,
балсам,маска,спрей,пяна и лак не ползвам.
Душ гел-яйчен шампоан за коса и тяло на Evterpa,
олио-лосион намаляващ окосмяването SSS Soft & Smooth на Avon,
рол он-на Българска роза,от серията Rose.
Любимият ми парфюм е един в прозрачно шишенце на Evterpa (отново :D ).
За нокти ползвам заздравител за нокти на Avon.
Любимият ми лак е черен и лаковете за френски маникюр,но повече черен. :)
SwEeT_PriNceSsS
07-16-2008, 13:20
Какъв шампоан,балсам,маска,спрей, пяна и лак за коса ползвате?
Миии шампоана ми е на Dove , маската ми за коса е на Elseve (против накасване на косама.. МНОГО е добра.. :) ) , пяната ми е на Taft зеланата за обем където се води.. , лака за коса също ми е на Taft само че черния..
Душ-гелът ми е на Dove с краставица и зелен чай.. , спрея е някаф от Avon (мързи ме ся да ида да вида кав точно беше 8-) ) , рол-он не ползвам предпочитам дезодорат.. и той е на Dove с греипфрут и лимонова трева.. :D
Какъв е парфюмът ви?
Versace - Crystal Noir , Nina Ricci - Premier Jour , и един на Bvlgari ама вече кажи речи свърши :-D
само заздравител за нокти иначе за цвят.. зависи в кфо настроение съмм..
:-)
Шампоаните ми са Pregaine, Clear Cool Ice, Evterpa против пърхот и на Пантен против накъсване. Балсам последния ми беше на Venus с протеини ама свърши и мисля да си взема на Глис Кюр, че доста го хвалят. Лак за коса - Intesa. Стик ползвам на Nivea...
Лакове имам зелен, лилав, жълт, розов, бял, черен, червен, бял перлен, на Ейвън един pale gold ... нещо като телесен е, перлен. И безцветен на Perfect :D ( заздравител )... Масло за нокти на Икаров.
Душ-гел - Venus със шоколад и ванилия... лелеее, съвършен е :smt007 Лосион за ръце и тяло - Bettina Barty Vanila ии Fruttini с малина. Крем против стрии - Дева, гел против целулит - Bilka.
Дезодорант на Carlos Moya... яко се охарчвате за парфюми обаче 8-)
Балсам за устни ми е някъв най - обикновен Glossy... за 50 ст. ама ми хареса как мирише ... череша е :D Пък и е хубав, омекотява ми устните. А гланц имам 3 на Brooklin, един на Evelline дето е щипещ за обем на устните и още един светло розов и светло оранжев на не помня какви фирми, изтрили са се :D
sweetsunshine
07-16-2008, 14:33
Какъв шампоан,балсам,маска,спрей, пяна и лак за коса ползвате?-шампоан Gliss на Schwarzkopf ,в момента ползвам 2 в 1 маска и шампоан http://www.drogerie-matous.cz/obrazky/2310/gliss-kur-total-repair-quot-19-quot-default.jpg ,балсам Gliss на Schwarzkopf ,маска не използвам,спрей също Gliss на Schwarzkopf http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/273/product-7711273.jpg ,пяна Taft на Schwarzkopf http://www.henkel.com.tr/trt/content_images/51644_72dpi_171H_171W.jpg ,лак за коса отдавна не съм използвала.
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?-Душ гел-в момента ползвам един на Eucerin http://www.chirurgie-portal.de/uploads/apo/prod/150/cp0256969.jpg ,олио не използвам,спрея и пол-она са от Ейвън,лосиона ми за тяло е на Eucerin http://www.marvistore.com/images/pH5-Lotion-200ml.jpg
Какъв е парфюмът ви?-На Davidov.
Какво ползвате за нокти?-На Bourjois едно за бърз растеж на ноктите(подхранва ги и подпомага растежа им) и един крем който е за ръце и нокти на Ейвън или Орифлейм е.
И какъв цвят лак предпочитате?-Ами различно.Зависи от дрехите с които съм,от настроените ми и от сезона.Лятото по-топли цветове зимата по-студени.Абе както ми е кеф
:)
[quote="LuCiFer`s AngeL"]Шампоан - Head & Showders za boqdisana kosa
Балсам - Gliss Cur
Душ-гел - Dove
стик - Dove
Парфюми - liybimiq mi e Armani Code
За нокти - lakove,predimno ot Oriflame-Giordani , liybim cvqt za lak - slonova kost
Drygite raboti me marzi da gi pi6a ....... tva e sonovnoto
little_elf
07-16-2008, 19:11
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?-Шампоан и балсам Elseve anti casee и подхранващите масла на Gliss;пяна на Nivea(но не я ползвам често);хининова вода Milva;маска на Garnier(онази,действащата за една секунда :D)
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?-душ-гел Dove silk soft;лосион за тяло на Oriflame Giordani gold(мирише мн яко :) );спрей-Аvon с кокос и папая,рол-он-Fa и на Аvon наколко
Какъв е парфюмът ви?-Davidoff
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?-маслото на Икаров за нокти;най-мн харесвам лакове в розово,черно,лилаво и цикламено
sladku_bebzi
07-16-2008, 19:14
L'Oreal, Avon, Garnier, Maybelline, Carlos Moya, C-THRU и Oriflame.
karitooy
07-16-2008, 19:19
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате? -Шампоан,балсам и лак за коса-Nivea :)
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? -Душ-гел–Dove;Рол-он не използвам,ползвам сух дезодорант :D -Rexona
Какъв е парфюмът ви? -На Armani
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? -От AVON ги копувам,попринцип харесвам лакове доближаващи се до цвета на кожата :)
Shampoani .. ili head & showder ili nivea (diamond gloss,za kudrava kosa ili ot na mama za boqdisana :D ) sushtiq balsam nivea
Parfiumi - mnogo sa .. escada,cindy crawford , celine dion,gabriela sabatini,lancome,poeme,10th avenue,new brand ii mama mi e ostavila nqkolko ot neinite nishto che ima za nqkolko puti - gucci allure ,d&g (stariqt edin tigrov) burberry
Fon dio ten - manhattan ,antibakterialniqt ,no polzvam rqdko
Senki ne polzvam,samo moliv (avon) i spirala (impala),imam i edna zlatista ochna liniq (avon)
Ustni - glancovete sa mi razlichni ... nivea,avon,oriflame,essence drugite ne gi pomnq
Bqla kozmetika - terapiq za pupki (ne che imam ) - avon ,i oshte 2 maski oriflame
Protivoizpotitelni :D - avon,nivea,rexona
stealthyGirl
07-16-2008, 23:13
Шампоан - Глис к.у.р. :lol: (ок де, кюр май беше); маската пак ми е на кЮра, лакът ми е на Тафт, спрея на Елсев.
Душ-гел, лосион, рол-они - Ейвън. А за олио се сещам за едно слънцезащитно на Инсенс.
Парфюми имам много, но най ми харесват моя и общите (на мен и майка ми :D ) на Фрагонар (Fragonard), обаче са ми много мънички като грамаж, 'щото са им били скъпички като са били на екскурзия. :(
За ноктии ползвам лакове. 8-) Имам на Пърфект едно масло и един зеленикав, който е три в едно. За цвят - ами различно, според настроението, имам голям избор. 8-)
Обичам козметиката... :-)
Len4etyYyy
07-17-2008, 07:18
(Който има мазна коса да спомене при козметиката че нещо си усрах косата кат я боядисах Confused )
Какъв е парфюмът ви?
Чакам вашите отговори
Maskata i shampoana mi sa Cristian of Roma.Lakyt za kosa i pqnata-Wella
Dush gela i losiona mi za tqlo sa Avon(qgodka)...Parfiumyt mi Euphoria, Calvin Klein
PinkFloydSound
07-17-2008, 07:26
Шампоан-Dulgon.
Балсам-Mil mil.
Спрей-не ползвам.
Маска-не ползвам.
Пяна-не ползвам, но имам някаква на Taft, мисля че.
Лак за коса-не ползвам.
Душ-гел-Bettina Barty.
Олио-Garnier.
Спрей-Avon.
Рол-он-Dulgon.
Какъв е парфюмът ви?
Benetton-мъжки.
Най-често използвам заздравител, а ако се лакирвам-любимият ми цвят е тъмно, много тъмно лилаво.
stealthyGirl
07-29-2008, 22:13
Benetton-мъжки.
Мъжки парфюмиии... :smt007 И аз много ги харесвам, ама нямам такъв парфюм, ама имам едно рол-онче, което много си обичам. Може по-нататък и аз да си взема, ама има опасност постоянно да ме питат с кой се натискам. 8-)
П.П.Сори за спама.
Всъшност ще отспамя поста - смених си шапоана 8-) Сега е Глис Кюр за блясък (с блестящо розово е).
Шампоан -Schauma
Балсам - Schauma
Душ-гел - Fa
Рол-он- Rexona
Парфюм - Davidoff
Лак за нокти-всякакъв,в момента е червен.
surrender_
07-30-2008, 07:54
[b]Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?
Шампоан - Gliss K
Какъв шампоан,балсам, маска, спрей, пяна и лак за коса послзвате? - Шампоана ми винаги е различен, но винаги е за тънка коса ;) Балсама ми е WASH&GO Fruity Power за обем и лесно разресване ;] Не си купувам маски, но понякога (всъщност доста рядко ) си правя маска за коса от яйце.
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? Душ гелът ми е Leocrema - Bagno di bellezza, с екстракти от перли за красива кожа ;) След душ се мажа с мляко за тяло на Dove за суха кожа (моята не е, но поне така се хидратира много повече). Имам и мляко за тяло на Oriflame за след слънце, много съм доволна и от него, добре хидратира и успокоява. Под рол-он имаш предвид за против изпотяване? Ползвам Lady Speed Stick ;]
Какъв е парфюмът ви? Няколко са, и не са маркови :-D , взимам си ги от един склад, където са най-добрите фалшификати.
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? Ползвам олио за нокти, което омекотява кожичките и подхранва ноктите, невероятно е ^^ Седя с него по 5-10мин., изтривам го (защото то не засъхва) и така... Много рядко се лакирам, но предпочитам светли лакове :)
Шампоан
- SERI
Балсам - Dove - за мазна коса
Пяна за коса - SERI
Лак за коса - Taft (зеления) ; SERI
Душ-гелът - Dove - go fresh (синият)
Рол-он - Fa
Сух дезедорант - Dove
Дезедорант - Dove Go fresh (с греипфурт (оранжевата капачка)
Парфюм
Little Black Dress ; Expose ; Dolce & Gabanna - Light Blue ;
Цвят лак - Абсолютно всичко без розово :?
Лосион за тяло - Dove Silky glow
nikinkaa
07-30-2008, 10:44
Шампоан - Palmolive
маска - Garnier Fructis masque
лак - Professional Touch
спреяt - Schwarzkopf Gliss Hair repair
Душ-гел - Palmolive
лосион - Puma Aqua , Puma Create
рол-они - Bebe
дезодорант - Adidas Fruity Rhythm ;
Rexona Crystal
Парфюм - Adidas Fruity Rhythm ; Puma Create ; Lacoste Ispiration ; Love at first Glow by JLo
лак - Golden Rose Fashion color
nejnaDROGA
07-30-2008, 14:04
-Шампоан,балсам и стерилизиращ крем - Nivea Straight & Easy
-Лак за коса,пяна и вакса - Taft
-Маска за коса - Avon,Oriflame
-Душ-гел - Avon
-Лосион за тяло - Avon
-Спрейове за тяло - Avon
-рол-он - Nivea
-дезодоранти - Dove,Nivea,Avon,C-THRU
Какъв е парфюмът ви?
-Dolce & Gabbana The One,Bvlgari Omnia Amethyste,Christian Dior Addict 2 + няколко на Avon
-Заздравители -Avon
-Лакове - Golden Rose Paris,Golden Rose Pretty Color,Avon,L'OREAL,Lumene
-Цветове - всякакви видове розово,червено,черно,бяло,л илаво,жълто,зелено
rashito0o
07-30-2008, 14:19
-Шампоан-Garanier fructis с мента за мазна коса
-Лак за коса- Nivea
-Душ-гел-Dove
-Лосион за тяло-Bettina Barty (черния)
-Спрей за тяло-Avon
-Рол-он-Dove
-Дезодорант-Goshe
-Патфюм-Little Black Dress,Dolce & Gabanna - Light Blue
-Заздравител-Perfect
-Лакове-Avon,Golden Rose
-Цветове-Различни
Seducti0n
07-30-2008, 15:19
Шампоан-Плодов Гарние или Пантен
-Лак за коса- Не използвам
-Душ-гел-Преди време ползвах на Фа и Ейвън, сега съм с едно зелено сапунче на Dove с краставичка
-Лосион за тяло-Не използвам
-Дезодорант-Dove/класическият вариант/
-Патфюм-Унисекса на Бенетон-едно такова зеленичко, свежичко и лекичко и от време на мама булгарито
-Заздравител-На Ейвън
-Лакове-Ейвън, ОРИ, безизвестни...
-Цветове-Преди време само седефени/перлени, сега наблягам на по-тъмните червено, лилаво, че и черно дори :) [/quote]
Punk_Princess9412
07-30-2008, 16:30
Шампоан-Dove или Nivea
Балсам-Loreal или Pantene
Стик-Rexona
Рол он-Rexona Crystal (не го ползвам,но го имам)
Дезодорант-Nivea Energy Fresh,Nivea Double Effect и Rexona
Пяна-Тaft (Extra Strong-3;Mega Strong-5
Лак за коса-Taft (Ultra Stark-4;Mega Strong-5)
Лосион за тяло-Nivea Lotus & Rice
Душ гел-Не използвам
Парфюм-Nina Ricci,Paco Rabanne,Galeria и някои на мама също..
Лак-Черен цвят
шампоан-сега съм с Тео бебе 8)
балсам-на нивеа за руси отблясъци
маска-някаква професионална
пяна за коса не ползвам
лак-много рядко ползвам иначе на Taft
душ-гелът един много приятен с манго на Oriflame
олио на джонсън
спрея-черешките на Avon :-D
рол-она на нивеа тоя с перличките :P
парфюма е един на Oriflame- Divine и още някакъв Flirt
предпочитам по свежите цветове имам почти всички :grin: :lol:
:-D :-D
divata_kotka_
07-31-2008, 08:45
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?- душ гел на FA рол он на Ейвън
Какъв е парфюмът ви? -MiSS O na Oriflame
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? ползвам лакове на Орифлейм общо взето почти всякакви цветове :P
ElisaDay
07-31-2008, 11:59
шампоан - професионален от фризьиорката ми, не го знам обаче как се казва
балсам - пак..
маска- на Ейвън
спрей- на Ейвън
пяна - нa Тафт /черната/
лак за коса -на Тафт
душ-гел - на Ейвън
олио- не ползвам
спрей - не ползвам
рол-он - на Ейвън и стикче на Рексона
Какъв е парфюмът ви?
В момента съм с - Адидас и няколко от Ейвън - Treselle, Summer White и Always
Лакове - L'OREAL, Avon и Golden Rose
Цветове - кафеви (няколко нюанса),сребрист, розови (няколко нюанса), оранжев, жълт,лилав, безцветен, цикламен,тъмно зелен, червен и златист.
sexy_glezla
08-02-2008, 11:42
Шампоан:Vichy
Душ гел:Yves Rocher Comme une Evidence,Versace,Mexx Ice Touch,Laura Biagiotti Due Donna,Salvatore Ferragamo Incanto Heaven
Лосион за тяло:Issey Miyake LEau D Issey,Hugo Boss Pure Purple,Laura Biagiotti Due Donna,Gloria Vanderbilt Vanderbilt,Juvena-Juvedical body,Naomi Campbell Paradise Passion,Avon,Oriflame
Маска за коса:Lancome Nutrition intense & Avon-Planet spa (s maslina)
Лице:Clinique Anti Blumish 3 Step system
Спрей-Avon
Рол-он-Аvon,Oriflame,Dove,Nivea
Заздравител за нокти:Micro Cell 2000
Лак за нокти:Dior,Lumene,Bourjois,L'oreal,Maybelline ,Avon,Oriflame (всякакви цветове)
Парфюми:La Prairie Brilliance Silver Rain,Valentino Rock'N Rose,Christian Dior - Miss Dior Cherie,Ange ou Demon,Escada - Moon Sparkle,MaxMara le Parfum,Christian Dior - Addict Shine,Naomi Campbell - Seductive elixir и още доста
donkihot
08-02-2008, 12:03
шампоан-глисс или шаума,балсам също,отделно балсам на ариес без отмиване,пяна на тафт(която и да е 3 фиксация) лак тафт или те4ен лак на сери+хининова вода на каси,ампули с плацента(не им знам марката) кристали на сери
душ гел-нивея(сменям ги видовете) или джонсън.бебешко олио за тяло лавандула на джонсън,стик на рексона(разли4ни са) и рол-он на нивея double efekt
Какъв е парфюмът ви?
BU или c-tru
заздравител на перфект за 4упливи нокти,предпо4итам розовите тонове или 4ервеникавите или бледо розовите
Nivea .. парфюмите ги сменям всеки път,но леки аромати
лак-искрящ,цикламен,млечно лилав,син :) [/b]
Шампоанът ми е Head and Shoulders
балсама - розовият на Shauma
маската - една с манго ама незнам коя марка беше
пяната - NIVEA
лака за коса - на WELLA
душ гела - на AVON
рол-она - на REXONA
парфюма - ACQUA DI GIO на ARMANI
За нокти - използвам крем "Здраве", който го втривам в основата на ноктите
цвета на лака за нокти е синичък
CuRly_Doll
08-02-2008, 19:51
Шампоан - Garnier за суха коса (лятото),аз през зимата (за подхранване)
Маска - Пак Garnier
Пяна за коса - Taft (синята или червената)
Ексфолиант - Nivea
Душ-гел - Bourjuis (един розов)
Стик - Rexona
Рол-он - Не използвам
Олио - Също не използвам
Парфюм - Adidas
За нокти - O.P.I
ExTaSy__BaBy <3
08-02-2008, 20:47
ползвам на Avon душ-геловете ''Senses'' и някъв шампоан на Nivea за суха коса..също лак и пяна за коса на Taft.. пърфюм ''Be kissable'' на Avon..Rexona 4 teens (мн ме кефи)..ии тва е май :? а за ноктите ходя на маникюрист и не ползвам мн лакове и тн
Черен молив-Impala
Пудра и фдт-Golden Rose
Шампоан-Panten
Душ гел-Dove
Маска-Garnier
Лак за коса-Londa
Тоалетно мляко-Elea
Парфюм-STR8
Лак за нокти-Нямам марка..Иначе черен,понякога розов...
DisciplineAndOrder
08-03-2008, 10:31
шампоан Klorane,маска на Miosotis, няква червена
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? душ гел и лосион за тяло-от ейвън,с черна череша и индийско орехче,рол-он на Нивеа
Какъв е парфюмът ви? Love by Lily Prune,некъв неизвестен,ама е як. сега мисля да си взимам Paco rabbane Black XS
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? черен или червен по принцип..и имам един мнооого тъмно лилав,който обожавам
strawberry_girl
08-03-2008, 11:58
* шамплан- Глис Кюр
* балсам- Глис кюр
* спрей- Глис кюрКакъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?
* дъш гел- един зелен ексфолиана за тяло на avon :grin:
* спрей- на avon с череша и индйско орехче
* рол он- не ползвам ползвам стик на лейди спийд стикКакъв е парфюмът ви? * парфчм- avon=> passion dance
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? * нокти-лак (предпочитам розов)
tan4etoo
08-10-2008, 14:21
шампоан- NIVEA protein repair
балсам- NIVEA diamond gloss
крем- NIVEA soft
парфюм- evterpa
рол он- adidas
лак и пияна за коса- taft (mega strong)
лак за нокти - golder roz
надявам се това да е достатъчно :P
шампоан и балсам - NIVEA straight and easy
пяна за коса - TAFT (зелената)
лак за коса- TAFT titan look
маска за коса - AVON papaya & kiwi
спрей - AVON
интимен гел - AVON
душ гел - Oriflame coconut and risemilk
спрей - Avon - banana and risemilk
дезодорант - NIVEA Pearl Beauty
парфюм - C-THRU Black Diamond
лак за нокти - тъмните цветове предпочитам или френски
Сапун - от свинска мас
Шампоан - сапуна ползвам
Рол-он - Адибас Екшън3
Деседорант - СТР8 расинг 8)
Шампоан - NIVEA за естествено руса коса.
Рол он - NIVEA, от серията Double Effect.
Бебешко олио - NIVEA.
Крем за тяло след олиото - новата серия на Dove със крастивичките.
Тоалетно мляко - NIVEA Sanfte Reinigungsmilch.
Измиващ гел - REGAL.
Спиратала ми е на Bourjois - Ultra Black.
Фон дьо тен - Manhattan clearface - антибактериален.
Парфюмът - B.U. от лятната червена просто защото на Св. Валентин това беше едната част от подарака ми и от тогава се влюбих в този аромат.
Плътен цвят лак не обичам, предпочитам френският маникюр, който се прави с прозрачно бял и безцветен лак.
Лакове и пени за коса също не ползвам.
Gnidi4ka
08-16-2008, 20:33
az sum s kusa kosa izpolzvam stra6no mn lak za kosa (taft 4eren est to drugi nqma te sa voda ) i edinsvteniq 6ampoan koito naistina dobre izmiva laka za kosa e nivea. osven tova sum sus suha koja i moga da kaja 4e hidratira6tiq krem za lice na nivea aqua beauty e naisitna strahoten ne omaznqva vuob6te mislq 4e 6te e podhodq6 i za smesena koja :)
Шампоан и балсам - Sunsilk (лилав)
Лак за коса - Nivea
Дезодорант - Adidas
Душ-гел - Avon,Adidas,Nivea Pearl & Beauty
Парфюм - She,Avon - Urban Flowers Roma,Evterpa
Лак за нокти - Avon
Pliok0019
08-17-2008, 15:43
За шампоан - каквито мама купи. Пяна - черен тафт. Маска не ползвам, само хининова вода слагам, рядко някой балсам.
Къпя се със сапун, нямам олио, спрей...Ползвам един рол-он на Нивеа, същото така и един дезодорант пак на Нивеа. От една серия са.
Забравих името на парфюма. Той всъщност е един от тези на майка ми.
Ползвам едни малки лакчета от 70-80 стотинки. Имам черно и няколко разновидностии на розовото.
Шампоан -Herbal Essencis
Балсам - не ползвам, ползвам мляко за коса на Dove и една маска на Seri
Рол-он - синя Rexona
Душ-гел - различни, сега съм с един на Avon
Парфюм - Usher или Delirium ( Mango )
YourFavoriteDrug
08-21-2008, 10:35
Shampoan - Fructis 2in1
Balsam - Shauma (bqla sus zelena kapachka 8-) )
Pqna - Schwartskopf (mai ne se pisheshe taka 8-) )
Lak - sushtata marka 8-)
Dush-gel - Victoria`s secret (secret garden 8-) )
Mlqko - Victoria`s secret (secret garden 8-) )
Sprei - Victoria`s secret (secret garden 8-) )
Rol-on - ne polzvam,izpolzvam dezodorant na Nivea ( s limonenata treva 8-) )
Nokti - izpolzvam zazdravitel (ne mu zn markata 8-) )
Za cveta - kolkoto po qrko tolkova po dobre
Parfum - na Shirley May (mystical 8-) )
[quote="bolutica"]Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?
- шампоан-Елсев против накъсване,маска- Миосотис, пяна- taft cashmere touch, лак -същото
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? - душ гел - Dove, спреиове - Avon,Oriflame, рол-он - oriflame
Какъв е парфюмът ви? Armani - Code
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? - различно
шампоан-Echosline (купих си го от фризьора,за матиране на боядисана коса),Elseve за боядисана коса
балсам-Gliss
маска за коса-Doliva
кристали за коса-CHI(пак от фризьора)
изглаждащ крем специално за преса-L`oreal Hot liss
вакса-Nivea
душ-гел-Vidal
пяна за лице-Gohnsons
стик-Nivea
парфюм-Flowerbykenzo(обожавам го :grin: )
за пъпки - Zineryt
крем за лице -Clarina
тоалетно мляко-Evterpa
:-) :-) :-)
Шампоан-Head&Shoulders hairfall defense и Elseve nutri-gloss.
Балсам-не използвам,защото косата ми е мазна и се омазнява доълнително от него.
Маска-не използвам също.
Спрей-Gliss K.ur.
Пяна и лак за коса-не използвам.
Душ-гел-пяна за вана на Avon с розов грейпфрут. :-D
Олио за тяло-не използвам.
Спрей за тяло-Little black dress на Avon.
Рол-он-Lady Speed Stick 24/7 зелен.
Парфюм-C-thru Amethyste.
Използвам само лак за нокти-червен,бял,розов и скоро мисля да си купя други цветове. :)
BloodyNight
08-22-2008, 10:47
[quote
Спрей за коса (aqua gel) :arrow: Black :)
quote]
aaa nqkoi moje li da mi kaje ot kade moga da si vzema cprei za kosa poprincip 4eren cvqt ?? (ako za tova stava vupros po gore de , ne sam mn naqsno s teq ne6ta)(ot sofiq sam)
po temata -ne izpolzvam mn takiva ne6ta
colymoly
01-19-2009, 13:33
шампоан Шаума или Елсев, лак и вакса тафт, дезодорант Нивея, лакове професионални не им помня имената но цветовете са безцветен, млечно розов, черен, оранжев
Шампоан - Керанов - едни в сини тубички, мисля че се водят професионални незнам, но не са много евтини, моя май си го купих за 13 лв, но го позлвам доста време и мирише супер яко.
Балсами и маски не ползвам, омазняват ми косата яко - всичките!
Лак за коса - всичките на ТАФТ ме кефат, тия по силните де примерно 4 и 5 дето са... като сила на фиксация говоря!
Душ гел - имам много, защото се капя всеки път с различен, не обичам да се къпя с един и същ, бързо ми омръзва, за това си зимам тия на ейвън, че са много видове и има доста яки миризми.
Лосиона- Ползвам на Ив Роше-с ванилия, нещо страхотно е. И не са скъпи -9 лв. а са доста големи.
Парфюм- Булгари Омния бял
Лак - Всички нюанси на чврвеното и розовото!
Шампоан - На няк'ва немска марка Pool, или нещо такова е... един зелен за обем и един розов за изтощена коса. По-доволна съм от зеления. Не мисля, че се намират в България. За мазна коса съм доволна от шампоана на Clear за мазна коса, с екстракт от лимон (един в жълта опаковка, иначе е светлозелен на цвят).
Балсам - Не ползвам от около половин година, не ми влияе добре на косата, или поне все попадам на кофти балсами.
Спрей - Не ползвам.
Пяна - Зелената на Тафт, май е 3-та степен.
Лак за коса - Черен с лилаво/розово на Тафт, пета степен.
Душ-гел - Пак няк'ъв на тази немската марка, светлосин, много свежо мирише, иначе ми харесват тези на Ейвън, такъв ползвах преди това, няк'ъв зелен.. Jardin' мисля, че се казваше.
Олио - Не ползвам.
Рол-он - Не ползвам.
Спрей - Рексона Тийнс - лилавия, Crazy violet.
Парфюм - Имам няколко. Все на Ейвън - Summer White, Urban Flowers:New York (най-хубавия им парфюм, жалко, че го спряха), Little Black Dress, Celebre и няк'ъв Xpose на Кристина Агилера, той е дезодорант и не го ползвам, гаден е.
Лак за нокти - Поддържам си ноктите, вече две седмици са без лак, така, за почивка, а и все нямам време да ги лакирам.. и въобще не ми се разправя, но не ми харесват къси, дразнят ме. В момента са в правоъгълна форма. Използвам винаги безцветен лак за основа, понеже нямам заздравители и отгоре розов, телесен, бял, светлолилав, понякога и брокатен. Предпочитаните цветове са тези, които изброих.
6ampoan:na Nivea polzvam po princip no gledam da smenqm ot vreme na vreme ,balsama su6tiq kato 6ampoana...pqna i lak :taft oba4e ne ot mnogo silnite hhh
du6gela:na Camay polzvam ot rozoviq mega qk e mn gotino vuni hoho
parfum: mnogo sa (bonbon :P )
SoFarSoG00d
01-21-2009, 07:23
Цветна козметика:спирала,червило, олив,сенки,фон дьо тен на Christian Dior-мисля,че са мн яки.
Крем за лице на -Vichy Normaderm
Парфюм:Christian Dior Pure Poiosn,La Coste Inspiration
Шампоан:Ох зависи.....същото и за душ гела.
Smrazqvashta
07-26-2010, 01:00
Лак и пяна за коса не ползвам. Иначе маската ми за коса и шампоана ми са на L'oreal Paris. Душ-гела ми е на Дав , черешка. :twisted:
Парфюми имам адски много мания са ми. :grin: :grin: :grin: Ще изброя само някои - "Nina" Ninna Ricci , "Mademoiselle" Chanel , "Roses" Mariella Burani и др. Парфюмииии :smt007 :grin: :grin: :grin:
За нокти заздравител , а лакче , като цвят предимно пепел от рози , розово , пак розово и розово. :oops: [/i]
valentinadr
07-26-2010, 13:52
Шомпоани-L'oreal,Syoss,Nivea,Clear,Herbal esences,Elsev,
Балсами-L'oreal,Syoss,Nivea,Herbal esences,Elsev,Gliss,
Кремове-за лице Vishy,Niea Young,Escurin,Clen & Clear,Bioderma
Маска за лице-винаги Vishy
Крем за ръце-Avon,nivea,dove
Измиващо за лице-Vishy,Nivea Young,Escurin,Clen & Clear,Bioderma,
Душ гел-винаги на Avon различни
лосион за тяло-винаги на Avon различни
Рол-он-Avon,Garnier
лакове за нокти- имам много цветаве на различни марки